ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MarkTheKiller30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Morfeas1981Νέο Μέλος
07/07/2011, 21:37:08
quote:
φιλε μου για να βλεπεις πνευματα και νεκρους τοτε εισαι αλαφροισκιωτος ψαξε λιγο στο νετ και θα δεις οτι δεν εχεις μονο αυτην την ικανοτητα...

Φιλε μου REVOLUSION δεν βρισκω κατι που να μιλαει για "ικανοτητες"... εχεις καποιο site να μου προτεινεις;

revolousionΝέο Μέλος
08/07/2011, 09:02:01
quote:

quote:
φιλε μου για να βλεπεις πνευματα και νεκρους τοτε εισαι αλαφροισκιωτος ψαξε λιγο στο νετ και θα δεις οτι δεν εχεις μονο αυτην την ικανοτητα...

Φιλε μου REVOLUSION δεν βρισκω κατι που να μιλαει για "ικανοτητες"... εχεις καποιο site να μου προτεινεις;

απο το ιδιο το εσοτερικα
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=10323

και εδω μια συζητηση απο αλλο φορουμ...
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2556
ψαξτο λιγο και εσυ εξασκησε το και σιγα σιγα θα σου βγουν και αλλες πνευματικες ικανοτητες στην επιφανεια!καλη επιτυχια...

Edited by - revolousion on 08/07/2011 09:13:14

crazy orestisΝέο Μέλος
08/07/2011, 12:31:51
ευχαριστώ leonor

orestis

Morfeas1981Νέο Μέλος
09/07/2011, 07:31:16
Διαβασα και τα ποστ απο αλλα φορουμ και δεν αναφερουν κατι για ικανοτητες "ιδιαιτερες" που να σε κανουν ξεχωριστο αν βλεπεις ψυχες που εχουν αφησει αυτο τον κοσμο. Απλα μαλλον βρισκουν καποιους ανθρωπους που δεν ξερω το πως γινεται αυτη η επιλογη, και προσπαθουν να δηλωσουν την παρουσια τους ή να επικοινωνησουν ακομα.
Ολοι θα εχετε ακουσει για τα Electronic voice phenomena (EVP) που καποιοι ανθρωποι επικοινωνουν με ηλεκτρονικα μεσα...

http://www.youtube.com/watch?v=yYJz-lk8YDk
http://www.youtube.com/watch?v=uXGTtToB7xw

Mαζευω τα λεφτα για να το αρχισω το "σπορ" αυτο, ειναι καπως ακριβουτσικο για να δω εαν ειναι απλη συμπτωση αυτο που ζω τοσα χρονια ή απλα θελουν να επικοινωνησουν!!!

Τα ονειρα ειναι η ελπιδα της ζωης, οσο ομως και να ελπιζεις μενουν παντα ονειρα...

revolousionΝέο Μέλος
09/07/2011, 17:07:23
καλη σου επιτυχια...και να εισαι καλα!!!

να και καποιες αλλες ιστοριες

1)ηταν ενα βραδυ και εβλεπα μεσα απο το παρκε μια φωτια που μου προξενουσε ενα αισθημα ασφαλειας και αγαπης δεν την φοβηθηκα και φυσικα οταν πηγα πανω στο παρκε δεν καιγοταν ηταν κρυο οπως παντα...το παραξενο ειναι οτι ξημερωνε των φωτων...

2)ειχα παει στην εκλησσια της αγιας παρασκευης(προστατιδα των ματιων) και τοτε εβρισα μια κυρια που ηταν μπροστα και δυσκολευοταν να προχωρησει...το αλλο πρωι ξυπνησα με με πρησμενα ματια και δεν μπορουσα να δω...εβλεπα μονο σκιες!πηγα στην εκκλησια και εκανα την προσευχη μου...τοτε μου περασε και εβλεπα κανονηκα...

αυτα...
καλα να περνατε!

bob sfouggarakisΝέο Μέλος
11/07/2011, 01:24:16
geia s olous egw akousa kapote apo mia filh ts giagias m p htan sto e3wteriko oti t 3wtika arpazan paidia stn hlikia tn 7 m 8 xrwnwn k eperna t morfh tous t ekanan m tetoio tropo wste 3egelousan tous pante mia mera s mia tetia alagh egeine ena atuxhma kai t paidi m t opoio phge n ala3h fesh t 3wtiko pethane kt t metamorfwsh...hstera apo liges meres emfanistike t 3wtiko m t morfh t paidiou oloi aporhsan m t thema eixe ginei pl fasaria sxetika m auto ...ola apokalutikan otan ena apo t paidia arxise n psaxnei t parelfon t autro egeine konta sto velgio th dekaetia tou 1980 (gia tn dekaetia dn eimai k pl sugourh) .egw pisteuw oti auth h guneka elege tn alhthia gt ekeino t paidi p vrefhke nekro htan o mikros ts aderf8os...

helen

11/07/2011, 11:52:26
Παρακαλούμε πολύ, η συμμετοχή στα forums του ESOTERICA να γίνεται στην ελληνική γλώσσα κι όχι στα greeklish.

totoΝέο Μέλος
31/07/2011, 10:17:07
geia sas eimai neo melos kai thelo kai go na sas po tin empiria mou parakalo na min tin theorisete gelia gt pragmatika den einai...otan imoun mikri sixna sikonomoun to vradi kai elega stous goneis mou oti kapios einai mes to domatio opos tha xete fantastei oi goneis mou den evriskan kanenan mes to domatio mou..tin teleutea fora pou tous ksipnisa pali legontas tous oti to kapios ine i mitera mou mou forese ena stauroudaki kai apo tote pragmatika den me enoxlise tpt(den thimame diladi kati).na episimano oti apo tote kai sto eksis panta forousa komposkini i stauro ematha etsi as poume..megalonontas kai ftanontas stin efivia etixe na pao se enan gamo evgala lipon stauro kai komposkini gia na valo alla kosmimata meta apo tosa xronia oute pou skeftika na min ta vgalo i otidipote to xa skexasei...to vradi pou kimithika kimithika me ta kosmimata pou xa paei ston gamo den foresa me liga logia oute stauro oute komposkini....thimase oti ksipnisa epidi eniosa enan antra na ksaplonei dipla mou kai se ligo na me akoumpaei alla pragmatika eniotha to soma tou kanonika (na po oti otan ksipnisa imoun se mia fasi pos eimaste otan ksipname mes ton ipno mas kai theloume nero i otidipote kai den exoume kouragio oute ta matia mas na aniksoume den litourgoume pliros dld)ipa to pater imon apo mesa mou kai thimame oti fovithika para poli meta apo to pater imon me pire o ipnos den thimame dld na efige kati...(den eixa akoma sexoualikes sxeseis alla oute mou lipan i otidipote an exei simasia auto)tin epomeni mera otan ksipnisa den fovomoun katholou alla to skeftomoun...meta apo ligo kero kai afou etixe na me se mia sizitisi peri tetion peristatikon ipa tin istoria mou...enas anthropos pou pistevei poli se auta mou pe oti stous efivous pou einai entonoi kai psaxnoun ton xaraktira tous i se ti kai pion na pistepsoun simvenoun polles fores tetia pragmata.den ksero ti mporei na itan mporei na tan kai oniro alla pragmatika itan poli alithino kai go eniotha pos eimai sto krevati mou skeftomoun opos skeftome ston ksipnio mou ktlp...kai etixe meta apo tosa xronia na mou tixi otan den forousa stauro???

den ksero pragmatika an exete zisei kati paromio pite mou

ahlobarΜέλος
31/07/2011, 16:57:18
Γεια σου φιλη TOTO.Τα ελληνικα ειναι πολυ ωραια γλωσσα και ειμαστε ελληνες....
Για την ιστορια σου πιστευω οτι οταν ησουν μικρη απλα φοβοσουν η οτι το φανταζοσουν (μου εχει συμβει κατι παρομοιο) και στην εφηβια σου απλα λειτουρησε υποσυνειδητα η χρηση του σταυρου με αποτελεσμα να εχεις αυτο τον εφιαλτη.
Φιλικα Ahlobar

"cogito ergo sum"

ThaumatakiΝέο Μέλος
31/07/2011, 18:34:57
Μόλις έγινα μέλος και θέλω να σας πω κι εγώ κάτι που μου συνεβει πριν χρονια και ένα όνειρο.Μεγάλωσα σε ένα χωριό μιας επαρχιακής πόλης μια μέρα λοιπόν καλοκαίρι ήμουν με μια φίλη μου και κάναμε βόλτες με τα ποδήλατα λίγο έξω απο το χωριό σε ένα μέρος απομερο με πλατάνια εκεί που πηγαίνουμε βλέπω λίγα μέτρα μπροστά μας έναν πολύ ψηλο άνθρωπο να φοράει μαύρο χυτωνα με κουκούλα και αλοιωμενα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να μας κοιτάει και να ερχετε προς το μέρος μας τότε εγώ λέω στην φίλη μου *τρεχα* τρέχω εγώ πίσω αυτή και μόλις φτάσαμε μέσα στο χωριό γύρισα να δω αν μας ακολουθεί αλλα όχι τότε σταματησαμε ρώτησα την φίλη μου αν είχε δει τπτ αλλα δεν είχε δει,τώρα αν ήταν της φαντασίας μου δεν ξέρω πάντως ήταν πολυ αληθινό.ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ τώρα:Πριν ένα χρόνο είχα δει στον ύπνο μου ότι πέθανε ο μπαμπάς μου και τον κηδευαμε τον είδα μέσα στο φέρετρο λουλούδια πάνω του και γύρω του σε μια εκκλησία στον Άγιο Ανδρέα ένα μήνα μετα πέθανε ξαφνικά ήταν άρρωστος στο τελευταίο στάδιο χωρίς να το γνωρίζουμε,και κηδευτηκε έτσι όπως τον είδα ακριβώς στο όνειρο μου με τα ίδια ρούχα και στην ίδια εκκλησία.Αυτά απο μένα.Έπισης πολυ ωραίο το φόρουμ και πολυ ωραίο το θέμα πραγματικά έχω αγριευτει.