- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Αααα, είμαι 35 ΚΑΙ, και σπουδάζω νοσηλευτής παράλληλα με την πρωινή μου δουλειά - λέει κάτι;
Ποτέ των ποτών...
Σταματάμε να είμαστε άνθρωποι εάν κάνουμε κάτι τέτοιο.
Εγώ μιλάω από την πλευρά της σκληρής λογικής...
Πάλι το βλέπεις λάθος.
Ο στρατός του εχθρού, είναι τα παιδιά του. Όπως και ο εχθρός ΤΟΥΣ είναι τα δικά σου (της δικής σου παράταξης) τα παιδιά...
Δεν υπάρχει μάχιμος και άμαχος σε μία σήραξη...
Υπάρχει μόνο εχθρός.
Πολιορκείς μία πόλη; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Καταστρέφεις την αγροτική παραγωγή μίας χώρας ή παίρνεις το φαγητό για το δικό σου στράτευμα; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Και πάει λέγοντας...
Θες να το δεις απλά;
Ο Πελοπονησιακός πόλεμος. Πως άρχισε και πως τελείωσε. Στο τέλος οι αντιμαχόμενοι σκότωναν μέχρι και τους αιχμαλώτους!!! με διάφορες προφάσεις...
Ο πόλεμος στην Ρωσσία κατά το Βππ...
Να στο γράψω πιο απλά: ακόμα και εσύ πάνω στον πόλεμο θα ξεχάσεις ότι γράφεις με την πάροδο του χρόνου και όσο διαρκεί ο πόλεμος...
Και έρχεσαι και το επιβεβαιώνεις με το ακόλουθο:
Μόλις δικαιολόγησες τον φόνο ανθρώπων!!!
Και για να το θέσω πιο απλά: ξεκινάει πόλεμος και σου δίνουν μία ατομική βόμβα λέγοντας σου - την ρίχνεις, σκοτώνονται 100.000 άνθρωποι και σταματάει ο πόλεμος. Εσύ τι προτιμάς; Να σκοτωθούν άγνωστος αριθμός ανθρώπων και από τις δύο πλευρές (και φυσικά πολλοί από την χώρα σου) ή ρίχνεις την βόμβα και ο πόλεμος τελειώνει αύριο με ελάχιστες απώλειες από την πλευρά της χώρας σου;;;
Μην μου πεις πάλι ότι είναι παιδιάστικο το ερώτημα...
Γιατί τους κατακρίνεις;
Αφού είναι ικανοί να εξοντώσουν ή να λιγήσουν τον αντίπαλο χωρίς να χάσουν ένα στρατιώτη, χωρίς να θρηνίσει μία από τις δικές τους μάνες, γιατί να μην το κάνει;
Αυτή είναι η ουσία - να νικήσεις χωρίς να χάσεις ούτε ένα στρατιώτη...
Το ξαναγράφω: ο πόλεμος δεν είναι κάτι το ηρωικό ή κάτι το ωραίο. Είναι πόνος, δράμα, χαμός και θλίψη...
Πραγματική και ειλικρινή διεθνή κατακραυγή δεν θα έχεις ποτέ...
Μιμητές θα βρεις ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πολλούς...
Για στάσου βρε...
Οι Μανιάτες και οι Κρητικοί είναι Έλληνες.
Μπορεί κάποιος να πει ότι η βεντέτα βρίθει σε όλη την Ελλάδα;
Και ναι οι Μασσαγέτες Σκύθες ήταν, αλλά οι Σκύθες της Ευρώπης ΔΕΝ έτρωγαν τους νεκρούς τους... Άρα είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεις όλους του Σκύθες σαν νεκροφάγους...
Ωραία, δώσε το παράδειγμα που το έκανα για να προχωρήσουμε...
quote:
Που σημαινει πως εσυ δεν εισαι ;
Αααα, είμαι 35 ΚΑΙ, και σπουδάζω νοσηλευτής παράλληλα με την πρωινή μου δουλειά - λέει κάτι;
quote:
Αυτο ομως τι σημαινει ; Οτι πρεπει να επιδοκιμαζουμε αυτες τις ενεργεις ;
Ποτέ των ποτών...
Σταματάμε να είμαστε άνθρωποι εάν κάνουμε κάτι τέτοιο.
quote:
Εχθρος σε εναν πολεμο ειναι ο στρατος του εχθρου , οχι τα παιδια του .
Πάλι το βλέπεις λάθος.
Ο στρατός του εχθρού, είναι τα παιδιά του. Όπως και ο εχθρός ΤΟΥΣ είναι τα δικά σου (της δικής σου παράταξης) τα παιδιά...
quote:
Μαχη δινουν οι μαχημοι , οχι οι αμαχοι . Δεν υφισταται μαχη μεταξυ μαχημων και αμαχων .
Υπάρχει μόνο εχθρός.
Πολιορκείς μία πόλη; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Καταστρέφεις την αγροτική παραγωγή μίας χώρας ή παίρνεις το φαγητό για το δικό σου στράτευμα; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Και πάει λέγοντας...
Θες να το δεις απλά;
Ο Πελοπονησιακός πόλεμος. Πως άρχισε και πως τελείωσε. Στο τέλος οι αντιμαχόμενοι σκότωναν μέχρι και τους αιχμαλώτους!!! με διάφορες προφάσεις...
Ο πόλεμος στην Ρωσσία κατά το Βππ...
Να στο γράψω πιο απλά: ακόμα και εσύ πάνω στον πόλεμο θα ξεχάσεις ότι γράφεις με την πάροδο του χρόνου και όσο διαρκεί ο πόλεμος...
Και έρχεσαι και το επιβεβαιώνεις με το ακόλουθο:
quote:
Οταν υπερασπισεζαι την πατριδα σου (συνεπως και την οικογενεια σου) ,σε επιπεδο πολεμου ,εναντια σε αυτους που την επιβουλευονται εχεις ηθικη και οχι μονο υποχρεωση , στο πεδιο της μαχης ,να το πραξεις εναντι αυτων
Και για να το θέσω πιο απλά: ξεκινάει πόλεμος και σου δίνουν μία ατομική βόμβα λέγοντας σου - την ρίχνεις, σκοτώνονται 100.000 άνθρωποι και σταματάει ο πόλεμος. Εσύ τι προτιμάς; Να σκοτωθούν άγνωστος αριθμός ανθρώπων και από τις δύο πλευρές (και φυσικά πολλοί από την χώρα σου) ή ρίχνεις την βόμβα και ο πόλεμος τελειώνει αύριο με ελάχιστες απώλειες από την πλευρά της χώρας σου;;;
quote:
Ειναι πολεμος αυτο ή αφανισμος ή σφαγη ... τι να πω ...
Γιατί τους κατακρίνεις;
Αφού είναι ικανοί να εξοντώσουν ή να λιγήσουν τον αντίπαλο χωρίς να χάσουν ένα στρατιώτη, χωρίς να θρηνίσει μία από τις δικές τους μάνες, γιατί να μην το κάνει;
Αυτή είναι η ουσία - να νικήσεις χωρίς να χάσεις ούτε ένα στρατιώτη...
Το ξαναγράφω: ο πόλεμος δεν είναι κάτι το ηρωικό ή κάτι το ωραίο. Είναι πόνος, δράμα, χαμός και θλίψη...
quote:
Δεν χρειαζομαι παρδειγματα , ειναι γνωστη η θηριωδια των ανθρωπων κατα καιρους . Αυτο τι σημαινει , ειναι "μεθοδος" προς μιμηση ή απαιτειτε η διεθνης κατακραυγη ;
quote:
Καμια απολυτως διαφορα ! Ενα και το αυτο . Οταν επι παραδειγματι λεμε Μογγολικες φυλες τι εννοουμαι ;
Για στάσου βρε...
Και ναι οι Μασσαγέτες Σκύθες ήταν, αλλά οι Σκύθες της Ευρώπης ΔΕΝ έτρωγαν τους νεκρούς τους... Άρα είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεις όλους του Σκύθες σαν νεκροφάγους...
quote:
Αγαπητε , εσυ εισαι αυτος που αμφισβητησες αρχαια κειμενα με επιφανειακες αναλυσεις ...
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣΜέλος
quote:Αρα ειμαστε και οι δυο ανθρωπιστες . Εσυ ομως θα σκοτωνες το παιδι του εχθρου σου εγω οχι ... αρα εισαι πιο κοντα στο "δηθεν" .
quote:Προσχηματα ...
quote:
Πάλι το βλέπεις λάθος.
quote:Αυτες οι αποψεις δινουν "δεδικασμενο προηγουμενο" αρα και αλλοθι για μελλοντικη χρηση αναλογων πρακτικων .
Υπάρχει μόνο εχθρός.
quote:Μιλω για την ευρυτερη λαϊκη μαζα
quote:Χμμ Σ΄ολη την Ελλαδα ισω ς ναι ισως οχι , αλλα σιγουρα ειναι στην Ελλαδα ... και σιγουρα ειναι Ελληνες !
Για στάσου βρε...
quote:Και ο κρητικος γειτονας οταν μαλωσαμε δεν πηρε τα οπλα ...
Και ναι οι Μασσαγέτες Σκύθες ήταν, αλλά οι Σκύθες της Ευρώπης ΔΕΝ έτρωγαν τους νεκρούς τους...
quote:Οχι εγω φιλε μου , ο Πλουταρχος , ο οποιος κανει μια αναφορα στο εργο του Αλεξανδρου .
Άρα είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεις όλους του Σκύθες σαν νεκροφάγους...
quote:Το εκανα αλλα δεν θελεις να το δεις ... Ας μην αναλωσουμε την ωρα μας και το θεμα σε ανουσια αντιπαραθεση . Ειναι φανερο πως εχουμε διαφορετικη θεωρηση των πραγματων .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣΜέλος
quote:Απολυτος παιδιαστικο ! Προηγουμενως δε εχω αποδειξει πως κανενας πολεμος δεν τελειωσε με την χρηση ατομικου οπλου .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ