- AΠΟΨΕΙΣ Κ΄ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (Σχετικά με την τηλεκίνηση) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
δεν ξερω που ακριβως μπορεις να βρεις τις πληροφοριες που ψαχνεις , ξερω ομως οτι μπορεις να πιστεψεις αυτον που θα σου κανει ζωντανη επιδειξη (χωρις να ειναι ταχυδαχτυλουργικο κολπο , αρα θα δεχετε τον ελεγχο του ΠΩΣ το κανει) !!! μονο αυτος θα σου λεει αληθεια , αλλα φοβαμαι οτι δεν θα βρεις κανεναν!!! εγω τουλαχιστον δεν βρηκα !!! καλη αναζητηση και οτι μαθεις , ενημερωσε μας για να μαθουμε και εμεις !!!
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Πληροφοριακά, είναι "οφείλω" και όχι "ωφείλω". Δεν είμαι μάστερ της ορθογραφίας αλλα είναι κάτι που το μπερδεύω κ εγώ συχνά. Ιδού πώς πάει:
'Εχουμε: Οφείλω με ρίζα το αρχαίο:οφέλλω(το γράφω με νέα ελληνική γραμματοσειρα)
Άσχετο με το Οφείλω είναι το ρήμα "Ωφελώ" που προέρχεται απο το ωφελέω-ωφελώ που προέρχεται με τη σειρά απο το όφελος(ουσιαστικό)
(το "ω" του "ωφελώ" προκύπτει νομίζω απο την συνενωση του "όφελος" με την πρόθεση επί->επι+οφελώ->επώφελώ->(σε σκέτο)ωφελώ)
Επομένως:
Οφείλω(->Οφειλέτης)
Ωφελώ(->Ωφέλεια)
ΑΛΛΑ
Όφελος και όχι "ώ"φελος.
(Όφελος->(Επι)Ωφελω->Ωφέλεια)
Αν πάντως έχεις αμφιβολία πώς γράφεται μια λέξη, κάνε την google! και εκεί που θα βγάλει τα περισσότερα αποτελέσματα θα είναι και η σωστή ορθογραφία της λέξης.
Όσον αφορά την τηλεκίνηση, γράψε "τηλεκίνηση" στην αναζήτηση πάνω αριστερά και θα δείς οτι θα υπάρχει ήδη κάποιο θέμα πάνω σε αυτήν με πολλές ή τουλάχιστον περισσότερες απαντήσεις.
Επίσης σου προτείνω σε άλλη περίπτωση να χρησιμοποιείς πιο συγκεκριμένους τίτλους γιατι στους αόριστους αναγκάζονται να επεμβούν οι συντονιστές.
Καλώς μας ήρθες
Εύχομαι μια εποικοδομητική και απτή στα αποτελέσματά της αναζήτηση εσωτερική και εξωτερική!
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
It is not the spoon that bends.. It is yourself.."
=======================================================
Αγαπητέ Kwstas99, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Όπως πολύ σωστά σου είπε κι ο Dr Jekyll Mr Hyde (
), εάν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη) μπορείς να βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Αυτό γίνεται εάν εισάγεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά πχ "τηλεκίνηση".
Εάν υπάρχουν παλιότερα ενεργά θέματα, μπορείς να συνεχίσεις σ' αυτά ώστε να αποφύγουμε τα πολλαπλά θέματα.
Παρόλα αυτά, η παρούσα συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί και στο παρεμφερές θέμα που άνοιξες και το οποίο βρίσκεται εδώ (κλίκαρε για να μπεις).
Η παρούσα συζήτηση λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...