- ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Μόνο ο Endorama μπορεί να επαναφέρει το θέμα σε σωστό δρόμο.
αφου φιλε μου anounaki νομιζεις οτι πρεπει να βοηθησω δεν εχω παρα να το κανω
αλουμινοχαρτο
αλλο ενα μαγικο υλικο με απειρες χρησεις και πολλες ιδιοτητες
η ιδιοτητα του να προστατευει απο το φως του ηλιου,οσμες και να κραταει την θερμοκρασια σταθερη το εκαναν απαραιτητο στην συσκευασια γιαυτο και εχει σχεση και με τα προφυλακτικα γιατι προστατευει το πολυτιμο περιεχομενο του γιατι αν ηταν τυλιγμενο σε λαδοκολα θα τα αγοραζαμε και θα καναμε με αυτα τα ζωακια που φτιαχνουν με τα μπαλονια (ξερετε καμηλοπαρδαλεις και λιονταρακια) και για αλλη χαρα θα ξεκινουσαμε και τελικα με αλλο πραγμα θα χαιρομασταν
μετα φευγεις για την δουλεια βιαστικα και η μανουλα σου εχει φτιαξει τα καταπληκτικα της κεφτεδακια που να τα βαλεις? σε ταπερ? και που να το κουβαλας αυτο το πραγμα? και ποιος το πλενει μετα? ασε που οι παγιδευμενοι υδρατμοι θα κανουν τα κεφτεδακια παπαρα ετσι λοιπον τα τυλιγεις σε ενα κοματι αλουμινοχαρτο και εισαι αοσμος και διακριτικος αφου το αλουμινοχαρτο ειναι αδιαφανες υλικο και τελικα τα επιστρεφεις σπιτι γιατι ειχε πολυ δουλεια και δεν προλαβες να τσιμπησεις τιποτα
μετα αν εισαι εφευρετικος και ναυαγος μπορεις να κανεις ενα κομματι αλουμινοχαρτο καθρεφτη ωστε να εισαι στις ομορφιες σου οταν σε πιασουν οι ανθρωποφαγοι μην τους δημιουργησεις και κακες εντυπωσεις για την φυλη σου και φυσικα θα σε μαγειρεψουν στο αλουμινοχαρτο γιατι αυτοι ξερουν απο καλη κουζινα
διαστημα οι δορυφοροι εχουν αρκετα κομματια αλουμινοχαρτου πανω τους (αν τους πιασει καποιος εξωγηινος να μην εχει ενα κομματακι να τυλιξει τα κεφτεδακια της μαμας του?)
η καλυτερη ιδιοτητα του αλουμινοχαρτου ομως ειναι η εξης: παιρνουμε ενα κομματακι αλουμινοχαρτο το τσαλακωνουμε και το κανουμε μπαλα μολις το κανουμε αυτο το στελνουμε στο διαστημα και αφου το θεσουμε σε τροχια η αλουμινενια μπαλιτσα μας θα αρχισει να ξετυλιγεται μεχρι τελικα να ερθει στην πριν τσαλακωμα κατασταση της ειναι δηλαδη ενα ΜΑΓΙΚΟ υλικο αρα και θεμα για συζητηση στο παραξενο
αλλο σημαντικο
ας υποθεσουμε οτι περιμενεις κοσμο στο σπιτι σου αλλα βαριεσαι να πλενεις μετα τα πιατα τι κανεις? πας να αγορασεις πλαστικα πιατακια? οχι βεβαια γιατι να μπεις σε εξοδα? να πληρωνεις το φαγητο να πληρωνεις και τα παρελκομενα? ασε που θα σε περασουν και για τσιπη ετσι λοιπον παιρνεις τα πιατα και τα ντυνεις με αλουμινοχαρτο και εχεις και ενα space look και εκτος απο γλυτωμα ταλαιπωριας κανεις και την φιγουρα σου τελικα ομως αναβει το γλεντι και σου σπανε ολα τα πιατα οποτε την επομενη φορα αγορασε πλαστικα πιατακια
σταζει η στεγη σου? τι κανεις? φωναζεις μαστορα? σιγα μην ερθει μεσα στην βροχη αφου ετσι και αλλιως θα προσπαθει να στεγανοποιησει την δικια του (χωρις αποτελεσμα βεβαια) αρα παιρνεις ενα κομματι ναυλον......ΛΑΘΟΣ οταν βγει ο ηλιος θα "μαζεψει" το ναυλον ασε που θα καιει κιολας οταν θα πας να το βγαλεις και αν δεν το βγαλεις θα κανεις και το σπιτι φουρνο μικροκυματων ετσι λοιπον παιρνεις αλουμινοχαρτο το απλωνεις στην ταρατσα και θα σταματησει η εισροη υδατων πανω στο μαξιλαρι σου και οταν βγει ο ηλιος θα εχεις και δροσερο σπιτι
αυτος ο σκυλος εχει τρομερη αγαπη για της λασπες ομως αγαπαει και το σαλονι σου τι θα κανεις? θα τον τυλιξεις με αλουμινοχαρτο και ας τσαλαβουταει οσο θελει στις λασπες οταν γυρισει του βγαζεις το αλουμινοχαρτο και εχεις καθαρο σαλονι και σκυλο
πω πω βροχη!!!!!! και δεν εχεις και αδιαβροχο και το look του ντελιβερα με της σακουλες στα ποδια δεν παει με το καινουργιο σου παλτο ετσι λοιπον τυλιγεις τα ποδια σου με αλουμινοχαρτο και φορας τα παπουτσακια σου και δεν εχεις προβλημα και φυσικα μην ξεγελαστεις με την σακουλα μεσα απο το παπουτσι γιατι θα παρουν φωτια οι πατουσες σου και θα παριστανεις τον αναστεναρη στην μεση του βρεγμενου δρομου
παραλια και ηλιοθεραπεια ομως δεν μαυριζεις παντου η μεγαλη σου μυτη κανει σκια στον λαιμο και το σαγονι σου θα γινεις σαν τον μποζο και μετα πως θα ριξεις και το τεκνο που καθεται διπλα σου και τρωει κεφτεδακια τα οποια τα εχει τυλιξει σε αλουμινοχαρτο?αχ τι κανεις? θα σου πω εγω πας και παιρνεις το αλουμινοχαρτο απο το τεκνο το απλωνεις σε τετοιο σημειο ωστε να κανει αντανακλαση ο ηλιος και μαυριζεις παντου και φυσικα με την κινηση σου να ζητησεις το αλουμινοχαρτο απο το τεκνο κανεις και την γνωριμια μαζι του με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια
με ολα αυτα ομως τελειωσε και το αλουμινοχαρτο και να δω τωρα που θα βαλεις τα κεφτεδακια και επειδη εγινα παλι κουραστικος σταματαω εδω αρκετα σας επρηξα και σημερα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
δεν θα το δεχομουν,αρκει να μου το ζηταγες ,οπως και εχεις ηδη κανει![]()
![]()
θα σου ερθει μηνυματακι:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΜΑΝΟΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Edited by - Anounakis on 29/11/2003 17:45:22
ΜΑΝΟΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ.....
εμα πως ..κατι επρεπε να κανω για να τριτωσει η κακη μου υπολυψη ,ωστε να μου την πεις ![]()
![]()
![]()
![]()
αν και σειρα εχει καποιος αλλος![]()
![]()
![]()
τα λεμε :)))
υ.γ ειμαι εκλεκτικος στο ποιος η ποια θα με καλοπιασει,αιτησεις στο μυητηριο και στο συναντησεις μελων η συνεχεια...![]()
![]()
![]()
Edited by - manos on 29/11/2003 19:33:02
έκανα ένα πείραμα.
Έβαλα το κινητό μου σε ένα σακουλάκι από κρουασάν
το έκλεισα πρόχειρα και κάλεσα από το σταθερό το κινητό μου...
.......................................

quote:
Λοιπόν φίλοι και φίλες μου ,έκανα ένα πείραμα.
Έβαλα το κινητό μου σε ένα σακουλάκι από κρουασάν
το έκλεισα πρόχειρα και κάλεσα από το σταθερό το κινητό μου...
χαχαχα τωρα θα μυριζει και πραλινα φουντουκιου και απο εδω και περα προσεξε μην του χωσεις καμια δαγκωνια καθως θα μιλας απο αυτο
μα καλα πως το σκεφτηκες αυτο?
φιλε Anounaki εγω το ειχα δηλωσει εχεις βαλθει να μας τρελανεις![]()
![]()
αφου ψαχνεις να βρεις τροπους χρησης του κινητου πλην των συμβατικων θα σου φερω το κινητο-ξυριστικη μηχανη
ωχ ωχ αγριεψαν τα πραγματα παω να φυγω θα τα πουμε στο fight club

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Το πείραμα τελικά το έκανες;
Φυσικά θα σε δω στο Fight Club

Edited by - Anounakis on 04/12/2003 16:21:45
παρακαλω:)))))))))))))))))))))))
Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..
quote:μα αν κοιταξεις 10 μηνυματα πιο πανω περιγραφω ολες σχεδον της χρησεις του αλουμινοχαρτου
εεε αυτό δεν είναι δίκαιο!!! θέλω και εγώ να μάθω τη χρήση του αλουμινόχαρτου!!!
καλο ξετυλιγμα

Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..
quote:
εγω θέλω να μάθω τη χρήση του απο τον Μάνο!!!!άνοιξε αυτό το θέμα έχοντας κάτι στο μυαλό του!!ε αυτό το κάτι τι είναι;;;
μα αυτες ειναι οι χρησεις του αλουμινοχαρτου
ξερεις μια μερα επιασα τον μανο και τον εδεσα σε μια καρεκλα
εκει λοιπον αφου του εβαλα μια ντουζινα καυτα βραστα αυγα στις μασχαλες
και αφου του φορεσα τα παπουτσια του που πιο πριν τα ειχα γεμισει με αναμενα καρβουνα (βεγγος ενα πραμα)
και αφου καρφωσα αρκετες βελονες και καρφια στην voodoo κουκλα του
και αφου του εβαλα στο κεφαλι μια σακουλα η οποια ειχε μεσα μια βρεγμενη και δαρμενη αγριογατα
και αφου του ετριψα αλατι στις πληγες που του προκαλεσε η γατα και αφου τον πασαλειψα με μελι και τον εβαλα διπλα σε μια μυρμηγκοφωλια
και αφου τον αναγκασα να διαβασει ολα τα post του forum απο την ιδρυση του
και τον αποτελειωσα αποκαλωντας τον ΦΙΛΕ ΜΟΥ
εκει εσπασε και ομολογησε
μου τα ειπε ολα χαρτι και αλουμινοχαρτο
μου εδωσε και το copyright
πανικοβληθηκε στην ιδεα οτι θα ειμαι φιλος του
και ετσι σας ειπα εγω σε τι χρησιμευει το αλουμινοχαρτο χαχαχαχαχαχα
ειμαι πολυ κακος
μην περιμενετε απαντηση απο τον μανο
γιατι του κολησα στα δαχτυλα καπακια απο γνωστο σοκολατουχο γαλα και δεν μπορει να πληκτρολογησει
ετσι για να μην με μαρτυρησει
λετε να ειναι μαρτυριαρης του ιεχωβα?![]()
![]()
![]()

Μετά από προσεκτική ανάγνωση του θέματος κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
1. Έχουν γίνει 74 και με το δικό μου 75 post,
2. Από τα οποία 30 που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα, τα 8 δεν έχουν σχέση με το θέμα,
3. Από τα 45 που μένουν, βλέπουμε ότι από τα επόμενα 30 που ανήκουν στην δεύτερη σελίδα, τα 17 είναι αλουμινόχαρτο-free (Αν και σε κάποιο από αυτά γίνεται λόγος για τους τσιμεντόλιθους μου - ευχαριστώ ξωτικούλι!),
4. Στα τελευταία 15 που μένουν, τα 9 είναι πάλι άσχετα με το αποκρυφιστικό αυτό υλικό... ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ,
5. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Μάνος άνοιξε αυτό το θέμα με σαδιστική διάθεση.... Μάνο μου θέλεις να φέρω την γερμανίδα νταντά και να της πείς το... βίτσιο σου με το αλουμινόχαρτο?
6. Τώρα αν διαβάσατε ώς εδώ και περιμενατε να μάθεται μια ακόμη χρήση του αλουμινόχαρτου.... ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΣΑΤΕ!!!!
ββββζζζζζιιιιννννν....
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο (από αλουμινόχαρτο) κουνούπι.....

είστε όλοι...
quote:
Σε βλέπω και εσένα με αυτά που λες σφαίρα για το
Μα καλέ μου, αυτό προσπαθώ τόσο καιρό να κάνω!![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε που από μικρή έχω φάει ένα κόλλημα με το μέτρημα...![]()
![]()
![]()
Τα παραπάνω στοιχεία γράφτηκαν με χιουμοριστηκή διάθεση, αλλά αν κάποιος γουστάρει "ξύλο"... είμαι μέσα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ββββζζζζιιιιινννν.....
Μαντις: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι.......