- 8 Ιουνίου 2004. Άρχισε... (Πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν αυτά που γράφω σας λένε κάτι βαθιά μέσα σας, αυτό είναι υπέροχο. Αν πάλι όχι, είναι μάταιο να ζητάτε περισσότερα στοιχεία για να πιστοποιήσετε την εγκυρότητα των πηγών μου. Μη μου ζητάτε να τεκμηριώσω οτιδήποτε. Ψάξτε μέσα σας και θα βρείτε πολύ περισσότερα από αυτά που ζητάτε.
Και μένα μου θυμίζει πολύ την Ουράνια Προφητεία ... που και γω την βρίσκω πολύ συχνά μπροστά μου...

σε ενα αλλο σαιτ, ανεφερα σε καποιον οτι εχω δει ενα ιπταμενο αντικειμενο μερα μεσημερι πανω απο το σπιτι μου.
αμεσως ηρθε και με συναντησε για να μαθει τις λεπτομερειες.
του ειπα οτι ειχα να του πω και τον ρωτησα γιατι τοσο ενδιαφερον.
μου απαντησε οτι ειναι λεει μια ομαδα ελληνων, οι οποιοι ερχονται σε επαφη με "εξωγηινες μορφες" και τους ειδοποιουν λεει για τις οποιες εμφανισεις τους στον εναεριο χωρο της αττικης.
εμεινα αφωνη και η επικοινωνια με αυτο το ατομο σταματησε εκει.
εαν, βγαλουμε την περιπτωση της ομαδικης παρακρουσης εκεινης της ομαδας, θα μπορουσαν να ερχονται σε επαφη με τα οντα που περιγραφει ο/η σιξτις.
αυτα.
------------------------
http://www.noc.uoa.gr/staff/Venustran2004.html
όπου υπάρχει και link για live εικόνες στις 8/6/2004, κατα
την διάρκεια του περάσματος.
aktino
ΣΑΜΟΥΛΕΥΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟ
ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΙΑΚΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΝΟ
Η
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΟΥΡΛΟΚΟΥΚΟΥ!!!
Φιλικά Νότης Σκορπιός...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ....
ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....
ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ....
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ....
ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ..
ΟΜΑΔΕΣ 'Ε' Η 'Α' ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..
Ο ΦΙΛΟΣ beyond ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ..ΓΗΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΣΟΦΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΕΙΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ 0...
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΦΙΛΕ sirXris ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
------------------------