- ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Θέλεις να σηκώσω τα μανίκια μου????![]()
![]()
![]()
![]()
ήήήή μήπως θέλεις να σε ....τσιμπίσω????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...σνίφ σνίφ... κλάψ... σνίφ... λύγμ!!!! ουά! είσαι κακός σαν τον ενδόραμα που θέλει να με εξοντώσει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τι σου έκανα εγώ το μικρό, φτωχό και χτυπημένο από έρωτα κουνουπάκι????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ββββββββζζζζζζιιιινννννν.....
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο και πλέον φλιταρισμένο κουνούπι.....
να σκεφτεσαι θετικα καλο μου κουνουπακι
εισαι ερωτοχτυπημενο κουνουπακι γιατι να μην εισαι και εντομοαποθητικοχτυπημενο? ξεφυγε επιτελους απο τα δεσμα της ρουτινας βαλε καινουργια πραγματα στην ζωη σου
αντι να πεις στον καλο μας φιλο Anounaki ευχαριστω που σου εδωσε νεες εμπειριες τον αποκαλεις κακο? αυτη την ιδιοτητα την εχει μονο η Valnta (sorry αλλα ο χαρακτηρας απο τον οποιον δανειστηκες το nick σου δεν εχει και κανενα καλο στοιχειο αρα θαυμαζεις εναν κακο χαρακτηρα αρα εισαι και εσυ κακια αρα τι sorry και κουραφεξαλα? κακια εισαι παει και τελειωσε ασε που εχεις κανει μαυρα στο ξυλο αρκετα μελη δεν προλαβαινα να τους τυλιγω τα πλευρα με αλουμινοχαρτο)
οποτε καλη μου mantis μας χρωστας ενα μεγαλο ευχαριστω και στην Valnta ενα μεγαλο συγνωμη που πηρες την ιδιοτητα της και την μοιρασες στα υπολοιπα μελη με την δικαιολογια οτι ειναι χριστουγεννα και πρεπει να κανουμε δωρα ο ενας σε εμενα
μα καλα δωρα με δανεικα πραγματα κανεις? και εσυ απο την ραμαλα εισαι?
τι σπαγγοραματια ειναι αυτη? macmantis σε λενε? (σαν το macmenu ακουγεται)

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Τώρα βεβαιώθηκα...

είστε όλοι...
quote:
Εδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....Τώρα βεβαιώθηκα...
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?
αν αναφερεσαι στο αλουμινοχαρτο ναι εχουμε παθει πατατρακ με την παρτι του δεν φαινεται?
αν αναφερεσαι στην Mantis τωρα το καταλαβες? αφου το λεει η κοπελα καθαρα εδω και πολυ καιρο "το ερωτοχτυπημενο κουνουπι"
μαλλον φιλε μου δεν εισαι και πολυ καλος στην ερευνα θα σε αφησω στην ιδια ταξη και απο βδομαδα με τον κηδεμονα σου

quote:
εεεεε οχι και κακος τοσες μερες με αποκαλουσες καλε μου ενδοραμα και καλε μου ενδοραμα ξαφνικα εγινα κακος?μεχρι και το χερι μου σου εδωσα (οχι για να σε χαιρετησω αλλα για να ξεδιψασεις)
Ναι... ναι... είμαι αχάριστη τελικά![]()
... Συγνώμη καλέ μου ενδόραμα... δεν θα το ξανακάνω!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
να σκεφτεσαι θετικα καλο μου κουνουπακι
εισαι ερωτοχτυπημενο κουνουπακι γιατι να μην εισαι και εντομοαποθητικοχτυπημενο? ξεφυγε επιτελους απο τα δεσμα της ρουτινας βαλε καινουργια πραγματα στην ζωη σουαντι να πεις στον καλο μας φιλο Anounaki ευχαριστω που σου εδωσε νεες εμπειριες τον αποκαλεις κακο? αυτη την ιδιοτητα την εχει μονο η Valnta (sorry αλλα ο χαρακτηρας απο τον οποιον δανειστηκες το nick σου δεν εχει και κανενα καλο στοιχειο αρα θαυμαζεις εναν κακο χαρακτηρα αρα εισαι και εσυ κακια αρα τι sorry και κουραφεξαλα? κακια εισαι παει και τελειωσε ασε που εχεις κανει μαυρα στο ξυλο αρκετα μελη δεν προλαβαινα να τους τυλιγω τα πλευρα με αλουμινοχαρτο)
οποτε καλη μου mantis μας χρωστας ενα μεγαλο ευχαριστω και στην Valnta ενα μεγαλο συγνωμη που πηρες την ιδιοτητα της και την μοιρασες στα υπολοιπα μελη με την δικαιολογια οτι ειναι χριστουγεννα και πρεπει να κανουμε δωρα ο ενας σε εμενα
Τελικά ενδόραμα κατάλαβες το έσω του είναι μου... ΝΑΙ! είμαι κακιά και το παίζω γλυκια και χαδιάρα για να μπερδέψω όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω αγγίξει, ακόμη, κανένα μέλος του εσωτερικά, αρά ποίος ο λόγος να χαλάς το αλουμινόχαρτο σου άδικα??? Περίμενε λίγο και θα σου δώσω λόγο να το χρησιμοποιείσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Αnounaki... και πίσω από τα φτερά παρακαλώ...![]()
![]()
![]()
Valnta αγαπητή και κακιά.... σε ευχαριστώ και συγνώμη... Θα το ξανακάνω!!!!![]()
![]()
![]()
quote:
μα καλα δωρα με δανεικα πραγματα κανεις? και εσυ απο την ραμαλα εισαι?τι σπαγγοραματια ειναι αυτη? macmantis σε λενε? (σαν το macmenu ακουγεται)
χχχχμμμμμ..... macmantis.... macmantis... ωραία ακούγεται... όσο για την σπαγγοραματια (αυτό ομοιοκαταληκτεί με το ενδοραματια, αλλά αυτό ήθελες να προσέξω... ![]()
![]()
).... σε έσενα τουλάχιστον φάνηκα πολύ γενναιόδωρη.... στις τσιμπιές!![]()
![]()
![]()
και...
quote:
αν αναφερεσαι στην Mantis τωρα το καταλαβες? αφου το λεει η κοπελα καθαρα εδω και πολυ καιρο "το ερωτοχτυπημενο κουνουπι"
.... έρωτα μου αγιάτρευτε.... πειρασμέ μου μεγάλε.... αχ! βαχ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ββββζζζζιιιινννν.....
(mac)Mantis: το ερωτο-αλουμινο-τυλιγμενο-χτυπημενο και πλέον φλιταρισμένο κουνούπι.........
Edited by - Mantis on 09/12/2003 19:18:45
τελικα η συμμετοχη το επαθλο και η sonia ανηκουν στον ΔΙΑ/raider....μανο χααχχααχχααχχαχααχαχαχαχαχχαχααχ
οχι που ηθελε ο annoynakis/γιαννης να "κερασει" ξυλο και annoynakis/γιαννης να "πιει" μοναχος του το επαθλο...χααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τυλιχτητε με αλουμινοχαρτο τωρα,ετσι ωστε να μην σας βρω και σας ριξω και αλλο ξυλο :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 09/12/2003 19:33:30
Edited by - manos on 09/12/2003 19:34:26
LOVE HURTS BOYS...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BBBBΒΒΖΖΖΖΖΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝ.....
MANTIS: ΤΟ ΕΡΩΤΟ-ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ......
quote:
δεν αντεξατε το βρωμοξυλο που σας εδωσα και τα βαζετε με την mantis ;;;;

πολύ καλό ..... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις...
Μικρέ και ανόητε κούνουπα...

είστε όλοι...
Edited by - Anounakis on 09/12/2003 21:41:15
και ειπα απο μεσα μου
κοιτα ενδοραμα τελικα μετα απο τοσα χρονια καποιο απο τα αλλα ανθρωπακια καταφερε να συρθει και να φτασει στο νυχακι του μικρου σου δαχτυλου(του ποδιου)
και ολος αυτος ο αγωνας για να μπορεσει μια μερα να αποκτησει το δικαιωμα να σερνεται στα ομορφα και περιφημα μου ποδια (καμια σχεση με τον mister εθνικα μπουτια) ανεβαινοντας ετσι ενα σκαλι
και με αυτον το σκαλι που ανεβηκε καταφερε να ξεχωρισει απο τα υπολοιπα ανθρωπακια τα οποια ακομα δεν αποκτησαν το δικαιωμα να σερνονται και απλα εκτελουν χρεη μοκετας (στα ποδια μου παντα)
και η συγκινηση μου μεγαλωσε ακομα πιο πολυ οταν περασε απο τον τελειο μου εγκεφαλο οτι εκτος απο εμενα δεν υπαρχει αλλος κανενας
ομως τοτε ανακαλυψα δυο πραγματα
το πρωτο ηταν οτι δεν ειχα κοψει το νυχακι μου και ειχε μακρυνει πολυ γιαυτο και το κουνουπακι σκαρφαλωσε τοσο ευκολα
και το δευτερο και πιο λυπηρο δεν σκαρφαλωσε για να μπορεσει επιτελος στην ζωη του να αποκτησει το δικαιωμα να σερνεται αλλα για να μου πιει το τελειο αιμα μου
οποτε φιλε Anounaki προσεχε τα κουνουπια ειναι πονηρα και μαλιστα φαντασου και την διασταυρωση γυναικα με κουνουπι το αποτελεσμα ειναι καταστροφικο βαλε και τον ερωτα στην μεση και εχεις καθαρο TNT
δεν λεω τιποτα αλλο γιατι φοβαμαι για την ζωη μου
συμβαινουν και "ατυχηματα"
καταλαθος τον πετυχα στο κεφαλι ενω επλενα τα ρουχα
τον περασα για αρκουδα και πυροβολησα
σκονταψε και επεσε με την πλατη πανω στο μαχαιρι μου 26 φορες

Edited by - endorama on 09/12/2003 22:24:00
....PANTA ME KANEIS K GELAW, NA SAI KALA!!!!