- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ STRANGE ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ)
ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ "Ε" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΧΑΙΡΕΤΩ
Ο RMCCTR
Είμαι νέο μέλος και αφορμή για την εγγραφή μου ήταν η ανάγνωση αυτού εδώ του θέματος, ψάχνοντας στο διαδίτυο για την ΟΜΑΔΑ Ε, πληροφορούμενος για αυτήν από ένα φίλο. Επειδή βρίσκομαι ακόμα στην αρχή των αναζητήσεών μου για το θέμα, δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για μύθο ή για πραγματικότητα (πιθανότατα, βέβαια, δεν πρόκειται να το ανακαλύψω ποτέ). Θα ήθελα, όμως, να καταθέσω την γενικότερη άποψή μου για τέτοιου είδους θέματα, χωρίς να έχω συμμετάσχει ή διαβάσει ακόμα άλλο θέμα αυτού εδώ του forum. Θέλω, λοιπόν, να πω ότι αυτό που συναρπάζει και μαγεύει τον άνθρωπο είναι το ''ανεξήγητο'' που παραμένει ανεξήγητο. Γιατί αν εξηγηθεί, ''απομυθοποιείται'', παύει να ερεθίζει το νου και τη φαντασία, γίνεται κάτι φυσιολογικό, κάτι εντός των ορίων της σκέψης του. Κάτω από αυτήν τη θεώρηση, πάντως, μπορεί να ''κερδίσει πόντους'' η άποψη της μη ύπαρξης της ΟΜΑΔΑΣ Ε, απλά γιατί αν είναι μύθος κι όχι πραγματικότητα αυτή η ομάδα, δεν θα μπορεί να αποδειχθεί ούτε η ύπαρξη, ούτε η μη ύπαρξή της, έτσι θα μπορεί να συντηρείται ο μύθος και να ερεθίζει τη φαντασία μας. Ελπίζω να υπάρξει κάποια στιγμή λύση στο μυστήριο αυτό...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Ημουν Αρχ.Ολυμπια,ετσι εψαξα λιγο να δω τι γινεται με την υποθεση Ε,
δεδομενου και της ιδιαιτεροτητος του χωρου..
Βρηκα αρκετα ατομα τα οποια η εχουν προσχωρησει ανευ ορων στην
λατρεια του δωδεκαθεου η ψαχνουν πιο γενικα την ολη υποθεση.
Παντως υπαρχουν πολλοι προβληματισμενοι με το θεμα των Ολυμπιακων Αγωνων και τον αντικτυπο που θα εχει στον ελληνισμο μια ενδεχομενη
ακυρωση τους.Ακομα υπαρχουν πολλοι οι οποιοι αν και κρατανε τις
επιφυλαξεις τους ,προβληματιζονται γυρω απο το θεμα της
πλανητικης κυριαρχιας καθως και για τα μελλοντικα σχεδια "καποιων"
για την πορεια του πλανητη.
Οσο για την Ομαδα Ε ,κατα την γνωμη τους οι ενδειξεις ειναι πολλες,
αλλα το γιατι υπαρχει η κινητικοτητα γυρω απο το θεμα τα τελευταια
χρονια προβληματιζει γενικως.
Το μόνο βέβαιο είναι πως κάποιοι υποτιθέμενοι ερευνητές και "ελληνάρες", εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία μας, πουλάνε χιλιάδες αντίτυπα βιβλίων, που κάποια εξ'αυτών προσβάλλουν και την νοημοσύνη μας. Προσωπικά πιστεύω πως μόνο ως φανταστική ιστορία μπορεί να σταθεί και η πιο τρανή απόδειξη αυτού που λέω, είναι αυτοί οι ίδιοι που μεγαλοποίησαν το θέμα και γράφουν τα σχετικά βιβλία.
Δεν έχετε παρά να μπείτε σε ένα βιβλιοπωλείο και να διαβάσετε τα βιογραφικά τους σημειώματα, στις πρώτες σελίδες των βιβλίων τους. Δεν σας προτείνω να τα αγοράσετε διότι θα χρειαστείτε ένα σεβαστό ποσό. Αν σας μείνει καμμία αμφιβολία για όσα παραπάνω αναφέρω...τι να πω...προσωπικά δεν θέλω άλλους "δράκους" στη ζωή μου!
Ήμαρτον πια!!! Ας διαθέσουμε για το συγκεκριμένο θέμα (...και για άλλα πολλά ακόμη)το κομμάτι του μυαλού και της ψυχής που πραγματικά τους αξίζουν.
"Discimus vitae"
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=362
Το πιθανότερο είναι να βρείτε εκεί περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Αρχές του 7ου π.Χ αι. ήταν αρχηγός ο Εξηκίας, επίσης ένας ζωγράφος ο οποίος υπέγραφε ως Ομάς <<Ε>>.Τα αγγεία υπ’αριθμόν 1008 και 1011 στο μουσείο του Βερολίνου αναγράφουν Ομάς <<Ε>>
Και κάποια άλλα γράφουν το όνομά του, Εξηκίας. Μετά εισχώρησαν κάποιοι στρατιωτικοί και ιδίως φιλόσοφοι μεταξύ αυτών και ο Ισοκράτης. Επίσης ο Ανέστης Κεραμυδάς στα βιβλία του και σε συνεντεύξεις του αναφέρει πως οι δύο δορυφόροι του Άρη ο Φόβος και ο Δήμος είναι δυο διαστημόπλοια που έφυγαν από τη γη όταν έγινε η καταστροφή της Ατλαντίδος. Επίσης αναφέρεται πως το εσωτερικό του Ολύμπου είναι τεχνητό και μέσα έχει τα πανάρχαια πλοία τα οποία είναι όμοια με αυτά που βρίσκονται κάτω απ’τη Σφίγγα της Αιγύπτου,καθως και δύο βιβλιοθήκες. Εκτός από το εσωτερικό του Ολύμπου τεχνητή είναι η Δήλος ο Λυκαβηττός και η Ακρόπολη! Αυτά είναι λίγα από τα στοιχεία για τους <<Ε>> τα οποία μας αναφέρει ο Ανέστης Κεραμυδάς στα βιβλία του: Ομάδα <<Ε>>, Ατλαντίδα Επίκληση κ.α . e-mail mfragoulis5@in.gr
Ελλαδιος
Η διαφορά πίστης και γνώσης είναι πιστεύω εμφανής. Κάθε άνθρωπος πρέπει να βρίσκει το δικό του ορθό μέτρο μεταξύ αυτών των δύο.
Χωρίς να παίρνω κι εγώ απόλυτη θέση στο αν υπάρχει ή όχι η Ομάδα "Ε" (αν και περισσότερο κλίνω προς το ότι δεν υπάρχει) προτείνω σε όλους να βρουν το δικό τους ορθό μέτρο μεταξύ του να πιστεύουν για την Ομάδα αυτή και του να γνωρίζουν για την Ομάδα αυτή.
Κι ακόμη πιο πέρα βρίσκεται και η πιθανότητα του να υπάρχει αυτή η ομάδα αλλά να έχει "κακοποιηθεί" τόσο πολύ από τους υποστηρικτές της που δεν θέλουν ούτε αυτοί να μιλάνε για αυτήν.
Γενικά ο καθένας λέει ότι θέλει, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθεί να αποδείξει κάτι και ακόμη χειρότερα αγανακτεί όταν του γίνεται κριτική.
Δεν ξέρω, είμαι λίγο μπερδεμένος, τιλέτε κι εσείς;

Όποτε ακούω για αυτή την ομάδα μου έρχεται στο μυαλό η ιστορία με το απαγορευμένο μήλο και τους πρωτόπλαστους. Η ιστορία αυτή μπορεί να έχει γίνει αλλά μπορεί και όχι. Η ιστοριούλα αυτή με τον Αδαμ και την Εύα ίσως να ήταν κάποιο τέχνασμα ενός συγγραφέα θέλοντας να γίνει πιο κατανοητός ο λόγος του. Όποια όμως εκδοχή και να είναι η σωστή το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμβολική της σημασία είναι πραγματικά μεγάλη.
Αν με ρωτούσαν πιο παλιά αν η Εύα έφαγε το μήλο θα απάνταγα ναι. Αν με ρωτούσαν τώρα θα απάνταγα ότι δεν ξέρω αν το έφαγε...γιατί δε με νοιάζει. Το μήλο είναι το κακό. Αυτό μόνο ξέρω.
Κατα τον ίδιο τρόπο λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει Ομάδα Ε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η υποτιθέμενη δράση της είναι πολλές φορές σωστή. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί αν υπάρχει ή όχι. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το αν εμείς οι ίδιοι θα μπορούσαμε να πράξουμε σαν αυτή την Ομάδα. Και ας μας αποκαλούσαν και ομάδα Ω...
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
EIMAI POLY BERDEMENOS ME OLH AYTHN THN ISTORIA PERI OMADAS "E".
MALISTA KAPIA STIGMH DEN XERW EAN THYMOSASTE POU STON POLEMO ME TO KOSSOBO EIXAN PEI PWS THA EPEMBH H OMADA "E" KAI ALLA TETIA.
KAI AYTO POU DEN MOU ARESE KATHOLOU EINAI AYTO POU ELEGAN MHN STENAXORIESTE H OMADA "E" OLA TA GNORIZEI KAI THA EPEMBH ME TA YPEROPLA POU KATEXEI KAI ALLA TETIA EYTRAPELA.
EIXAN BLEXEI MESA KAI TON TESLA (OTI TA OPLA EITAN KATASKEYES TOU TESLA )
EIMAI POLY "KOUBOMENOS" ME AYTO TO THEMA KAI EXW THN ENDIPWSEI PWS PEFTH POLY DOULEMA SE OLH AYTHN THN ISTORIA.
ISWS NA EIMAI POLY SKLHROS ME AYTO TO THEMA ALLA TO BRISKW ANAXIOPISTO.
THA EITHELA THN GNWMH SAS.
EYXARISTW.
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Κραταω μια σταση ψαξιματος και ισως περιεργειας ,για το απο που προερχονται αυτα ολα? γιατι αυτη η "μοδα" της Ε ειναι μερικων χρονων,τουλαχιστον για το ευρυ κοινο.
Παντως εγω προσωπικα (ισως με γοητευει απλα..), εχω αρχισει να καλοβλεπω την ιδεα των ανωτερων προγονων των Ελληνων.Υπαρχουν αρκετες ενδειξεις τις οποιες συνδυαζω με την λογικη και με το συναισθημα,ειχα παντα μια περιεργη ικανοτητα ,εξερευνοντας καποιο συγκεκριμενο θεμα να μπορω να αρπαζω την "μυρουδια" που "παιζει" γυρω απο αυτο.. Εχω επαληθευτει σε πολλες περιπτωσεις πανω σε θεματα προσωπικα,πολιτικα,επαγγελματικα,διεθνη.Περι της Ε εχω την αισθηση οτι κατι υπαρχει (η υπηρξε..),αλλα το θεμα ειναι το γιατι ? γιατι βγηκαν αυτα στο φως,ποιους εξυπηρετουν,ποιος ειναι ο τελικος στοχος.
Καποιοι θελουν κατι,και δεν νομιζω οτι απλα ειναι να πουλησουν μερικοι κανα βιβλιο.
ΤΙ ΟΜΩΣ ? δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαβαζουμε,να κρινουμε με προσοχη,χωρις να παρασυρομαστε,να ζουμε φυσικα οσο μπορουμε πιο σωστα και να προετοιμαζομαστε,για το μελλον
που αν κρινω διεθνως απο αυτα που συμβαινουν θα χειροτερευει συνεχεια.
Σιγα σιγα τα προσωπεια πεφτουν και φανερωνονται "πραματα και θαματα.. " !