- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Επισης θα πρεπει ολοι να συζηταμε με τα ατομα που εχουμε προβλημα μαζι τους γιατι πιστευω ότι ετσι λυνονται και ευκολοτερα.
KAI ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ..ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ..ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ),ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΕΦΕΥΓΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; ΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!![]()
Τωρα το οτι εισαι κλειστος χαρακτηρας είναι οκ για εμενα.Σε περιπτωση
Όμως που εχεις καποιο προβλημα με έναν ανθρωπο, για δικους σου λογους,
Δεν είναι καλητερο να συζητησεις μαζι του γιατι μπορει,μια στις χιλιες σου λεω εγω,
Οι λογοι σου να είναι λαθασμενοι.Δεν λεω αν το τηρείς αυτό στην ζωη σου αλλα
Τι βλεπεις σαν καλητερη λυση.Αλλωστε πιστευω ότι αν καποια στιγμη δεν μιλησεις θα το
Κρατας μεσα σου και θα ξεσπασεις Στο λαθος ατομο.
.
Αν και σιγα την υποθεση...ενα κοψιμο...!
Δεν ειναι και η πρωτη φορα, μια και εχω μια "αδυναμια" στα μαχαιρια...!
Το θεμα ειναι πως ειναι ακριβως στην ακρη του δαχτυλου και με εμποδιζει να γραφω...!
Μα να κοπω με το χαρτι...?!?!?!?!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
quote:
θα το
Κρατας μεσα σου και θα ξεσπασεις Στο λαθος ατομο.
NΑΙ!! ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!! ![]()
quote:Δεν ειναι καθολου δυσκολο να το παθεις αυτο.Το εχω παθει και εγω κανα δυο φορες.Αν ειναι λεπτο το χαρτι και το ακουμπησεις γρηγορα στο δαχτυλο,κοβει σαν ξυραφι.
Ευχαριστω βρε Simona για τα περαστικα...!
Αν και σιγα την υποθεση...ενα κοψιμο...!
Δεν ειναι και η πρωτη φορα, μια και εχω μια "αδυναμια" στα μαχαιρια...!
Το θεμα ειναι πως ειναι ακριβως στην ακρη του δαχτυλου και με εμποδιζει να γραφω...!
Μα να κοπω με το χαρτι...?!?!?!?!"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
quote:Παντος το οτι το λες αυτο τοσο ανετα δεν μου φαινεσαι για πολυ "κλειστο" ατομο.Μηπως απλα οι ανθρωποι γυρω σου δεν ειναι,για εσενα,οι καταληλοι για διαφορες προσωπικες συζητησεις?Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ανθρωπους να συνενοησε μαζι τους,και πιο δυσκολο να ανοιγεσαι σε αυτους...
NΑΙ!! ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!
quote:
Δεν ειναι καθολου δυσκολο να το παθεις αυτο.Το εχω παθει και εγω κανα δυο φορες.Αν ειναι λεπτο το χαρτι και το ακουμπησεις γρηγορα στο δαχτυλο,κοβει σαν ξυραφι.
Ναι, το...διαπίστωσα...!
Τελος παντων...!
Simona, αυτο που ειπες πριν για τον ερπη, νομιζεις πως κρυβει ξανα καποια προειδοποιηση...?!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!
Tha sas po mia peripetia pou mou etixe..isos na sas fanei ligo ilithia alla esto kai etsi apodikniounte ta pio pano.
Ekana mathima stin ta3i... kai gia mia stigmi eida kapia kathigitria na plisiazei pros tin ta3i mou kia teleftea stigmi na allazei gnomi kai na apomakrinete.... Meta apo merika lepta to idio akrivos gegonos me tin idia kathigitria egine.... Kai afto pou akolouthise itan na tsakkothw me tin kathigitria pou itan stin ta3i gia asimanto logo kai akoulouthisan kai polla alla....
quote:
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!
Χμμμμμμ.......!
quote:
Kai afto pou akolouthise itan na tsakkothw me tin kathigitria pou itan stin ta3i gia asimanto logo kai akoulouthisan kai polla alla....
Όταν λες "και πολλά άλλα".....?!
quote:
Παντος το οτι το λες αυτο τοσο ανετα δεν μου φαινεσαι για πολυ "κλειστο" ατομο.Μηπως απλα οι ανθρωποι γυρω σου δεν ειναι,για εσενα,οι καταληλοι για διαφορες προσωπικες συζητησεις?Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ανθρωπους να συνενοησε μαζι τους,και πιο δυσκολο να ανοιγεσαι σε αυτους...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η' ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ![]()
quote:
3anakousa kai ego gia afto to fenomeno.... kai sigkekrimena exo akousei pos otan deis dio skines stin zoi sou gia 2 fores tis idies kati kako prokite na ginei...
TOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΗΔΗ...
Προσωπικα πιστεύω πως μέσα από τον "ελεύθερο" διαλογο που κάνεις εδώ, μπορείς να δημιουργήσεις φοβερές φιλιες.
Δεν εχω γνωρίσει ποτέ καποιον που μιλουσαμε στο net, αλλά αυτη είνα η γνώμη μου!
Για φαντάσου να κανονίσεις να βρεθείς με καποιον που μιλούσες για όλα αυτά...!
Καλά δεν λέω (επειδή πολλά έχουμε ακούσει...) μπορεί να βγει και δολοφόνος, ψυχοπαθής και άλλα πολλά...!
Τι πιστεύεις εσύ...?!
quote:
Δεν εχω γνωρίσει ποτέ καποιον που μιλουσαμε στο net, αλλά αυτη είνα η γνώμη μου!Για φαντάσου να κανονίσεις να βρεθείς με καποιον που μιλούσες για όλα αυτά...!
Καλά δεν λέω (επειδή πολλά έχουμε ακούσει...) μπορεί να βγει και δολοφόνος, ψυχοπαθής και άλλα πολλά...!Τι πιστεύεις εσύ...?!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ scully.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ... ![]()
Άσχετο, που μενεις Simona...?!
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ AND ALONE!
Oυπς...!
Σε έχω ξαναρωτήσει, ε...?!![]()
Να δω πότε επιτέλους θα γίνει το συμβούλιο στη σχολή για να αποφασίσουν για τις μετεγγραφες, να έρθω και εγώ..!!!![]()
Edited by - scully on 31/01/2004 11:22:01
ΚΑΙ ΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ.
ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ scullitsa!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!! ![]()
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!