- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Εαρινέ συνήθως για να μην πώ πάντα, τα φαινόμενα απατούν.
Αλλο τι φαίνεται και αλλο τι είναι.
Μέρα με την μέρα ανακαλύπτεις τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ανθρώπου και μαζί με τις πτυχές αυτές κάνουν την εμφάνιση τους στερεότυπα απρόσμενα.
Καλύτερα λοιπόν κάποιος αυθόρμημα να δείχνει τι ακριβώς πηγάζει απο μέσα του παρά να το ανακαλύπτεις κατόπιν εορτής.
Έχω την αίσθηση , ότι κατ'αρχάς σε επίπεδο έρωτα ... πως όλα όσα εκ-στομίζονται και απο τις δυό πλευρές κατ'αρχάς εννοούνται..και όσα πιο πολλά δηλώνονται τόσο πιο πολύ καθρεπτίζονται τα συναισθήματα που υπάρχουν και θα ήθελα την απόψή σου , σ'αυτό το "κατ'αρχάς" πρώϊμο χρονικό σημείο μιας ερωτικής σχέσης...
Μετά μπορούμε να συνεχίσουμε και παρακάτω...αλλα να τα "πάρουμε" τα πράματα σιγά-σιγά και να μην αδικήσουμε καμμιά πλευρά...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

quote:ΤΗ ΕΝΩΗΣ allzzaro?ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
Κάτσε τώρα να το αποκρυπτογραφήσουμε..
Να σε ρωτήσω κάτι.
Γιατί δεν μπορείς να γράψεις όπως όλοι μας?
Edited by - pandi on 23/06/2010 21:26:20
quote:ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΡΩΝΕΙΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΙΡΑ DR AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΩ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΚΑΦΕΑ ,ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ Π@@@ΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Γιατί οδηγάει νταλίκα ρε. Δεν θέλουμε όλοι να είμαστε ίδιιοι με τους άλλους. Τι θες τώρα; Τσαμπουκά; ]
Edited by - pandi on 23/06/2010 21:25:08
quote:ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ PRED ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ 5 ΜΕΡΕΣ... ΣΥΝΟΔΕΥΩ ΓΚΡΟΥΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ
quote:
ΤΗ ΕΝΩΗΣ allzzaro?ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
Εάν διαβάσεις αυτό το πόστ πιο πάνω θα διαπιστώσεις πως το
εννοείς το γράφεις ενωης. Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό.
Αφενός και αφετέρου σε πολλά που γράφεις γίνεσαι δυσνόητη εγώ προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω τι θές να πείς..
Συγνώμη δεν στο κάνω σαν παρατήρηση απλά απο ενδιαφέρον ρωτάω καλοπροαίρετα..![]()
quote:
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ Π@@@ΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ
εεε.. ποιά? δεν καταλαβαίνουμε βρε pandi ποιά να μπερδεύει?
quote:αστα μπερδεψαμε τα μπουτιαμας βαλτε Χ,,
εεε.. ποιά? δεν καταλαβαίνουμε βρε pandi ποιά να μπερδεύει?
Edited by - pandi on 23/06/2010 21:48:52