ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TruthHunter62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
SilverwolfΜέλος
08/11/2003, 11:56:27
Για να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση...

Το μωράκι δεν έπαθε καμία μόνιμη ζημιά... η μαμά έπαθε ψυχικό τραλαλά μέχρι να καθαρίσει παιδιά και σπίτι από τον μαρκαδόρο.
Ίσως λίγο και οι γείτονες από τις φωνές διαμαρτηρίας όταν ήρθε η ώρα του μπάνιου...
Και τέλος... η φωτογραφία δεν είναι στημένη...

Άμα πιάσω τον αδελφό μου που την δημοσίευσε θα τον "μαυρίσω"... και όχι με μαρκαδόρο!
Επιτέλους εκδίκηση

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

endoramaΜέλος
08/11/2003, 17:18:21
quote:
Για να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση...

Το μωράκι δεν έπαθε καμία μόνιμη ζημιά... η μαμά έπαθε ψυχικό τραλαλά μέχρι να καθαρίσει παιδιά και σπίτι από τον μαρκαδόρο.
Ίσως λίγο και οι γείτονες από τις φωνές διαμαρτηρίας όταν ήρθε η ώρα του μπάνιου...
Και τέλος... η φωτογραφία δεν είναι στημένη...

Άμα πιάσω τον αδελφό μου που την δημοσίευσε θα τον "μαυρίσω"... και όχι με μαρκαδόρο!
Επιτέλους εκδίκηση

ποια ξεκαθαρα δεν γινεται και τοσο απλα

αν σε ενδιαφερει ομως μπορουμε να την στησουμε στον αδερφο σου και να τον ψεκασουμε με πυροσβεστηρες ας ξεκινησουμε μια επανασταση με σκοπο την εκδικηση μας και το δικιο μας απεναντι στους πρωτοτοκους
αστειευομαι βεβαια γιατι τωρα που μεγαλωσαμε λιγο τι θα εχουμε να θυμομαστε απο τα παιδικα μας χρονια? "οταν ημουνα μικρος εκανα αυτο στο αδερφακι μου και εκεινος μου εκανε εκεινο"

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you