- Αντιδραστήρας ψυχρής καύσης! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
prota tha eithela na zitiso sygnomi gia tous latinikous xaraktires alla apolia ellinikou pliktrologiou kai devteron gia tin orthografia mou .
exo kai ego kapio problima kai isos mporouses na me boithiseis ligo.
stin arxi eitane diskopathia pou ekselixtike ase riksi kai arxisan ta problimata oi mys pezoune trela kai exo ponous sta podia kai poles krambes exo kanei arketes eksetaseis polles apo aftes neurologikes alla den bgazuune pouthena kai eimai larketa apelpismenos dioti eime 45 xronon kai aisthanomai san 70
tha sou eimoun ypoxraios an asxolitheis ligo kai me to dikomou problima me filia kai ektimisi Nappy apo germania
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες τα μηνύματα σου ώστε να είναι ευανάγνωστα καθώς τα greeklish δυσχεραίνουν την ανάγνωση τους.
Στο μήνυμα σου διευκρινίζεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο σου.
Παρόλα αυτά, θα μπορούσες να μπεις στο σχετικό θέμα ώστε να ζητήσεις βοήθεια και να σου δοθεί κάποια λύση ώστε να μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Άλλωστε, ίσως σου είναι χρήσιμη η βοήθεια και σε άλλες εργασίες που μπορεί να έχεις στον υπολογιστή σου πχ σύνταξη κειμένων κτλ. ![]()

In anticipation of my resurrection...
έχω και εγώ κάποιο πρόβλημα και ίσος μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο.
στην αρχή ήτανε δισκοπάθεια που εξελίχτηκε σε ρίξει και άρχισαν τα προβλήματα οι μυς παίζουνε τρελα (τρεμούλα) και έχω πόνους στα πόδια ,και πολλές κράμβες.και πιάσιμο σαν να έκανα γυμναστική 10 ώρες έχω κάνει αρκετές εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε η ρίξει,και πολλές νευρολογικές για να αποκλειστούν άλλες ασθένειες νευρολογικής μορφής όπως ms η a.l.s αλλα δεν βρίσκουνε τίποτα, μου δώσανε τώρα τελεφταια χάπια για "επιλεπτικους" διότι λένε χρησιμοποιούνται και για νευρόπονους αλλα δεν βλέπω μεγάλη διαφορα και είμαι αρκετα απελπισμένος διότι είμαι 45 χρόνον και αισθάνομαι σαν 70. σαν να μην έφταναν όλα αυτά με βρήκανε και δυο θρομβώσεις έκανα εξετάσεις για trombofilia αλλα ήτανε αρνητικές,τα φάρμακα που περνώ είναι τα έξεις Kabaflux για νευρόπονους Aspirin 100 για το αίμα L-"τιροξιν" για τον θυροειδή
και καναδυό ομοιοπαθητικά.
θα σου ήμουν υπόχρεος αν ασχοληθείς λίγο και με το δικό μου πρόβλημα.
με φιλια και εκτίμηση
Nappy από γερμανία
Απο τη στιγμή που εχεις δισκοκήλη.. τα περισσότερα συμπτώματα που αναφέρεις είναι αναμενόμενα.
Οσο περνούν τα χρόνια φίλε μου οι δίσκοι γίνονται πιο επίπεδοι και αδύνατοι. Το εξωτερικό περιφερικό τους μέρος (ινώδης δακτύλιος), μπορεί να υποστεί ρήξη, να προβάλλει ο κεντρικός πυρήνας του δίσκου (πηκτοειδής πυρήνας) και να πιέζει τα νεύρα.
Εγώ σου προτείνω να ψάξεις περισσότερο γιατί προκλήθηκε η δισκοπάθεια.
Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές απο αποτόμα σκυψίματα, βάρη, κακή στάση, υπέρχρηση,θλάσεις, κατάγματα, οστεοπόρωση, ρευματικές παθήσεις, όγκοι, νόσοι του μυελού των οστών κλπ...
Μια αλλη αιτία που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών και των ραχιαίων.
Αυτό βοηθά αφάνταστα αλλά πρέπει να γίνει απο εξειδικευμένο φυσιοθεραπευτή...
Τώρα υπάρχουν και πολλές στάσεις ανάπαυσης αλλά και ειδικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν αρκετά.
Φάρμακα οσο μπορείς λιγότερα.
Edited by - allzzaro on 17/04/2007 19:22:45
με εκτίμηση και φιλια
Nappy
Η γυμναστική θα πρέπει να γίνεται παρουσία ειδικού φυσιοθεραπευτή και αυτή μόνον μετά απο κάποια σχετική φυσιοθεραπεία.
Σε οτι αφορά τους πόνους και τα τρέμουλα.. σίγουρα ο γιατρός σου εκτός απο αντιφλεγμονώδη θα σου εχει δώσει και μυοχαραλωτικά...
Οχι ομως μόνο με κρεμούλες.
Πολύ περισσότερο με ειδική διατροφή , αρκετά λαχανικά και φρούτα και αρκετό νερό.
Οι κρεμούλες του εμπορίου είναι καταπληκτικές σε οτι αφορά τη σύσφιξη..
Μπορείς ομως να βρείς και κρεμούλες φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς χημικά, χωρίς τοξικά χημικά αλλά και υλικά ζωικής προέλευσης perganda.gr
quote:
http://www.jesuslovesyou.gr/Life/Stress.htm
Αυτό το λινκ ανήκει σε πεντηκοστιανούς-ευαγγελιστές
Ομάδες που ασκούν ψυχολογική πίεση προκειμένου να έχουν μέλη
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν
Υπάρχουν site ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ για το θέμα του άγχους όπως αυτό
http://www.psyche.gr/agchodis.htm
Είναι ενός ψυχολόγου ο οποίος έχει κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ Μελέτες απάνω σε διάφορα θέματα
http://www.psyche.gr/allagi.htm
Εκεί υπάρχουν και ακίνδυνα θρησκευτικά θέματα που προσεγγίζει με σεβασμό στην ανθρώπινη ψυχολογία ο συγκεκριμένος ψυχολόγος
Πιστεύω εις ένα Θεό
Πατέρα Παντοκράτορα