ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/01/2009, 23:34:51
Γεια σου φίλε europaios2

Χαρά μου είναι να "κερδίσει" μια ψυχή και όχι ένα εγώ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

01/02/2009, 00:01:52
Γι' αυτό θα κερδίσεις (στατιστικά).....για τον ίδιο όμως λόγο καίει και η λάμπα τζάμπα

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

helios2012Μέλος
01/02/2009, 00:13:38
Μα καλέ μου υπηρέτη δε βλέπεις τι προσπαθώ να πώ?
Δε γνωρίζω τίποτα.
Δε πιστεύω πως μπορεί κάποιος να βοηθηθεί από μένα.
Αντιθέτως βλέπω πως θα μπορούσαν πολλοί αναγνώστες να ωφεληθούν απ'τα λόγια σου γι'αυτό και αφήνω το πεδίο ελεύθερο για να δράσεις απρόσκοπτα.
Περαστικός ήμουν.
Είδα φώς και μπήκα.
Σας χαιρέτησα και αυτό είναι όλο.
Δεν μπήκα για να λύσω κανένα πρόβλημα!
Εξάλλου η βοήθεια δεν παρέχεται με το ζόρι.
Όποιος πραγματικά χρειάζεται βοήθεια, έρχεται...
Και ακριβώς όπως το'πε και ο ευρωπαίος "τζάμπα καίει η λάμπα"...
Δεν έχω να προσθέσω κάτι εδώ...
Εσύ που έχεις, συνέχισε σε παρακαλώ...
Εσύ που έχεις δεί το φώς και είσαι πλημμυρισμένος απ'αυτό, μοίρασε το και στους υπόλοιπους που βρίσκονται στα σκοτάδια...
Εμένα άσε με κατά μέρος, εξάλλου έχω διαπιστώσει πως διακατέχομαι από πολλαπλοπολικές διαταραχές και τζάμπα χαραμίζεις το φώς σου.
Είμαι ανίατη περίπτωση, αθεράπευτος.
Και φυσικά, σαν τρελός που είμαι, δεν θέλω τη βοήθειά σου!

(Υ.Γ. Ντόκτορ, σε άλλα θέματα αναφέρθηκα διεξοδικά στα φώτα, στα χρώματα, ακόμα και στη δημιουργία με ποικίλους τρόπους...Φαντάζομαι πως θυμάσαι...Τι θές? Να επαναλαμβάνομαι?)

Καληνύχτα σε όλους...
Άντε παιδιά "Καλή Ανάσταση".

Ακόμα και το "τίποτα" είναι μια λέξη με 6 γράμματα...όπως και το "ουδέν" (ούδε Έν).

Α, μιλήστε και λίγο για Α.Π., αρκετά παρεκτράπηκε το θέμα.
Αν ήξερα πως ένα "γειά" θα ξεσήκωνε τόσο τα γαλήνια νερά...
Χα χα χα μπορεί και να το ξανάκανα, δεν ξέρω...
Πλάκα είχε...
Φιλάκια σε όλους!
Μπορεί και να ξανάρθω ε!

01/02/2009, 10:41:33
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε helios2012
Πέφτεις από το ένα ελάττωμα στο άλλο. Δεν είσαι ο μοναδικός συμβαίνει σε όλους μας.

Πριν σου είπα πως πειραχτηκες τώρα σου λέω πως είσαι και πληγωμένος του στιλ «ζήστε εσείς και αφήστε εμένα να πεθάνω αλλά δεν πειράζει έτσι είμαι εγώ»

Αυτό που έχει αξία είναι να δούμε πως παγιδευόμαστε από τα εγώ και πως το κάθε ελάττωμα εκφράζετε μέσα από το νου, το συναίσθημα ,κ.α.

Ο λόγος που επιμένω ότι ο πιο ασφαλής τρόπος για να επιτύχει κάποιος μια Αστρική προβολή είναι να αφυπνίζετε μέσα στην καθημερινότητα αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της ζωής , βλέποντας τα ελαττώματα που εκδηλώνονται και μέσα από την παρατήρηση να περνά στην κατανόηση και τέλος στην εξάλειψη.

Ένα άτομο που μαθαίνει τεχνικές συγκέντρωσης και μπορεί να επιτύχει ένα συνειδητό ονείρεμα ή μια Αστρική προβολή ,λόγω του ότι δεν έχει δουλέψει επάνω στα εγώ του ,τότε μεταφέρει όλα τα ελαττώματα σε αυτές τις περιοχές που είναι και πιο ¨μαγικές¨ δηλ. ολα μπορούν να συμβούν.

Τότε οι άνθρωποι ζητούν Αστρικό σεξ ,να δουν αν ο άντρας τους ή η γυναίκα τους τους απατά, να ικανοποιήσουν διάφορα εγώ.

Κάποιοι άλλοι από μισός και ζήλια μπορούν να προκαλέσουν κακό κ.τ.λ.

Έτσι η μαύρη πλευρά αναπτύσσετε.

Ένας άνθρωπος πρέπει να εργάζεται για το καλό στο φυσικό επίπεδο αλλά και στις ανώτερες διαστάσεις. Υπάρχουν άτομα που κάνουν θεραπείες και αυτό που θεραπεύει πραγματικά είναι η 3η ιδιότητα του λόγου.

Άνθρωποι που προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο τις ανθρωπότητας παίρνοντας από το κάρμα της επάνω τους. Ο Χριστός σήκωσε όλες τις αμαρτίες του κόσμου.

Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν στην ανάπτυξη της συνείδησης.

Αγγελικές οντότητες, αλλά και δαιμονικές.

Όσο πιο ψηλά σε επίπεδα ανεβαίνει η συνείδηση τόσο και πιο κοντά στο Θεό ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να το πει φτάνει.

Για αυτό η συνείδηση δεν πρέπει να επισκιάζετε από τα εγώ. Τα εγώ την κρατούν μέσα στα σκοτάδια, στα δόγματα, στις πεποιθήσεις στις καταβολές, στις προκαταλήψεις, στις ιδέες, στην διαμάχη και τους πολέμους.

Η συνείδηση μπορούμε να πούμε πως εκφράζετε από την καρδιά την αγάπη την κατανόηση την συμπόνια την θυσία.

Αυτά για τωρα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

-Κενό-Μέλος
02/02/2009, 20:07:57
Αποδίδω τον επαναστατικό χαιρετισμό στον φίλο Helios

Αλλά όχι τώρα θα μιλήσω !!!

Ε λοιπόν εσείς οι δύο είστε ανεκδιήγητοι !!!

Νομίζω ότι το γεγονός το ότι δυσχεραίνεται η επικοινωνία μεταξύ σας είναι ότι η νόηση σας βρίσκεται σε παράλληλες τροχιές

παρόλα αυτά μπορείτε να το παλέψετε και να συνεχίσετε την επικοινωνία !!!!

Άσπρε , έχει πλάκα να μιλάς στο γκρι !!!
Γκρί , έχει εξισου πλάκα να μιλάς στο άσπρο !!
Πλάκα με την καλή έννοια όχι κοροιδίες !!
(εδώ μπορεί να λέω μπούρδες μη με παρεξηγείτε δεν ξέρω σε τι φάση είσαστε οκ ?)

Και έδώ να τονίσουμε ότι η απώλεια του εγώ δεν σημαίνει απαραίτητα την μεταμόρφωσή μας σε άγιο (γνώμη μου , δέχομαι όμως και παρατηρήσεις )

Helios όσο για αυτό να συνεχίσω ??
(αν θες απαντάς εδώ δεν πιέζουμε κανένα )

τώρα στα καθ ' ημάς :

ξέρετε να αναφέρετε καμία καλή τεχνική για ΑΠ ??

Θέλω πραγματικά να κάνω μία

Ευχαριστώ για όλη την φιλική ανταπόκριση που έχω στο Forum !!!!

Φτιάξτε καλά την μέρα σας !!

02/02/2009, 23:02:58
Χμμ πόσο σκόπιμο θα ήταν να μπει κάποια "καλή" τεχνική εδώ?
Τώρα αν η απελευθέρωση απο τα εγώ σε κάνει άγιο.. ειλικρινά δε ξέρω. Υποθέτω όμως οτι σε κάνει τουλάχιστον ευτυχισμένο, πράμα που είναι πολυ σημαντικο όπως καταλαβαίνεις.
Ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ λογικά θα ξέρει καλύτερα..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

02/02/2009, 23:53:47
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε κενό με έκανες και γέλασα με τον τρόπο που το παρουσίασες.

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας Άγιος;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

IwaννηcΝέο Μέλος
03/02/2009, 19:17:12
Η ψυχή μπορεί να επιβιώσει εκτός της γης ?

Kapou edo telionei..!!

-Κενό-Μέλος
03/02/2009, 20:47:24
Έχω στο νου μου τον κλασσικό άγιο του Χριστιανισμού που ποτέ δεν ενδιαφέρεται για τον εαυτό του , δεν ξέρουμε αν περνάει καλά η είναι ευτυχισμένος αλλά είναι μονίμως εκστασιασμένος , με τελική κατάληξη να τον μαρτυρικό θάνατο και τα λοιπά (με άλλα λόγια δεν μοιάζει ανθρώπινος )

Όσο για πιο λόγο είπα <<δεν γίνεσαι απαραίτητα άγιος >> είναι επειδή από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα ότι έδιωξα το εγώ από μέσα μου το μόνο που ένιωθα ήταν μία βαθιά ηρεμία αλλά και καθαρότητα σκέψης .

ουσιαστικά αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσει κανείς το <<μοντέλο>> του δυτικού αγίου που σε ορισμένες φορές παρουσιάζεται τόσο άσχημα που μοιάζει με εξωγήινο

Θα έθετα ως παράδειγμα τον Δον Χουάν

Τελικά εγώ νομίζω ότι δεν θα καταλήξω άγιος αλλά μπουρδολόγος !!!

λέω ένα σωρό θεωρητικά πράγματα παρόλο που δεν γνωρίζω αν έχουν βάσει

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να κάνω Α.Π

Να δώσω και μία απόδειξη στον εαυτό μου ότι δεν μιλάω άσκοπα

helios2012Μέλος
04/02/2009, 02:34:40
Ε τώρα τι να πώ φίλε -κενό-...
Με σκλάβωσες και επανήλθα!
Γέλασα πολύ με το προηγούμενο μήνυμά σου (όχι το τελευταίο)!
Χα χα όπως φαντάζομαι και ο Λευκός υπηρέτης!
Αυτό δε το "ανεκδιήγητοι" όλα τα λεφτά!
Ορίστε μας τσιγκλάς και θα ξαναρχίσουμε την κουβέντα!
Κατά τ'άλλα...
"εγώ" ποιά "εγώ"?
χε χε χε πλάκα κάνω!
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν περισσότερα του ενός, "εγώ", πόσο μάλλον να τα κουμαντάρουν!
Υπηρέτη γιατί δε λές στο παληκάρι πώς να κάνει Α.Π. συνειδητά?
Ή γιατί να μην κάνει?
Ή αν κάνει κάθε βράδι και απλά δεν το θυμάται...
Και γιατί δεν το θυμάται...
Ή τι κάνει γενικότερα...
Ή εκεί που θέλει να πάει τί σόι κίνδυνοι ελλοχεύουν και πώς να τους αντιμετωπίσει...
Ή μήπως έρχεται αντιμέτωπος με τα "εγώ" του?
Αλλά μονάχα μ'αυτά?
Μήπως είναι δόλωμα και παρακολουθείται?
Η Α.Π. είναι προνόμιο λίγων και "μυημένων" ή ιδιότητα όλων των ανθρώπων?
Και αν ισχύει το 2ο, γιατί δεν κάνουν όλοι?
Και γιατί όσοι το κάνουν τυχαία αισθάνονται βίαιη απόσπαση και κραδασμούς?
Και μη μου πείς πως όταν κάνεις Α.Π. τραντάζεσαι γιατί θ'αρχίσω ν'αμφιβάλλω για την ακρίβεια των λεγομένων σου...
Ή θ'αρχίσω να σε θεωρώ "δόλωμα"...
Αυτά!

Υ.Γ. Φίλε -κενό- δε μιλάς άσκοπα!
Αν θές τη γνώμη μου για τους άγιους, να σου πώ πως τους θεωρώ σαν μπριζολάκια γάλακτος.
Ή καλύτερα έτσι τους βλέπουν και τους ορέγονται "άλλοι"...
Ας μας πεί ο υπηρέτης που είναι γνώστης, αν ισχύει κάτι διαφορετικό...ή ας αναλύσει περαιτέρω το σχόλιο μου...
Για να δούμε, κινούμαστε σε παράλληλες τροχιές ή καμία σχέση...
Τέλος, δεν γνωρίζω τίποτα, νίπτω τα χείρας μου, κ.τ.λ.
χε χε χε υποθέσεις κάνω...
Καλή μέρα σε όλους...
Να'πιανε και καμιά ευχή απ'όσες κάνουμε, καλά θα'ταν!