- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΠΤ...
οταν καταλαβαινω οτι δεν "σηκωνει" να μιλαω (ή γραφω) "ασχημα" δεν το κανω (ΑΣΦΑΛΩΣ) !
ακομα και μπροστα στους γονεις μου, εχω συνηθισει ετσι που δεν βριζω (ενω με την παρεα χρησιμοποιω ευκολα τις βρισιες, που λεγονται μεταξυ φιλων).
Απλα, δεν μου βγαινει

Η ΜΑΛΛΟΝ Ο "ΑΕΡΑΣ"..
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ Ν ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ
ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..
CHARMED
quote:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!
ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..
εισαι μαλλον απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις της ηλικιας σου! εγω ουσιαστηκα "ξεκινησα" τις βρισιες στα 17!

quote:Ναι, μάλιστα πιστεύω ότι "αυτό" έχει άμεσα να κάνει με το ύψος επομένως δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.
αλλοι το σκεφτονται ομως αλλιως... εχουν αλλο στο μυαλο τους... "με πιανιεις????"
Απο την άλλη έχω μια φίλη η οποία διαφωνεί παραδόξως προβάλλοντας το "επιχείρημα" ότι κάποιος γκόμενος της ήταν 1.75 κ ήταν αρκετά ματσομένος..(είχε πολλά λεφτά δηλαδή μπόμπιρες :Ο)
1,75 της είπα δεν θεωρείται και κοντός κάποιος κ εκ τούτου είναι λογικό της λέω. Αλλά δοκιμασε με 1,65.. και θα δεις ότι δεν του περισσέυουν τόσα.. λεφτά.
quote:Θέλεις να σου κάνω ιδιαίτερα?
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!
ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..
quote:Μάλλον ΔΕΝ θέλουν τους ανήσυχους θα έλεγα καλύτερα γιατί συνεπάγουν πολλά μειονεντήματα. Το ιδανικό είναι μια μέση κατάσταση αλλά ένας ήσυχος άνδρας με περιεχόμενο-κ όχι ένας ήσυχος ανδρας απλά- είναι νομίζω αρκετά καλή περιπτωση όπως και για το γυναικείο φύλο ισχύει το ίδιο.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ..
quote:Το θέμα είναι -κ νομίζω ότι εκεί έγγυται κ το βασικό 'πρόβλημα' όλων εμάς των σκεπτόμενων ανθρώπων- ότι απο ένα σημείο κ πέρα δεν βλέπεις το νόημα σε μια τέτοια σύρραξη
δεν εχω δοκιμασει να δειρω καποιον (και παρολο που το εχω μετανοιωσει σε καποιες περιπτωσεις)... μονο να "κανω σκουπιδια" καποιους πολυ ηλιθιους που με προκαλεσαν...
Κ απο τη στιγμή που έχεις αυτοέλεγχο κ δύσκολα σε θυμώνει κάποιος ή κάτι δεν σου 'ρχεται ούτε η διάθεση ούτε η απαραίτητη τόλμη για αν προβείς σε μια τέτοια ενέργεια.
Εμένα βέβαια μου λείπει αυτό το συναίσθημα του να δείρω κάποιον. Μου λείπει αυτό το εφηβικό πάθος και προσπαθώ να το ξαναβρώ.
Απο την άλλη αν είχα υοθετήσει μια τέτοια συμπεριφορά τότε ίσως(αν κ το θεωρώ δύσκολο) να έμπλεκα σε άσχημες καταστάσεις.
Και αν αποβάλλω κάπως την "ειρηνικη" στάση τότε δεν αποκλείεται στο μέλλον να μπω σε δύκολες καταστάσεις. Αλλά μου χει λείψει.
quote:Όχι μόνο εσύ, το 90% των γυναικών.
Α ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΘΕΛΑ ΨΗΛΟ ΑΝΤΡΑ
ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΝΤΡΑ 1.85 ΤΕΡΜΑ..
ΧΑΧΑΧΑ
quote:Ναι φυσικά δε πάει πουθένα ποτέ αυτό το μυαλό...
NAI ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ..
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...
quote:Χαχα αυτό που λες δε γίνεται. Τελος πάντων θα κοιτούσα αυτή που μου σπαγε τα νεύρα με το θόρυβο χαχα. Και αν φορούσα κάνα 10ποντο-15ποντο σίγουρα θα έμενα μακριά της γιατί δε μ'αρέσουν οι σημαδούρες.
AΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΥ ΣΤΥΛ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ
ΗΤΑΝ ΔΙΔΥΜΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ?
quote:Επειδή έχω ιστορικό με κοντί γκόμενα θα σου πω.. δεν είναι καθόλου ευχάριστο να προσπαθείς να τη φιλήσεις στο όρθιο. Για να τη φιλήσεις πρέπει να λυγίσεις τα γόνατα και -εκτός ότι σου κάνει κακό στις αρθρώσεις- δείχνει σαν να κάθεσαι στη χέστρα (..κ αν περάσει κάνας περαστικός θα αναρωτιέται αν όντως αυτό κάνεις). Ως προς το σεξ υπάρχουν κάποιες στάσεις που είναι δύσκολες ή αδύνατες λόγω ύψους. Λόγου χάρη αν ένας ψηλός θελήσει να κάνει 69(επιτραπέζιο παιχνίδι όπως η μονόπολη) θα πρέπει είτε να ανοίξει τρύπα στο τοίχο είτε να βάλει προέκταση στο κρεβάτι. Εντάξει βέβαια για αυτά υπάρζουν λύσεις..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΑΣ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
ΘΑ ΤΕΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ...
ΧΑΧΑΧΑ!!!
quote:Ακούς Gaara.. καθαρή νύξη για σένα ήτανε έλα να μας εξηγηθείς.
οταν καταλαβαινω οτι δεν "σηκωνει" να μιλαω (ή γραφω) "ασχημα" δεν το κανω (ΑΣΦΑΛΩΣ) !
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 20/03/2010 21:11:29
quote:
εισαι μαλλον απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις της ηλικιας σου! εγω ουσιαστηκα "ξεκινησα" τις βρισιες στα 17!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ..
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
quote:
Θέλεις να σου κάνω ιδιαίτερα?
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...
ΧΑΧΑΧΑ!!
quote:
Όχι μόνο εσύ, το 90% των γυναικών.
ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΛΩ..
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ!!!
quote:
Ναι φυσικά δε πάει πουθένα ποτέ αυτό το μυαλό...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ..
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ..
quote:
Επειδή έχω ιστορικό με κοντί γκ*** θα σου πω.. δεν είναι καθόλου ευχάριστο να προσπαθείς να τη φιλήσεις στο όρθιο.
ΕΕΕ! ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑΝ 1.70
(ΚΟΝΤΗ ΔΗΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ)
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ..
quote:
Ως προς το σεξ υπάρχουν κάποιες στάσεις που είναι δύσκολες ή αδύνατες λόγω ύψους.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΟΣ...ΧΑΧΑ
ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ"..
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΓΩ ΤΟΤΕ 10 ΧΡΩΝΩΝ..
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "CHARMED ENA SOY ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΞΕΦΤΕΡΙ "
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ΧΑΧΑ!!
quote:
Εντάξει βέβαια για αυτά υπάρζουν λύσεις..
ΚΡΑΤΑΩ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΑΓΟΡΙ..
DO YOU WANNA DIE HAPPY?
http://www.youtube.com/watch?v=Lft8FPTwEk0
CHARMED
quote:
επιτελους ανοιξε!
TI OYTE ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΙΓΕ???
CHARMED
DARK HUNTER..!!!!
quote:
TI OYTE ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΙΓΕ???
απο το μεσημερι και μετα δεν ανοιγε!
quote:
(ΚΟΝΤΗ ΔΗΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ)
ναι... θα απαντησω!
Αφηνω παντως ασχολιαστο τη λεξη "κοντη" γιατι οπως ειπε και η hanter ειναι αντικειμενικο! Προφανως φιλε Dr. για να ειχες σχεση με "κοντη" κατι θα σου ειχε αρεσει απο την ιδια. Οποτε, απο τη στιγμη που εχεις σχεση και νιωθεις καλα, παραβλεπεις το οτι ειναι "κοντη".
Σε καθε περιπτωση, και οπως ειπαμε πολλες φορες, η εμφανιση δεν ΠΡΕΠΕΙ να παιζει πρωτιστο ρολο (κακως που ισχυει το αντιθετο)! Γιατι υπαρχουν πολλα παραδειγματα ανθρωπων, που ψαχνοντας το "τελειο" ΜΟΝΟ στην εμφανιση, ή απετυχαν να το βρουν και εμειναν "μπακουρια" ή αν το βρηκαν, ηταν ενα "κενο"... Και στις δυο περιπτωσεις, το αποτελεσμα ηταν η δυστυχια! Εξαιρεσεις υπαρχουν, αλλα ελαχιστες!
Οποτε, μην κηνυγας ΕΝΑ, γιατι θα χασεις και καποια πολυ καλυτερα, ειδικα αν εχεις την τυχη να σε πετυχουν! Μην απενεργοποιεις ολες τις λειτουργιες σου, μονο και μονο αφηνωντας τα "ματια" να λειτουργουν!

quote:Πρόσθεσε και μένα στη λίστα παραπόνων. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΑΝΟΙΓΕ Ε???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ESOTERICA ΟΕΟ?? ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ???
quote:θα σου περάσει μην ανησυχείς.. στην υποκρισία βέβαια όλοι οι πιο σκεπτόμενοι είναι αντίθετοι. Ίσως να είναι και θέμα ανθρώπινης φύσης.. αν ξέρατε κάπως αρχαία φιλοσοφία θα το συζητούσαμε.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ..
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
quote:Θα δεις ότι με λίγο καιρό μαζί μου.. θα σου βγαίνουν.. πολύ αυθόρμητα χαχα.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...
ΧΑΧΑΧΑ!!
quote:Μπα απλά είσαι μικρή, πρέπει να πονηρέψεις λίγο πρώτα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ..
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ..
quote:Δε ξέρω δε το μέτρησα αλλά για μένα κοντή.
(ΚΟΝΤΗ ΔΗΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ)ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ..
quote:Οι σκορπιοι είναι όντως(ανάμεσα σε άλλα) πολύ σεξουαλικοί.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΟΣ...ΧΑΧΑ
ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ"..
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΓΩ ΤΟΤΕ 10 ΧΡΩΝΩΝ..
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "CHARMED ENA SOY ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΞΕΦΤΕΡΙ "
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ΧΑΧΑ!!
Μην αποκλείεις εν τούτοις το ότι κάποτε μπορεί να γίνεις κ συ έτσι(όχι βέβαια όσο ένα αγόρι) απο φυσικά αίτια κ όχι ζωδιακή επιρροή.
Τρώγοντας η όρεξη κ γράφοντας η έμπνευση(χωρίς υπονοούμενο).
Εξαρτάται απο τις συγκυρίες το πώς θα εξελιχθείς ως προς το σεξουαλικό τομέα. Και το λέω αυτό γιατι έχω δει κορίτσια αθώα, ίσως πιο αθώα απο σένα, να μετατρέπονται σε τελείως "άλλα" άτομα. Δεν είναι ούτε ασυνήθιστη ούτε παρίεργη μια τέτοια "μεταβολη". Εξαρτάται κυρίως απο τις περιστάσεις κ δευτερευόντως απο την ψυχοσύνθεση του ατόμου. Η Χαντερ ας πούμε φαίνεται είχε μια πολύ ισχυρή ψυχοσύνθεση(ie που δύσκολα επιδέχεται μεταβολές) κ για αυτό πιστέυω κ παντρεύτηκε νωρίς κ είναι ευχαριστημένη με το γάμο της. Άλλα κορίτσια που παντρέυτηκαν στην ηλικία της παραπονιούνται ότι θα 'θελαν κ άλλες σεξουαλικές εμπειρίες κλπ. Αλλά η Χάντερ καλώς(ή κακώς) δεν άνοιξε αυτή τη πόρτα κ έτσι δε μπήκε σε αυτό το τρυπάκι(της σωματικής ικανοποίησης δηλ) αλλά είναι εύκολο να μπει κάποιος μέχρι κ τα 19-20 πιστεύω. Πλην εξαιρέσεων.
quote:Για χάρη της αισθητικής ομορφιάς(η φυσική ομορφιά μένει ανεπηρέαστη απ το τακούνι κοπέλες) να πάθεις πρόβλημα στο πόδι(γιατι θα πάθαινες κάποια στίγμη αν δεν είχες ήδη πάθει κάτι) δνε νομίζω ότι πολυλέει. Κ επιπλέον γιατί να πας στο φούρνο με τακούνι? Δώσε μου ένα λογικό λόγο. Για αυτό νομίζω ότι τα τακούνια ικανοποιούνε(μέσω ψυχαναγκασμού όπως πολλά πράγματα που κάνετε) με κάποιο τρόπο κάποιον εγωισμό ή κάτι τέτοιο.
απλα ο αντρας μου μου την ειχε πει στις αρχες γιατι μεχρι κ στο φουρνο,περιπτερο,παντου πηγαινα με τακουνι..
quote:Έτσι μπράβο πιστή στον αφέντη
κ ετσι αρχισα να φοραω ισια αν κ τοτε φορουσα μπαλετινια απλα περισσοτερο κυκλωφορουσα με τακουνι,τωρα οι γοβες μου εχουν κοντο τακουνι γιατι εχω ξεσυνηθειση αλλα κ παλι νοιωθω αβολα να τα φορεσω κ να κανω ολοκληρη διαδρομη,πααααρα πολυ αβολα ομως,ενω καποτε περιοχες ολοκληρες εκανα περπατοντας κ δεν κουραζομουν..ενω τωρα αν θα βαλω θα ειναι αν παμε καπου επισκεψη κ ειναι διπλα μου ο αντρουλης μου,νοιωθω πιο πολυ σιγουρια..
quote:..Και αν ήταν κολλητοί φίλοι ή/και ξαδέρφια?
δεν μιλαμε για αντρα μεταξυ γυναικας..εκει δεν θα πεσει απλα χαστουκι,ολη η γη θα γυρισει τουμπααααααααα..!!!!!!
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΑΝΟΙΓΕ Ε???
ειναι ενα ζητημα το οποιο μας βασανιζει αρα χρονια! ειναι μαλλον ο server που αν και εχει υποστει συχνες αναβαθμισεις, καμια φορα κρασαρει!
quote:
Θα δεις ότι με λίγο καιρό μαζί μου.. θα σου βγαίνουν.. πολύ αυθόρμητα χαχα.
γιατι εχουν χασει την χυδαια σημασια τους, και ειναι πια στο "λεξιλογιο" τοσο μεταξυ μιας παρεας αλλα και σε πιο γενικες χρησεις...
Και το ελληνικο λεξιλογιο εχει υπερχειλισει απο τετοιες λεξεις! ξεπερναμε κατα πολυ τους ξενους στις λεξεις - βρισιες.
quote:
Μπα απλά είσαι μικρή, πρέπει να πονηρέψεις λίγο πρώτα
σ' αυτο συμβαλλει και το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται. αν και στην παρεα της δεν λεγονται βρισιες, δεν θα μαθει (τουλαχιστο αμεσα) να τις χρησιμοποιει

quote:
τι λετε ρε τρελοκομειααααααααα..!!! τι ειναι αυτα που συζητατεεεεε..ααααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! καλα ε! τα διαβαζα κ γελαγα..
ΧΑΝΤΕΡ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ...
ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!
ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..
quote:
οχι βρε μαγισσουλα μωροοοοο μου τι να θιχτω..?? σιγα μην θιχτω για το υψος..!! χαχαχαχαχαχαχα..!!!!
ΟΧΙ ΡΕ ΜΩΡΟ ΟΚ
ΤΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ!
quote:
κοιταξτε,με τακουνι η' χωρις δερνω ανετα,
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΔΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ ΧΕ!ΧΕ!
quote:
εχω φοβερη ισσοροπια κ γρηγορα περπαταω,τρεχω με τακουνι κ οτι θες..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΓHΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ..
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ..
ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ HIGH HEELS
ΚΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΩ..
quote:
με την κολλητη μου ειμαστε αδερφες πρωτα απ'ολα κ μετα φιλες..!!!!
ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ..
ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ..
quote:
κ εγω το λυπαμαι το κηνιτο μου να το σπασω
ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΓΑ..
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ..
quote:
εγω αν ημουν στο δρομο ξεσπαγα περνωντας με κλοτσια σε καδο,δεντρο,κολονα,καμμια μπουνια σε κανα λουκι,τοιχο
ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ??
quote:
αλλα τα πραγματα μου τα λυπομουν να τα σπασω..!!!
ΕΕΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΙΛΑΜΕ..
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ PC.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑΓΕ..
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΝΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙΜΑ..
NO OFFENSE..
quote:
απο το μεσημερι και μετα δεν ανοιγε!
OTAN ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ..
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΝΜ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ..
quote:
Πρόσθεσε και μένα στη λίστα παραπόνων. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΑΝΟΙΓΕ Ε???
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..
ΑΝ H CHARMED3 ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ SIZE 6 ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ..
ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ..
quote:
ναι... θα απαντησω!Αφηνω παντως ασχολιαστο τη λεξη "κοντη" γιατι οπως ειπε και η hanter ειναι αντικειμενικο! Προφανως φιλε Dr. για να ειχες σχεση με "κοντη" κατι θα σου ειχε αρεσει απο την ιδια. Οποτε, απο τη στιγμη που εχεις σχεση και νιωθεις καλα, παραβλεπεις το οτι ειναι "κοντη".
Σε καθε περιπτωση, και οπως ειπαμε πολλες φορες, η εμφανιση δεν ΠΡΕΠΕΙ να παιζει πρωτιστο ρολο (κακως που ισχυει το αντιθετο)! Γιατι υπαρχουν πολλα παραδειγματα ανθρωπων, που ψαχνοντας το "τελειο" ΜΟΝΟ στην εμφανιση, ή απετυχαν να το βρουν και εμειναν "μπακουρια" ή αν το βρηκαν, ηταν ενα "κενο"... Και στις δυο περιπτωσεις, το αποτελεσμα ηταν η δυστυχια! Εξαιρεσεις υπαρχουν, αλλα ελαχιστες!
Οποτε, μην κηνυγας ΕΝΑ, γιατι θα χασεις και καποια πολυ καλυτερα, ειδικα αν εχεις την τυχη να σε πετυχουν! Μην απενεργοποιεις ολες τις λειτουργιες σου, μονο και μονο αφηνωντας τα "ματια" να λειτουργουν!
+ΦΩΝΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ..
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ..
ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ??
CHARMED
quote:
Θα δεις ότι με λίγο καιρό μαζί μου.. θα σου βγαίνουν.. πολύ αυθόρμητα χαχα.
MΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:
Μην αποκλείεις εν τούτοις το ότι κάποτε μπορεί να γίνεις κ συ έτσι(όχι βέβαια όσο ένα αγόρι) απο φυσικά αίτια κ όχι ζωδιακή επιρροή.
ΧΑΧΑΧΑ!! ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ..
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ..
quote:
κ για αυτό πιστέυω κ παντρεύτηκε νωρίς κ είναι ευχαριστημένη με το γάμο της.
ΕΓΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..
ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ..
quote:
Κ επιπλέον γιατί να πας στο φούρνο με τακούνι? Δώσε μου ένα λογικό λόγο.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
quote:
Έτσι μπράβο πιστή στον αφέντη Ναι νιώθεις άβολα γιατι το πόδι φτιάχτηκε για περπατάει σε ίσιες επιφάνειες κ όχι αυτές που παραλόγως κ παραδόξως προτιμάμαι εμείς. Δεν υπήρξε θεία προβλεψιμότητα κ για το τακούνι αλλιώς το πόδι θα έβγαινε γαμψό εξ αρχής.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΥΜΝΟ..
ΔΗΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ??
quote:
..Και αν ήταν κολλητοί φίλοι ή/και ξαδέρφια?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ...
ΜΜΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ..
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ
ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΕ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ..
ΡΕ ΣΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΚΕΙΝΗ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ..
quote:ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ..
γιατι εχουν χασει την χυδαια σημασια τους, και ειναι πια στο "λεξιλογιο" τοσο μεταξυ μιας παρεας αλλα και σε πιο γενικες χρησεις...Και το ελληνικο λεξιλογιο εχει υπερχειλισει απο τετοιες λεξεις! ξεπερναμε κατα πολυ τους ξενους στις λεξεις - βρισιες.
I AM THE CHANGE I WANT TO SEE IN THE WORLD..
quote:
σ' αυτο συμβαλλει και το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται. αν και στην παρεα της δεν λεγονται βρισιες, δεν θα μαθει (τουλαχιστο αμεσα) να τις χρησιμοποιει
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΜΑ**$@#%
ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝΕ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ..
CHARMED
quote:
ΑΛΛΑ ειπαμε, ειναι η "σταση" ζωης πια, οι νεοι (σχετικα γονεις) δεν εχουν ταμπου να χρησιμοποιουν τις βρισιες ακομα και μεσα στην οικογενεια και ετσι το παιδι που μεγαλωνει σε τετοιο "λιμα", λογικο επακολουθο ειναι να μαθει να βριζει
AXAXAXA!! ΜΠΑ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..
ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΣΚΕΛΩΝΕΙ..
ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΣΗ
ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ'ΤΑΝ
ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ..
CHARMED

OXI ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΟΤΑ?
CHARMED
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ..
I AM THE CHANGE I WANT TO SEE IN THE WORLD..
εγω το ξερω αλλιως..."we are the world, we are the people...' ![]()
quote:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ..
ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ??
δεν τα ειχα εγω με την "κοντη" (σαν τη Θεοπουλα ακουστηκε αυτο...
lol)
ο φιλος μας ο Dr... νομιζω ομως οτι μας εδωσε μια "εικονα" για το πως τη φιλουσε

Edited by - PREDATOR on 21/03/2010 18:02:56

ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
quote:
δεν τα ειχα εγω με την "κοντη" (σαν τη Θεοπουλα ακουστηκε αυτο... lol)
ο φιλος μας ο Dr... νομιζω ομως οτι μας εδωσε μια "εικονα" για το πως τη φιλουσε
ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ..
CHARMED