- ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 04/03/2004 16:16:19
Φίλη Ελευθερία συμφωνώ! Είναι φυσικό το κάθε παιδάκι να «πλάσει» και έναν φανταστικό φίλο με τον οποίο θα μπορεί να μιλάει / παίζει / ασχολείται κλπ., με τα απίστευτα ωράρια των μεγάλων...Είναι μία κακή πραγματικότητα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Πράγματι, τα παιδάκια είναι εκπληκτικά. Είναι σοφά κατά μία έννοια, λόγω της απλότητας τους. Είναι σαν να λέμε πιο κοντά στο Θείο.
Επίσης έχω διαβάσει πως τα παιδάκια βλέπουν την αύρα. Αλλη μια ικανότητα που χάνουμε με το που μεγαλώσουμε.
Πάντως ας μη ξεχνάμε, πως ΕΜΕΙΣ είμαστε τα παιδάκια αυτά, που μεγαλώσανε. Μπορεί να μας "ισοπεδώσανε" οι γονείς (άθελα τους), τα σχολία, το όλο σύστημα, αλλά ίσως κάπου βαθιά μέσα μας κρύβονται όλα αυτά τα μαγικά που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένα (και ας μη το θυμόμαστε πια).
Θα συμφωνήσω μαζί σου Mandragoras. Είναι απολύτως αληθές..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο AVATARGR
Rathamanthes ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ Η ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΙΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Rebecca
DUSKOLI I ERWTISI SOU REBECCA
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΠΟΘ ΛΕΊ: "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ". ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΧΟΘΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ
.
Του ενός ο ανιψιός θυμήθηκε πως ήταν βατραχάνθρωπος, του αλλουνού η γιαγιά ήταν η Μαρία Αντουανέτα, ο άλλος ήταν με φίλους του στο γήπεδο και μόλις μπήκε το γκολ του φάνηκε ότι σαν κάπου να το είχε ξαναδεί κοκ.
Λείπει νομίζω, η διάχυση της γνώσης και της γνώμης που βασίζεται σε μελέτη (ή έστω ανάγνωση) και οι εμπειρίες που αυτός ο οποίος τις αναφέρει έχει προβληματιστεί σχετικώς.
Αυτό το στυλ "ο ανιψιός θυμήθηκε ... λέτε να υπάρχει προηγούμενη ζωή ?" θυμίζει περισσότερο επίσκεψη αφελούς πελάτη σε τσαρλατάνο εσωτεριστή ...