- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Τί συμφέρον έχει η Αμερική που πέθαναν 500 Κινέζοι όταν υπάρχει άλλο 1 δις που ακολουθεί;
Φίλε durden alie μη βλέπεις τα πράγματα τόσο "επιδερμικά"...
Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ο φυσικός θάνατος των Κινέζων αλλά ο οικονομικός...
Ξέρεις πόσα εκ.δολλάρια χάνει η Κίνα καθημερινά εξαιτίας του ιού? (τουρισμός, εμπόριο, αεροπορικές εταιρείες κ.α?) Σκέψου το...

Δρουμ13:Τι λες τώρα?! Είχες πεί οτι δε θα ασχοληθείς με το θέμα γιατί είμαστε μίζεροι...καλύτερα να το εφάρμοζες απο το να ακούμε οτι η Αμερική φοβότανε την Αφρική ως υπερδύναμη! Σε καμμία περίπτωση δε συνέβει κάτι τέτοιο. Και γι' αυτό που είπες οτι δε θα έριχναν τον ιό οι Αμερικανοί γιατί μπορεί να στραφεί εναντίον τους σου θυμίζω οτι αν τους ένοιαζε κάτι τέτοιο δε θα έστελναν τους στρατιώτες τους να σκοτώνονται σε πολέμους έξω απο τη χώρα τους. Δε σου απέδωσε κανείς χαρακτηρισμούς οπότε δεν ανεχόμαστε να μας αποδίδεις ούτε εσυ. Αν μπορείς να διαφωνίσεις μέσα σε πλαίσια αντιλόγου να το κάνεις. Σχόλια τύπου "είστε μίζεροι" αποκαλύπτουν το επίπεδο αυτού που το γράφει και όχι αυτό που θέλει να αντικρούσει. Και πάλι κάνεις το ίδιο λάθος να αναφέρεσαι σε πολίτες. Κι εγώ εχω πολλούς καλούς Αμερικανούς φίλους. Κριτικάροντας την φασιστική νοοτροπία της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής δε σημαίνει οτι θα πρέπει να νοιώθω ενοχές απέναντι στους φίλους μου Αμερικανούς. Δε πρέπει να μπερδεύουμε τη βούρτσα με τη σκούπα.
durden allien: Όπως είπε και η Avallon το θέμα είναι η οικονομική υποταγή της Κίνας και επίσης δεν πέθαναν μόνο 500 Κινέζοι. Θα πεθάνουν πολλοί περισσότεροι όπως και πολλοί απο άλλες χώρες. Είτε πιστεύετε οτι ο ιός είναι κατασκεύασμα της Αμερικής είτε όχι, το γεγονός είναι οτι η Κίνα έχει δεχθεί και δέχεται τεράστιο οικονομικό χτύπημα. Τα σχόλια δικά σας...
~Γρηγόρης~
durden allien: Όπως είπε και η Avallon το θέμα είναι η οικονομική υποταγή της Κίνας και επίσης δεν πέθαναν μόνο 500 Κινέζοι. Θα πεθάνουν πολλοί περισσότεροι όπως και πολλοί απο άλλες χώρες. Είτε πιστεύετε οτι ο ιός είναι κατασκεύασμα της Αμερικής είτε όχι, το γεγονός είναι οτι η Κίνα έχει δεχθεί και δέχεται τεράστιο οικονομικό χτύπημα. Τα σχόλια δικά σας...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you