ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? PART 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? PART 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/09/2011, 00:47:38
Συνελήφθηκε μαθητής στη Θεσσαλονίκη

... βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ... βιβλίων.

macedon

ΧΜέλος
15/09/2011, 08:52:14
Ο Σέρλοκ Χολμς και ο βοηθός του Δρ. Γουάτσον πήγανε για κάμπινγκ. Αφού λοιπόν το βράδυ έφαγαν και ήπιαν το κρασάκι τους, την πέφτουν για ύπνο. Ξαφνικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα,ο Σέρλοκ σκουντάει τον Γουάτσον.

- Γουάτσον, ξύπνα! Κοίτα πάνω και πες μου τι βλέπεις.

- Τί να δώ, κ. Χολμς; Εκατομμύρια των εκατομμυρίων αστέρια.

- Και τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό;

- Κοιτάξτε… αστρονομικά, συμπεραίνω ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν και συνεπώς άπειρο πλήθος αστέρων και πλανητών. Αστρολογικά, ο Σκορπιός πρέπει να βρίσκεται στο Λέοντα. Ωρολογικά,πρέπει να είναι περίπου τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα. Mετεωρολογικά, μάλλον θα κάνει καλό καιρό αύριο. Θεολογικά, συμπεραίνω ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και ότι αποτελούμε ένα απειροελάχιστο και ασήμαντο κομμάτι του σύμπαντος.

Εσείς τί συμπεραίνετε κ. Χολμς;

- Ότι μας έκλεψαν την σκηνή βλάκα!

ΧΜέλος
15/09/2011, 09:01:40
quote:
Ο Μάκης ξέρει ποιός είναι ο άγνωστος Χ.
Πάμε στοίχημα;
quote:
Ο Μάκης ξέρει τι ζώο είναι ο Γκούφυ.

Σκύλος.

28/09/2011, 07:44:59
Συνελήφθη έξω από σχολείο μαθητής κατέχων μικροποσότητα βιβλίων.

28/09/2011, 16:32:10
Το 2012 θα γίνει η συντέλεια του κόσμου, αλλά εμείς θα τη γλυτώσουμε!!

Γιατί;
-
-
-
-
-
-

... Γιατί είμαστε 50 χρόνια πίσω!

28/09/2011, 19:57:23
Μίλα βρε Αμαλία ότι το έγραπσε ο macedon...
Πρωί-πρωί την τύφλα μου δεν έβλεπα.

'φτίλα...

30/09/2011, 02:38:24
quote:
Αίολος:

Μίλα βρε Αμαλία ότι το έγραπσε ο macedon...
Πρωί-πρωί την τύφλα μου δεν έβλεπα.

Μα, ο μαθητής για τον οποίο έγραψες εσύ ήταν από Αθήνα ενώ του Μακεδόνα ήταν από τη Θεσσαλονίκη!
Διαφορετική περίπτωση

ΧΜέλος
04/10/2011, 17:32:57

ΧΜέλος
13/10/2011, 09:22:37

ΧΜέλος
25/10/2011, 13:35:12
Ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος:

- Με γνωρίζετε εμένα κυρία Θεοδώρου;

- Και βέβαια σας γνωρίζω κύριε Αλεξίου, απαντάει η ηλικιωμένη γυναίκα. Σας ξέρω από μικρό παιδάκι και πρέπει να ομολογήσω ότι με έχετε απογοητεύσει. Λέτε ψέματα, απατάτε συνέχεια τη γυναίκα σας, κουτσομπολεύετε τους πελάτες σας. Βεβαίως σας γνωρίζω!..

Αποσβολωμένος τελείως ο δικηγόρος από την απρόσμενη απάντηση της γριάς και μη ξέροντας τι άλλο να πει, δείχνει με το δάχτυλό του στην άλλη μεριά της αίθουσας και λέει:

- Τον δικηγόρο της υπεράσπισης τον γνωρίζετε;

- Ω ναι, και τον κύριο Σοφόπουλο τον γνωρίζω, απαντά πάλι η μάρτυς. Τον κρατούσα όταν ήτανε μωρό και μπορώ να πω ότι κι αυτός με έχει απογοητεύσει. Είναι μέθυσος και χαρτοπαίκτης, δεν μπορεί να κάνει σχέση με κανένα και είναι από τους χειρότερους δικηγόρους της πόλης μας!

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κτυπά το σφυράκι του στην έδρα, διακόπτει τη διαδικασία και καλεί και τους δύο δικηγόρους να πλησιάσουν την έδρα. Όταν πλησιάζουν, σκύβει μπροστά και τους λέει με σιγανή φωνή:

- Όποιος από τους δυο σας τη ρωτήσει αν με ξέρει, θα τον πηδήξω.

25/10/2011, 20:26:54
quote:
Πες κανενα με εβραιους να γελασουμε!

χαχαχαχα...καλό!