ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TruthHunter62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
cubeΜέλος
07/11/2003, 09:01:18
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο μας...δεν είναι αστείο...σκεφτήτε μόνο πως θα ένιωσε το παιδάκι που είναι βαμένο...χμμμ...όχι και τόσο όμορφα...σκοπος σε ένα αστείο είναι να γελάνε όλοι και ΟΧΙ μόνο αυτοί που τα καταλαβαίνουν.

Να είστε καλά...και μην μουτζουρώνετε τα αδερφάκια σας!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
oneiric1Μέλος
07/11/2003, 09:02:00
Φίλοι μου.. τι να πω! Ακόμα και τώρα που το βλέπω μου έρχονται δάκρυα στα μάτια από τα γέλια! Πραγματικά έχει κυριολεκτικά "διαλύσει" το αδερφάκι του!!!

Είναι αυτό που λέει ο φίλος endorama ότι τα παιδάκια δεν κάνουν τίποτα με δόλο! Απλά ο μικρός το βρήκε αστείο & ενδιαφέρον να βάψει το αδερφάκι του!! χαχα

Τα ίδια κάνει και ο αδερφός μου που είναι 8 χρονών! Μου κάνει ΤΑ χειρότερα!!!

Αμαλία...

quote:
ενώ με τον μαρκαδόρο σοκολάτας... το ρίχνεις μέσα σε έναν κουβά με χλιαρό γάλα, και τέλειωσε η υπόθεση!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

07/11/2003, 10:25:25
Καλημερα σας.Πραγματι εχει πολυ γελιο η φωτογραφια αλλα ειναι μιση.....!Αυτος που την τραβηξε θα επρεπε να χε τραβηξει και την εκφραση της μαμας των παιδιων οταν θα τα βλεπε!
Λυπαμαι που δεν θα συμφωνησω με τον Μανος αλλα την καλυτερη,την πιο φανταστικη ,την πιο τελεια αισθηση του humor την εχουν τα παιδια γιατι οτι κανουν το κανουν αυθορμητα,δεν καθονται να σκεφτουν το τι θα ηταν ωραια πλακα να κανουν,απλα την κανουν γιατι αυτο θελουν αυτη την στιγμη.Και το αποτελεσμα της καθε σκανταλιας ειναι αυτο που μενει και το θυμομαστε οσα χρονια και να περασουν.
Συμφωνειτε?

Edited by - Το ξωτικό on 07/11/2003 10:36:12

Edited by - Το ξωτικό on 07/11/2003 10:42:19

07/11/2003, 10:46:35
Βέβαια η Ψυχολογία θα απαντούσε ότι στην παραπάνω φωτογραφία κάθε άλλο παρά επίδειξη χιούμορ έχουμε, αλλά μάλλον ότι πρόκειται για μια έκφραση της φυσιολογικής "ζήλιας" που τρέφει το μεγαλύτερο αδελφάκι όταν έρχεται στον κόσμο το μικρό, αφού νιώθει τα βλέμματα των γονιών του να απομακρύνονται για πρώτη φορά από επάνω του...Άβυσσος η ψυχή...!!!

ΥΓ : Έπρεπε να έχω φωτογραφήσει την ξαδέλφη μου όταν σε ηλικία 5 ετών, ο κατά 3 χρόνια μεγαλύτερος αδελφός της δοκίμασε επάνω της την κομμωτική του τέχνη...Εκεί να δείτε θέαμα!

Edited by - durden_alie on 07/11/2003 10:50:02

oneiric1Μέλος
07/11/2003, 10:56:41
Ξωτικό μου, συμφωνώ απόλυτα!!!

Ακόμα και αν υπάρχει η ζήλια που αναφέρει ο φίλος durden είναι ένα "είδος" ζήλιας... διαφορετική από αυτή που νιώθουμε εμείς οι μεγάλοι!

(για σας μιλάω γιατι εγώ είμαι μόλις 6 χρονών!!! )

* Ειρήνη *

07/11/2003, 11:04:34
durden_alie δεν θα ελεγα οτι προκειται περι ζηλιας αλλα για την αισθηση που εχουν ολα τα μεγαλυτερα αδελφια οτι καθε τι που τους ερχεται στο μυαλο να κανουν ο πιο βολικος δεκτης ειναι το μικροτερο αδελφακι τους.
Ποιοι απο οσους-ες ειναι οι πρωτοτοκοι-ες θα μπορεσουν να πουν οτι δεν ισχυει αυτο?
Παραδειγμα το παιδακι της φωτογραφιας καθως και οπως μας ειπες ο ξαδελφος σου
07/11/2003, 11:19:56
Κι εγώ λοιπόν ως πρωτότοκος υιός λέω ότι ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ...Ο αδελφός μου έχει τραβήξει πολλά από την αφεντιά μου στο παρελθόν...

Πάντως αυτό περί "ζήλιας" δεν είναι δική μου άποψη, αλλά το υποστηρίζει η Ψυχολογία...Αν υπάρχει κάποιος ψυχολόγος ή ψυχίατρος εδώ θα μπορούσε ίσως να το επιβεβαιώσει καθότι δεν τυγχάνω ειδικός επί του θέματος...

07/11/2003, 12:01:28
Πραγματι ισχυει αυτο περι ζηλειας αλλα ας μη ριχνουμε το καθε τι που κανουμε στην ψυχολογια.
Ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα .Εσυ και ο καθε πρωτοτοκος-η ειχατε ευκαιρο τον την μικροτερο-η αδελφο-η σας γιατι ετσι θελατε και γιατι ειχατε την ανεση απο τους γονεις σας και γιατι απλα εισαστε ο-η μεγαλυτερος-η αδελφος-η.
Οι παλιοι που δεν ηξεραν απο ζηλιες κλπ γιατι δεν ηξεραν απο ψυχολογιες και φρουντ και τρεχα γυρευε ηταν πολυ πιο συνειδητοποιημενοι με το τι ακριβως θελει το καθε παιδι.
Κατι δεν πρεπει να πει αυτο σε ολους μας?
endoramaΜέλος
07/11/2003, 13:30:26
για τολμηστε να κοιμηθητε ενω τριγυριζει ενας διαολακος 6 ετων θα ξυπνησετε σαν τον μπομπιρα και δεν νομιζω να σας "ζωγραφισει" απο ζηλια.

οσο για την ζηλια υπαρχει (οχι παντα ομως) αλλα βγαινει στην επιφανεια με αλλους τροπους πιο βιαιους ξερετε καροτσακια στους δρομους και για να δουμε θα κανει γκελ το μωρο αν το πεταξω απο τον 3ο?

δεν εχουμε παντα ζηλια γιατι εχω δει και της αγνοτερες κινησεις στην πρωτη επαφη απο πλευρας πρωτοτοκου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

07/11/2003, 14:03:25
Eγώ πάλι ως πρωτότοκη ποτέ δεν ζήλεψα...

Kανένα από τα 2 νεότερα αδέρφια μου..

Kαυγάδες άπειροι, ναι, αλλά ζήλια, όχι...

K όχι ότι δεν είμαι ζηλιάρα γενικά... αλλά στην οικογένεια μέσα δεν μου βγήκε..

Amalia.. θέλεις συνέταιρο στο telemarketing;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

07/11/2003, 14:25:21
quote:
Amalia.. θέλεις συνέταιρο στο telemarketing;

Οχι χρυσό μου, , σε έχει σαφέστατα προλάβει ο endorama.

Κάτι όμως μπορεί να γίνει με την προσθήκη καλαμακίου στον κουβά με το γάλα, για να πίνει τη ζεστή σοκολάτα το μεγάλο αδελφάκι, καθώς η δύστυχη μάνα θα πλένει το αθώο θύμα...κλαψ (ολημερής σφουγγάρισμα, το βράδυ πλένω στο γάλα!)

Επί τη ευκαιρία:
Πριν από λίγο καιρό, δύο αδελφάκια πολύ τρυφερής ηλικίας, άνοιξαν την τσάντα της μαμάς, πήραν όλα τα σύνεργα της γυναικείας μεταμόρφωσης και γίνανε μαντάρα. Αστα να πάνε δηλαδή - αλλού η μύτη, κι αλλού το στόμα!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γελάγανε και το διασκεδάζανε...

αυτή...που τα κατάφερε!

07/11/2003, 14:30:12
Καλά προσέξτε το ύφος που εχει πάρει το φουκαριάρικο το μικρό στην κούνια.

Ευχομαι το περιστατικό να μην έγινε σκόπιμα ωστε να τραβηχτεί η φωτογραφία.

07/11/2003, 14:51:24
Εμενα παλι με κανει να γελαω η εκφραση του παιδιου που κοιταζει τον ανθρωπο που τραβαει την φωτογραφια με ενα υφος πολυ ικανοποιημενο επειδη αυτο που εκανε το εκανε κατα την αποψη του πολυ καλα.
Σαν να λεει κοιταχτε τα καταφερα..

Αμαλια οχι δεν εννοω εσενα λεγοντας κοιταχτε τα καταφερα

MasvidalΜέλος
07/11/2003, 15:32:18
quote:

Ευχομαι το περιστατικό να μην έγινε σκόπιμα ωστε να τραβηχτεί η φωτογραφία.

χμμμ.....

07/11/2003, 18:47:30
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ!!!
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ...
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΟΣΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ..." ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΝΕΙΡΙΚ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ...ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/11/2003, 19:32:12
Καλησπερα σας.Αν οντως η φωτογραφια αυτη ειναι στημενη δεν ειναι κατι που θα επρεπε να το επιδοκιμαζει κανεις...ποσο μαλλον να το βγαλει στο ιντερνετ για να χαζευουν ολοι το ποσο εξυπνο η οχι ειναι το παιδακι.

Αλλα για μενα αυτο που με κανει να θελω να την βλεπω δεν ειναι το θεμα της φωτογραφιας αλλα το πιτσιρικι που εκανε την σκανταλια του και το περηφανευεται(οπως φαινεται απο την εκφραση του).

Ολοι εχουμε τετοια περιστατικα(αυθορμητα βεβαια)να διηγηθουμε ειτε απο τις δικες μας νηπιακες ηλικιες,ειτε απο των αδελφων μας,ειτε απο ατομα του κοινωνικου περιγυρου μας.
Δεν παει να πει οτι ειναι κακο να γινονται τετοια περιστατικα γιατι παιδακι που μωρο δεν εκανε την σκανταλια του θεωρω οτι ειναι πολυ στερημενο γιατι δεν θα εχει μνημες απο την παιδικη του ηλικια(αποψη μου φυσικα αυτη).

Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας

Edited by - Το ξωτικό on 07/11/2003 19:40:06

Edited by - Το ξωτικό on 08/11/2003 11:31:38

08/11/2003, 00:18:18
Καλήσπέρα σας,
Όσο ανάλαφρο κι αν είναι το θέμα η φωτο μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Βλέπω τα ματάκια του μωρού και σκέφτομαι πως σίγουρα θα πρέπει να πόνεσαι όταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του το έκανε... μαυρό. Κι αυτός που τράβηξε την φωτο? Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να πιάσει την μηχανή και οχι να σταματήσει το παιδί?
Ένας ευσυνήδητος γονιός θα είχε αρπάξει το μαρκαδόρο από τα χέρια του παιδιού του και δεν θα "θαυμαζε" αυτή του την πράξη δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο διαδύκτιο.
Πρόκειται περί αμέλειας και κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι στημένη.

endoramaΜέλος
08/11/2003, 02:24:25
quote:
Κι αυτός που τράβηξε την φωτο? Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να πιάσει την μηχανή και οχι να σταματήσει το παιδί?
Ένας ευσυνήδητος γονιός θα είχε αρπάξει το μαρκαδόρο από τα χέρια του παιδιού του και δεν θα "θαυμαζε" αυτή του την πράξη δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο διαδύκτιο.
Πρόκειται περί αμέλειας και κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι στημένη.

φιλε μαντη δεν ξερουμε την ηλικια του "φωτογραφου" μετα απο οτι ειδα εγω προσωπικα δεν προλαβε να σταματησει το μακιγιαρισμα too late too late και πιστευω οτι δεν ηθελε να δειξει την ταλαιπωρια του μωρου αλλα το χαμογελο της επιτυχιας του δραστη αλλωστε οσοι βρηκαν αστεια την φωτο γελασαν με τον δραστη απο οτι καταλαβα και οχι με το θυμα

ισως καμια φορα δεν θα πρεπει να περναμε απο το μικροσκοπιο την δραση των μικρων αφου οτι κανουν ειναι αυθορμητο οσο για την κριση τους ειναι ακομα σε περιοδο κρισης η γνωση του καλου και κακου ακομα δεν υφισταται

λετε αν το εκανε με σπρευ αντι με μαρκαδορο να καταλαβαινε τι κακο θα εκανε? και οτι εκος απο την ζημια που θα εκανε στον μικρο θα κατεστρεφε και το οζον? δεν νομιζω

οσο για τον πονο το ζωγραφισε με τον μαρκαδαρο δεν του εκανε tatoo δεν επαθε και καμμια μονιμη ζημια εκτος και αν καποιος του εδειξε πως ειναι στον καθρεφτη και του προκαλεσε σοβαρα ψυχολογικα εγκαυματα μην τρελενομαστε γιατι τα μωρα και γενικα τα παιδια δεν ειναι και τοσο ευαισθητα οσο νομιζουμε λετε να του προκαλεσε κανενα σημαδι το σφουγγαρι με λιγο νερακι? η κοκκινιλες δεν ειναι απαραιτητο να εγιναν απο την χρηση του μαρκαδορου εχετε δει πολλα μωρακια χλωμα? δεν ειναι συνηθως ροδοκοκκινα? και να μην ειναι η επιδερμιδα τους κοκκινιζει με την αφη και μονο

υποθετω οτι εχετε πιασει μωρο για να δειτε ποσο ευκολα κοκκινιζει

πιστευω οτι οσοι στραβωσαν με την φωτο οφειλεται στα μαυρα ματια και την μυτη και τους ερχετε στο μυαλο ασχημη κακοποιηση γιατι φαινονται σαν μελανιες αν το ειχε ζωγραφισει μονο στο μετωπο ή ειχε αλλο χρωμα ο μαρκαδορος πχ πρασινο πιστευω θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα ολα ειναι θεμα εντυπωσεων

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

katiaΜέλος
08/11/2003, 09:51:33
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

oneiric1Μέλος
08/11/2003, 11:22:22
quote:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ!!!
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ...
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΟΣΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ..." ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΝΕΙΡΙΚ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ...ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ...

Εμένα ατυχές και πιπεράτο μου φαίνεται το σχόλιό σου Καποδίστρια. Όταν υπάρχουν θέματα συζήτησης μέσα σε αυτή την ενότητα όπως το "Κανένα ανέκδοτο να γελάσουμε" ή το "ατάκες τραγουδιών", νομίζω ότι μπορώ να βάλω και εγώ μία φωτογραφία που βρήκα εξαιρετικά αστεία ώστε να μπορέσουν όλοι να χαμογελάσουν (ανεξάρτητα του ότι τελικά καποιοι φίλοι μας δεν το βρήκαν αστείο και σέβομαι το γεγονός ότι είπαν την άποψή τους).
Όσο γι' αυτό που αναφέρεις ότι "δεν είναι και τόσο δύσκολο να προσέχουμε λίγο παραπάνω στα θέματα που ανοίγουμε", αυτό είναι η προσωπική μου άποψη/έκφραση (το οτι άνοιξα αυτό το θέμα) και πρέπει να πω οτι νουθεσίες για την άποψή μου δεν μπορώ να δεχτώ. Εάν το θέμα δεν ταιριάζει μπορουν εύκολα οι διαχειριστές να το κλειδώσουν κάτι που θα σεβαστώ απόλυτα. Μπορείς να επιλέξεις να μην απαντήσεις/ασχοληθείς με κάποιο θέμα που δεν σε εκφράζει ή ακόμα και να πεις την άποψή σου επάνω σε αυτό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να δεχτώ παρέμβαση στην άποψή μου.

Καλό σαββάτοκύριακο.

* Ειρήνη *