ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Ramoglou25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
KrisnnaΜέλος
09/01/2005, 07:03:48
Think4Allou οι Φυλές απ'ότι γνωρίζω είναι: Λευκή, Κίτρινη, Μαύρη, Ερυθρόδερμη άν ξέχασα τίποτε άλλο να μου το θυμήσεις. Απο την στιγμή λοιπόν που θέτεις Φυλετικούς παράγοντες ιδού τα κριτήρια.
Δέν έχω ακούσει κανέναν Βιολόγο να μιλάει για διαφορετική Ελληνική Φυλή για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Ναί! Για Ελληνική Όχι και θα σε προέτρεπα να αγοράσεις το βιβλίο του κου.Γ.Δημόπουλου ο οποίος κάνει μεγάλη ανάλυση περί φυλών. Αλλά και η Μεσογειακή στην οποία δέν περιλαμβάνονται μόνο οι Έλληνες έχει μικρές διαφορές με τα υπόλοιπα παρακλάδια της Λευκής φυλής που δέν την καθιστούν διαφορετικό είδος.
Αντίθετα η Ελλάδα έχει συγχωνεύσει στους κόλπους της με μεγάλη ευκολία στο παρελθόν μεταναστευτικά κύματα απο άλλους Λαούς τα οπία εξελληνίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό δείχνει οτι δέν υπάρχει καμιά διαφορετικότητα. Άλλωστε και οι Έλληνες του Εξωτερικού και της Ομογένειας σήμερα προέρχονται απο διασταυρώσεις Ελλήνων και μή και όπως βλέπεις προοδέυουν και διαπρέπουν πολύ περισσότερο απο τους γηγενείς Έλληνες!
psari7 η Θρησκεία γεννάει επιθετικότητα γιατί την προκαλεί ο Θεός και το ιερατείο του. Απαιτούν διάδοση της Θρησκείας με την βία και με οποιοδήποτε μέσο, διάβασε τις αντίστοιχες Συζητήσεις που γίνονται στην Ενότητα "Μύθος και Θρησκεία" για περισσότερες λεπτομέρειες
Τα παραδείγματα άλλωστε είναι πάρα πολλά τόσο στον Χριστιανισμό, όσο και στον Μωαμεθανισμό!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

lorenzoΜέλος
10/01/2005, 00:15:58
Αγαπητή Κλαρίς,
το ότι οι συζητήσεις -αντιπαραθέσεις για φιλοσοφικά θέματα δημιουργούν διαφωνίες, εντάσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, εννίοτε δε και συγκρούσεις μέχρι και πολέμους {ΙΕΡΟΥΣ!!!!!} είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα το ¨χρεωθεί¨ η φιλοσοφία!!! για τον απλούστατο λόγο οτι η βία δεν είναι ΣΟΦΗ πράξη!!! κι ως τούτη ΔΕΝ εκφράζει έναν ΦΙΛΟ της ΣΟΦΙΑΣ!!!

Υ.Γ. Οι δογματικές απόψεις ορισμένων και οι αναφορές τους στον Θάνατο και στις Μεταθανάτιες Θεωρίες νομίζω οτι είναι εκτός θέματος και με κάθε σεβασμό μου θυμίζουν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά που μοίραζαν φυλλάδια { Σκοπιά } στούς δρόμους προσπαθώντας να προσυλητίσουν αφελείς!!! Επιτρέψτε μου τον αυτοσεβασμό!!!

think4alluΜέλος
10/01/2005, 04:33:23
quote:
Think4Allou οι Φυλές απ'ότι γνωρίζω είναι: Λευκή, Κίτρινη, Μαύρη, Ερυθρόδερμη άν ξέχασα τίποτε άλλο να μου το θυμήσεις. Απο την στιγμή λοιπόν που θέτεις Φυλετικούς παράγοντες ιδού τα κριτήρια.
Δέν έχω ακούσει κανέναν Βιολόγο να μιλάει για διαφορετική Ελληνική Φυλή για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Ναί! Για Ελληνική Όχι και θα σε προέτρεπα να αγοράσεις το βιβλίο του κου.Γ.Δημόπουλου ο οποίος κάνει μεγάλη ανάλυση περί φυλών. Αλλά και η Μεσογειακή στην οποία δέν περιλαμβάνονται μόνο οι Έλληνες έχει μικρές διαφορές με τα υπόλοιπα παρακλάδια της Λευκής φυλής που δέν την καθιστούν διαφορετικό είδος.
Αντίθετα η Ελλάδα έχει συγχωνεύσει στους κόλπους της με μεγάλη ευκολία στο παρελθόν μεταναστευτικά κύματα απο άλλους Λαούς τα οπία εξελληνίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό δείχνει οτι δέν υπάρχει καμιά διαφορετικότητα. Άλλωστε και οι Έλληνες του Εξωτερικού και της Ομογένειας σήμερα προέρχονται απο διασταυρώσεις Ελλήνων και μή και όπως βλέπεις προοδέυουν και διαπρέπουν πολύ περισσότερο απο τους γηγενείς Έλληνες!
psari7 η Θρησκεία γεννάει επιθετικότητα γιατί την προκαλεί ο Θεός και το ιερατείο του. Απαιτούν διάδοση της Θρησκείας με την βία και με οποιοδήποτε μέσο, διάβασε τις αντίστοιχες Συζητήσεις που γίνονται στην Ενότητα "Μύθος και Θρησκεία" για περισσότερες λεπτομέρειες
Τα παραδείγματα άλλωστε είναι πάρα πολλά τόσο στον Χριστιανισμό, όσο και στον Μωαμεθανισμό!

Ευχαριστώ Παπαδιά μου.
Έχω διαβάσει πολύ περισσότερα απο όσα εσύ νομίζεις.
Άντε και να το πώ ξανά.
Η φυλή είναι επιθετική , σαρκοβόρα , νοηματοβόρα , σφαγιάζει κατάλευκους "ειδήμονες".
Μόνο μιά πράξη ζητείται.
Της απόλυτης παράδοσης.
Krisnna.
Φίλε ή φίλη,
Φρόντισε να παραδίδεις το πνεύμα σου στις σωστές φυλετικές συντεταγμένες.
Αν δεν το κάνεις , θα υποφέρεις για μια 1000 ετία ακόμα.
kynikosΜέλος
10/01/2005, 05:44:45
quote:
Η φυλή είναι επιθετική , σαρκοβόρα , νοηματοβόρα , σφαγιάζει κατάλευκους "ειδήμονες".
Βρε, ολόιδια με το doberman μου είναι.

Τό φώναζα "Βάρβαρο", αλλά τώρα θα το ονομάσω Αχιλλέα... ή Παπούα - τό ίδιο κάνει, κατα τα φαινόμενα.

KrisnnaΜέλος
10/01/2005, 06:29:23
quote:
Krisnna.
Φίλε ή φίλη,
Φρόντισε να παραδίδεις το πνεύμα σου στις σωστές φυλετικές συντεταγμένες.
Αν δεν το κάνεις , θα υποφέρεις για μια 1000 ετία ακόμα.

Πρόσεχε μήν το παραδώσω εγώ στις Σωστές και το παραδώσεις Εσύ αλλού!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ