- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
GIA TO FILO JUDA: OPOU YPARXEI KAPNOS, YPARXEI FWTIA(PS: SORRY GIA TA GREENGLISH EIRINI MOU, ALLA EIMAI STO EKSWTERIKO KAI TA WINDOWS EINAI STA AGGLIKA)
AGAPITE inadabove I APANTISI SOU OMOLOGO OTI INE AKSIA 8AVMASMOU KE SAN EPIXIRIMA STEKI APOLITA KE OMOLOGO OTI ME APOSTOMOSE OS EK TOUTOU DEN EXO NA APANTISO TIPOTA KE DEN EXO PARA NA SE SINXARO GIA TIN TOSO MEGALI DIAVGIA STIN SKEPSI SOU KE IME PEPISMENOS OTI SINOMILO ME ENA POLI MEGALO GNOSTI OLON TON 8EMATON POU 8IGIS KE ENAN AN8ROPO EKSERETIKIS NOIMOSINIS
PRAGMATIKA EVGE
KE NA MIRAZIS PANTA ETSI APLOXERA TIS GNOSIS SOU KE TIN NOIMOSINI SOU ME EMAS TOUS ADAIS
NA ISE KALA
quote:
Φίλε/η inandabove εσύ είσαι απόλυτα δικαιολογημένος!!!
* Ειρήνη *
AGAPITI IRINI EGO IME ADIKIOLOGITOS ALA LOGO KAKIS SINI8IAS GRAFO ME ELINIKA ALOU TIPOU SOU IPOSXOME KAPIA STIGMI NA ALAKSO KE NA GRAFO PARADOSIAKA ELINIKA TOU IPE8ROU....
ALA EPIDI DEN EXO XRONO TORA KE EPIDI GRAFO PIO GRIGORA ME ELINIKA TETIOU TIPOU SE PARAKALO LIGO IPOMONI KE OLA 8A PANE KALA...
NA ISE KALA
XAIROMAI POU PENTE LEKSEIS EDWSAN TOSI TROFI GIA SKEPSI
(FOOD FOR THOUGHT, POU LENE KAI OI AGGLOI!)
ENTYPWSIASTIKA!
POLLA FILIA
quote:KANIS DEN ENDIAFERETE GIA AFTA POU POULAS KE KANIS DEN 8A TA AGORASI
Φίλε JUDAS...
πιστεύω ότι εδώ μέσα κανείς δεν "πουλάει" ή "αγοράζει" τίποτα...
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν με πιστεύεις ή όχι. Ούτε παρέθεσα την εμπειρία μου για να πείσω κάποιον. Αλλά για να βρίσκεσαι και εσύ σ'αυτόν το χώρο, κάτι θα ψάχνεις έτσι δεν είναι????
quote:
πιστεύω ότι εδώ μέσα κανείς δεν "πουλάει" ή "αγοράζει" τίποτα...Προσωπικά δεν με νοιάζει αν με πιστεύεις ή όχι. Ούτε παρέθεσα την εμπειρία μου για να πείσω κάποιον. Αλλά για να βρίσκεσαι και εσύ σ'αυτόν το χώρο, κάτι θα ψάχνεις έτσι δεν είναι????
Μα φυσικά... ψάχνει άτομα ώστε να μπορέσει να τα ειρωνευτεί και φυσικά να δείξει το υψηλό επίπεδό του.

* Ειρήνη *

* Ειρήνη *
[/quote]
AGAPITE inadabove I APANTISI SOU OMOLOGO OTI INE AKSIA 8AVMASMOU KE SAN EPIXIRIMA STEKI APOLITA KE OMOLOGO OTI ME APOSTOMOSE OS EK TOUTOU DEN EXO NA APANTISO TIPOTA KE DEN EXO PARA NA SE SINXARO GIA TIN TOSO MEGALI DIAVGIA STIN SKEPSI SOU KE IME PEPISMENOS OTI SINOMILO ME ENA POLI MEGALO GNOSTI OLON TON 8EMATON POU 8IGIS KE ENAN AN8ROPO EKSERETIKIS NOIMOSINIS
PRAGMATIKA EVGE
KE NA MIRAZIS PANTA ETSI APLOXERA TIS GNOSIS SOU KE TIN NOIMOSINI SOU ME EMAS TOUS ADAIS
NA ISE KALA[/quote]

* Ειρήνη *
quote:
Το φαινόμενο αυτό, δεν έχει καμμία σχέση με το υπερφυσικό και εξηγήτε από την επιστήμη και την ιατρική. Ονομάζεται sleep paralysis. Είναι παροδικό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Σας γράφω από κάτω μερικά sites σχετικά με αυτήν το φαινόμενο:
http://www.abcnews.go.com/sections/living/DailyNews/sleepparalysis990411.html
http://sleepdisorders.about.com/msubparalysis.htm?once=true&
http://www.stanford.edu/~dement/paralysis.html
http://www.castleofspirits.com/sleep.html
Πράγματι επισκεύτηκα τις εν λόγω σελίδες και με ενδιαφέρον διάβασα τα όσα γράφονται εκεί. Ομολογώ ότι είμαι μπερδεμένος όσο ποτέ.
Τελικά είναι διαταραχή του ύπνου ή υπαρκτό φαινόμενό? Και αν είναι διαταραχή, όπως πιστεύεται, γιατί ολοι μα όλοι που είχαν την εμπειρία αναφέρουν τα ίδια συμπτώματα με ακριβώς τις ίδιες φιγούρες, - έχουν περιγραφεί με λεπτομέρια και είναι οι ίδιες για όλους όσους το έζησαν, και του εαυτού μου συμπεριλαμβανόμενου-.
Πρεπει να υπάρχει μια κοινή προέλευση συνεπώς, ίσως στο DNA ώς κληρονομικό χαρακτηριστικό από τότε που εμφανίστηκαν οι πρώτοι άνθρωποι.
Άραγε υπάρχει τρόπος να καλέσεις τη Μόρα συνειδητά στον ύπνο σου? Αν ναι ποιος είναι αυτος????
΄Οσο για τον φίλο Judas θα έπρεπε να αλλάξει το Ιούδας σε ... Άπιστος Θωμάς μάλλον. (Χωρίς κακία φίλε μου)
Η θύμηση του γεγονότος δεν είναι καθόλου ευχάριστη . Δεν ξέρω τι ήταν απλά το μετάφέρω σαν εμπειρία πέρα για πέρα αλήθινη.
Πριν από λίγο καιρό διάβασα τυχαία σ'ένα περιοδικό πως η κάλύτερη δυνατή αντιμετώπιση είναι αυτή που έκανα. Τότε το έπραξα από το αίσθημα της άμυνας και αυτοσυντήρησης που ένιωσα εκείνη τη στιγμή.Και ξέρω πως ήταν το σωστό.
Γιατί να υπάρχει το αίσθημα της εισβολής από κάπου;
Αν είναι απλά μια κατάσταση ύπνου ,κακής στάσης ή τέλος πάντων αν ξεκινάει από τον οργανισμό μας το φυσικό θα ήταν απλά να νιώσεις μουδιασμένος ή ένα σου μέλος πλακωμένο.Η διαφορά ειναι καταφανώς αισθητή διότι σ'εμάς που συνέβει όπως συνέβει το φαινόμενο υπήρξαν στα μετέπειτα χρόνια και όλες οι άλλες φυσιολογικές αισθήσεις της κατάστασης του ύπνου και νομίζω ότι ξεχωρίζουμε το διαφορετικό.
Όμως η αίσθησή μου είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια ικανοποιητική εξήγηση για την προέλευση του φαινομένου. Σε όποιον το βίωσε η ιατρική ερμηνεία είναι απορριπτέα μιας εξαρχής ή απλα δυσπιστούμε απέναντί της κι έτσι απλά το δεχόμαστε σαν κάτι που απλά δυστυχώς συνέβη.
Είδα το θέμα εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν πείρα θέση. Η επίσκεψη της μόρας μου είναι κάτι οικείο το έχω πάθει αρκετές φορές τόσες που δε θυμάμαι την πρώτη φορά.
Από πληροφορίες έμαθα ότι είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζετε μόνο στα Βαλκάνια. Νόμιζα ότι είναι ψέμα. Αν και εμένα δε μου συνέβη στην πολύμηνη παραμονή μου στο Μεξικό.
Θυμάμαι ένα βράδυ από τα πολλά που το έχω πάθει ήταν μια από αυτές της εμπειρίες που έχετε αναφέρει δηλαδή η παρουσία μιας κακίες οντότητας δε με άφηνε να κουνηθώ. Συνήθως αυτή την παρουσία την αισθάνομαι «μαύρη» το έπαθα όμως και μια άλλη φορά στην οποία αισθανόμουνα μια φωτεινή παρουσία με διαφορετικά συμπτώματα, όταν αισθάνθηκα την φώτιση παρουσία ενώ δεν ένιωθα βάρος προσπάθησα να αντιδράσω τότε μούδιασα όσο αντιστεκόμουνα τόσο μούδιαζα , μετά από λίγα δεύτερα χαλάρωσα, είχα καταλάβει καλά ότι αν δεν το έκανα μπορεί να είχα σοβαρό πρόβλημα. Έφυγε και ως μεγάλη μου έκπληξη δε μου άφησε αίσθημα τρόμου.
Κάποια ρωτείσαι αν μπορεί να γίνει συνειδητή επίκληση μόρας εγώ το έχω κάνει και όσο παράξενο και αν φαίνεται ήταν μέρα βρισκόμουνα σε υπεραστικό λεωφορείο και ξύπνησα γιατί αισθάνθηκα κακή παρουσία, ξανά κλείνω τα μάτια μου και λέω τώρα που είναι μέρα έλα να παλέψουμε. Πριν με πάρει καλά καλά ο ύπνος αισθάνομαι τα προαναφερθέντα αισθήματα. Αυτό έγινε 2 φορές και από τότε δεν με ξανά ταλαιπωρείσαι. Το θέμα όμως με έχει απασχόληση πολύ , έφτασε λοιπόν και στα αυτιά ενός θειου μου ο οποίος μου είπε ότι το παθαίνω και αυτός. Μετά από μια σεξουαλική επαφή με κάποια γυναίκα. Πως κατάλαβε ότι ήταν αυτή η αιτία? Μετά από κάθε επίθεση μόρας παρουσιάζονταν στο σώμα του μελανιές, όμοιες με αυτές που είχε και η γυναίκα με την οποία έκανε ερωτά πριν αρχίσουν οι μόρες.
Μέχρι χθες νόμιζα ότι ήταν μόρες, σήμερα αμφιβάλω, διαβάζω ένα βιβλίο της Dion Fortune το οποίο λέγετε “Ψυχική Αυτοάμυνα” και το οποίο με έκανε να πιστεύω ότι ΙΣΩΣ είναι ψυχικές επιθέσεις και όχι μόρες. Έχουν όλα τα στοιχεία για να είναι… αλλά έχω και κάποια κενά. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας το αναφέρει.
Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση μέρες τώρα ψάχνω να βρω ένα ξόρκι το οποίο μάλιστα μου είπε ένας φίλος μου ότι δούλεψε στον πατέρα του και μάλιστα με τρομακτική επιτυχία. Αλλά δύστυχος δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου. Αν κάποιος μπορεί μας παραθέσει απλές μεθόδους εξορκισμού ας το κάνει.
Το μήνυμα μου είναι πολύ μεγάλο για να πω και αλλά. Αυτά προς το παρόν
Φιλικά Νίκος![]()
Φίλε Νίκο, από τι είδους πληροφορίες το έμαθες αυτό? Πραγματικά αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ σκεψη, το γιατί!

* Ειρήνη *
Είναι δυνατόν όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο μόνο στα Βαλκάνια. ?
Υ.Γ. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει με τη Foto! βάζω το URL μεταξύ των img και /img (βάζω και τις αγκίλες) αλλά και πάλι δεν βγαίνει :) thanx
Edited by - SuperNaturaL on 12/01/2004 03:54:56
MORA, MORA KAKAVOU
METRA T'ASTRA T'OURANOU
TIN FAKI TOU KILOU
TA VOTSALA TIS THALASSIS
KAI TIS PETRES TIS GIS.
KAI META ELA S'EMENA
to les 3 fores otan einai na ksaploseis. den ksero an pianei alla to to xo pei arketes fores.
episis na po oti den isxiei auto pou eipothike oti simvainei mono sta valkania, giati poli apla emena mou sinevei stin agglia opou spoudazo prin 4 peripou xronia. elpizo fisika na min ksanasimvei...poli asximo aisthima.
quote:
paidia.. kai sorry gia ta greeklish, alla eida kapoion pou zitouse to poiimataki gia ti mora. to eixa vrei palia edo sto forum kai to exo sosei, einai to eksisMORA, MORA KAKAVOU
METRA T'ASTRA T'OURANOU
TIN FAKI TOU KILOU
TA VOTSALA TIS THALASSIS
KAI TIS PETRES TIS GIS.
KAI META ELA S'EMENAto les 3 fores otan einai na ksaploseis. den ksero an pianei alla to to xo pei arketes fores.
episis na po oti den isxiei auto pou eipothike oti simvainei mono sta valkania, giati poli apla emena mou sinevei stin agglia opou spoudazo prin 4 peripou xronia. elpizo fisika na min ksanasimvei...poli asximo aisthima.
na prostheso sto proigoumeno mou...
to poiimataki auto vasizetai sto oti mexri na ta metrisei ola auta i mora, exei ksimerosei, opote (kai afou erxetai mono vradi) exei perasei pia o kindinos tis 'episkepsis'.
elpizo na voithisa :)