ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MAΘΕΤΕ ΚΑΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΕΜΑΛΑ!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- MAΘΕΤΕ ΚΑΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΕΜΑΛΑ!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Avallon27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/02/2005, 10:14:35
http://www.quia.com/hm/6706.html

Το αξιοπερίεργο είναι ότι είναι ελληνικής δημιουργίας αν και το σάϊτ είναι ξένο...(δείτε το όνομα)

Αρκετά ενδιαφέρον...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
23/02/2005, 11:14:05
Σαν παιχνίδι είναι ωραίο αλλά δε νομίζω ότι διδάσκεσαι ΚΑΜΠΑΛΑ από κάτι τέτοιο.

Ποιο εύκολα το πώς θα κρεμαστείς όταν θα μπερδευτείς μέσα στο δαίδαλο της ΚΑΜΠΑΛΑ μαθαίνεις παρά την ίδια την ΚΑΜΠΑΛΑ.

Από την άλλη είναι και μια καλή άσκηση Αγγλικών.

23/02/2005, 12:16:57
quote:
Ποιο εύκολα το πώς θα κρεμαστείς όταν θα μπερδευτείς μέσα στο δαίδαλο της ΚΑΜΠΑΛΑ μαθαίνεις παρά την ίδια την ΚΑΜΠΑΛΑ.

Από την άλλη είναι και μια καλή άσκηση Αγγλικών.

Συμφωνώ απολύτως!
Oμως ... κατέφυγα στο τρικ του "πιασάρικου" τίτλου

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
23/02/2005, 17:35:04
Πολύ καλό!
Κλάσεις ανώτερο από το να παίζεις κρεμάλα με τον εαυτό σου.

Τώρα πια ναι! Ξέρω Καμπαλλά!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

cyberdom38Νέο Μέλος
24/02/2005, 02:14:14
ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΜΑΘΑ.....ΕΓΙΝΑ ΕΞΠΕΡ
barianΝέο Μέλος
15/03/2005, 12:04:53
Exω μια απορια τι ειναι το καμπαλα?η η καμπαλα?Γιατί δε λέω...ωραία η κρεμμάλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η καμπάλα!Μπορεί κανείσ να με διαφωτισει σαν new member που είμαι?

evi

15/03/2005, 15:51:25
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

glinaaeaΜέλος
04/04/2005, 08:56:21
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλε Ramoglou, δεν έρχομαι αντιμέτωπος της γνώμης σου αλλά θα ήθελα και εγώ να μάθω τί είναι η καμπάλλα.
Αν δεν ενοχλείστε και γνωρίζετε ας απαντήσει κάποιος.
Και αν δεν σε πειράζει Ramoglou, απλά απορώ γιατί έβαλες το απαγορευτικό αυτό. Θα μου το διευκρινήσεις;
φιλικότατα.
04/04/2005, 09:52:06

glinaaea

http://www.esoterica.gr/articles/esoteric/qabbalah/qabbalah.htm

ή http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=1177

Για τα υπόλοιπα άργησες 20 μέρες και δεν έχουν καμία σημασία πλέον.

glinaaeaΜέλος
04/04/2005, 12:45:17
Φίλε μου μπορεί να άργησα όπως λες 20 μέρες, αλλά νομόζω ότι έχει σημασία γιατί τουλάχιστον σ αυτό το topic δεν βλέπω κάτι από τα γραφόμενα που να δικαιολογεί αυτή σου την κίνηση. Και να σου απαντήσω στην σχετική ερώτησή σου τώρα το πρωτοείδα και δεν είμαι και θα είμαι ο μόνος. Έτσι πιστεύω ότι κάποια εξήγηση πρέπει να δωθεί. Και φυσικά μπορείς να μην απαντήσεις, δεν θα το ξαναζητήσω.
Φιλικότατα.
04/04/2005, 18:50:26
Aγαπητέ glinaaea το τόπικ που ανέφερε ο Ράμογλου για την Καμπάλα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και καταπληκτικά περιεκτικό αν και πιστεύω ότι έχει και άλλα περιθώρια ανάπτυξης...

Φυσικά πιστεύω ότι αν κάποιος είναι εντελώς αδαής επί του θέματος δεν μπορεί να καταλάβει πολλά μάλλον περισσότερες απορίες θα του δημιουργηθούν αντί να του λυθούν...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
05/04/2005, 01:09:22
Καλόοο!
με δυό τρείς επαναλήψεις κατάφερα να τα βρω όλα.
Στην αρχή βέβαια, δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γίνεται...

glinaaeaΜέλος
05/04/2005, 08:46:43
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλη Avallon, το μόνο που ζήτησα ήταν να μου απαντήσει κάποιος με μιά-δυό φράσεις ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η καμπάλα.
Αντί γιά αυτό τοποθετήθηκε μιά διεύθυνση 27 σελίδων που μου ζητά δηλ. να τις διαβάσω όλες τις σελίδες για να λυθεί η απορία μου. Φίλη μου συγνώμη, δεν έχω τον χρόνο να τις διαβάσω. Δεν πειράζει, ξεχάστε το.
Αυτό όμως που θέλω να διευκρινήσω είναι ότι τοποθετήθηκε μιά απαγόρευση εδώ της οποίας η αιτία αν κατάλαβα καλά ευρίσκεται κάπου αλλού. Εδώ όμως δεν φαίνεται, οπότε δεν καλάει. Αλλά ΚΑΙ αυτό ξεχάστε το. Γειά σας.
Φιλικότατα.
05/04/2005, 11:00:18

Καλημέρα σας.

Στην μία από τις δύο διευθύνσεις, που παρέθεσα αρχικά, είναι ένα άρθρο του esoterica για την Καμπαλά.

Δεν είναι 27 σελίδες αυτό το άρθρο αλλά 1 !!!
Δεν πειράζει όμως, ξεχάστε το.

Βέβαια υπάρχει και γενικότερη αρθρογραφία για την Καμπαλά στο διαδύκτιο, η οποία μπορεί εύκολα να ευρεθεί με μία αναζήτηση στο Google, δεν πειράζει όμως ΚΑΙ αυτό ξεχάστε το.

05/04/2005, 13:04:59
quote:
Δεν πειράζει όμως, ξεχάστε το.

quote:
δεν πειράζει όμως ΚΑΙ αυτό ξεχάστε το.

Aυτό που ΑΔΥΝΑΤΩ να καταλάβω δεν είναι τόσο η ΚΑΜΠΑΛΛΑ όσο ο πληθυντικός του Ράμογλου...

Αν δεν κάνω λάθος ΜΟΝΟ ο glinaaea σε ερώτησε επ'αυτού οπότε προς τι ο πληθυντικός?

Η μήπως να το "ξεχάσουμε" κι αυτό?

ananasssΜέλος
05/04/2005, 15:56:38
Avallon μη μυγιάζεσαι! Ο Ramoglou είναι εμφανές ότι απαντάει στη glinaaea με τις ίδιες τις φράσεις της...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
05/04/2005, 18:57:39
quote:
Avallon μη μυγιάζεσαι! Ο Ramoglou είναι εμφανές ότι απαντάει στη glinaaea με τις ίδιες τις φράσεις της...

Γειά σου Ανανά συνήγορε του πολίτη Ράμογλου
Τώρα κατανοητόν ...
Α! και κάτι άλλο...

Η glinaaea είναι Ο glinaaea ...

ananasssΜέλος
05/04/2005, 21:54:19
quote:

Γειά σου Ανανά συνήγορε του πολίτη Ράμογλου

Συνήγορε του πολίτη - σκέτο παρακαλώ!

quote:
Η glinaaea είναι Ο glinaaea ...

Ωχ! sorry glinaaea (κάτι μου έκανε σε Γαληνέα, γι' αυτό... άκ(αι)υρο λοιπόν)

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
06/04/2005, 08:57:11