ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PurePoisonΜέλος
13/07/2005, 17:17:29
Σωστα κυριε μου, μας βλεπω να τρωμε ξυλο στο τελος! χεχε

Βασικα δεν βαζετε μερικες φωτο ακομα? για εμας που δεν εχουμε παει...

Καλη συνεχεια παιδια,

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

ΧείρωνΜέλος
14/07/2005, 03:39:02

... Το φως εναλλάσεται με το σκοτάδι σε ενα αιώνιο κύκλο και καμμιά φορά μπορεί να τύχει να τα συλλάβουμε και τα δύο ταυτόχρονα, έστω και αν προκύπτει ως μερική αστοχία του υλικού που διαθέτουμε...

...Κάθε μέρα γίνεται , αλλά ποιος ασχολείται τώρα με τέτοια,
έστω και αν αυτή η εναλλαγή την έχουμε σαν το δεδομένο μέτρο του πεπερασμένου χρόνου μας...

...Πολλά κάνουμε και ακόμα περισσότερα λέμε,άλλά όταν σπανίως τύχει και συνειδητοποιήσουμε τη στιγμή της εναλλαγής, σιωπούμε, έστω γιατί καμπλάραμε και το βουλώσαμε για λίγο, εμπρός στο ασύλληπτο μέγεθος της μικρότητάς μας ...

...Προκύπτει εκεί , στην αόριστη γραμμούλα που ενώνει ουρανό και βουνό , έστω και αν εμείς ποτέ δεν καταφέραμε να φτάσουμε εκείνη τη γραμμούλα...

...Μα είναι τόσο μα τόσο δεδομένα όλα αυτά, έστω και αν μας είναι παντελώς άγνωστα...

-Χείρων- ή αλλιώς , Εις εκ των αρχιληστών ,Φώτος Γιαγκούλας

mpatsokΝέο Μέλος
14/07/2005, 08:06:14
Τοση ωρα βλεπω στην 27 σελιδα αυτου του θεματος να μιλατε και να λετε πραγματα που ουτος η αλλος εκτος θεματος ειναι.Αν εχετε να πειτε κατι για το πεντελικο πειτε το αλλιως μην σπαταλατε τον χωρο του φορουμ με τοποθετησεις ανευ ουσιας.
Ευχαριστω.
PurePoisonΜέλος
14/07/2005, 09:28:25
quote:

Τοση ωρα βλεπω στην 27 σελιδα αυτου του θεματος να μιλατε και να λετε πραγματα που ουτος η αλλος εκτος θεματος ειναι.Αν εχετε να πειτε κατι για το πεντελικο πειτε το αλλιως μην σπαταλατε τον χωρο του φορουμ με τοποθετησεις ανευ ουσιας.
Ευχαριστω.

Το καταλαβαμε και μονοι μας αυτο και σταματησαμε να λεμε ασχετα πραγματα. Δεν χρειαζεται να κανουμε παρατηρηση μονο και μονο για να την κανουμε απο την στιγμη που βλεπουμε πως το θεμα εχει συζητηθει και πιο πανω...Συγνωμη αν σου χαλασα την "αισθητικη" του φορουμ...να σαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναγινει...ξερω τα ορια μου χωρις να μου "βαζουν χερι".

Καλημερα

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

14/07/2005, 09:39:09
quote:

Πιστεύεις φίλε μου, οτι αυτό γίνεται ΜΟΝΟ σε αυτό το τόπικ ????

14/07/2005, 11:22:43
Καλώς σας βρίσκω και πάλι!

Δε μένει παρά να καλοσωρίσω και γω την PurePoison...
Δε θα γινόταν βέβαια αυτό αν αντί για άρωμα το όνομά της αντιπροσώπευε ΦΟΛΑ...
Βέβαια για μένα το συγκεκριμένο άρωμα είναι εξίσου δυσάρεστο...
Αυτά όμως είναι γούστα αγαπητή μου οπότε αγνόησέ με...

Λέω να ρίξω κανά ποτισματάκι αυτές τις μέρες γιατί είναι κρίμα να πάει ο κόπος μας στράφι...Θα ενημερώσω όταν το κάνω για να μην το κάνετε την ίδια μέρα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
PurePoisonΜέλος
14/07/2005, 11:49:40
quote:

Δε μένει παρά να καλοσωρίσω και γω την PurePoison...
Δε θα γινόταν βέβαια αυτό αν αντί για άρωμα το όνομά της αντιπροσώπευε ΦΟΛΑ...
Βέβαια για μένα το συγκεκριμένο άρωμα είναι εξίσου δυσάρεστο...
Αυτά όμως είναι γούστα αγαπητή μου οπότε αγνόησέ με...

Γεια σου κι εσενα Αβαλον...Απ οτι βλεπω καλη μου ηδη αντιμετοπιζομαι σαν "ΦΟΛΑ"...δεν πειραζει ομως...περναει το 8ωρο πιο ευχαριστα ετσι...:)
Δεν συνηθηζω να αγνοω τις αποψεις και τις γνωμες των αλλων οποτε οποιαδηποτε "κριτικη" ειναι καλοδεχουμενη...
Οσο για το ποτισμα, αμα χρειαζεσαι καποια βοηθεια let me know...Θα μου αρεσε να κανω κατι για να βοηθησω...εστω και με τον τροπο μου...(δεν θα φοραω αρωμα:p)

Καλη συνεχεια

Edited by - PurePoison on 14/07/2005 12:02:51

ΧείρωνΜέλος
14/07/2005, 14:04:08

Avallon
quote:
Λέω να ρίξω κανά ποτισματάκι αυτές τις μέρες γιατί είναι κρίμα να πάει ο κόπος μας στράφι...

Συχνά-πυκνά όλο και κάποιος ρίχνει λίγο νεράκι. Βεβαια σήμερα μετά από τόσες μέρες ζέστης, μας την έκανε την χάρη και λειτούργησε το ...αυτόματο πότισμα. Κράτα δύναμη για την επόμενη εβδομάδα, με καμιά βόλτα και προς Αγίους μεριά.

e_shadowΜέλος
15/07/2005, 01:18:12
ειστε ολοι καλα???
χαθηκαμε εεε!
ειχα καιρο να μπω και με χαρα ειδα τις νεες φοτο!
θα στολισω την οθονη μου παλι!!!
καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

15/07/2005, 01:46:38
quote:
Κράτα δύναμη για την επόμενη εβδομάδα, με καμιά βόλτα και προς Αγίους μεριά.

To θέμα αγαπητέ Χείρωνα δεν είναι πότε θέλω αλλά πότε μπορώ...
Ετσι λοιπόν λέω να ανέβω το Σάββατο ή την Κυριακή κάποια στιγμή...

Pure poison θα σου επιτρέψω να με βοηθήσεις με τον όρο ότι δε θα φορέσεις αυτό το άρωμα
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλεις έναν άνθρωπο νοκ άουτ και ένας από αυτούς είναι το πότισμα στο Πεντελικό κάτω από τον καυτό ήλιο με υψηλές θερμοκρασίες...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."