- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μια και ξέρεις από ιατρική θα μπορούσες να μπεις σε παρακαλώ και στο θέμα "επιγραφή στο σκάφος του ροσγουελ".
Συγγνώμη από τους άλλους τους συνομιλητές.
Φυσικά, η δεύτερη εκδοχή είναι η πλέον αποδεκτή μέχρι να αποδειχθεί ή να απορριφθεί η πρώτη.
Μιά άλλη εκδοχή την άκουσα στο Όρος απ'τον γερο-Παΐσιο. Όσο και αν προχωράει η επιστήμη και αν βρίσκει γιατρειές για τους ανθρώπους, από την άλλη μεριά ο Θεός πάντα θα βρίσκει τρόπους να παίρνει τους ανθρώπους κοντά του. Και αυτό είναι επίσης σεβαστό από εμένα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω από όσους το κατέχουν το θέμα, πριν 2-3 μέρες είχαμε μιά συζήτηση περι της κατάστασης στην Αφρική κυρίως, και ελέχθει η άποψη ότι μέχρι το 2020 περίπου το 50% του πληθυσμού της Αφτικής θα πεθάνει από αυτήν την ασθένεια ... θα πεθάνει ή θα νοσήσει δεν θυμάμαι καλά.
Από άλλη πηγή, φίλο μου γιατρό, έχω ακούσει ότι το 25% των εκδιδομένων γυναικών στον Έβρο έχουν AIDS.
Το ερώτημα λοιπόν είναι : Είναι όντως πραγματικά αυτά τα νούμερα; Διότι αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για πραγματική εξολόθρευση πληθυσμών.
Δεδομένου οτι πρόκειται για φτωχα και υποανάπτυκτα κράτη οι ατυχείς νοσούντες δεν λαμβάνουν την καταλληλη φαρμακευτική περίθαλψη,ζούνε δε σε αθλιες συνθήκες υγιεινης και καταλαβαίνετε οτι δεν έχουν πολλές ελπίδες για επιβίωση (ενώ στα αναπτυγμενα κρατη με τους συνδυασμούς των αντιρετροικών φαρμάκων οι φορείς κρατιούνται σε καλή κατασταση).
Αρα είναι πιθανον σε αυτά τα Αφρικανικα κρατη να χαθεί πάνω απο το 50% του πληθυσμού τους.
Μερικά κρατη μπορουμε να πούμε έχουν καταστραφεί πια εξαιτίας του AIDS.
Δεν γνωρίζω ποιο ποσοστό εκδιδόμενων γυναικών νοσεί.Μην παίζετε όμως ρώσικη ρουλέτα με την υγεία σας.ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ,αποφεύγετε να έρχεστε σε επαφή με σωματικα υγρά,(κυρίως αίμα και σπέρμα),ΙΔΙΩΣ αν έχετε πληγές .
Επίσης προσπαθήστε να ενημερώνεστε επιστημονικα και όχι απο φίλους και γνωστους.Ρωτήστε τον γιατρό σας.Η μπήτε σε επιστημονικά site
Ψεγω την άθλια δημοσιογράφο που σε περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας και ποικίλης ύλης παρότρυνε τους ετεροφυλους άνδρες να κάνουν σεξ χωρίς προστασία γιατι "δεν κινδυνεύουν".ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνη η κυρία.
Α,εαν καποιος εκτεθεί με καποιον τρόπο (σεξουαλικη επαφη,ατυχημα κτλ) σε υγρά ατόμου ύποπτου για HIV μπορεί να λάβει αντιρετροική αγωγή και να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μετάδοσης.Αυτό πρεπει να γινει το δυνατον συντομότερο απο την ώρα εκθεσης στον κίνδυνο (ει δυνατον μέσα στην επόμενη ώρα).Ο ιατρος θα αξιολογήσει τον κίνδυνο και θα χορηγήσει τα φαρμακα αν θεωρησει οτι ο κίνδυνος μεταδοσης του HIV υπερβαίνει τις πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων.
Τονίζω οτι η ανωθεν πληροφορία δεν πρεπει να σας αποτρέψει απο το ασφαλές σεξ.Τα αντιρετροικά φαρμακα εχουν παρενέργειες και δεν πρέπει να χρησιμοποιουνται σαν αποτροπή μετάδοσης του HIV συστηματικά (δηλ κανω σεξ χωρις μετρα προφύλαξης και την αλλη μερα τρέχω και χαπακώνομαι και εξακολουθώ την ιδία τακτική κτλ).
Edited by - medtech on 06/11/2005 22:55:24
quote:
Ψεγω την άθλια δημοσιογράφο που σε περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας και ποικίλης ύλης παρότρυνε τους ετεροφυλους άνδρες να κάνουν σεξ χωρίς προστασία γιατι "δεν κινδυνεύουν".ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνη η κυρία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Αχ!!! Αν ξέραμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Καλησπέρα σε όλους.quote:
Ψεγω την άθλια δημοσιογράφο που σε περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας και ποικίλης ύλης παρότρυνε τους ετεροφυλους άνδρες να κάνουν σεξ χωρίς προστασία γιατι "δεν κινδυνεύουν".ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνη η κυρία

Α,Ρ,
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Το θυμάμαι ακόμα γιατί μου είχε κάνει εντύπωση...
Ο ιός καθεαυτό δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του ανθρώπου.
Εννοώ οτι δεν είναι θανατηφόρος αλλά εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου σε τόσο μεγάλο βαθμό με την πάροδο του χρόνου που ο ασθενής μπορεί να πεθάνει κι απο μια γρίπη επειδή δε μπόρεσε να "την αντέξει".

In anticipation of my resurrection...
Πιστευώ οτι πρόκειται για λανθασμενο αρχικό θετικό αποτέλεσμα.Η για λανθασμένο επανέλεγχο και λαθος αρνητικό αποτέλεσμα.Ο κύριος δεν δέχεται να κάνει και δεύτερη επανεξέταση για να επιβεβαιωθεί οτι όντως ειναι αρνητικός πραγμα που με βάζει σε υποψίες.
Τα τεστ για τον HIV δεν είναι απολύτως ακριβή.Ναι έχουν μεγάλο ποσοστό ακριβείας αλλά ΔΕΝ ειναι απολύτως ακριβή.Υπάρχουν και λανθασμενα θετικα (ψευδώς θετικά) και ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.
Την περίπτωση αυτοίασης φορέων απο το καυκασο δεν την έχω ξανακούσει.
Ενα ποσοστό των καυκάσιων (λευκών 1%) έχει έλλειψη ενός υποδοχέα και έτσι δεν προσβάλεται (μολύνεται)το ίδιο εύκολα απο τον ιό όπως οι υπόλοιποι ανθρώποι.
Επίσης αναφέρθηκε περιπτωση ανδρα που ήταν μολυσμένος απο τον HIV αλλά δεν μετέπιπτε σε πλήρη νόσο χάρη σε καποιες πρωτείνες που είχε στο αίμα του.
Πάντως δεν αποκλείεται οτι όσο o HIV προσβάλει ολοένα και περισσότερους τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να βρεθούν άτομα που απο την φυση τους να μπορούν να καταπολεμούν τον ίο.Ετσι εάν βρίσκαμε αυτά τα άτομα και κάναμε μελέτες να βρίσκαμε ουσίες που να καταπολεμούσαν περισσότερο αποτελεσματικά τον ιό.
Μέχρι σήμερα μονο τα αντιρετροικά φάρμακα αποδείχθησαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της μόλυνσης.
Το καλύτερο όμως είναι Η ΠΡΟΛΗΨΗ.

Συνγώμη... αλλά δεν έχω δίκιο?? ![]()
![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ανεξίτιλος φαντάζομαι...ε;
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
συγχωρεστε με ,προσωπικα δεν ενιωσα ευχαριστα με το θεαμα
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
OM
dsm
quote:φιλε μανο τα παιδια σε αυτη την ηλικια δεν κανουν τιποτα πονηρο οτι κανουν ειναι λουσμενο στην αγνοτητα ακομα και αν κανουν το αδελφακι τους σαν τον μαχμουτ με την βοηθεια μαρκαδορου
συγχωρεστε με ,προσωπικα δεν ενιωσα ευχαριστα με το θεαμα
τωρα αν σου φανηκε οτι το μωρο φαινεται σαν να εφαγε ξυλο ή ειναι σαν
εντυπωσεις ειναι αυτες
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Τελεμάρκετιιιιιιιιιιινγκ! Σου'ρχομαι!![]()
![]()
![]()
![]()

μπορει να εχουμε κακοποιηση ζωου
quote:δεν νομιζω δεν επρεπε να το δημοσιευσεις προλαβα και πηρα το clopyright ωραιο πραγμα να βγαζεις φραγκα με της ιδεες των αλλων
Κανονικά θα έπρεπε να εφεύρουν μαρκαδόρους με μελάνι από σοκολάτα...Τελεμάρκετιιιιιιιιιιινγκ! Σου'ρχομαι!
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
δεν θα μεινω αλλο ,ουτε θα ανταπαντησω στον συνειρμο σου,απλα δεν γελασα.
δεν ειμαι αξιος να κρινω τι βλεπω η οχι σαν αστειο γιατι τα περισσοτερα ειναι στην σφαιρα της υποκειμενικοτητος.
και επειδης ειμαι και "λιγουλακι" περιεργος,μουτζουφλης,γκρινιαρης και ολα τα στρουμφακια μαζι μην με παρεξηγειτε :))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
την μαμά θα έπρεπε να λυπόμαστε που θα το πλύνει!
ενώ με τον μαρκαδόρο σοκολάτας... το ρίχνεις μέσα σε έναν κουβά με χλιαρό γάλα, και τέλειωσε η υπόθεση! ![]()
![]()