- ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
προς χρήση αντιψυχωσικών σκευασμάτων, ξεφεύγει απο τα όρια του "χιούμορ"
αποτελώντας κατάφωρη προσβολή στον συνομιλητή σου!
Αν αθροίσουμε συμπεριφορές του τύπου
"αποφρακτική δράση" και τα "περι τριχοφυΐας" (αναρτήσεις σου σε άλλα θέματα)
η στάση σου δεν συνάδει με την ταπεινότητα και την συμπάθεια ενός ταπεινού κλειδαρά που επικαλείσαι συχνά πυκνά...
Σε πρώτη φάση θα διαγραφεί η επίμαχη φωτογραφία,
(ελπίζοντας πως δεν θα υπάρξει... δεύτερη!)
....προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με την ειρωνια χλευη ..αυτο το εχω ξαναδηλωσει ... ισα ισα ειναι συνοδευτικο καθε προσπαθειας δρασης γνωμης και θεωριας που ξεφευγει απο το μεσο ορο της ταπεινης αντιληψης ...
..θελω να πω οτι το να μας ειρωνευεται ο ταπεινος παει να πει οτι νιωθει να προσβαλεται το μεγεθος του... κι ειναι απολυτως φυσικο ..
...η χλευη κι ειρωνια απεναντι σε οτι ξεφευγει απο το μεσο ορο αντιληψης ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι υπαρχουν αναμεσα μας διαφορετοικες κες εξελικτικες ηλικιες , μεγεθη ψυχικα και βεβαια φυλετικες ψυχικες ταξεις ...
...η επιθεση αυτη του Λοκ εχιε ισως σχεση με εναν αγνωστο που αυτες τις μερες μου γραψε προσωπικα μηνυματα στο φορουμ που μιλω για την
<< ερωτολογια >> περιγραφοντας μου κατεβατα απο τις ερωτικες του περιπτυξεις με ευτραφη ""μαγισσα""... βεβαια δεν του εδωσα πολυ σημασια ... και ισως τον πειραξε η σταση μου αυτη ,,,
...ισως να ηταν καποιος απο το φορουμ αυτο ..ισως ο Λοκ ..λεω ισως .γιαυτο κι να αντιδρα ετσι σαν μικρο παιδι που το βαλανε σε τιμωρια...
...τα 'χει αυτα η εικονικη επικοινωνια δημιουργει ανοητες αδιεξοδες και αυτοαναφορικες φαντασιωσεις για τα αλλα διαφορα ανωνυμα μελη επικοινωνουντες ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Αυτό ακριβώς περίμενα φίλε μου να κάνεις, διότι θα ήθελα να αφήσουμε το χιούμορ στην άκρη και να δούμε λίγο ποιό σοβαρά το θέμα ΜΥΘΗΡΑ ή αλλιώς Ypatia8.
quote:
η στάση σου δεν συνάδει με την ταπεινότητα και την συμπάθεια ενός ταπεινού κλειδαρά που επικαλείσαι συχνά πυκνά...
Το να είσαι ταπεινός αγαπητέ μου δεν σημαίνει οτι πρέπει να ανέχεσαι την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, εντάξει το βούλωσα μία - δύο - εκατόν πενήντα δύο, υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί και έχει να κάνει με προσωπικές προσβολές, διάβασέ με θα δεις παρακάτω τι εννοώ.
Η συγκεκριμένη κυρία, εδώ και πάάάρα πολύ καιρό, χρισημοποιεί εκφράσεις όχι απλά ειρωνικές αλλά υβριστικές προς την πίστη την οποία διάλεξα να τηρώ, όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν κάπου ή και ΠΟΥΘΕΝΑ.
Χρισημοποιεί εκφράσεις όπως ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ για να περιγράψει π.χ. τη Θεά Αφροδίτη, να μη πούμε σε άλλη ανάρτηση πως "περιγράφει" τη Θεά Αθηνά.
Εσύ φίλε μου μπορεί να μη πιστεύεις στους 12 Θεούς, δικαίωμά σου και δικαίωμα του κάθ' ενός να πιστεύει όπου θέλει.
Τι σημαίνει δηλαδή αυτό? Οτι ο κάθε ένας ταλιμπανάς/ταλιμπανού έχει το δικαίωμα να σε μειώνει επειδή έχει άλλη άποψη/πίστη?
Εγώ έβρισα το Χριστό? την Παναγία?, να τους λέω πατσαβούρες κ.λ.π.? Όπως κάνει η ΜΥΘΗΡΑ και η κάθε Μύθηρα?
Στάσου λιγάκι γιατί το θέμα είναι σοβαρό δεν είναι αστειάκι.
Όσο για τη φωτογραφία που της ανάρτησα, στην ουσία δεν είναι καθόλου χιούμορ αλλά θα μπορούσες να το δεις σαν φιλική συμβουλή.
Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο απροσάρμοστος και επιθετικός καλό θα είναι να ζητήσει και τη βοήθεια ενός ειδικού.
Στο κάτω κάτω εγώ δεν μπορώ να ντατέψω όλο τον κόσμο, ούτε να τους πάρω απο το χεράκι τον κάθε έναν και να τον πάω ΑΤΑ.
Ο κάθε ένας ας αναλάβει τις ευθύνες του φίλτατε και δεν νομίζω οτι εσύ ή οποιος-δήποτε απο την ομάδα διαχείρησης πρέπει να έχετε παράπονο απο τη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, τώρα αν έγινα κυνικός γιατί δεν ήθελα να το πάρω στα σοβαρά το θέμα (για να νιώθω κι εγώ καλά), αυτό είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως αυτο-καταπακτή θυμού, κάτι σαν να λέμε "άστην μωρέ να λέει, σιγά τώρα, πάρτο στη πλάκα".
Για να δούμε όμως όταν σου πατήσουνε τον κάλο εσύ πόσο ηρεμία θα διαθέσεις και για πόσο?
Αν μιλάω λάθος να μου πεις.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
θα σου απαντήσω με τα δικά σου λόγια:
"Στο κάτω κάτω εγώ δεν μπορώ να ντατέψω όλο τον κόσμο,
ούτε να τους πάρω απο το χεράκι τον κάθε έναν και να τον πάω ΑΤΑ."
και μην δυσαρεστηθείς απο την απάντηση μ/σου
σκέψου το και θα δεις ότι ταιριάζει και σε εμένα.
Όσων αφορά την πίστη σου στο Δωδεκάθεο, σου ζητώ συγγνώμη αν κάτι δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου.
(όταν όμως κάποιος θίγετε απο τα γραπτά άλλου, καλό είναι να ενημερώνει έγκυρα την Διαχείριση)

quote:
σου ζητώ συγγνώμη αν κάτι δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου.
Κι εμένα να με συγχωρείς αν σε έφερα σε δύσκολη θέση.
Στο εξής θα φιλτράρω περισότερο τη σκέψη μου πριν τη μετατρέψω σε ενέργεια, αυτό που λέμε εγκράτεια.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Με εντυπωσιασε αυτη η παρουσιαση των ιερατειων απο την κυρια Μυθηρα. Δεν ξερω αν επιτρεπεται νεα μελη να συμετεχουν στις συζητησεις για αυτο θα ρωτησω μονο δυο σημεια που δεν καταλαβα. Πρωτον πως βρεθηκε στη Γη το ιερατειο της επιστροφης οπως γραφετε και ποιος ειναι ο Σαμαελ. Δευτερο ποιος ο συμβολισμος του σταυρου αναφορικα με την Γη και οχι τον Ιησου Χριστον.
σχολιο 34
..καταρχην να διευκρινησω οτι ολα αυτα που διαβασες στο θεμα αυτο ...
...ειναι μια συγγρονη συνθεση μυθολογικη προσωπικη ...δεν διεκδικουν κυρος εμπεριστατωμενη ιστορικης ερμηνειας ..ομως προσπαθουν με ""μυθολογικο ""τροπο ορθολογικο με συλλογιστικη συναφεια δηλαδη και οχι μεσω γνωστων παιδαριωδων παραδοξων και γεματων αντιφασεις και κενα μυθολογιων που πεικρατουν και κυκλοφορουν στο συστημα πληροφορσης μας .. πχ ανατολικης ,αρχαιας ελληνικης, χριστιανικης κτλ κτλ ,, να δωσει πιθανες ιστοριο-λογικες απαντησεις στο τι συμβαινει απο αποψη πολιτικης υψηλης κια ιερουργικης-τελετουργικης στον κοσμο μας ...
την μυθολογηση αυτη διανεμω οχι σε ενα μεγαλο σαιτ κι επωνυμως αλλα εδω μεσα σε μια μικρη φωλια του διαδικτυου ...δεχομενη απαξιωσεις αναστολες και απειλες ...στις οποιες υπεραμυνομαι βεβεια ,,σημειωτεον σε κανενα αλλο διαδικτυκο τοπο δνε εχω αναπτυξει ετσι αυτη την μυθολογια για τους δυο Ναους , προς το παρον ...βαλε σχετικο λημμα στο γκουγκλ και θα το διαπιστωσεις αυτο...
...οι ναοι ομως αν διαβασεις τα αρχικα μηνυμα δνε ειναι δυο αλλα μια σειρα Ναων πανω σε μια σειριακη οπως την λεω κλιμακα εξελιξης ...
[h2]...ο κοσμος μας απλως ειναι ενας Σειριος Τελειος Κοσμος απο του πολλους που εχουν υπαρξει στην ιδια εξελικτικη αυλακα ...
{/h2]
...δυο ειναι οι κυριαρχες Ναιτικες Kατευθυνσεις αρα δυο οι Δρομοι της Θεωσης .. ο ενας o σκληροτραχηλος BEΛΟΣ THΣ ANOΔOY που αPωθεται ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗς ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗς ΔΥΝΑΜΙΚΗς ΤΟΥ απο την ιδεα της επανενωσης με την Αρχεγονη κοιτιδα κι ο αλλος Δρομος -ατραπος ειναΙ εκεινος της καμπυλης που εχω ονοιμασει ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ..
...η μυθολογια αυτη εχει πισω της μια προσωπικη εξελικτικη θεωρια πολυτομη και χειρογραφη ,,που εχω συγγραψει πριν απο χρονια αλλα βεβαια δεν την εχω εκδοσει πουθενα ,,ουε προκειται ... καθως πιστευω οτι τα νοηματα της πρεπει να μοιραστουν ανωνυμως και μονο,,, απο στομα σε στομα αποχερι σε χερι η μεσα στο διαδικτυο απο γωνια σε γωνια αποφευγωντα το πανισχυρτ κυκλωμα λογοκρισια και στεβλωσης-παραποιηση της καθε αποκαλυμενης γνωσης που παραγεται και διανεμεται
...τις ιδεες τις χρωσταω σε εμπνευσεις που θεωρω οτι ελαβα απευθειας απο το βιωματικο Αρχειο τη Ζωης κι Ανωνυμως ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΦΥΛΑΚΕΣ που μου ανοιξαν την πυλη τη ς Βιβλιοθηκης αυτης της τοσο καλα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ... ΔΩΡΕΑ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ !!!
....τα Ιερατεια της Επιστροφης ειναι πολλα ας πουμε 4 ...αντιπροσωπειες θεοτητων απο αυτα εγκατασταθηκαν απο πολυ παλια ...πρωτα τα πιο ανελιγμενα Ιερατεια μετα τα επομενα .. η εγκατασταση αυτη υποαρχει ως τις μερε ςμα ςβεβειαω κια θα υπραχει ω ς το τελειωμα τη διαδρομης του κοσμου μας καιεχιε γινει σε εσωτερικες διαστασεις ..
μονο το Ιερατειο του Παλαιου κια Νεου Πρασινου Ναου εχιε εγκαταταστασεις στην εξωτατη αιθεροφυσικη που λεμε διασταση και ειναι το πιο προσιτο σε μας Ιερατει απο αποψη διαστασης ζωης ...
...τωρα τα πραγματα ηρθαν ανω κατω οταν εγκαθισταται στο κοσμο μας αντιπρωπεια της Ιερατικης Ταξη του Παλαιου Κοκκινου Ναου η εγκατασταση αυτη εγινε στην εξωτατη διασταση ,,,ο Ναος αυτος νομιμως βρεθηκε στο κοσμο ειχε δικαιωματα διαχειρισης .. αλλα στην πορεια αποσπαστηκε καθως τα μυαλα του φουσκωσαν απο την προσεγγιση ενος αρχαιοτατου πανισχυρου δικτυου επηλυδων αποικιστων που μολυνουν τους κσομους των εξωτατων πεδιων κια διεθετα εκπληκτικη για τα ματια τοιυ Κοκκινου Ναου παντα τεχνολογια διαχειρισης των ζωντανων πεδιων ( κλοπιμαια βεβεια απο τους κοσμου)...
ετσι ενω αρχικα ο Π αλαιος Κοκκινος Ναος ηταν συντονσμενος με την θεληση των Ανωτερων Ναων ..στην πορεια μετα την προσεγγιση των επηλυδων αποικιστων αποσπαστηκε απο την Ιερη Συμμαχια των Δικαιονομων Ναων και αρχισε να αντιστατευται σε ολα τα επιπεδα τα Υψηλα Θεικα Σχεδια ,, τα σχεδια των Σπιτονυκοκυρηδων Πατερικων και Μητερικων Προπατορικων Προμητερικων Ναων με τα Μελη των οποιωΝ οι ανθρωποτητα εχει βαθυτατη καταγωγικη σχεση ,,,ειμαστε απλα τα παιδια κι εγγονια και δισεγγονα τους !!!
.. το γεγονος αυτο λοιπον στην μυθολγια που αναπτυσσω ειναι αυτο που εχει επικρατησει μυθολογια να λεμε Μεγαλη Αποστασια του Σατανα -Σεθ Σαμαελ κτλ κτλ ..
..η προσωπικοτητα αυτη στην μυθολογια που αναπτυσσω ταυτιζεται με το υψηλο Αποστατη θεο του Παλαιου Κοκκινου Ναου αυτον που απαιτησε για τον εαυτο του Δοξα του Ενος και μοναδικου Δημιουργου Θεου ( ΕΝΩ Η ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ ....πνιγωντας-στομωνοντας ολα τα αλλα Ιερατεια τις Πυλες Ιερουργιας τους κι επιβαλλωνατς την σιωπη κυνηγωντας τα και ξεθεμελιωνοντας απο την διασταση αυτη και σφαζοντας ιερεις και ιερεις τους που δρουσαν στην διασταση αυτη,, ενα κυνηγι που στο μεσαιωνα το εχουμε καταγραψει ως κυνηγι των μαγων και μαγισσων αλλα που ειναι διαχρονικο κια συνεχιζεται ανελεητα ως τις μερες μας ... ...το αιμα κι η ευθυνη για οσΑ εκτροπα συμβαινουν ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥς στον κοσμο μας βαραινουν αυτον το θεο τραγικα ,,,γιαυτο εκεινος τρεμει με στην ιδεα της απενσαρκωσης του και κανει τα πΑντΑ να μεινει σε τουτη την διασταση ενσαρκος καθως φοβαται την Σπαθα Δικαιοσυνης που θα αγγιξει με την απενσαρκωση του την κεφαλη του ....αυτον τον Μιεραρχη χαριτολογωντας και ειρωνευοντας τον αποκαλω και Μπαρμπα Θαναση ( δηλ στην εξελληνισμενη του μορφη το ονομα του Σεθ)...
...σημειωτεον αυτο που αναμενουμε ως κοσμος ειναι η Λυση της Αποστασιας η ειλικρινης μεταμελεια του Μπαρμπα ,,η μεταλλαγη του η εσωτερικη απο Μιεραρχη Μπαρμα Θαναση σε Ιεραρχη Αθανασιο ,,,χμμμμ...η καθαρση κι η αναβαθμιση χρωματικη και επανσυνδεση του Παλαιου Κοκκινου Ναου με τους Ανωτερους Σειριακους Ναους τ ΑΡΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝΟΜΩΝ ΝΑΩΝ..........
ΑΝ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΙ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟΣ ...Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΚΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!!!
ουυφφφ τα ειπα!!!!!!!!!!!!!............
...με αφορμη λοιπον την ερωτηση σου Μαριααααα...
μου εδωσες την ευκαιρεια να επασυνδεθω με το θεμα και να κανω αυτη την καθοριστικη συνοπτικη παρουσιαση σε αυτο το νημα ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 08:41:48
quote:
σχολιο 11Αγελαιδα η μικρη αδερφη της Δαμασιας, η κουρελιασμενη ψυχικα πορνη θυμα του Παλιου Κοκκινου Ναου
...αααα οοοοχι χμ αυτη ειναι αυτη ηταν η ""ιερη πορνη"" του Κοκκινου Σιθωνιου Ναου ...το αρχετρυπικο της προτυπο εινα αυτο της Αφροδιτης που καταντησε ""πατσαβουρα"" ερμαιο των εκφυλιστικων ηδονων του Αρχαιου Σαθωνα (Παλαιος Κοκκινος Ναος )και στην μυθολογηση μας ειναι η μικρη αδερφη της Δαμασιας ....αμμεεεε...λοιπον ο Παλιος Σαθωνας ηταν ενα διαστημα παντρεμενος με την Δαμασια ,, με ενα γαμο που εμοιαζε περισσοτερο με λευκο συμβολαιο κατανομης περιουσιακων στοιχειων κι αρμοδιοτητων "συγκυβερνησης" ( που ποτε δε της επιραπηκε να ασκηθουν πραγματικα απο Εκεινη )αρμοδιοτητες υψηλης κοσμικης σημασιας ..αληθινη Συζυγος η Δαμασια δεν εγινε ποτε παρα τις ερωτικες συνευρεσεις τους καθως η ερωτικη ενωση υψηλου επιπεδου δε επιτευχθει...ουδεποτε !!!!!!!.. μεχρι το καρδιακο κεντρο φταναν οι συνευρεσεις τους απο κει και περα καστρο απορθητο η Κυρα Φροσυνη ... ""σιδηρα κυρια"" και ""μαιτρεσα και τειχος της ψυχροτητας"" ετσι την λεγαν στον παρηκμασμενο εκεινο Ναο που ηταν ηδη παραδομενος στα εκλυτα ηθη και τα οργιαστικα τελετουργικα αφαιμαξης ενεργειας ...
..αλλα ο καλος μας Σηθ( Μπαρμπα Θανασης ) δεν αποβλεπε κατα βαθος σε αυτην μιας και ηξερε οτι αυτη ηταν ηδη φευγατη και με σιδερενια κλειδαρια σφραγισμενα γιαυτον τα κεντρα της ,, ο καλοςμας Κυριος Σηθ απεβλεπε απο πολυ νωρις στην μικρη αδερφη της Δαμασιας την... χμμμ εεε ...να την πουμε Αγελαιδα.. μικρο κοριτσι αβγαλτο εκεινη, δε ηξερε απο τις πρακτικες τις βρικολακιστικες του Ναου εκεινου ,,,πεσε στα νυχια του και στις αδηφαγες τοτε οργιαστικες ορεξεις του,, παραδοθηκε ψυχη και σωματι στα σεξουαλικα οργια του Ναου αυτου ,,που με τοση ""ταπεινοτητα"" μιμειται ο συγχρονος τεκτονισμος ,,, καταντησε μια Λιλιθ(μις Λολα) ....
...αχ τη μυθιστορια μας να την παρακολουθησετε εχει κοσμοιστορικο ενδιαφερον ,,τα βαζει ολα στην θεση τους...μεσα απο το δασος των παγκοσμιων μυθολογησεων το συγχυτικο ,,συνθεσαμε μια συγκροτημενη και τακτοποιημενη, με λογικο ειρμο μυθιστορια .... που πρσογγιζει πολυ καλα τις ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΥΘΙΚΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ παρακολουθηστε και δε θα χασετε ...
ΣΧΟΛΙΟ 35
..επαναφερω ...το σχολιο που πειραξε τον ΛοΚ ..χα χμ ειναι αστειο!! ...λοιπον διαβαστε .. η εννοια ""πατσαβουρα" αναφερεται σε ενα ψυχικο κουρελι ...στην μυθολογια που αναπτυσσω η εντονη ερωτικη δραστηριοτητα μεσα σε ενα μιερο Ναο (ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ ΝΑΟ )που τα χερια του ητνα βαμμενα στο αιμα ,,εγκεφαλο καθε μαφιοζικης πραξης αυτη η η ερωτικη δραστηριοτητα καταντησε τη θεα που γεννηθηκε μεσα σε ενα κοχυλι στο βυθο του ωκεανου κι αναδυθηκε .. πανω σε αυτο .. την καταντησε απλα μια αθλια ξιπασμενη πορνη ....
,,,,,,,,μετα ,,,επρεπε να ανεβει πολυ ψηλα για να καθαριστει η ψυχη της και να αναγεννηθει ως Πανοπλη Αθηνα Παλλαδα ,, οχι βεβεια γιαν ενδωσει παλι σε καθε εκφυλο ερωτικο ποθο ...αλλα για να αποδωσει την Δικαιοσυνη και να γινει ΜΑΙ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!..
ΝΑ ΚΙ ΥΜΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ..
ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
http://www.youtube.com/watch?v=Zlt-WqhrH3I
http://www.youtube.com/watch?v=T8UImBnwmkY
http://www.youtube.com/watch?v=bps85hB8ZcQ
http://www.youtube.com/watch?v=Tv-RgbERi-E
http://www.youtube.com/watch?v=jXCrvSs5obQ
http://www.youtube.com/watch?v=Xu3tKXuZK2E
http://www.youtube.com/watch?v=P0RNI_JyJdQ
http://www.youtube.com/watch?v=fLcZus_Eigo
http://www.youtube.com/watch?v=l67eIUCHQ_o
http://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w
http://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w
ΦΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΟΜΕΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ συγνωμη για το "πατσαβουρα" και το "πλιατσικομ...να" !!!!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ
...ΑΥΤΟ ΕΙΣΟΥΝ <ΜΩΡΗ> ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ....ΜΙΑ <<ΠΑΛΙΟ Π..ΤΑΝΑ ,ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΜ..ΝΑ>> ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΕΘ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΗ .....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!
ΚΡΑΚΟΚΑΡΑΚΟΑΡΚΟΚΑΡΞ !!!
ΝΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑ !!!!!!!!!
(ΧΜΜΜ πως σας ΦΑΙΝΕΤΑΙ ως ιδεα ???.. εμεις τα κορακια παντως εχουμε ξετρελαθει που μια ομοφυλη μας γυναικα ξιπασμενη βιβαζεται σε ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ εκεινων που εινα υπευθυνοι για πολυυυυυυυυυυυυ πονο )
<<ΧΩΣΤΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΛΑΙΟ-ΚΑΡ...ΟΛΑ >
........και παλι συγνωμη θεα μου ..αλλα κορακι ειμαι και μονο εμεις τα κορακια μπορουμε να σε βρισουμε οπως σου αξιζει !!!!!!!ωστε να σηκωθεις ψηλα απενδυομενη το παλιο εαυτο σου ..ΚΑΠΟΙΟς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ...
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 09:20:08
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 09:32:03
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 09:37:09
Edited by - mariaa on 02/02/2014 09:27:12
Edited by - mariaa on 02/02/2014 09:36:13
quote:
Εδω στο εσωτερικα συχνα μιλατε για τον αποστατη Αρχαγγελο που κατεπεσε στη γη ακολουθουμενος απο σμηνος αγγελων αφου κυνηγηθηκε απο συμμαχια αρχαγγελων. Μα τοτε -οπως λενε αυτος εχει αφθαρτο αξιωμα και επομενα δεν γινεται να φοβαται την μεταθανατια ζωη του. Στο ιντερνετ βρηκα εικονες του ως ενα ομορφο αγγελο με φτερα διαρκως θλιμενο. Ενω τον σατανα τον παριστανουν ως τραγομορφο πανα. Τι δεν καταλαβα εγω σωστα;Edited by - mariaa on 02/02/2014 09:27:12
Edited by - mariaa on 02/02/2014 09:36:13
σχολιο 36
...Ο Μπαρμπα Σεθ στην μυθολογια που αναπτυσσω εχει ακομη διατηρημενο ως αρχαιοτατο απολιθωμενο αποστεομενο ενσαρκο σωμα του ...και του το περιποιουνται ..κειται σε ειδικο θυλακα φερετρο ...κατι σαν την νεκρολαγνεια της ορθοδοξιας μας κια τα τελετουργικα πανω απο κουφαρια πεθαμενων <<αγιων >>..μονο που αυτος δνε ειναι πεθαμενος ακομη αλλα σε ημικωματωδη κατασταση συνεχως κλινηρης ..τωρα πια δεν σηκωνεται καθολου απο την κλινη αυτη ,,,
...σε μια ημικωματωδη κατασταση .. στην ηλικια που ειναι ενα τετοιο ζωντανο πτωμα θελει ειδκη φροντιδα ...
παρακολουθηστε αυτα τα βιντεο για να παρετε μια ιδεα απο την υψηλη τελετουργικη που ασκειτια πανω στα ημιπτωματα των μιεραρχων του Παλιου Κοκκινου Ναου ..κατα αναλογια των αντιστοιχων τελετουργικων της <<ορθοδοξης > λατρειας πτωματων -σκηνωματων απο κει κρατα αυτος ο <<χριστιανακος>>εθιμοτυπισμος της νεκρολαγνειας
..οχι αλλη λατρεια σε μουμιοποιημενα κουφαρια δηθεν κατοικιες αγιων ...σε αποστεωμενο κουφαρια εκει μονο δαιμονες μπορουν να κατοικησουν ..καψτε τα και πεταχτε την σταχτη στους σε φαραγγια και καταμεσης των θαλασσων !!
http://www.youtube.com/watch?v=CHaRhuRjklM
http://www.youtube.com/watch?v=OuDOKfwMqPU
http://www.youtube.com/watch?v=l4Ii9sgBk4w
http://www.youtube.com/watch?v=l4Ii9sgBk4w
αυτο που λες γιατην πτωση εινα ναι ενα Αρχετυπο αναφερεται σε πνευματικα οντα ,,,ξεπεσμενα που βεβεια ενα μυθογραφοις θα μπορουσε να μετεφερει αναλογικα σε μια δισταση πολυ πιο κοντυνη της δικη μας ενσαρκης πραγματικοτητας ..
...αυτο προσπαθησα να κανω μιλωντας για μια ταξη αρχαιων βρικολακων μιερουργων που φοβουνται να απενσαρκωθουν επειδη εχουν διαπραξει μεγιστα εγκληματα κατα της ζωης ....καταλαβαινεις προσπαθησαν να το κανω πιο προσιτο τον μυθο σε μας !!!...
αλλα νομιζω δε διαβασες το σχολιο 34 .. για διαβασε το προσεκτικα ...με τα αλλα μελη εδω δεν γνωριζομαι ακολουθω εν αδικομου τροπο σκεψης ..που εχιε ρθει πολλες φορες σε συγκρουση με την σκεψη αλλων μελων ...
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 09:53:52
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 10:04:46
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 10:09:42
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 10:12:28
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 10:37:36
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 02/02/2014 10:43:22