ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

anna99962 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
20/09/2011, 21:31:08

"Αυτο το φιδι ειναι ο μαγικος αγωγος που μεταβιβαζει το καλο οπως και το κακο. Ειναι ενας αιθερικος μεσολαβητης,το " αστρικο φως " που οταν εμποτιστει απο κακες ακτινοβολιες προκαλει βιαιοτητες, δυστυχιες και καταστροφες, οταν ομως εμποτιστει απο τις πλεον φωτεινες σκεψεις, τις μεταβιβαζει μεχρει το θρονο του θεου".

Τώρα , ενεπλάκησαν και φίδια στην όλη υπόθεση...
Και μάλιστα φίδια μαγικοί αυλοί , που σαν φορτισθούν αρνητικά ... φίδι που μας έφαγε και αν για καλή μας τύχη πέσουν σε καλά ενεργεικά κέντρα/επίπεδα λάμπουμε σαν τους προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου σε ντέρμπυ....

Τελικά τό'ξερα , θέμα τύχης και περάσματος είναι όλα , άμα σου κάτσει δηλαδήήή...τα πήρες και την έκανες...

"Ομως για τον μαγικο μεσολαβιτη το φιδι, θα μιλησουμε και παλι..."

Ευτυχώςςςς....μην ξεχνιόμαστε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Για πές...τώρα που γυρίζει...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
NotirkΜέλος
20/09/2011, 21:47:03

...gianipseftis.....

Μόνο οι εξωγήινοι της παρέας μπορούν να καταλάβουν τι λές

[/quote]
==============================================================
-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
-

20/09/2011, 21:57:34
Με ξέχασες και μένα , εγώ θα κάνω jumping..a la

http://www.youtube.com/watch?v=SFGCJLFA2fk&feature=related

20/09/2011, 22:04:20
quote:

Ας μαθουμε να δινουμε χωρις να περιμενουμε ανταμοιβη,γινε ηλιος δινε και μην περιμενεις τιποτα. Οταν δεν δινουμε τιποτα, οταν τα κραταμε ολα για τον εαυτο μας , τοτε ορισμενοι αγωγοι εσωτερικα

....αρχιζουν να φραζουν .

anahs

H λύση , είναι μια...εγγυημένα αποτελέσματα...

http://www.youtube.com/watch?v=x_OJgS17mUI

20/09/2011, 22:10:48
quote:

-Νικομαχε,σ'ευχαριστω για τις εξηγισεις.
-Πως εχω ομως την εντυπωση,οτι το κβαντικο αλμα γινεται στη συνειδηση
μονο,ενω το υλικο σωμα παραμενει εδω που βρισκεται χωρις καθολου ν'αλλαξει.
-Νομιζω οτι με το κβαντικο αλμα αντιλαμβανεσαι "περισσοτερη
πραγματικοτητα".

Notirc
Ξαναδιάβασε την τρίτη σειρά στη προηγούμενη απάντησή μου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/09/2011, 09:29:21
quote:
Notrik

-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.

Ας ελπίσουμε αυτό το ...πολυαναμενόμενο άλμα να συμβεί το συντομότερο δυνατό, για να απαλλαγεί σύμπασα η ανθρωπότης από όλους μαζί, τους εξωγήινους τρομοκράτες.

Αν γίνεται να συντομεύσει αυτή η στιγμή, πάρτε και τον Εαρινό μαζί σας, που προσφέρεται οικειοθελώς να θυσιαστεί – ως άλλη Ιφιγένεια – για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

21/09/2011, 09:32:59

21/09/2011, 09:55:19
quote:

ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ...ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ...ΓΙΑΝΝΗ...

anahs

Πως είσαι τόσο σίγουρη καλή μου, πως αύριο θα είναι μια και καινούργια διαφορετική ημέρα και όχι μια ίδια και απαράλλαχτη με την σημερινή?
Μια μέρα τόσο ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη, που το αύριο να μοιάζει με το σήμερα, άρα να μην υπάρχει στην ουσία αύριο.
Για σένα το ψάξιμο της αλήθειας τέλειωσε, μια και την μοναδική αλήθεια σου, την βρήκες και είσαι απόλυτα σίγουρη πως την κατέχεις, ενώ εγώ ο καψερός κάθε μέρα που περνά, μαθαίνω κάτι καινούργιο, έτσι αισθάνομαι πως αγνοώ ακόμα περισσότερα από πριν.

Καθημερινά σκέφτομαι, πως όλο και κάτι καινούργιο μέλει να μάθω την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει, ελπίζοντας έτσι πως κάτι θα σιάξω μέσα μου, για μπορώ να συλλογιέμαι και να πορεύομαι ελεύθερος , χωρίς σκιάχτρα και φόβητρα.

21/09/2011, 10:35:07
quote:

Φιλοι,Καβειρος, Εαρινος, gianipseftis, η Παραδοση για την οποια μιλω συνοψιζει ολη την Επιστημη της Μυησης,ολων των ιερων βιβλιων της Ανθρωποτητας. Ολοι γνωριζουμε οτι εχουμε μια προσωπικοτητα ομως αυτη ειναι η Κατωτερη μας Φυση.Την Ανωτερη Φυση μας την ονομαζουμε Ατομικοτητα. Τωρα, η Ατομικοτητα πρεπει να καταβροχθισει την Προσωπικοτητα. Να ενα πρωτο Θεμα. "Πως θα πολεμισουμε την προσωπικοτητα μας ωστε να γινουμε ατομα- Τομος - Ατμητος -

"Ο ανθρωπος δεν γνωριζει τον δρομο προς τον Ουρανιο Κοσμο"...
"Αλλα το αλογο του- τον γνωριζει -ακριβως..."

anahs

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ANNA999. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ: "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ"; ΔΗΛΑΔΗ, "ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ "ΜΙΞΗ" ΑΥΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ "ΣΥΝΟΨΙΣΑΝ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, (Η ΣΥΝΟΨΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ;;), ΜΕΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ" ΤΙ;; ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, ΝΕΟ
ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, "ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ";;;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ.....

anna999Μέλος
21/09/2011, 11:50:31
AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. Αγαπητα αδελφια της Εσοτεrika.. Σημερα δεν μπορω να πω ο Ηλιος ειναι νεος, γιατι ακομα δεν βγηκε μετα την χθεσινη βροχη στην Θεσσαλονικη. 'Ας ειναι ομως νεος ο Εσωτερικος μας Ηλιος.. Στειλτε μου δυο λεξεις ως δωρο,...σαν σημερα γενηθηκα.. κι εγω με την σειρα μου ...σας ετοιμασα γλυκο.. Επειδη η διαθεση ειναι διαφορετικη σημερα θα σας πω ενα καινουργιο [παλιο] παραμυθι... 'Ηταν ενας πανεμορφος Πριγκιπας.. Θλιμενος ομως χωρις αιτια. Ειχε μια ωραιοτατη συζυγο που του ειχε χαρισει ενα πολυ ομορφο αγορακι. Μια μερα της ειπε, 'Θα φυγω, θα γυρισω ολο τον κοσμο, θα ψαξω να βρω την αληθεια , κι οταν ολα τακτοποιηθουν μεσα μου, θα γυρισω σε σενα, γιατι σε αγαπαω... Περπατησε βουνα και λοφους, κι ενα βραδυ ,βρεγμενος ως το κοκαλο, εφτασε σε μια σπηλια, ειδε φωτια και η χυτρα πανω στην φωτια μοσχοβολουσε απο την αχνιστη σουπα. Μια γυναικα πολυ μεγαλης ηλικιας που το προσωπο της ηταν σαν φυσαρμονικα απο τις χαρακιες του χρονου, του ειπε, 'Ελα , να στεγνωσης, να φας, να ξαποστασεις, κι εγω θα σ'τα πω ολα..' Μερες και νυχτες του μιλουσε... Κι εκεινος [μπλαστρωθηκε] εκατσε καταγης, κι εχασκε μ' ανοιχτο το στομα, ...εκεινη μιλουσε, μιλουσε, καποτε, του τα ειπε ολα... Το προσωπο του φωτιστηκε.. 'ΜΑΝΑ...της λεει εκανες πολλα για μενα ...Πες μου τωρα τι θελεις να κανω εγω για σενα? 'Θελω του ειπε να πας πισω στον τοπο σου, κι οταν σε ρωτουν οι ανθρωποι για μενα, θα τους λες οτι ειμαι ΝΕΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΗ..' 'Και το ονομα σου μανα? ρωτησε εκεινος, 'ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ' του ειπε εκεινη... ''Τωρα εσεις θα πειτε, μα καλα η αληθεια τον εβαζε να λεει ψεματα...Οχι, γιατι εκεινη μιλουσε για μια εσωθεν ωραιοτητα... ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΚΕΦ,Δ ΟΛΟ..'Ιδου εισαι ωραια [ψυχη]αγαπημενη μου οι οφθαλμοι σου ειναι ως περιστερων....'Ολη ωραια εισαι αγαπητη μου και μωμος δεν υπαρχει εν σοι..' 'Εδω μιλα για την Ψυχη σου αδελφε μου, θα πω κι εγω τροφη για σκεψη...

anahs

21/09/2011, 13:10:42
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ999......
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ", ΜΕ "ΓΡΑΨΙΜΟ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΛΥΡΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ....
ΦΙΛΙΚΑ......

free soulΝέο Μέλος
25/08/2004, 08:49:37
Ο Ζυγός είναι ο συνεργατικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του. Αποτελεί το καλό παράδειγμα στις σχέσεις και είναι ο τύπος που βάζει πρώτο τον απέναντι και ύστερα τον εαυτό του. Η έμφυτη ευγένεια του, το πλατύ χαμόγελο του και η προσφορά του στους συνανθρώπους, δεν αφήνουν ασυγκίνητο όποιον τον πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα και τα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα την διάθεση του, κάνοντας τον νευρικό, αντιδραστικό ή αγχώδη. Ο Ζυγός προσπαθεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στο περιβάλλον του με κάθε τρόπο, η διπλωματία είναι το φυσικό προσόν του. Η χειρότερη στιγμή του είναι όταν κληθεί να πάρει μια απόφαση, ταλαντεύεται σαν την ζυγαριά που δεν μπορεί να κλείνει πουθενά. Αυτή η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα τον κάνει πολλές φορές να φαίνεται ότι τεμπελιάζει. Οι ευαισθησίες του Ζυγού συχνά βρίσκουν διέξοδο στις τέχνες. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και μένουν πιστοί στον σύντροφό τους,όσο καιρό είναι ερωτευμένοι.

free soul

giagiakaΜέλος
25/08/2004, 09:07:42
σε βρισκουν συμφωνο/η ολα αυτα για τον Ζυγο ?

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!

26/08/2004, 03:34:08
..namaste:)
... μεσα απο τα--αρκετα ειναι 12;για τους κριτες μας-- χρονια που μελετω αστρολογια-και παρατηρω τ'ατομα στους κυκλους της ζωης μου, εχω διαπιστωσει πως οι ζυγοι ειναι πολυ αναποφασιστοι/αμφιταλαντευομενοι-εκτος κι αν τους βοηθα καπως ο ωροσκοπος και δεν φαινεται στους γυρω--και συνηθως εκφερουν αποψη για κατι που θα τους ρωτησεις αφου αφομοιωσουν
καλα την αποψη σου για το ..ερωτημα...//τοτε θα σου δωσουν ακιρβως οσα τους ειχες δωσει αλλα θα σε αντιπαραθεσουν θετωντας ακριως τα ιδια υπο αλλο πρισμα/...:Ο

ζυγος απενταντι απο....τον κριο...//κι ο κριος ψαχνει παντα εναν χαρακτηρα να ταυτιστει μονο που προσπαθει να τον καταστρεψει/να σβησει τα σημαδια /τα καταφερνει παντα να βρισκει τροπους /μα γινεται φανερο λογω χρησης ψεμματος και υπορβολικης στασης/

..στην εσωτερικη του διασταση-
κριος-ζυγος ειναι ο αξονας του πεπρωμενου(ενας απο τους εξι)

υποδηλωνει τις ανταλλαγες του ατομου με "το αλλο του μισο".
το πρωτο μισο ειναι η κατασταση της προσωπικης συνειδησης και το αλλο μισο ειναι οι δυνατοτητες ανταλλαγων μ'ενα προσωπο του αλλου φυλου.
το πρωτο ειναι ο κριος και το δευτερο ο ζυγος...\/
συμπληρωματικα να θεσω τον αλλο αξονα που αποτελει και το δευτερο μερος του ενος απο τους τρεις σταυρους...
καρκινος- αιγωκερος λοιπον....
ειναι ο λλος αξονας..

κι εγω οσο και το νεος μελος ...σιγουρα λαβαμε τις απαντησεις.
(πολλες απαντησεις και με οσα προηγηθησαν εσω με το (λυκο +το προβατο) θα ελεγα...//οπου λυκος=προβατο=κριος..και ο νοων νοητω)

καλως ηρθες παλι,ελευθερη ψυχη...
--να + κατι που μοιαζουμε...---
--απλα αλλοι το δηλωνουν + αλλοι το βιωνουν:)--

paramatma

aum mani padme hum
free soulΝέο Μέλος
26/08/2004, 13:26:26
ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑΙ, Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ. Ο ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.

ΖΥΓΟΣ-ΚΡΙΟΣ:
ΑΝ Ο ΚΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ, Ο ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

"ΑΤΜΑ" ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ!

free soul

giagiakaΜέλος
26/08/2004, 14:24:53
κι εγω ζυγος ειμαι (δεν ξερω τι ωροσκοπο εχω ) αλλα αρκετα απο τα στοιχεια του δεν με αντιπροσωπευουν . οπως για παραδειγμα

"*Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του.
* Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα .
*ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

αυτο που εχω παρει σιγουρα απο τον Ζυγο ,ειναι οι συχνες μεταπτωσεις στην διαθεση μου , τα θλιμμενα ματια , δεν θυμωνω ευκολα , δεν μ'αρεσει η βια οι τσακωμοι η αδικια , και δεν αντεχω την μοναξια .

δεν θυμαμαι αλλα στοιχεια του Ζυγου :)

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!

free soulΝέο Μέλος
26/08/2004, 22:52:08
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ! ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΥΓΟΣ ΕΠΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ, ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ? ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ giagiaka ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ?

free soul

free soulΝέο Μέλος
26/08/2004, 22:57:10
giagiaka ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ!!!

free soul

Knight MIXAILΜέλος
27/08/2004, 22:31:42
Καλησπερα

Κοιτωντας στον καθρεπτη- αρκετα χρονια πισω-
σπουδαζωντας εμαυτον, ειναι πολυ σωστη η περιγραφη
του Ζυγου.
Ειναι αυτη η αναγκη - η μηπως ειναι ανασφαλεια?- να ζυγισει
καλα και τις δυο πλευρες ενος ζητηματος, που κανουν τον Ζυγο
να ειναι αναποφασιστος. Μοιαζει φορες να παταει σε δυο βαρκες.
Αρκετα επικινδυνο, δεν νομιζεται ?
Μερικες δε φορες αυτο εχει ως αποτελεσμα να πληγωνει τους αλλους,
τους δικους του, τους φιλους του..
Ποια να'ναι αραγε η δοκιμασια του σε αυτη την Ζωη ?

Ωροσκοπος μου ειναι Παρθενος.
Εχει καποιο σχολιο κανεις ??

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

KNIGHT ΜΙΧΑΗΛ

28/08/2004, 05:05:02
quote:
Ωροσκοπος μου ειναι Παρθενος.

Xμμμ... Πολλά, αγαπητέ ιππότα.

Θα σταθώ όμως σε ένα, νομίζω πολύ βασικό:

Το πιο πιθανό είναι ότι ο ήλιος σου βρίσκεται στον πρώτο οίκο.
(δε θα συμβαίνει αυτό, εάν ο ωροσκόπος είναι στις πρώτες μοίρες του Παρθένου και έχεις γεννηθεί προς τις τελευταίες μέρες του Ζυγού - έτσι βγαίνει στο 2ο οίκο)

Στον πρώτο χαρίζει ιδιαίτερη "λάμψη", έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα και για άντρα Ζυγό ομορφιά.

Ο ήλιος στον 1ο βέβαια έχει θέση Κριού και ο Ζυγός είναι το αντίθετο...

Χμμμμ...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)