ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/07/2005, 13:10:11

.

σορυ βρε κοριτσια, φανταζομουν οτι θαναι καποιο πιο εξωτικο δηλητηριο.

το ντιορ τι ακριβως δηλητηριαζει???

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

friendΝέο Μέλος
08/07/2005, 13:23:37
quote:
Λοιπόν, και εδώ αποδικνύεται (όποιος έχει μάτια βλέπει), οτι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα σκουπίδια είναι αυτά που παρουσιάζονται ... καλοί, ευγενικοί και ευαίσθητοι !!!

Οπότε, εγώ προτιμώ τους κακούς, και ας μην το καταλαβαίνετε οι εσείς με τα πολλά....

Ετσι ακριβως... οποιος εχει ματια και κριση καταλαβαινει! Μηπως τελικα να αφησεις το "κακος" δηθεν και να υπογραφεις ΕΜΠΑΘΗΣ Vril?

Εχεις φαει χοντρο κολλημα καημενουλι ε?

PurePoisonΜέλος
08/07/2005, 13:41:11
jbg: ...τις αισθησεις χεχεχεχε! ατιμα θυληκα

friend: Καλο ειναι να λες την αποψη σου, αλλα καλυτερο ειναι να μην προσβαλεις τους αλλους...απ οσο εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν νομιζω πως κανεις εδω μεσα θα ηθελε να μετατραπει αυτο το τοπικ σε χωρο για "κοντρες"...δυστηχως απ οσο εχω δει πολλα εχουν καταληξει ετσι...αλλωστε οι πιο πολλοι δινουν τα μαιλ τους και ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τους στειλεις την αποψη σου εκει...αλλωστε το ποσο κακος η καλος ειναι κανεις δεν μπορει να το δειξει εδω μεσα ουτε στο ελαχιστο οποτε δεν μπορουμε και να κρινουμε.

Η λογικη Ποιζον

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

08/07/2005, 13:45:49
quote:

Μηπως τελικα να αφησεις το "κακος" δηθεν και να υπογραφεις ΕΜΠΑΘΗΣ Vril?

Εχεις φαει χοντρο κολλημα καημενουλι ε?

Η συμμετοχή σου εδώ με μόλις 14 μηνύματα "μυρίζει" από μακριά οτι είσαι λογαριασμός-κλώνος.

Λοιπόν, δεν έχω να σου πώ τίποτα παραπάνω, οτι με αυτά που λές βαδίζεις σε πολύ στενά μονοπάτια και πρόσεξε την Κυρά των Κλειδιών, μήπως τελικά λόγω της δικής σου ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ βρεθείς ξανά εκτώς φόρουμ...

08/07/2005, 13:48:53
quote:

Απ οτι φαινεται θα διαφωνησω μαζι σου, αφου κατα την γνωμη μου τα "σκουπιδια" ειναι αυτοι που το παιζουν κακοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι απλα κατι τρομαγμενα ανθρωπακια που θελουν να τραβηξουν ολη την προσοχη πανω τους πιστευοντας πως ετσι θα αποκτησουν "δυναμη".
...

Νικολ,

συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά δε σε συνδυασμό με το παρακάτω

quote:

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

PurePoisonΜέλος
08/07/2005, 14:09:20
quote:

Νικολ,

συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά δε σε συνδυασμό με το παρακάτω

quote:

Με το να λες τα πραγματα οπως ειναι μερικες φορες αποκτας εχθρους...βεβαια προτιμο να εχω λιγους ανθρωπους να με αγαπανε παρα πολλους να με δουλευουν...αλλωστε με το να σε μισουν, αξια σου δινουν...δεν χαλασε κανεναν αυτο ποτε

biglarryΝέο Μέλος
09/07/2005, 18:20:16
Πολύ κόσμο στη σπηλιά σήμερα και για αυτό δεν έμεινα πολύ. Όποιος από εσάς δεν εργάζεται (αλλά τι λέω λήσταρχοι και να εργάζονται!!) ας μου στείλει μήνυμα να πάμε παρέα ή να βρεθούμε εκεί τη Δευτέρα το πρωί. Τα καλως όρισες στη . . .δηλητήριο.

"Ότι αξίζει, πονάει (λερώνει) και είναι δύσκολο"

friendΝέο Μέλος
11/07/2005, 11:14:00
quote:
Η συμμετοχή σου εδώ με μόλις 14 μηνύματα "μυρίζει" από μακριά οτι είσαι λογαριασμός-κλώνος.

Λοιπόν, δεν έχω να σου πώ τίποτα παραπάνω, οτι με αυτά που λές βαδίζεις σε πολύ στενά μονοπάτια και πρόσεξε την Κυρά των Κλειδιών, μήπως τελικά λόγω της δικής σου ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ βρεθείς ξανά εκτώς φόρουμ...

Επειδή βλέπω πως για άλλη μια φορά προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την γνωστη σε σενα τακτική σου της λασπολογίας και κακεντρέχειας δηλώνω ότι ΔΕΝ ειμαι κλώνος κανενός {πόσο θα σε σύμφερε ε!} και δεν έχω καμία σχέση με άλλο πρόσωπο / συμμετέχοντα του εσωτερικα. Φανταζομαι αλλωστε οτι ειναι πολυ ευκολο να το δουν αυτο οι ιδρυτες του. Ο λόγος που σου επιτίθεμαι είναι γιατί εχω κυριολεκτικα παθει με την επαρση σου, με την εμπαθεια σου και με το υφος που πολλες φορες εχεις γραψει σ’ αυτον το χωρο. Αραγε ετσι μιλας και στο δικο σου περιβαλλον; Σε όλη μου τη ζωή προσπαθώ ν’ αποφύγω ανθρώπους σαν και σένα. Που πουλάνε ύφος για γνώσεις, ειρωνεία και μιλούν άσχημα. Είμαι μέλος σ’ αυτό τον χώρο από το 2004 {σου λέει τίποτα αυτό ή επειδή έστι σε βολεύει πετάς ‘είσαι κλώνος’} και συμμετεχω με τον τροπο μου. Τι εννοείς λοιπον όταν γράφεις οτι θα βρεθώ ΞΑΝΑ εκτός φορουμ? Σου ειπε κανεις οτι μ’ εχουν ποτε διαγραψει? Σου ειπε κανεις οτι εισαι εξυπνος, σου ειπε κανεις οτι εισαι ανθρωπος, σου ειπε κανεις οτι σε εβαλαν εδω μεσα κριτη των παντων? Νομιζεις οτι ετσι κερδίζεις τις εντυπωσεις?

12/07/2005, 03:43:18
quote:
Πολύ κόσμο στη σπηλιά σήμερα και για αυτό δεν έμεινα πολύ. Όποιος από εσάς δεν εργάζεται (αλλά τι λέω λήσταρχοι και να εργάζονται!!) ας μου στείλει μήνυμα να πάμε παρέα ή να βρεθούμε εκεί τη Δευτέρα το πρωί. ....

Μα τι είναι αυτά που λές!
Προσβάλεις όλο το σκληρά εργαζόμενο ληστρικό σώμα!
Ξέρεις τι δύσκολο που είναι να καταμετράς τα κλοπιμαία?
Άσε για το ζόρι της μοιρασιάς! Αμ, για την κατάστρωση πλάνων νέας ληστείας τι να πούμε? Τη "Συμμορία των 11" δεν την έχεις δει? Δεν είναι παίξε-γέλασε το ληστρηλίκι...
Γι'αυτό λίγα λόγια για τους εργατικότατους ληστάρχους!

Κι εδώ που τα λέμε δεν είμαστε μόνο 11 εμείς...
Τόσοι ληστές και λησταρχίνες φτιάχνουμε λεγεώνα!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

12/07/2005, 08:35:28
Χειρόρφενο
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Πρίν μερικές μέρες εμφανίστηκε ενα "νέο" μέλος, που από τα 15 μηνύματα που έχει προσθέσει στο φόρουμ, τα 3 απαυθύνονται προσωπικά σε εμένα και μου επιρίχνουν "εμπάθεια".

Επειδή η γράφουσα προφανώς είδε κάπου τη λέξη "εμπάθεια" αλλά προσφανώς δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει, συνιστώ στον Διαχειριστή, στους Συντονιστές και σε όποιον Διαιτητή ή Επόπτη Γραμμών νοιώθει αρμόδιος, οτι τέτοιες συμμετοχές δεν έχουν καμία σχέση με το τόπικ στο οποίο γράφονται (π.χ. τι σχέση έχουν τα δύο πιο πάνω πόστ με το θέμα της Πεντέλης), όπως επίσεις καταγγέλω την συμπεριφορά του μέλους Friend οτι με τις προσωπικές εμπαθείς επιθέσεις της υποβιβάζει την ποιότητα του φόρουμ.

http://www.esoterica.gr/forums/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=201828&TOPIC_ID=3498&FORUM_ID=9&CAT_ID=3&Forum_Title=%2E%2D%3D+%D4%CF+%D0%C1%D1%C1%CE%C5%CD%CF+%3D%2D%2E&Topic_Title=%BC%F1%EF%F2+%D0%E5%ED%F4%E5%EB%E9%EA%FC%ED+%2D+%EC%DD%F1%EF%F2+2%EF&M=

Edited by - Vril on 12/07/2005 08:36:23

12/07/2005, 10:52:03
Φίλε friend τι νομίζεις ότι κάνεις τώρα? Δηλ. στο τέλος δεν θα μπορούμε να διαβάζουμε κανένα θέμα αφού θα είναι τα περισσότερα κλειδωμένα άρα κανένας δεν θα γράφει.

Έχεις τις απόψεις σου για τον Vril δικαίωμά σου, στείλτου ένα mail και βγάλε τα απωθημένα σου.

Κάνε μας την χάρη τώρα που πάμε να ηρεμήσουμε.

PurePoisonΜέλος
12/07/2005, 11:44:52
Μαλλον την καταλληλη εποχη γραφτηκα στο φορουμ...εχει σοου εδω!

Δεν αφηνετε τους καυγαδες βρε παιδια, να μαζευτειτε να πατε στην Πεντελη να χαλαρωσουν τα πνευματα, να μας κανετε ποστ και καμια φωτο γιατι ετσι οπως το βλεπω ειμαι καταδικασμενη να το βλεπω απο το πισι μου εγω!
εκτος βεβαια αν εχετε τιποτα χωραφια να χωρισετε και κανετε σαν ανηλικα με τσακωμους και κοντρες...σε αυτη τι περιπτωση να κοψουμε και κανα εισιτηριο (Μονο μην μας φανε τα λεφτα τιποτα κλεφτες που κυκλοφορουν εδω γυρω)

Ντροπη σας μεγαλοι ανθρωποι(παππουλιδες), σας κανουν μικρα παιδια παρατηρηση

Καλη μερα (ας ελπισουμε να μεινει καλη για ολους ναι?)

Νικολ.

13/07/2005, 00:33:52
quote:
σε αυτη τι περιπτωση να κοψουμε και κανα εισιτηριο (Μονο μην μας φανε τα λεφτα τιποτα κλεφτες που κυκλοφορουν εδω γυρω)

Αναλαμβάνω εγώ τα εισιτήρια!
Εθελοντικά! Θα βάζω μόνο το 90% στην τσέπη μου και τα υπόλοιπα θα τα δίνω στην Υ.Α.Π.
Η συμμορία πρέπει να έχει και κάποιους πόρους!

PurePoison γιατί να βλέπεις την Πεντέλη μόνο από το PC σου?
Έλα μια μέρα μαζί μας στο βουνό!

.
.
.

PurePoisonΜέλος
13/07/2005, 15:33:08
quote:

quote:
σε αυτη τι περιπτωση να κοψουμε και κανα εισιτηριο (Μονο μην μας φανε τα λεφτα τιποτα κλεφτες που κυκλοφορουν εδω γυρω)

Αναλαμβάνω εγώ τα εισιτήρια!
Εθελοντικά! Θα βάζω μόνο το 90% στην τσέπη μου και τα υπόλοιπα θα τα δίνω στην Υ.Α.Π.
Η συμμορία πρέπει να έχει και κάποιους πόρους!

PurePoison γιατί να βλέπεις την Πεντέλη μόνο από το PC σου?
Έλα μια μέρα μαζί μας στο βουνό!

.
.
.

Χμμμ υπεροχη ιδεα! Θα ρθω σιγουρα...μαζι με τους μπατσους!!Ακους εκει 90%!! 50 εγω 40 εσυ! Αλλιως θα δωσω ολη την ομαδα στεγνα! Μην σου πω πως θα ρουφιανεψω πως κλεβετε τους τουριστες αφου πρωτα τους εχετε κοψει εισιτηριο για να ανεβουν το βουνο! Απατεωνες!!

13/07/2005, 16:14:53

.

με χαρα μου βλεπω οτι ενδιαφερεστε για το καλο Της Υπηρεσιας.

βγαλτε μου ενα δικαιο μερτικο (το 60% πχ) και δεν θα αποκαλυψω στην Υ.Α.Π. τις μαγνητοφωνημενες συνδιαλεξεις σας περι ληστρικων ποσοστοσεων!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

13/07/2005, 16:25:36
Ωραία, τότε να προτείνω το εξής:
Αφού πάρω εγώ το 90% του αρχικού ποσού
θα δώσω το 60% του υπολοίπου στον φίλο JBG
και το 40% στην PP

Συμφωνείτε τώρα?
Ικανοποίησα τις απαιτήσεις σας...
Θα πάρετε 60 ο ένας και 40 η άλλη, όπως ζητήσατε...

.
.
.

Edited by - PY8AGORAS on 13/07/2005 16:27:25

PurePoisonΜέλος
13/07/2005, 16:32:34
quote:

Ωραία, τότε να προτείνω το εξής:
Αφού πάρω εγώ το 90% του αρχικού ποσού
θα δώσω το 60% του υπολοίπου στον φίλο JBG
και το 40% στην PP

Συμφωνείτε τώρα?
Ικανοποίησα τις απαιτήσεις σας...
Θα πάρετε 60 ο ένας και 40 η άλλη, όπως ζητήσατε...

χμμμ ναι βεβαια! Τωρα θα εχω μαρτυρα εναντιον σου ΚΑΙ τον JBG ετσι οπως πας εσυ θα γινεις αρχικλεφτης η .... πολιτικος!

13/07/2005, 16:43:02
quote:
χμμμ ναι βεβαια! Τωρα θα εχω μαρτυρα εναντιον σου ΚΑΙ τον JBG ετσι οπως πας εσυ θα γινεις αρχικλεφτης η .... πολιτικος!

Aγαπητή PurePoison,
o JBG δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον μου γιατί είναι φίλος μου

όσο για το αρχικλέφτης ή πολιτικός...
καταρχήν δεν χρειάζεται το "ή" το διαζευκτικό
και κατά δεύτερον
ναι! ήρθε η ώρα να το εξομολογηθώ:
Από μικρός ήθελα να είμαι αρχηγός, να έχω οπαδούς, να έχω θαυμαστές, να έχω κόσμο που να με ακολουθεί!
Γι'αυτό ή θα κάνω κανένα δικό μου κόμμα ή ακόμα καλύτερα το σκέφτομαι να ιδρύσω καμια καινούρια θρησκεία, που είναι και της μόδας...
Εμπρός λοιπόν καλοί μου μέλλοντες και υποψήφιοι Νεο-Πυθαγόρειοι (γιατί υπήρχαν και οι παλιοί μην το ξεχνάμε!) Ακολουθείστε τον προφήτη και δάσκαλό σας!

.
.
.

Edited by - PY8AGORAS on 13/07/2005 16:55:24

PurePoisonΜέλος
13/07/2005, 17:03:49
quote:

quote:

Aγαπητή PurePoison,
o JBG δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον μου γιατί είναι φίλος μου

όσο για το αρχικλέφτης ή πολιτικός...
καταρχήν δεν χρειάζετια το "ή" το διαζευκτικό
και κατά δεύτερον
ναι! ήρθε η ώρα να το εξομολογηθώ:
Από μικρός ήθελα να είμαι αρχηγός, να έχω οπαδούς, να έχω θαυμαστές, να έχω κόσμο που να με ακολουθεί!
Γι'αυτό ή θα κάνω κανένα δικό μου κόμμα ή ακόμα καλύτερα το σκέφτομαι να ιδρύσω καμια καινούρια θρησκεία, που είναι και της μόδας...
Εμπρός λοιπόν καλοί μου μέλλοντες και υποψήφιοι Νεο-Πυθαγόρειοι (γιατί υπήρχαν και οι παλιοί μην το ξεχνάμε!) Ακολουθείστε τον προφήτη και δάσκαλό σας!

Θα απαντουσα (α)καταλληλα αλλα ειμαι κυρια (γκουχ γκουχ)και δεν κανει. Αντε φτιαξε κι εσυ ενα κομμα γιατι ο Καρατζαφερης δεν ειναι πια αστειος....τελιωσε και το φαιμ στορυ.....η ζωη εχει γινει βαρετη πλεον!

Οσο για τον JBG με ενα 80% για τους τρεις πρωτους μηνες με 5,6% σταθερο επιτοκιο πιστευω πως θα τον καταφερω!

Σε στριμωξα τωρα ε? χε χε χε!

13/07/2005, 17:14:06
Κοίταξε,
εγώ με τον Καρατζαφέρη καμία σχέση...

Δεν είμαι ο Καρατζαφέρης...
Είμαι ο "Θα-μας-τη-φέρεις"

Γιαυτό λοιπόν "χέρι-χέρι" με τον Θα-μας-τη-φέρει....
Εσένα, αφού δεν με συμφέρει να τα βάζω μαζί σου (πολλά τα έξοδα για αντίδοτο στο δηλητήριο και δε θέλω τρεχάματα σε νοσοκομεία και τέτοια) θα εφαρμόσω την πετυχημένη τακτική της επιθετικής φιλίας και θα σε κάνω γραμματέα στο κόμμα μου.

Αλλά επειδή το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το παρόν topic που αναφέρεται στην Πεντέλη και όχι στο κόμμα μου, λέω να βάλουμε καμιά τελίτσα εδώ...
κοινή συναινέσει...έτσι κυρία Αγνή Δηλητηριάδου?

Ο εχθρικά κείμενος, φίλος Πυθαγόρας

.
.
.