- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ίσως δεν το είχε δει το θέμα.
Πάντως είναι όντως ο Γεώργιος, και μάλιστα του έχει ζητηθεί και συγχωροχάρτι
"Χωρίς την έγκριση πνευματικού , δεν ξαναμπαίνεις μόνιμα εδώ"
Ταδε εφη Vas Vas
Μη του ζητήσεις κι εσυ τώρα δεύτερο! τι το πέρασες?
O δε Team Leader vas019, είναι ο ίδιος που έκανε ενα πέρασμα κι από
τα μέρη μας με το ίδιο nickname ,
για να έχει άποψη πριν μας διαφημίσει/δυσφημίσει απο το forum του ![]()
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ οσο καιρό ακόμη μείνεις εδώ,
θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς.
Γενικότερα δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν άλλα φόρουμ,
και αν εξαιρέσεις 2-3 περιπτώσεις, τα μέλη μας δεν περιφέρονται απο φόρουμ σε φόρουμ για να αλιεύσουν ίντριγκες, ομολογίες πίστεως ή αφορισμούς, ώστε να το κάνουμε "θέμα".

Αλλά και εσύ αδερφέ μου απο τρόπους σκίζεις,με κατασκλάβωσε ο τρόπος υποδοχής σου σαν νέο μέλος.
Στα λινκ που παρέθεσε ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γίνεται καθαρά αναφορά στο νικ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και στις αναρτήσεις μου στο esoterica.gr
Συμμετέχει και ο Χ.Ο. σαν Γιώργος στην συζήτηση.Πως είναι δυνατόν να μην έχει ιδέα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Επειδή ο Χ.Ο είναι ένα ακόμα χριστιανόπουλο δηλ ψεύτης,υποκριτής και κακόψυχος σαν όλα τα χριστιανόπουλα
quote:
...ουτε βουδιστης ειμαι ουτε μουσουλμανος ουτε τιποτε.
ΑΘΕΟΣ ημουν ειμαι και θα ειμαι.
Το nickname Αντιχριστος το εβαλε για να κανω πλακα στο Χριστιανοπουλο
Δε νομίζω να ήρθες με τις καλύτερες προθέσεις ως "νέο" μέλος
ΝΙΚΟΜΑΧΕ Στο συγκεκριμένο θέμα που αφορα το esoterica δεν συμμετέχει ο ΧΟ
(αν κάνω λάθος διόρθωσε με)

θα κάνω δεκτή την "απολογία" του Χ.Ο, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου, ώς προς το εάν γνώριζε ή όχι.
Καλή μας συνέχεια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Ναι,χιχι,έχεις δίκιο,σας τάπωσε!!!
Εμένα δεν με τάπωσε κανένας,απλώς εσύ αποφάσισε σχολιάζετε και πανηγυρίζετε σαν πεντάχρονα στο forum σας για τις απαντήσεις σας εδώ ή οχι;
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος ειπε:
Ναι,χιχι,έχεις δίκιο,σας τάπωσε!!!Εμένα δεν με τάπωσε κανένας,απλώς εσύ αποφάσισε σχολιάζετε και πανηγυρίζετε σαν πεντάχρονα στο forum σας για τις απαντήσεις σας εδώ ή οχι;
Αντίχριστε,το κύριο θέμα του φόρουμ είναι ο Αντίχριστος και η Δευτέρα Παρουσία που έρχεται σε 4 χρόνια,το νήμα για τα άλλα φόρουμ είναι σε περιορισμένη,μα πολύ περιορισμένη έκταση...Μην κάνεις λοιπόν την τρίχα,τριχιά!