- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

μετα παμε στον Hubble ή στο αλλο το καινουριο (δεν θυμαμαι το ονομα)... αν και για την ερευνα θα πληρωσεις περισσοτερα

Edited by - PREDATOR on 18/01/2011 22:57:30
quote:
Γαμιεστε ασυστολα και εσεις και οτι εχετε και δεν εχετε θρασυδειλα ανδρεικελα. Ετσι θα το παω. Μετα απο μηνες ισως και χρονια εδω θα ειμαστε να σας βριζω. Ωραια τα καταφερες θρασυδειλη κοτα πουτανας γιε, υβρη του Πλατωνα που δεν ξερεις τι σου γινεται και παριστανεις τον φιλοσοφο ανθρωπομορφο σκατο.Συμμαχισε τωρα και μετο αθεο μιασμα. Μονο που ο πραγματικος Πλατωνας(με τον οποιο ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχεις) ελεγε οτι τα αθεα σκατα πρεπει να εκτελουνται. Εγω λεω οτι η ευθανασια ειναι η μοναδικη λυση για ολους εσας.
Μπουμπουκακι μου μόνος είμαι, μην ανησυχείς δεν σε αφήνω μόνο Χαρούλα μου!
Πάρε και κανά φάρμακο να λοιμώξεις, γιατί χθες μου ξενυχτησες....![]()
quote:
αν δεν τα καταφερεις με το ARECIBO, πιασε το συμπλεγμα SETI.... το πιο δυνατο στη γη...μετα παμε στον Hubble ή στο αλλο το καινουριο (δεν θυμαμαι το ονομα)... αν και για την ερευνα θα πληρωσεις περισσοτερα
Άσε καλύτερα , γιατί βλέπω να μένω ΚΑΙ μπατίρης έτσι που μου τα περιγράφεις τα κοστολόγια...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Πιπέρι στο στόμα μπουμπυκα, αυτο είναι προσβολή!
Αμαλία να τιμωρηθεί η μπουμπουκα! Μας έβρισε....λέει να κάνουμε την προσευχή μας... ![]()
quote:Κατι τετοιες μαλακιες λενε οι χαμενες πουτανες στο χαος που παριστανουν τους φιλοσοφους. Ζητουμενο ειναι το χαος, γιατι εκει μπορουν να το παιζουν εξυπνες και να βγαζουν τα συμπλεγματα τους. Γαμω τον αντιχριστο που σας εχεσε. Γαμω τους αχρηστους τους "Ελληνες" και σπαω πλακα. Γαμω και τους Εβραιους γιατι εχω καβλες.
Καντε και καμια προσευχη μπας και σωθειτε απο τον εαυτο σας.
Καλά ρε sex-man...ότι πείς εσύ...![]()

quote:
Μπορειτε και να αυτοκτονησετε κατευθειαν. Η κατασταση σας ειναι κατι περισσοτερο απο απελπιστικη.
Απελπιστικότατη θα έλεγα...![]()

Μηπως η Βρετανικη κατοχη στην Κυπρο,αφησε τιποτα γονιδια στο
DNA σου?
Καποια γυναικα του γενεαλογικου σου δενδρου,δεν ηταν και τοσο πιστη
χριστιανη?
Σαν να ακουω Βρετανους,απο τα φοιτητικα,στεκια να βριζουν ετσιν οπως εσυ,τους Ελληνες.
Κουραδοπληκτο μυαλο εχεις.
Και η βελονα κολλημενη στις ιδιες βρισιες.
Κατι καινουργιο εχεις?
Στην κονομα ειστε πρωτοι.Αμεσως τρεξατε να τα κανετε πλακακια με τους
εβραιους για φυσικο αεριο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 18/01/2011 23:05:40