ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συμβολαιο με το Διαβολο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Συμβολαιο με το Διαβολο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kalikatzaros31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/12/2013, 20:26:30
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να πουλησω τη ψυχη μου στο Διαβολο και να κανουμε συμβολαιο?

25/12/2013, 20:59:39
Εύκολα,
μόνο να προσέξεις στο συμβόλαιο να σου δίνει δωρεάν χρόνο προς όλους!
είναι μπαγάσας αυτός, και δίνει μόνο με τον κάτω κόσμο!
άντε να πάρεις φίλους και συγγενείς χρονιάρες μέρες
να τους ανακοινώσεις το deal
θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι!!!

Δεν παίρνεις ενα καρτοκινητό καλύτερα?
τι τα θες τα συμβόλαια μέσα στην κρίση?

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
25/12/2013, 21:07:48
Εχω βρει απο ενα γριμοριο μια τελετη μαυρης μαγειας ολη τη διαδικασια αλλα θελει καποια υλικα που ειναι πολυ δυσκολο να τα βρω και πρεπει να προσφερω και καποια θυσια στο δαιμονα..

Πρεπει να εφαρμοσω τα παντα κατα γραμμα για να πετυχει η τελετη ή μπορω να κανω καποιες παραβλεψεις?

25/12/2013, 21:29:09
Οτι εχεις, μην κολλάς,
αντικατέστησε οποιοδήποτε υλικό δεν εχεις πρόχειρο, με κανένα κουραμπιέ, μελομακάρονο, τσουρέκι
την γαλοπούλα που περίσσεψε και θα γίνει η δουλειά.

Tip: το μόνο που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις είναι το εσώρουχο σου
για να του τη σπάσεις, δωστου ενα καθαρό!

Μετά τις ολοκληρωμένες συμβουλές που δόθηκαν,
το θέμα θα κλειδώσει.
και η χρέωση θα σταλεί στην υποφαινόμενη ip,
επιβαρυμένη με δώρο Χριστουγέννων Δημοτικά τέλη και λοιπές κυρώσεις...Εεε χρεώσεις ήθελα να πω!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
25/12/2013, 21:45:16
μπορεις να σπασεις πλακιτσα οσο θελεις αλλα εγω δεν θα κολωσω να μπω στις πιο επικινδυνες και πρωτογονες περιοχες του εαυτου μου ακομα και αν μου στοιχισει την ψυχη μου.. Ολοκληρη την κολαση θα σηκωσω αμα χρειαστει.. απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι μπορω να κανω καποιες αλλαγες στη τελετη χωρις να επηρεαζει το αποτελεσμα

25/12/2013, 21:59:43
Στήσε ένα αντίσκηνο, έξω απο το ΚΘΨΠΑ, για κάθε ενδεχόμενο...!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/12/2013, 22:10:30
Δυστυχως ο μεσος "εξυπνακιας" αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα του μεσα σε μια μικρη περιοχη του ηλεκτρομαγνητικου φασματος..
Κατανοεί το κοσμο μονο μεσα απο τη φθαρτη και ασημαντη σαρκα και χαρακτηριζει τρελο οτιδηποτε δεν μπορει να οριστει στα στενα ορια της λογικης..
Δυστυχως στα τρελοκομεια βρισκονται οι αρρωστοι ανθρωποι.. οι ηλιθιοι και οι τρελοι βρισκονται εξω απο τα τρελοκομεια..
αλλα οπως ειπα εγω θα τολμησω να ξεπερασω τα ορια μου οποιο και αν ειναι το τιμημα..

25/12/2013, 22:24:39
Πω πω, τώρα...συσκοτίσθηκα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/12/2013, 22:34:56
quote:
Δυστυχως στα τρελοκομεια βρισκονται οι αρρωστοι ανθρωποι.. οι ηλιθιοι και οι τρελοι βρισκονται εξω απο τα τρελοκομεια..

Αυτό είναι προφανές...

quote:
αλλα οπως ειπα εγω θα τολμησω να ξεπερασω τα ορια μου οποιο και αν ειναι το τιμημα..

Πρόσεχε μόνο, γιατί αν ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια, κουφαίνει...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

25/12/2013, 22:35:39
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το τελέυταιο σταδιο με το σημαδι που αποκτας στο τελος και ουσιαστικα σφραγιζει το συμβολαιο..
Αν καποιος εχει κανει ηδη τη διαδικασια ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα μια διευκρινιση.
Ευχαριστω

25/12/2013, 22:57:28
quote:
DSM
Πρόσεχε μόνο, γιατί αν ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια, κουφαίνει...

Εσυ που το ξέρεις?
Το έχεις δοκιμάσει και είσαι...κουφός?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/12/2013, 00:17:40
Ελπιζω να μην μαζευει το φορουμ σας μονο παπαδαριο και αμπελοφιλοσοφους.. μπαινει και κανας σοβαρος ανθρωπος.

26/12/2013, 00:29:50
quote:
Ελπιζω να μην μαζευει το φορουμ σας μονο παπαδαριο και αμπελοφιλοσοφους.. μπαινει και κανας σοβαρος ανθρωπος.

Υποθέτω περιλαμβάνεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατηγορία.

quote:
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να πουλησω τη ψυχη μου στο Διαβολο και να κανουμε συμβολαιο?

I rest my case, που λένε και στο χωριό μου.

26/12/2013, 02:48:41
Κι επειδή έχω και τις καλές μου απόψε, το κατεβάζεις, το υπογράφεις, και μου το στέλνεις με p.m.

26/12/2013, 15:49:55
Για να γινει η συμφωνια πρεπει να αποδειξω οτι εχω απαρνηθει τον παλιο μου εαυτο και οτι εχω βγαλει απο το υποσυνειδητο μου ολες τις δυσειδαιμονιες και προκαταληψεις..
Πρεπει να γινει οπωσδηποτε μια προσφορα θυσιας με αιμα, καποια βλασφημια ή τελος παντων κατι που να θεωρειται "εγκλημα" για να "σφραγισει" το συμβολαιο..
Μαλλον δεν υπάρχει στανταρντ διαδικασια και για αυτο υπαρχουν ενα σωρο παραλλαγες..

26/12/2013, 16:10:10
Αυτά που λες ίσχυαν πράγματι, αλλά εδώ και περίπου 4 χρόνια, έχουμε γίνει πιό ελαστικοί. Αρκεί να συμπληρώσεις το αρχείο που σου έδειξα, να τι υπογράψεις και να το αποστείλεις όπως σου υπέδειξα.

Κατόπιν, θα περάσει από μία επιτροπή, αλλά κι αυτό αποτελεί σχεδόν τυπική διαδικασία πλέον. Κατά 99,99% οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Με την έγκριση, θα σου αποσταλεί έντυπο προσφορών και CD οδηγιών στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά, αλλά και με ειδικό video στη νοηματική, καθώς και επίχρυσος ανάποδος σταυρός για τον λαιμό. Εκ των υστέρων, και αν το επιθυμείς, μπορείς να αγοράσεις σε ειδική προνομιακή τιμή και το υπόλοιπο σετ (σκουλαρίκια, μπρασελέ, δαχτυλίδι), αλλά και επετειακή έκδοση της Σολομωνικής με δερματόδετο εξώφυλλο και εσώφυλλο από αυθεντικό πάπυρο.

26/12/2013, 16:34:23
Οταν εγω πειραματιζομουν με τη Σολωμονικη και με μαγικα φιλτρα εσυ μαλλον δεν ηξερες αν εισαι αγορακι ή κοριτσακι..

Οπως και να χει αυτο που λεω το διαβασα προσφατα σε ενα ιστορικο βιβλιο και μου φαινεται απολυτα σωστο..
δεν προκεται δηλαδη για ενα απλο επαναπρογραμματισμο του υποσυνειδητου αλλα για επανεγγραφη υποσυνειδητου..
ειναι αρκετα επικινδυνη και πολυπλοκη διαδικασια..
εγω ομως θα τολμησω..

26/12/2013, 16:37:58
quote:
Οταν εγω πειραματιζομουν με τη Σολωμονικη και με μαγικα φιλτρα εσυ μαλλον δεν ηξερες αν εισαι αγορακι ή κοριτσακι..

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Ωστόσο, τώρα εσύ είσαι εκεί και ζητάς, ενώ εγώ εδώ και μπορώ να εκπληρώσω.

Δεν το ξεκίνησες καλά πάντως.

26/12/2013, 16:43:07
Για να ειμαι ειλικρινης δεν σε εχω για μεγαλυτερο απο 18 χρονων..
εισαι ο τελευταιος που θα μπορουσε να μου πει πως θα κανω το συμβολαιο μου με το διαβολο

επειδη δεν μπορω να βρω καποιο σοβαρο ελληνικο φορουμ εγραψα την ερωτηση μου εδω..

δεν ειναι προσωπικο το θεμα δηλαδη..

26/12/2013, 16:44:09
Επιπλέον, αν έχεις τόση τριβή με το αντικείμενο, θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι είναι Σολομωνική και όχι Σολωμονική.

Άσε που θα έπρεπε να γνωρίζεις πως δεν υπάρχει υποσυνείδητο, αλλά ασυνείδητο.

Όχι οτι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, αλλά από τη στιγμή που διαπίστωσα τελικά αν είμαι αγοράκι ή κοριτσάκι, τα μαθήματά μου, μάλλον τα έκανα επιμελέστερα απο εσένα...

Edited by - DSM on 26/12/2013 16:47:44