ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

REDJUPITER28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/03/2004, 16:13:09
ΝΑΙ....!!!

Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Edited by - simori on 04/03/2004 16:16:19

oneiric1Μέλος
04/03/2004, 16:48:48
Φίλε mindtrap σ’ ευχαριστούμε για τις ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Φίλη Ελευθερία συμφωνώ! Είναι φυσικό το κάθε παιδάκι να «πλάσει» και έναν φανταστικό φίλο με τον οποίο θα μπορεί να μιλάει / παίζει / ασχολείται κλπ., με τα απίστευτα ωράρια των μεγάλων...Είναι μία κακή πραγματικότητα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

MandragorasΝέο Μέλος
05/03/2004, 16:26:57
Γεια σας.

Πράγματι, τα παιδάκια είναι εκπληκτικά. Είναι σοφά κατά μία έννοια, λόγω της απλότητας τους. Είναι σαν να λέμε πιο κοντά στο Θείο.
Επίσης έχω διαβάσει πως τα παιδάκια βλέπουν την αύρα. Αλλη μια ικανότητα που χάνουμε με το που μεγαλώσουμε.
Πάντως ας μη ξεχνάμε, πως ΕΜΕΙΣ είμαστε τα παιδάκια αυτά, που μεγαλώσανε. Μπορεί να μας "ισοπεδώσανε" οι γονείς (άθελα τους), τα σχολία, το όλο σύστημα, αλλά ίσως κάπου βαθιά μέσα μας κρύβονται όλα αυτά τα μαγικά που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένα (και ας μη το θυμόμαστε πια).

inandaboveΜέλος
05/03/2004, 19:13:58
Quote: "Επίσης έχω διαβάσει πως τα παιδάκια βλέπουν την αύρα. Αλλη μια ικανότητα που χάνουμε με το που μεγαλώσουμε."

Θα συμφωνήσω μαζί σου Mandragoras. Είναι απολύτως αληθές..

RebeccaΝέο Μέλος
06/03/2004, 21:05:28
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο AVATARGR

Rathamanthes ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ Η ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΙΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Rebecca

savelΜέλος
05/04/2004, 19:45:23

DUSKOLI I ERWTISI SOU REBECCA

MistiriosΜέλος
07/04/2004, 09:59:44
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΠΟΘ ΛΕΊ: "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ". ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΧΟΘΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ .

lavelleΝέο Μέλος
07/04/2004, 10:54:44
To κακό με αυτού του είδους τις συζητήσεις είναι ότι εξαντλούνται στην περιπτωσιολογία.
Του ενός ο ανιψιός θυμήθηκε πως ήταν βατραχάνθρωπος, του αλλουνού η γιαγιά ήταν η Μαρία Αντουανέτα, ο άλλος ήταν με φίλους του στο γήπεδο και μόλις μπήκε το γκολ του φάνηκε ότι σαν κάπου να το είχε ξαναδεί κοκ.

Λείπει νομίζω, η διάχυση της γνώσης και της γνώμης που βασίζεται σε μελέτη (ή έστω ανάγνωση) και οι εμπειρίες που αυτός ο οποίος τις αναφέρει έχει προβληματιστεί σχετικώς.

Αυτό το στυλ "ο ανιψιός θυμήθηκε ... λέτε να υπάρχει προηγούμενη ζωή ?" θυμίζει περισσότερο επίσκεψη αφελούς πελάτη σε τσαρλατάνο εσωτεριστή ...