- THEASIS-AVP-EMP - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν έγραφα Ηellas at sex θα λογοκρινόμουν .....
έτσι έθεσα ποιο "εθνικιστικά" το παρών και το μέλλον της Χώρας μας
υπό τας νέας συνθήκάς ...
-------------------------------------------------------------------
καλοοοο![]()
![]()
![]()
εμεις τα ειπαμε,αυταρκεια σε προιοντα και συνθηκες επιβιωσης
ανευ ενεργειακων...παροχων!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΑVP μηπως εννοεις Allien vs Predator?
quote:
Δεν ειμαστε χαζοι,απλα λιγη σαφηνεια ζηταμε.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Καλώς ήρθες achillg
Παρακαλούμε, κάνε μια προσπάθεια να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά και επίσης με πεζά
Γράφεις που γράφεις λίγο ακατανόητα, τα γράφεις και σε greeklish και θα χρειαστεί κλειδί αποκρυπτογράφησης για να καταλάβει κανείς τι εννοείς! ![]()
quote:
AitheroVamon:Λοιπόν ολα αυτά έχουν ξεκινήσει λιγο μετα το 1900 όταν ο ίδιος ο Θωμάς 'Εντισον απαντώντας σε ερώτηση αν το μικρόφωνο και ο φωνόγραφος θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέσο επικοινωνίας με τις ψυχές , η απάντηση του ηταν , "υποθέτω οτι με ενα μικρόφωνο μεγάλης ευαισθησίας θα μπορούσε να ήταν εφικτό" (η κάπως έτσι) τότε ξεκίνησε μια τρέλα στην Αμερική οπού όλοι άκουγαν στα ραδιόφωνα τους αντί για μουσική , φωνές απο το υπέρ πέραν ..
Πω πω... Θυμάμαι παλιά όταν ήμουν μικρή που είχα διαβάσει αυτήν την ιστορία με τα μαγνητόφωνα και τις φωνές από το Υπερπέραν (βασικά, κάπου στο forums θα πρέπει να την έχω ξαναγράψει την ιστορία που ακολουθεί):
Πήγαινα Γυμνάσιο και κυκλοφορούσε η φήμη πως εάν κάποιος έβαζε ένα σύρμα στο σημείο του μικροφώνου σε ένα μαγνητόφωνο και καλούσε κάποιον πεθαμένο, τότε ο πεθαμένος θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του μέσω του μαγνητόφωνου. Πήραμε λοιπόν το μαγνητόφωνο, το φτιάξαμε όπως έλεγε η "συνταγή" και ανεβήκαμε στο σπίτι του παππού μου που είχε πεθάνει πριν κανά δύο χρόνια. Κάναμε έναν κύκλο στο πάτωμα, καθίσαμε, συγκεντρωθήκαμε (είμασταν τρεις κοπέλες), βάλαμε το μαγνητόφωνο να γράφει και λέγαμε:
"Παππού είσαι εδώ;"
Μετά, βάλαμε το μαγνητόφωνο να παίξει και πράγματι, ακούγονταν κάτι ψίθυροι και κάτι σαν καμπάνες ή κουδουνίσματα. Με ηχώ. Πραγματικά, ήταν περίεργα αυτά που μαγνητοφωνήθηκαν. Η κασέτα μετά από λίγο καιρό ξεγράφτηκε για λόγους που ήταν επίσης παράξενοι, αλλά δε θα τους αναπτύξω γιατί είναι εκτός θέματος EVP.

αν έχει κι άλλες λεπτομέρειες η υπόθεση και δε σου κανει κοπο
καλό είναι να μας πεις μερικά πράγματα,
(η εστω το link γιατί δεν το θυμάμαι αυτό που λες)
Αν και είναι λίγο εριστικός με τέτοιες πατέντες ,
μια και οι συχνότητες που είναι σε θέση να κάνει λήψη και στη συνέχεια να αναπαραγάγει ενα τυπικό ραδιοφωνικό κύκλωμα από το απλό τρανζιστοράκι* εως τον πιο σύγχρονο δέκτη ειναι συγκεκριμένες και "πολυδουλεμένες" χρόνια τώρα
*τρανζιστορακι
"να παίζει το τρανζίστορ τα Αμερικανικααααα
κι εσυ περνάς στους δρόμους ....
κτλ κτλ , ε αυτη τη συσκευή εννοω ![]()

Ήμουν πολύ μικρή όταν είχε συμβεί (γύρω στα 13), άρα ήταν πολύ παλιά...
link δεν υπάρχει, δηλαδή δε μπορώ να θυμηθώ που την είχα ξαναγράψει αυτήν την εμπειρία που είχα από την εφηβική μου ηλικία, αλλά δεν έχει σημασία, η ιστορία είναι όπως τη διάβασες. Με κάποιες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το σβήσιμο της κασέτας που δεν έχουν μεγάλη σημασία.