- Ε.Υ.Π. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
oso gia ton an tha prepei na fovomaste h oxi.. ti na fovithoume an mas parakolouthoun? ok kai an einai etsi so what? opoios exei thn fwlia tou xesmenh as fovatai:P
ΜrLuminus,με βάση αυτή την λογική αφού έχουμε "καθαρή την φωλιά μας" πρέπει να συνηγορίσουμε σε οποιαδήποτε παρέμβαση στην προσωπική μας ζωή.
Ως πιο σημείο όμως?
Γιατί να μην αφήσω το κράτος να βάλει μια κάμερα έξω απο την εξώπορτά μου να βλέπουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει?ΓΙα το καλό μου θα είναι,κανείς δεν θα προσπαθήσει να με βλάψει αφού θα καταγράφωνται όλα, άρα απο την στιγμή που δεν έχω "ύποπτες" επισκέψεις είναι μου κάνουν μάλιστα και τιμή που μου βάζουν κάμερα!
Γιατί να μην δεχθώ επίσης το κατα καιρούς αναφερόμενο ως "τσιπάκι" να μπορούν να δούν που είμαι ,τι αγοράζω πόσο το αγοράζω με πιούς είμαι ,έτσι ωστε κανείς να μην μπορεί να με δολοφονήσει,να με απαγάγει ή να με γελάσει στην συναλλαγές μου επειδή τα πάντα θα καταγράφωνται? ΑΝ δεν δεχτώ κάτι τέτοιο σημαίνει οτι έχω λερωμένη την φωλιά μου κάνω ύποπτες συναλλαγές ή τριγυρνώ με ύποπτα τυπάκια.
Στην τελική ,για το καλό μου,γιατί να μην καταγράφει το κράτος τα πάντα για μένα,ακόμα και όταν πάω στην τουαλέτα μου να με σώσει αν -χτύπα ξύλο- πάθω κανα ατύχημα εκει μέσα σαν τον...Elvis? Αν είμαι έντιμος πολίτης δεν έχω τίποτα να φοβηθώ!
Φίλε Luminus καταλαβαίνεις φυσικά που το πάω...Μην ανυσηχείς όμως,θέλουμε δεν θέλουμε τέτοια μέτρα θα μας αγγίξουν αργά ή γρήγορα.Ήδη προς χάριν παρεμπόδισης της τρομοκρατίας όλες οι μορφές επικοινωνίας στις οποίες για να διεκπαιρωθούν απαιτείτε η παρέμβαση τρίτου (κάποιας υπηρεσίας ή οργανισμού) καταγράφωνται και κρατώνται σε αρχείο για έναν χρόνο. Γιατί όμως δεν αισθάνομαι ασφαλής?
Ποιος θα μας φυλάξει απτους...Φύλακες?
Reality: A serotonine induced Hallucination?
quote:
Από τον αρχιρουφιάνο κυπατζή admin του esoterica ποιός θα μας προστατεύσει κύριοι και κυρίες?
Τι έγινε ρε παιδιά![]()
Πάλι έχασα επεισόδια?![]()
![]()
Φτου σου ρε γμτ!!![]()
![]()
![]()

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΙΑΝΗ
Οργή προκάλεσε στην Αθήνα η διαρροή μέρους του σεναρίου της Τελετής Έναρξης στη βρετανική ταμπλόιντ «Sunday Mirror». Το σενάριο της Τελετής, που είχε διαφυλαχθεί ως επτασφράγιστο μυστικό εδώ και τέσσερα χρόνια, προβλέπει έναρξη στις 8.45 το βράδυ της Παρασκευής τής 13ης Αυγούστου με την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο 400 τυμπανιστών.
«ʼποψη» του Ολυμπιακού Σταδίου πλημμυρισμένου με νερό. H τελετή Έναρξης θα αρχίσει με 400 τυμπανιστές, οι οποίοι θα «χτυπούν» στον ρυθμό της ανθρώπινης καρδιάς
Οι τυμπανιστές θα «χτυπούν» στον ρυθμό και τον ήχο της ανθρώπινης καρδιάς. Την ίδια ώρα μια γιγαντιαία οθόνη μετράει ανάποδα για 40 δευτερόλεπτα.
H εφημερίδα που την χαρακτηρίζει ως «φαντασμαγορική» και την πιο θεαματική Τελετή Έναρξης προχωράει σε πλήθος άλλων στοιχείων για τη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Σταδίου. Χιλιάδες λίτρα νερού θα δημιουργήσουν μια λίμνη στον αγωνιστικό στίβο, μέσα στην οποία θα «πέσει» ένας «κομήτης» από φωτιά! Ο «κομήτης» θα ανάψει μέσα στο νερό τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους! Στη συνέχεια, μέσα στο νερό θ' αρχίσουν να εμφανίζονται φιγούρες από την ελληνική Μυθολογία. Στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής χθες επισήμαναν πως δεν είναι όλα «ακριβή», ενώ αποδίδουν στη «βρώμικη επίθεση των MME που ελέγχει ο Αυστραλός Μέρντοχ» το δημοσίευμα.
Στη λίμνη ένας «κομήτης» θα «ανάψει» τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους μέσα στο νερό, ενώ ένα χάρτινο καραβάκι θα μεταφέρει ένα παιδί στη σκηνή - κάπου στο κέντρο του στίβου
Όπως γράφει η «Μίρορ», όλα θα ξεκινήσουν αφού το «ρολόι» της αντίστροφης χρονομέτρησης δείξει «μηδέν». Εκείνη τη στιγμή μια έκρηξη από λευκός φως θα φωτίσει το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ο περίφημος «κομήτης» θα περάσει μέσα από την στέγη Καλατράβα. Τότε ένα τεράστιο καραβάκι από χαρτί που μεταφέρει ένα παιδάκι θα διασχίσει τη λίμνη μέχρι το κέντρο του γηπέδου. Ταυτόχρονα θα εμφανιστεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος και η ελληνική σημαία, ενώ ένας Κένταυρος θα πετάξει το ακόντιό του στο κέντρο της λίμνης. Στη λίμνη εμφανίζονται τετρακόσιες φιγούρες από τη μυθολογία και μία έγκυος γυναίκα (την ώρα που στη γιγαντιαία οθόνη δείχνουν πως είναι το DNA)!
Έκπληξη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, θα είναι και ο τρόπος εμφάνισης των αθλητών από 202 χώρες: αυτοί θα αναδυθούν επάνω σε ένα βουνό που θα βγει σιγά σιγά μέσα από το νερό. H ανακοίνωση των χωρών που συμμετέχουν στους Αγώνες της Αθήνας θα γίνει με αλφαβητική σειρά και θα κρατήσει 90 λεπτά. Ολόκληρη η Τελετή θα κρατήσει περίπου 3 ώρες.
ΤΑ ΝΕΑ , 26-07-2004 , Σελ.: N18
Κωδικός άρθρου: A17995N181

Ευρυαλε,βλασταρι των γλαυκομματων,Χαριτων,
αγαπημενε των ωριομαλλων Μουσων,εσενα σε
αναστησε η Κυπριδα κι η Πειθω με τα τρυφερα
βλεφαρα,αναμεσα στ ανθη!
Καλό ακούγεται….
Ελληνικότατο θα έλεγα…..
Αυτό με τον κομήτη λέτε να συμβολίζει κάτι?
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ειδα και χθες και σημερα το αποτελεσμα τωνεργων//εκει οπου ακουσα επειτα το νενικηκαμεν....
ναι!νενικηκαμεν.
μεσα στο νερο θα συντηρηθει η φωτια σε πεντε κυκλους...
+απο εκει θ'αναδυθει ενας θεος...
--περιεγραφε ο δημοσιογραφος στα ολυμπιακα νεα ---μονο που αυτο που εβλεπαν τα εκθαμβαμου ματια..υποσχοταν ενα θεικο...αποτελεσμα..//ολες αυτες οι αντανακλασεις που δημιουργει το νερο...σε συνδιασμο με την αριστουργηματικη αρχιτεκτονικη....
Ατλαντιδα εδω..:))
till the (never)end...
there in neverland...

quote:
Αυτό με τον κομήτη λέτε να συμβολίζει κάτι?
![]()
multiple choice
α)Ο Νοστραδαμος ειχε ολισθηση ως την ολυμπιαδα 2004...
β)Οι αμερικανοι γνωριζαν τα σχεδια του χωρου εναρξεως..+τα "περι κομητη της τελετης εναρξης..."και το περασαν μεσα απο τις προφητειες του Νοστραδαμου...
(υπαρχουν ανθρωποι ακομη επανω στη γη που δεν γνωριζουν την Ελλαδιτσα μας;//επειδη θυμαμαι εναν γκαλοπ σε δρομους της Ν.Υ.~καποιοι/αρκετοι/ δεν ηξεραν καν..ουτε που βρισκομαστε)
.καταστροφολογικα για να δωσουν σασπενς απο χολυγουντιανη ταινια...
;))
εχμ...θυμαμαι πως ειχα αναφερεικατι για το μαρκεντιγκ οταν λεγαμε περι κομητη....
μα το θεμα συζητησης μετατοπιστηκε σε κατι διαφορο απο αυτο που ηταν και χαθηκε η ροη.-
Ερρωσθε!
till the (never)end...
there in neverland...

Ευρυαλε,βλασταρι των γλαυκομματων,Χαριτων,
αγαπημενε των ωριομαλλων Μουσων,εσενα σε
αναστησε η Κυπριδα κι η Πειθω με τα τρυφερα
βλεφαρα,αναμεσα στ ανθη!
quote:
Καλό ακούγεται….Ελληνικότατο θα έλεγα…..
AQUA Y FUEGO
-στα ελληνικά,
Νερό και Φωτιά,
λεγόταν η τελετή έναρξης μέσα στο χώρο της διεθνούς έκθεσης ΕΧΡΟ που πραγματοποιήθηκε στη Σεβίλλη το 1992.
μέσα σε μία λύμνη, συντριβάνια προγραμματισμένα με ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα, που πάνω στο νερό τους προβάλονταν διάφορα, ήρωες από το Μεξικό, ινδιάνοι, και αν θυμάμαι καλά μία ιστορία "αγάπης" μεταξύ κάποιων, μπορεί και του νερού με τη φωτιά...
η φωτιά ήταν κόκκινο λέιζερ.
το πρόγραμμα παιζόταν έπειτα γιά 2 καλοκαίρια -όσο ήταν ανοικτός και ο χώρος της έκθεσης και λειτουργούσε γιά το κοινό, οπότε και το επισκεύτηκα το 1994- και ήταν πραγματικά συγκλονιστικό.
αν έχει έστω και μικρή σχέση με εκείνο, που είχα δει, και δωθέντος της μεγαλύτερης κλίμακας -τώρα- και της προόδου της τεχνολογίας, θα δούμε θαύματα!