ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/03/2008, 23:43:10
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:
Που σημαινει πως εσυ δεν εισαι ;

Αααα, είμαι 35 ΚΑΙ, και σπουδάζω νοσηλευτής παράλληλα με την πρωινή μου δουλειά - λέει κάτι;

quote:
Αυτο ομως τι σημαινει ; Οτι πρεπει να επιδοκιμαζουμε αυτες τις ενεργεις ;

Ποτέ των ποτών...
Σταματάμε να είμαστε άνθρωποι εάν κάνουμε κάτι τέτοιο.
Εγώ μιλάω από την πλευρά της σκληρής λογικής...

quote:
Εχθρος σε εναν πολεμο ειναι ο στρατος του εχθρου , οχι τα παιδια του .

Πάλι το βλέπεις λάθος.
Ο στρατός του εχθρού, είναι τα παιδιά του. Όπως και ο εχθρός ΤΟΥΣ είναι τα δικά σου (της δικής σου παράταξης) τα παιδιά...

quote:
Μαχη δινουν οι μαχημοι , οχι οι αμαχοι . Δεν υφισταται μαχη μεταξυ μαχημων και αμαχων .

Δεν υπάρχει μάχιμος και άμαχος σε μία σήραξη...
Υπάρχει μόνο εχθρός.
Πολιορκείς μία πόλη; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Καταστρέφεις την αγροτική παραγωγή μίας χώρας ή παίρνεις το φαγητό για το δικό σου στράτευμα; Θα πεινάσει και ο άμαχος πληθυσμός.
Και πάει λέγοντας...
Θες να το δεις απλά;
Ο Πελοπονησιακός πόλεμος. Πως άρχισε και πως τελείωσε. Στο τέλος οι αντιμαχόμενοι σκότωναν μέχρι και τους αιχμαλώτους!!! με διάφορες προφάσεις...
Ο πόλεμος στην Ρωσσία κατά το Βππ...
Να στο γράψω πιο απλά: ακόμα και εσύ πάνω στον πόλεμο θα ξεχάσεις ότι γράφεις με την πάροδο του χρόνου και όσο διαρκεί ο πόλεμος...
Και έρχεσαι και το επιβεβαιώνεις με το ακόλουθο:
quote:
Οταν υπερασπισεζαι την πατριδα σου (συνεπως και την οικογενεια σου) ,σε επιπεδο πολεμου ,εναντια σε αυτους που την επιβουλευονται εχεις ηθικη και οχι μονο υποχρεωση , στο πεδιο της μαχης ,να το πραξεις εναντι αυτων

Μόλις δικαιολόγησες τον φόνο ανθρώπων!!!
Και για να το θέσω πιο απλά: ξεκινάει πόλεμος και σου δίνουν μία ατομική βόμβα λέγοντας σου - την ρίχνεις, σκοτώνονται 100.000 άνθρωποι και σταματάει ο πόλεμος. Εσύ τι προτιμάς; Να σκοτωθούν άγνωστος αριθμός ανθρώπων και από τις δύο πλευρές (και φυσικά πολλοί από την χώρα σου) ή ρίχνεις την βόμβα και ο πόλεμος τελειώνει αύριο με ελάχιστες απώλειες από την πλευρά της χώρας σου;;;
Μην μου πεις πάλι ότι είναι παιδιάστικο το ερώτημα...

quote:
Ειναι πολεμος αυτο ή αφανισμος ή σφαγη ... τι να πω ...

Γιατί τους κατακρίνεις;
Αφού είναι ικανοί να εξοντώσουν ή να λιγήσουν τον αντίπαλο χωρίς να χάσουν ένα στρατιώτη, χωρίς να θρηνίσει μία από τις δικές τους μάνες, γιατί να μην το κάνει;
Αυτή είναι η ουσία - να νικήσεις χωρίς να χάσεις ούτε ένα στρατιώτη...
Το ξαναγράφω: ο πόλεμος δεν είναι κάτι το ηρωικό ή κάτι το ωραίο. Είναι πόνος, δράμα, χαμός και θλίψη...

quote:
Δεν χρειαζομαι παρδειγματα , ειναι γνωστη η θηριωδια των ανθρωπων κατα καιρους . Αυτο τι σημαινει , ειναι "μεθοδος" προς μιμηση ή απαιτειτε η διεθνης κατακραυγη ;

Πραγματική και ειλικρινή διεθνή κατακραυγή δεν θα έχεις ποτέ...
Μιμητές θα βρεις ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πολλούς...

quote:
Καμια απολυτως διαφορα ! Ενα και το αυτο . Οταν επι παραδειγματι λεμε Μογγολικες φυλες τι εννοουμαι ;

Για στάσου βρε...
Οι Μανιάτες και οι Κρητικοί είναι Έλληνες.
Μπορεί κάποιος να πει ότι η βεντέτα βρίθει σε όλη την Ελλάδα;
Και ναι οι Μασσαγέτες Σκύθες ήταν, αλλά οι Σκύθες της Ευρώπης ΔΕΝ έτρωγαν τους νεκρούς τους... Άρα είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεις όλους του Σκύθες σαν νεκροφάγους...

quote:
Αγαπητε , εσυ εισαι αυτος που αμφισβητησες αρχαια κειμενα με επιφανειακες αναλυσεις ...

Ωραία, δώσε το παράδειγμα που το έκανα για να προχωρήσουμε...
16/03/2008, 11:43:30
quote:
Αααα, είμαι 35 ΚΑΙ, και σπουδάζω νοσηλευτής παράλληλα με την πρωινή μου δουλειά - λέει κάτι;
Αρα ειμαστε και οι δυο ανθρωπιστες . Εσυ ομως θα σκοτωνες το παιδι του εχθρου σου εγω οχι ... αρα εισαι πιο κοντα στο "δηθεν" .
quote:
Εγώ μιλάω από την πλευρά της σκληρής λογικής...
Προσχηματα ...
quote:
Πάλι το βλέπεις λάθος.
Ο στρατός του εχθρού, είναι τα παιδιά του. Όπως και ο εχθρός ΤΟΥΣ είναι τα δικά σου (της δικής σου παράταξης) τα παιδιά...
quote:
Δεν υπάρχει μάχιμος και άμαχος σε μία σήραξη...
Υπάρχει μόνο εχθρός.

Αυτες οι αποψεις δινουν "δεδικασμενο προηγουμενο" αρα και αλλοθι για μελλοντικη χρηση αναλογων πρακτικων .
quote:
Πραγματική και ειλικρινή διεθνή κατακραυγή δεν θα έχεις ποτέ...
Μιμητές θα βρεις ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πολλούς...
Μιλω για την ευρυτερη λαϊκη μαζα
quote:
Για στάσου βρε...
Οι Μανιάτες και οι Κρητικοί είναι Έλληνες.
Μπορεί κάποιος να πει ότι η βεντέτα βρίθει σε όλη την Ελλάδα;
Χμμ Σ΄ολη την Ελλαδα ισω ς ναι ισως οχι , αλλα σιγουρα ειναι στην Ελλαδα ... και σιγουρα ειναι Ελληνες !
quote:
Και ναι οι Μασσαγέτες Σκύθες ήταν, αλλά οι Σκύθες της Ευρώπης ΔΕΝ έτρωγαν τους νεκρούς τους...
Και ο κρητικος γειτονας οταν μαλωσαμε δεν πηρε τα οπλα ...
quote:
Άρα είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεις όλους του Σκύθες σαν νεκροφάγους...
Οχι εγω φιλε μου , ο Πλουταρχος , ο οποιος κανει μια αναφορα στο εργο του Αλεξανδρου .
quote:
Ωραία, δώσε το παράδειγμα που το έκανα για να προχωρήσουμε...
Το εκανα αλλα δεν θελεις να το δεις ... Ας μην αναλωσουμε την ωρα μας και το θεμα σε ανουσια αντιπαραθεση . Ειναι φανερο πως εχουμε διαφορετικη θεωρηση των πραγματων .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

16/03/2008, 11:50:52
quote:
Μόλις δικαιολόγησες τον φόνο ανθρώπων!!!
Και για να το θέσω πιο απλά: ξεκινάει πόλεμος και σου δίνουν μία ατομική βόμβα λέγοντας σου - την ρίχνεις, σκοτώνονται 100.000 άνθρωποι και σταματάει ο πόλεμος. Εσύ τι προτιμάς; Να σκοτωθούν άγνωστος αριθμός ανθρώπων και από τις δύο πλευρές (και φυσικά πολλοί από την χώρα σου) ή ρίχνεις την βόμβα και ο πόλεμος τελειώνει αύριο με ελάχιστες απώλειες από την πλευρά της χώρας σου;;;
Μην μου πεις πάλι ότι είναι παιδιάστικο το ερώτημα...
Απολυτος παιδιαστικο ! Προηγουμενως δε εχω αποδειξει πως κανενας πολεμος δεν τελειωσε με την χρηση ατομικου οπλου .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ