ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΡΑΚΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΟΡΑΚΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

piperasgr31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
piperasgrΝέο Μέλος
10/01/2005, 02:02:22
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???
tptΜέλος
10/01/2005, 08:44:12
ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.....ΜΠΟΥΦΟΙ!!!!!
ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ?ΠΕΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
10/01/2005, 11:06:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ piperasgr ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

piperasgrΝέο Μέλος
10/01/2005, 11:55:27
ΦΙΛΕ tpt. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΜΠΟΥΦΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ AVATARGR , ΡΩΤΗΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ. ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

valgraphΜέλος
10/01/2005, 13:04:16
ΦIΛE ΣIOYPΔE, κι εγώ από Kοζάνη είμαι. Tον χειμώνα έχω δει πολλές φορές κοράκια να πετούν χαμηλά - οι πιο παλιοί μου είπαν ότι αυτό γίνεται όταν είναι να βρέξει. Πολλά δέντρα π.χ. στην πλατεία θα 'χουν γεμίσει (Pε! λείπω ένα χρόνο και κοράκιασε η πόλη μας!!!???).
Ψάξε το όμως για το αν συνέβει και το ίδιο φαινόμενο τότε που έγινε ο σεισμός.
A! Kαι παρεπιπτώντος, τώρα που είναι εποχή σεισμών, αν και στην περιοχή μας έκανε 7 ρίχτερ δεν αναφέρεται πουθενά!!!
Aκόμη και σε εκπομπές και αναφορές για παλαιότερους σεσμούς στην Eλλάδα... τίποτε!!!
Mην απογοητεύεσαι από αντιδράσεις πολλών εδώ μέσα. Yπάρχει δράση εδώ στο site αλλά φυσικά ( <=> ) και αντίδραση.
Xαιρετίσματα στην πόλη μας... :)

ValGraph

valgraphΜέλος
10/01/2005, 13:15:58
Kαι καλό εδώ μέσα είναι πολλοί να βλέπουν με καλό μάτι τη συμμετοχή διάφορων ανθρώπων όσο απλό και χαζό αν φαίνεται κάποιο ερώτημα - είναι πάλι πολύ σημαντικό και πρέπει να δίνετε μία "λογική" απάντηση σ' αυτά.
Aλλοιώς δημιουργήτε απωθητική τάση προς το esoterica και είναι κρίμα οι ίδιοι εμείς να χαλάμε την εικόνα του.
H ενότητα αυτή έχει τίτλο "Παράξενο". ¶τομα που χλευάζουν αμέσως χωρίς να σκεφτούν τι απάντησαν σημαίνει πως δεν σέβονται τους υπόλοιπους στο site αυτό. Kαλό είναι αν κάποιος δεν ξέρει τι να απαντήσει σχετικά να μην παίζει το ρόλο της "πορδής" απλώς και μόνο να περνά η ώρα.
Eλπίζω κάποιος να δώσει και άλλη απάντηση για τα κοράκια.
Kάποτε έγινε ταινία αυτό. Ίσως κάτι να σημαίνει - ίσως και όχι.
Eδώ για ένα φυσικό φαινόμενο (άσχημο δυστυχώς) άνοιξαν 500 συζητήσεις και θεωρίες. Δεν αξίζει και ο pireasgr μία λογική απάντηση? Kάτι που να τον δώσει όρεξη να συνεχίσει στο site με καλή διάθεση και όχι με απογοήτευση για το θέμα που άνοιξε ή θα ανοίξει?

ValGraph

Edited by - valgraph on 10/01/2005 13:18:18

ΠάνοςΜέλος
10/01/2005, 14:26:36
Είχα υπηρετήσει ένα φεγγάρι στην Κοζάνη την στρατιωτική μου θητεία στο Μαυροδένδρι στο 523 ως μόνιμη δύναμη. το μόνο που θυμάμαι είναι σμήνη από κάργιες, λαγόγυρους να ξεπηδάνε από τρύπες στο έδαφος γεράκια να τους κυνηγάνε και αδέσποτα τεράστια σκυλιά να με κυνηγάνε το βράδυ όταν ήμουν εφοδεύων η έκανα περίπολο !! Τα παρατηρούσα όλα αυτά μιας και ήμουν παλιός οπότε δεν είχα και πολλά να κάνω...την είχα δει ......ο άνθρωπος ντοκιμαντέρ.... Κοράκια δεν είδα πάντως.... η Κοζάνη μου άρεσε ...

Νάι, ξέρω...εντελώς άσχετη απάντηση....

Ωστόσο, εάν δεν απατώμαι τα πτηνά όταν συγκεντρώνονται σε ένα σημείο και κουρνιάζουν ή πετούν πολύ χαμηλά το πιθανότερο είναι πως προμηνύεται καταιγίδα η κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο που θα εμποδίσει την πτήση τους. Τα κοράκια δεν νομίζω πως αποτελούν εξαίρεση. Τώρα εάν συμβαίνει κάτι άλλο...

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ

Edited by - Πάνος on 10/01/2005 14:32:02

10/01/2005, 14:30:42
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΉΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ piperasgr ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ valgraph ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΚΕΤΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ valgraph ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

tptΜέλος
10/01/2005, 14:35:44
"ΜΠΟΥΦΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ" , "ΣΥΜΕΝΟΥΝ ΑΡΕΓΕ" ....
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΓΙΑΤΙ Ο piperasgr ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.......
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ valgraph.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC.EIΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ TOPIC ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΕΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ SITE κ.α
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ "ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ"...

10/01/2005, 15:34:40
tpt μιας και μιλάμε για πουλιά, να θυμίσω κι εγώ μία παροιμία:
"το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται"...

Η στάση σου απέναντι στο νέο μας μέλος piperasgr ήταν σαφέστατα αγενής!
Δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο, να απαντούσες χωρίς να τον προσβάλεις με την πρώτη του προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί μας, αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείς να κρατηθείς, επέλεξε να συμμετέχεις σε κάποιο θέμα που σε εκφράζει περισσότερο!

piperasgr σε καλωσορίζω στα forums του ESOTERICA και σου εύχομαι καλή συνέχεια!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

tptΜέλος
10/01/2005, 16:30:38
MAΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ........
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ?ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΑΙ ΜΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
astral-projectΜέλος
10/01/2005, 17:10:25
τα κορακια και γενικα τα πουλια που τρωνε ψοφιμια, μαζευονται οταν κατι εχει πεθανει ή σκοπευει.

μηπως υπαρχει καποια εστια μολυνσης στην περιοχη?

------------------------

piperasgrΝέο Μέλος
10/01/2005, 18:49:26
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και ιδιαιτερα την AMALLA. Οσο για το δημοτικο που ειπε καποιος....ΛΥΠΑΜΑΙ. ΑΝ ΤΟ site ειναι μονο για ατομα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, τοτε εγω μαλλον δεν εχω λογο εδω.Ομως πιστευω οτι εδω εχουν λογο ολοι οσοι τους αρεσει το ανεξηγητο και οχι μονο. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ site.

ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

valgraphΜέλος
10/01/2005, 22:49:10
Pε tpt, ο piperas έκανε την πρώτη προσέγγιση με το site. Θυμηθείτε κι εσείς τις πρώτες σας ερωτήσεις. Tο esoterica τελικα είναι μια κλίκα για λίγους? Διευκρυνήστε το.
Aς δούμε λίγες ακόμη γνώμες για το θέμα των πουλιών και μετά ας το καταργήσετε. Για την ώρα είναι ένα περίεργο φαινόμενο αφού ο συντοπίτης μου πρώτη φορά το εντοπίζει στην πόλη.
Φίλε Πάνο, έχεις δίκιο για το Mαυροδένδρι (blacktree) - δεν είδες όμως άλλα που έχουν ενδιαφέρον όπως κάποιες σπηλιές που βγάζουν μέχρι το κέντρο της Kοζάνης κ.λ.π. Έχει πολλά ενδιαφέροντα η περιοχή. Ένα ακόμη είναι και ένα μεγάλο φίδι με κεγάλι κατσίκας (με κέρατα) που εμφανίζεται κατά καιρούς στα γύρω χωράφια.
Πιπερά, περιμένουμε κι άλλα νέα και περίεργα από την περιοχή.

ValGraph

αγνοώνΜέλος
10/01/2005, 23:15:41
Πάνος,
ε όχι και ωραία πόλη η Κοζάνη !!!!!!!!
Jason_18Μέλος
11/01/2005, 00:12:19
ενταξι ρε παιδια μην ξεφυγουμε τωρα απο το θεμα και κακολογουμε την απορια του φιλου pipera...και οσο για την γνωμη που εχεις για την Κοζανη φιλε αγνοων θα διαφωνησω...εχω παει Κοζανη και ειναι μια χαρα πολη!!σε καποιες πολεις μαζευονται και γερακια!!!περιεργο αλλα συμβαινει στην κινα απο οτι θυμαμαι!!και εννοειται δεν σημαινει τιποτα απλως απο οτι φενεται τους αρεσει η συντροφια των ανθρωπων
11/01/2005, 01:05:42
quote:
Tο esoterica τελικα είναι μια κλίκα για λίγους? Διευκρυνήστε το.
Aς δούμε λίγες ακόμη γνώμες για το θέμα των πουλιών και μετά ας το καταργήσετε.

valgraph το ESOTERICA δεν είναι κλίκα για λίγους, γιαυτό άλλωστε γράφουν και τόσοι πολλοί!

Σίγουρα επίσης, δεν είναι ένας χώρος επίδειξης γνώσεων και πανεπιστημιακού επιπέδου.
Εδώ, στόχος της αναζήτησης είναι ένα "άλλο" επίπεδο, το οποίο δεν το βρίσκει κανείς στα πανεπιστήμια, παρά μόνο στη ζωή και στην καρδιά.

Συνεχίστε το θέμα σας.
Εύχομαι να βρείτε άκρη σχετικά με τα κοράκια.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
11/01/2005, 01:10:37
quote:
Σίγουρα επίσης, δεν είναι ένας χώρος επίδειξης γνώσεων και πανεπιστημιακού επιπέδου.
Εδώ, στόχος της αναζήτησης είναι ένα "άλλο" επίπεδο, το οποίο δεν το βρίσκει κανείς στα πανεπιστήμια, παρά μόνο στη ζωή και στην καρδιά.

Συνεχίστε το θέμα σας.
Εύχομαι να βρείτε άκρη σχετικά με τα κοράκια.

ΑΧ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

11/01/2005, 01:34:31
quote:

ΑΧ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ???

είναι επειδή καθαρίζω με ΡΟΛΙ

δεν έχεις ακούσει;
"η μαμά μου η καλή, καθαρίζει με ΡΟΛΙ"

νά'σαι καλά CYBERMASTER.

-----------------------------------------------------

Για να μη ξεφεύγουμε κι από το θέμα τώρα, προσωπικά, θεωρώ αρκετά άξιο μελέτης το φαινόμενο κάποιας περίεργης ομαδικής συμπεριφοράς που αφορά ζώα. Ας μην ξεχνάμε (κι όπως αναφέρθηκε πιο πάνω), τα ζώα αντιδρούν περίεργα πριν από φωτιές, σεισμούς, κατακλυσμούς, κ.λπ

Εάν λάβουμε υπόψιν μας και το γεγονός πως τα ζώα και τα πουλιά έχουν έναν "ομαδικό νου", πολλά ίσως θα μπορούσαμε να καταλάβουμε από τέτοιες συμπεριφορές.
Θα προσθέσω επίσης, πως τα ζώα, έχουν πολύ μεγαλύτερη αντίληψη από εμάς σε ότι αφορά ενεργειακές μεταβολές (απώλειες στο περιβάλλον τους, πηγές βιοενέργειας που βρίσκονται κοντά τους, κ.λπ) και συχνά οι μετακινήσεις τους έχουν σχέση και με αυτό.

κάνε κλικ!

11/01/2005, 19:04:33
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΓΚ -ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ- ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"