- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Η δική μου ερμηνεία πηγάζει απο την αντίδραση της δημοσιογράφου
η οποία μειδιούσε καθ'ολη τη διάρκεια των "αποκαλύψεων"
συν ότι δεν δόθηκε συνέχεια απο κανένα άλλο μέσο
(εκτός συνομοσιολόγων)... ξέρετε αυτών που πιστεύουν οτι τους ψεκάζουν επίσης
Οι Ρώσοι πάντως που το παρακολούθησαν λένε πως δεν επρόκειτο για συνέντευξη, αλλά για την πραγματική γνώμη του Medvedev, ο οποίος νομιζε οτι ήταν κλειστή η κάμερα. Αν δεν έγινε αναμετάδοση, το καθεστώς στη Ρωσία είναι γνωστό. Θα το χαρακτήριζα για την ώρα περίεργο συμβάν, γιατί ο τύπος αυτός δεν συνηθίζει πλακίτσες. Έτσι τουλάχιστον λένε οι δικοί του. Η στάση της ρεπόρτερ μάλλον αμηχανία δείχνει.
Στις φωτογραφίες είσαι ακόμη?
Ματάκια δικά σου δεν έχεις?
Δεν έχεις δει ποτέ τα σταυρόλεξα στον Αττικό τουλάχιστον ουρανό?
Χοχο είσαι ο Χριστος Ελ των ψεκασμών...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
αυτό ήταν απάντηση στην ερώτηση που εχω θέσει προσωπικα σε εσένα εδω και 2 χρόνια;
Heretic
Δεν τον εχω για τόσο αφελή, να τον στοχεύει ο καμεραμαν στο 1 μέτρο και να "νομίζει" οτι δεν γράφει...
~~~~
Ακύρο, το ξανακοίταξα. Δεν είναι σε στούντιο αλλα σε κάποια έκθεση ή συνέδριο, και η λήψη γίνεται με φορητή αρκετά κοντά του.
Edited by - Heretic on 18/01/2016 19:01:14
quote:
Ακόμα περιμένω βέβαια την απάντηση σου γιατί δεν μας ψεκάζουν το καλοκαίρι, σε όσους την εχω θέσει δεν μου έχουν απαντήσει!
Λουφαζετε το καλοκαίρι και μόλις μπει Σεπτέμβρης/Οκτώβρης βγαίνετε να μας τα ζαλίσετε μέχρι την άνοιξη κάθε χρόνο.
Δεν πρόκειται να πάρω θέση πάνω στο θέμα, αλλά αυτό που υπονοείς παραπάνω, είναι αδύναμο σαν επιχείρημα, μην πω, είναι μη επιχείρημα.
Κάθε υποστηρικτής του έγκυρου της συγκεκριμένης συνωμοσίας μπορεί να πει, πως μόνο αυτό το χρονικό διάστημα βολεύει αυτούς που ψεκάζουν. Για μετεωρολογικούς, κοινωνιολογικούς και χίλιους άλλους λόγους.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΝΙΚΟΜΑΧΕ
αυτό ήταν απάντηση στην ερώτηση που εχω θέσει προσωπικα σε εσένα εδω και 2 χρόνια;
-----------------------------------------------------------
Με δουλεύεις Ανδρέα?
Πες μου να ξέρω, πως να απαντήσω.
Δεν γίνεται να μην έχεις δει σταυρόλεξα στον ουρανό.
Εκτός κι αν πάσχεις από...κάτι και δεν βλέπεις πέρα από κάποια απόσταση.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
και δεν έχει να κάνει μόνο με το καλοκαίρι.
"Ψεκασμούς" δεν θα δεις ποτέ όταν οι καιρικές συνθήκες
(και μιλούμε για Βαρομετρική πίεση και υγρασία) δεν το επιτρέπουν.
Τελος πάντων, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,
δυο αράδες φυσική που έμαθα στο σχολείο και η θητεια μου στα radar
είναι αρκετά για να διαμορφώσω άποψη.
Πετάνε πάνω και από τυφώνες.
Αλλά άστο, ας μην το συνεχίσουμε.
Εδώ ακύρωσες φωτογραφία που τράβηξα προσωπικά και την ανέβασα, λες και δεν έχω αξιοπιστία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
απορώ που στέκεσαι σε τέτοιες χαζομάρες!
Ζεις σε μια περιοχή που περνούν εκατοντάδες αεροσκάφη καθημερινά
και μάντεψε! έχεις κι ένα διεθνές αεροδρόμιο διπλά σου με 300+ πτήσεις τη μέρα... χαμός δηλαδή
σωστά μάντεψες και πάλι, η γη κινείται και μαζί η ατμόσφαιρα της κι έχει και ανέμους η άτιμη....
Αλλα δεν πειράζει, πίστευε εσυ οτι θες επιστήμονας είσαι,
δεν μπορώ να σε κάνω καλά...
quote:
και μάντεψε! έχεις κι ένα διεθνές αεροδρόμιο διπλά σου με 300+ πτήσεις τη μέρα... χαμός δηλαδή
σωστά μάντεψες και πάλι, η γη κινείται και μαζί η ατμόσφαιρα της κι έχει και ανέμους η άτιμη....
Πάει, κέρδισες τον τίτλο.
Ο Χριστος-Ελ των ψεκασμών...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.