ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- contact - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- contact - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

twilight2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
twilightΝέο Μέλος
22/02/2005, 02:42:59
Γεια!

Θα ήθελα να επικοινωνήσω αρχικά μέσω mail,με μέλη-σοβαρά και υπεύθυνα- απο την περιοχή της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά πρακτικές προσεγγίσεις μεθόδων και τεχνικών που υπάρχουνε πίσω απο 'τίτλους' όπως :'tantra',sex magick','left hand path' κτλ.

22/02/2005, 04:05:13
Γεια σου κι εσένα!

Τι μας λες;;!!

Με μέλη σοβαρά και υπεύθυνα...

Εδώ, εδώ!!! Νομίζω πως δεν θα βρεις πιο σοβαρό και υπεύθυνο, Ταντριστή, Σεξο-Γητευτή του Αριστερού Μονοπατιού.

Αλλά άσε καλύτερα...

Θα σου έγραφα... έστω και αν δεν διαμένω στη συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδος. Μόνον και μόνον επειδή με εντυπωσίασες!
Αλήθεια!!

Όμως τελικά, καθώς είμαι και ανυπόμονος, θα σου επιδείξω εδώ αμέσως τις ικανότητές μου, έτσι ώστε να με προτιμήσεις... έναντι του ανταγωνισμού!

Μέ μία μοναδική(ελπίζω να εγκρίνεις!) κίνηση άμεσης Ταντρικής Μαγείας θα "καταλήξω" το θέμα σε μία άγνωστη, για τους αμύητους, Στάση!!

Αυτή της Απολίθωσης!

Και για να σου εξάψω ακόμη περισσότερο την περιέργεια και την φαντασία, θα Στείλω τον Λογαριασμό σου, πριν ακόμη το καταλάβεις, στο "Λυκόφως(twilight) του Μοναδικού Μονοπατιού του!"

Report:
- Seeking the Book of Spells = 0,5 sec
- Actual Spelling = 5 min
- Tantric Gestures = 15 sec
- Creating the Talismanic Fossil = 3 min

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------