- Ας προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε την/τους ελίτ του πλανήτη μας;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είναι ένα από εκείνα τα πιασάρικα και βαρβάτα θέματα, που αυξάνουν κατακόρυφα το "ειδικό βάρος" του φόρουμ, και που δεν έχει κανείς την ευκαιρία να τα βλέπει και να τα συζυτάει συχνά παραέξω, αν και επηρεάζουν σε πολλά επίπεδα τους κοινωνικοπολιτικοοικονομικούς συσχετισμούς παγκοσμίως και κατ' επέκταση (θα έπρεπε να) μας αφορούν όλους μας ανεξαιρέτως.
Είχα κάνει κάποιες σκέψεις κι εγώ επ'αυτού,
και το "γνωστό" βιντεάκι που παραθέτεις (Το Αμερικάνικο όνειρο) απλώς μου τις επιβεβαίωσε (δυστυχώς) σχετικά με τα διαδραματιζόμενα (όχι μόνο τώρα λόγω κρίσης, αλλά και γενικότερα στην συγχρονη Ιστορία -από το 1700-1800 και δώθε) στο παρασκήνιο.
Οποιαδήποτε περαιτέρω διερεύνηση και πληροφορία, προφανώς μόνο καλό μπορεί να κάνει (σε μας, όχι στην "ελίτ").
Καλή συνέχεια!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
....Αποφασισαν,λεει,αυτοι που μας εξουσιαζουν-οι γηινοι εννοω-να
τακτοποιησουν τα πραγματα οπως τα θελουμε.Ετσι ολοι ειχαμε εργασια,
εκπαιδευση,περιθαλψη,πολυ ελευθερο χρονο,τα παιδια της Αφρικης
χωρτεναν φαγακι,και γενικα οι ανθρωποι ολης της γης ζουσαν ζωη
χαρισαμενη...περναγαμε εμεις καλα και αυτοι που κανουν κουμαντο
ακομα καλυτερα και λεφτα περισια ειχαν και την εξουσια τους απολαμβαναν.
-Οταν ξυπνησα,σκεφτηκα οτι αυτο θα μπορουσε να ειναι εφηκτο,ολους θα τους βολευε....Γιατι δεν το κανουν;;;
-Συντροφοι..κατι αλλο παιζει...καπου εξω εκει....
-
Craven,
1) αν ψάξεις μπορείς να βρεις αρκετά παραδείγματα Νονών της μαφίας που ήταν γνωστοί στα μέρη τους και που ο κόσμος τους έτρεμε. Έχει πέσει το μάτι μου σε αρκετά άρθρα στο παρελθόν και καθώς πληκτρολογώ θυμήθηκα και αυτό εδώ για την ιαπωνική μαφία: http://en.wikipedia.org/wiki/Yakuza Όχι μόνο τα αρχηγεία τους, αλλά και τα αφεντικά τους >φαίνεται< ότι είναι γνωστά. Δεν υποτιμώ καθόλου τους Yakuza (είναι γνωστό ότι σπέρνουν τον τρόμο), αλλά αν οι ισχυρισμοί στη σελίδα της wikipedia είναι σωστοί, τότε δεν βρίσκονται στην αφάνεια (όπως ίσως θα έπρεπε;).
Επίσης, οι ταινίες με Ιταλούς μαφιόζους αρκετές φορές περιγράφουν και πραγματικές καταστάσεις και συμπεριφορές, οπότε μπορούμε να έχουμε μια ιδέα.
Ίσως όμως στην υπέρτατη εγκληματική οργάνωση του πλανήτη, την οποία αναλύουμε σε αυτό το θέμα και η οποία διαφέρει (κατά τη γνώμη μου) και είναι αρκετά πιο σοφιστικέ στις μεθόδους της, να ισχύει η "αρχή" που λες.
Αλλά πάλι...η ιδιοκτησία αφήνει ίχνη, σωστά; Μπορεί οι μέτοχοι να μην ανακοινώνονται σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά κάποιοι άλλοι φρόντισαν να τους ανακαλύψουν για εμάς...π.χ. ότι η τάδε τράπεζα είναι μεγαλομέτοχος στο Federal Reserve η οποία με τη σειρά της ανήκει σε αυτόν και σε εκείνον. Κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου - δεν ξέρω, ίσως να είμαι τελείως λάθος.
2) Η προδοσία μπορεί να υπάρχει και μεταξύ των 2-3 οικογενειών που εσύ μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να αντιπροσωπεύουν τους "αρχηγούς" ;)
Γιατί όμως μία προδοσία μέσα στην οργάνωση να είναι καταστροφική αν οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν;
Αν πάμε πιο χαμηλά στην πυραμίδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης π.χ. στη Μασονία, αν κάποιο μέλος προδώσει τα όσα μυστικά της γνωρίζει και τα διαδώσει στο ευρύ κοινό, καθόλου καταστροφικό δεν θα είναι για τη Μασονία αφού ποιος θα τα πιστέψει και ποιος θα τον υποστηρίξει και ποιος θα αναλάβει δράση ενάντια στη Μασονία.
Ακόμα και αν πάμε στην κορυφή όμως...σε μία ενδεχόμενη προδοσία θα υπάρχει ένας χαμένος. Πώς όμως η πτώση του επηρεάζει τους υπόλοιπους όταν media, intelligence agencies, αστυνομίες και δικαστήρια είναι υπό τον έλεγχο της οργάνωσης;
Σε μια μικρή μαφία μπορεί ένας Νονός να "δώσει" κάποιον άλλο και οι αρχές να τον συλλάβουν με στοιχεία.
Στην περίπτωσή μας όμως (ας πούμε illuminati τραπεζίτες) πώς φαντάζεσαι την προδοσία;
3) Ναι, έχουν συμβεί, αλλά απαιτεί πολύ ψάξιμο το θέμα και έχει κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες όπως εξήγησα και στο Νικόμαχο όταν παρέθεσα την άποψή μου για αυτό το αξιοπερίεργο.
Ωστόσο, να κάτι το ενδιαφέρον:
-Heir To Rothschild Empire Found Dead In Paris Hotel- http://2012indyinfo.wordpress.com/2011/06/10/heir-to-rothschild-empire-found-dead-in-paris-hotel-chicago-tribune/
Μπορείς να ψάξεις για "rothschild dead" ή "amschel rothschild dead" για περισσότερα αποτελέσματα. Κάποιοι μάλιστα έχουν μπει στον κόπο να αναπτύξουν τη δική τους θεωρία για το πως ο θάνατός του ήταν δολοφονία και όχι αυτοκτονία.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Vitras, ενδιαφέρον βίντεο, το είχα ξαναδεί την άνοιξη. Συμφωνώ με τον viewer "giannisthess4" που σχολίασε ως εξής:
"Μια λογική άποψη, αυτοί που ΄΄εφτιαξαν το παιχνίδι, έχουν διαβάσει πολλά για αυτό το θέμα που πουλάει, έφτιαξαν την δικιά τους ιστοριούλα και τώρα όλοι ασχολούνται με αυτό και αυτοί έχουν κάνει τρελές πωλήσεις... Αν ήμουν στην θέση τους και ήξερα πως ο κόσμος τρελαίνεται για θεωρίες συνομοσίας ένα τέτοιο παιχνίδι θα έκανα και θα χεζόμουν στο τάλιρο... παιδάκια...."
Δεν είμαι απόλυτος, αλλά δίνω πολύ καλές πιθανότητες.
PY8AGORAS, σ' ευχαριστώ :)
Σκέφτηκα λοιπόν να παραθέσω αυτήν εδώ τη συνέντευξη η οποία μου έδωσε μία ακόμη επιβεβαίωση ότι ψάχνω σε σωστή κατεύθυνση.
Είναι ενδιαφέρον να ακούς από το στόμα ενός Έλληνα βουλευτή της επικαιρότητας τα ονόματα Rockefeller και Rothschild, λέγοντας ότι σε αυτούς χρωστάμε.
Πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Bελόπουλου: http://www.youtube.com/watch?v=uUGWI297UCY