- Τί μάρκα τσιγάρων καπνίζετε ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Οι λέξεις αυτές επιλέχθηκαν απο τους πρώτους διαμορφωτές του χώρου κάπου μετα τον εμφύλιο για να αποτελέσουν ένα κώδικα που χρησιμοποιήθηκε για να στιλιτεύσει την μαζική δημιουργία Νεόπλουτων, αγράμματων, αμόρφωτων, αστών ...ναι όλων αυτών που ευθύνονται για το κατάντημα αυτής της χώρας.
Συνεπώς τώρα μπορείς πολύ καλά να καταλάβεις γιατι σε λέω έτσι..είναι χαιδευτικό βρέ !!!!
Η παιδική μου ηλικία (αφού έχεις φαγωθεί να μάθεις) ήταν λαμπρή και αρμονικότατη και τα μόνα τραύματα που μου έμειναν απο αυτή είναι 10 ράματα στο πόδι μετά την πτώση απο μάντρα 2 μέτρων την στιγμή που προσπαθούσα να πετάξω....(καταραμένη βαρύτητα...)
Φυσικά και δεν είμαι "τιμιτής" κανενός , αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα λέμε και την αλήθεια εδω πέρα... και η αλήθεια είναι οτι το κολιτάρι σας ο τυμπανος Χ 13 θέλει απεγνωσμένα να αποδειχθή και να γίνει "ανώτερος" κάποιων άλλων και για τον λόγο αυτό κλαίγεται σαν νέος Βασιλάκης Καίλας επιβαιβεώνοντας οτι όση σχέση έχετε εσείς με την αγνή εσωτερική κοσμοθέαση άλλη τόση έχω εγώ με το καλλιτεχνικό πατινάζ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!
Υ.Γ. τελικά τα καρκινάκια ή τα λιονταράκια κάνουν καλύτερη φασολάδα ?
quote:
Στον χώρο των υπαρξιστών-αναρχικών η λέξη "Βλάχος" και "τυρόγαλο" φυσικά και δεν σημαίνει την γνωστή και σεβαστή Βαλκανική ράτσα των Βλάχων.
Οι λέξεις αυτές επιλέχθηκαν απο τους πρώτους διαμορφωτές του χώρου κάπου μετα τον εμφύλιο για να αποτελέσουν ένα κώδικα που χρησιμοποιήθηκε για να στιλιτεύσει την μαζική δημιουργία Νεόπλουτων, αγράμματων, αμόρφωτων, αστών ...ναι όλων αυτών που ευθύνονται για το κατάντημα αυτής της χώρας.
!!!!!
Tι μαθαινει κανεις τελικα απο εκει που δεν το περιμενει....![]()
![]()
Edited by - Το ξωτικό on 15/11/2003 16:32:16
quote:
Ο καθένας εξάλλου κρίνεται από τα posts του και από τις πράξεις του. Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας;
Κρινεται και απο απο καποιες απαντησεις ως προς καποιους αλλους εκτος απο το ατομο που την δικαιουτανε αλλα αυτο δεν το λεμε για να μην μας χαλασει το στομαχι, απλα το καλυπτουμε με την "δηθεν" ανωτεροτητα μας...
Να σαι και εσυ καλα βρε Θωθακο... ![]()
Που θα παει ομως... καποια ενοχλητικα σκυλια ειπαμε, θα σταματησουν να γαυγιζουν...η μηπως οχι τελικα?![]()
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όπως βλέπεις, όμως, έχουν μαζευτεί, εδώ γύρω, πολλά... σκυλιά που έχουν ευγενείς "φιλοδοξίες" να γίνουν και ... λύκοι αλλά εγώ προτιμώ να παραμένω άνθρωπος για αυτό κι απέχω.
Ως προς το θέμα μας: απαντήσεις δίνεις σε αυτούς που κάνουν ερωτήσεις. Αλλά σε αυτούς που ήδη έχουν έτοιμες τις απαντήσεις κάνοντας την ερώτηση, ποιο νόημα έχει να δίνεις απαντήσεις; Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ερώτησης και της... "ερώτησης".
Κι εγώ ελπίζω να γίνει μια σωστή αναδιοργάνωση του site και να πάει ακόμα καλύτερα. Έχω εμπιστοσύνη στις καλές προθέσεις αυτών που το διαχειρίζονται. Αν υπάρχουν αγνές προθέσεις νομίζω ότι τα άλλα βρίσκονται.
Ως προς το θέμα των χρημάτων που θα δίνουν τα μέλη ως συνδρομή, θα απαντήσω κάποια στιγμή στο ανάλογο topic αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση. Κάποιοι θα τα δίνουν από την καρδιά τους και κάποιοι από τα... σαγώνια τους. Μπορείς να καταλάβεις και από τις αντιδράσεις κάποιων σε αυτό το topic. "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια, σκυλίσια συνδρομή" ![]()

quote:
Ως προς το θέμα των χρημάτων που θα δίνουν τα μέλη ως συνδρομή, θα απαντήσω κάποια στιγμή στο ανάλογο topic αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση. Κάποιοι θα τα δίνουν από την καρδιά τους και κάποιοι από τα... σαγώνια τους.
Aυτό είναι σίγουρο.. Ναί μεν τα χρήματα απο συνδρομές θα ήταν πολύτιμα για την διοργάνωση του site αλλά θα ήταν και μεγάλες οι απαιτήσεις των συνδρομητών...
Νομίζω οτι το υπάρχον σύστημα είναι το καλύτερο αν και τολμώ να πώ κάτι που πιστεύω θέλω να το πώ ανοικτά γιατί το ανέφερα προηγουμένως εμμέσως πλήν σαφώς.. αλλά...
Νομίζω οτι το να γίνει κάποιος συντονιστής εκτός απο την ευνοια του ιδιoκτήτη του site είναι να συνεισφέρει και οικονομικά στο site.
Γιατί οπως ανέφερε προηγουμένως ο Πλωτίνος για να γίνει κάποιος συντονιστής δεν εχει παρά να στείλε email στον admin ....
Mη μου πείτε οτι αν δεν κόψω μία επιταγή ... ανάλογη... δεν θα γίνω συντονιστής????
quote:
Ως προς το θέμα μας: απαντήσεις δίνεις σε αυτούς που κάνουν ερωτήσεις. Αλλά σε αυτούς που ήδη έχουν έτοιμες τις απαντήσεις κάνοντας την ερώτηση, ποιο νόημα έχει να δίνεις απαντήσεις; Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ερώτησης και της... "ερώτησης".
η αρχικη ερωτηση ηταν
quote:
πως γινεται καποιος συντονιστης...????
μπορουμε καλε μου αδμινακο να μαθουμε την συνταγη
η οποια απευθηνονταν στον αδμιν ο οποιος με.... εγραψε ποικοιλοτροπος στα "παλια του τα παπουτσια" τουλαχιστον
Αν αυτου ενας αυτοκλητος υπερασπιστης της επιχειρησης απαντησε ...
αναφερομενος υποτιμητικα στο "μυητηριο" μετα περασε στα επιχειρηματα τυπου Ελευθερη οικονομια και στο τελος εφτασε στο συμπερασμα οτι αν εχεις της απαντησεις ετοιμες γιατι να σου απαντησουμε
κακως ξεκηνησα διαλογο μαζι του σε Τελευταια αναλυση...και
σε τελευταια αναλυση φιλε μου.... ποιος σε ρωτησε...
σε ολο αυτο απαντηση δεν πηρα
Επαναλαμβανω για το θηριο... το σκυλι...του λυκους και τα υπολοιπα μελη της αγελης.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΤOΝIΣΤΗΣ
Το αν θελω να γινω ανωτερος -που ειπε καποιος ο οποιος λοιδορει και το ονομα μου ..
Μα φιλε μου ειμαι ανωτερος θες δεν θες και ουτε και με νοιαζει η γνωμη σου διοτι δεν εχεις καμια αξια σαν "ον" στην ζωη μου..
Για την ακριβεια και που ασχοληθηκα μαζι σου αυτην την στιγμη σου εδωσα αξια διοτι καποια μελη θα θυμιθουν και την ασυμαντοτητα σου την ωρα που θα διαβαζονται αυτες ή γραμμες...
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 15/11/2003 14:38:21
Edited by - drumx13 on 15/11/2003 16:31:38
Θα ήταν πολύ εύκολη και προσική λύση να βοηθήσουν κάποιοι οικονομικά αλλά έτσι θα υπήρχε ο κίνδυνος να έμπαιναν "αλυσίδες" στην Διαχειριστική Ομάδα και στην φιλοσοφία ανάπτυξης του site.
Χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ αγνός για να δώσει χρήματα χωρίς να έχει απαιτήσεις αργότερα, σε διάφορα επίπεδα. Εδώ κάποιοι γράφουν μερικές εκατοντάδες topics και έχουν απαιτήσεις (και όχι μόνο καλές συμβουλές, όπως θα έπρεπε) να ορίζουν το τι θα πρέπει να κάνει ο ADMIN και οι υπόλοιποι.
Η πιο αξιοπρεπής λύση είναι αυτή που είναι και η πιο απλή. Μειωμένα έξοδα και πολύ προσεγμένες και επιλεγμένες χορηγίες στο μέτρο του δυνατού. Αυτή τουλάχιστον είναι η προσωπική μου γνώμη.
Προς Drumx13. Λυπάμαι που μετάνιωσες που συζήτησες μαζί μου. Εγώ πάντως δεν μετάνιωσα που συζήτησα μαζί σου. Χάρηκα πολύ την κουβέντα μας και έμαθα πολλά από εσένα. Είσαι ντόμπρος άνθρωπος ακόμα και όταν, κατά την δική μου γνώμη, κάνεις λάθος.

quote:
Χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ αγνός για να δώσει χρήματα χωρίς να έχει απαιτήσεις αργότερα, σε διάφορα επίπεδα. Εδώ κάποιοι γράφουν μερικές εκατοντάδες topics και έχουν απαιτήσεις (και όχι μόνο καλές συμβουλές, όπως θα έπρεπε) να ορίζουν το τι θα πρέπει να κάνει ο ADMIN και οι υπόλοιποι.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά μέλη θα εχουν αρκετές χιλιάδες μηνύματα και πολλοί απο αυτούς αρκετές απαιτήσεις.
Το οτι δεν συνδράμουν οικονομικά οπωσδήποτε μειώνει μηδενικά μηδενικα μηδενικα τις απαιτήσεις τους.
Συγχώρεσε με Θώθ δεν θέλω να θίξω την φιλοσοφική δεοντολογία που εχει το site, κάθε αλλο, αλλά μπρος στα τεράστια έξοδα που εχει σήμερα ενα site μία καλοπρόαίρετη επιταγή απο κάποιο εχέμυθο και καθώς πρεπει άτομο νομίζω οτι θα ήταν δεκτή προκειμένου να γίνει συντονιστής.
Γνωρίζω οτι επισήμως δεν θα το δεχτεί κανένας υπευθυνος του site να το εκφράσει αυτό μέσω των forum αλλά εχω site και γνωρίζω και τις ανάγκες του.
Διαβάζω το τόπικ αυτό από την στιγμή που ο φίλος drumx13 το δημιούργησε. Αν και ειπώθηκε ότι υπάρχει "απόλυτη σιωπή από τους συντονιστές", δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε και προσοχή. Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, μιας και για το άτομό μου μπορώ δικαιωματικά να μιλήσω.
Πίστευα -αρχικά- φίλε drumx13 ότι από την παραπομπή στο σχετικό τόπικ (για το πως γίνεται κάποιος συντονιστής) που αναφέρθηκε στην απάντηση του thoth, θα είχε απαντηθεί η ερώτησή σου αυτή. Στη συνέχεια βέβαια μου δόθηκε η εντύπωση ότι η αρχική ερώτηση ήταν η αφορμή μόνο, για να ξεκινήσει μία συζήτηση, η οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια (τη δική σου εν πρώτης), απέναντι στον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο επιλέγονται οι συντονιστές. Δεν θα κρίνω τη δυσαρέσκεια αυτή, μιας και ως συντονίστρια, θα ήταν άδικο να πω "καλώς κρίνονται", θέση η οποία εκ των πραγμάτων θα μπορούσε να θεωρηθεί υποκειμενική. Το μόνο το οποίο μπορώ να δηλώσω, είναι εμπιστοσύνη σε έναν τόπο ο οποίος με αφήνει να εκφράζομαι (και πριν ως μέλος, αλλά και τώρα ως συντονίστρια), και εμπιστοσύνη σε αυτούς οι οποίοι δημιουργώντας τον, μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή. Να πω και ευγνωμοσύνη; Ισως σου ακουστεί βαρύγδουπο, αλλά για μένα έτσι είναι.
Εύχομαι πάντως - και μέσα από την καρδιά μου - τα σχόλια τα οποία αναγράφονται στο τόπικ αυτό, να είναι καλοπροαίρετα από όλους. Δυστυχώς, κάποιες φορές, ακούγονται κάπως πικρόχολα. Αν γίνανε από αγάπη, το μέλλον θα δείξει την αποτελεσματικότητά τους, μιας και όποια συμβουλή δίνεται με αυτόν τον γνώμονα, βρίσκει τον στόχο της, που είναι καλός για όλους.
----------------------------------------------------------------------------------------
Θα συνεχίσω απαντώντας στη φίλη Lencolas, γιατί νιώθω ότι μερικώς, είμαι υπέυθυνη για κάποια παρατήρησή της. Αναφέρομαι στο τόπικ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica, όπου διατυπώθηκε η πρόταση της εθελοντικής χρηματικής εισφοράς, από μέλη του ESOTERICA, για το ESOTERICA. (Αν και όπως σου είχα γράψει στο τόπικ αυτό, η αρχική πρόταση αφορούσε την συμμετοχή του Τόπου σε κάποιες φιλανθρωπικές δωρεές, πράγμα το οποίο με βρίσκει σύμφωνη και εύχομαι να καταφέρουμε να το οργανώσουμε). Στο συγκεκριμένο τόπικ λοιπόν, μιας και είχα γράψει, όφειλα πιθανότατα να το παρακολουθώ μέχρι να λήξει το θέμα, το οποίο και τελικά έλειξε δίχως απαντήσεις, πράγμα για το οποίο αναφέρθηκες, σχετικά με την απουσία συντονιστών.
Και γενικότερα όμως από τα γραφομενά σου, συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι συντονιστές δεν είναι παρόντες στα φόρουμς. Εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου αγαπητή φίλη, πρώτον σε προσωπικό επίπεδο, μιας και αφιερώνω όλον τον ελεύθερό μου χρόνο, ώστε όσο το δυνατόν να περάσουν λιγότερα πράγματα απαρατήρητα. Δεύτερον, σχετικά με τους άλλους συντονιστές και ιδιαίτερα τον admin των forum. Προσωπικά καθημερινά που ανοίγω τα "ενεργά θέματα", βλέπω να έχει απαντήσει σε πολλά τόπικ, εκτός των περιπτώσεων που ίσως δεν του το επιτρέπει ο χρόνος του (βλέπεις το site αυτό, είναι φτιαγμένο και συντηρείται από ανθρώπους κι όχι υπερανθρώπους).
Θα κλείσω, αναφερόμενη στο "παλιό καλό ESOTERICA". (Για τα ερωτήματά σου σχετικά με την απουσία συντονιστών, αλλά και το αν δόθηκε απάντηση στο πως γίνεται κάποιος συντονιστής, νομίζω μπορείς να καλυφθείς από αυτά που σου έγραψα πριν, αλλά κι από αυτά που απάντησα στον drumx13). Το ESOTERICA λοιπόν, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται. Οπως κάθε ζωντανός οργανισμός, ποτέ δεν είναι ίδιος όπως πριν, και εξελίσσεται. Βλέποντας τον χώρο αυτό συνολικά (και ως προς την κεντρική σελίδα, αλλά και τα forums), αυτήν την εξέλιξη την αναγνωρίζω και την βιώνω καθημερινά. Γιαυτό το λόγο θέλω να δίνω, μιας και μέχρι στιγμής μου έδωσε και μου δίνει πολλά, όπως πιστεύω ότι έδωσε και δίνει σε πολύ κόσμο που το έχει συμπεριλάβει στη ζωή του.
----------------------------------------------------------------------------------------
Θα κλείσω με τον φίλο allzzaro, και την παρατήρησή του σχετικά με το κλείδωμα θεμάτων. Γνώμη μου είναι, πως για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις κάποια αυγά. Αν λοιπόν εγώ ήμουν ένα αυγό, και φιλοδοξούσα να γίνω ομελέτα, δεν θα θιγόμουν προσωπικά από το σπάσιμό μου. Παρά θα το θεωρούσα αναγκαστική διαδικασία για το γενικότερο καλό ώφελος. Φαντάσου φίλε μου, να άνοιγες τα "ενεργά θάματα" και να σπαταλούσες τουλάχιστον μία ώρα, μέχρι να διαλέξεις μεταξύ των διπλών τόπικ, ή να άνοιγες σελίδες με άσχετο όνομα και άλλο περιεχόμενο, να αφιέρωνες τον χρόνο σου για να ανακαλύψεις ότι ένα θέμα θα μπορούσε να ανήκει σε άλλον πιο σχετικό διαδικτυακό χώρο - εκτός από τον παρόν, που έχεις επιλέξει - και άλλα πολλά...
Τέλος. Και όταν έγινα συντονίστρια δεν πλήρωσα, ούτε φαντάζομαι ότι ποτέ κάτι τέτοιο θα ζητηθεί! ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Τέλος. Και όταν έγινα συντονίστρια δεν πλήρωσα, ούτε φαντάζομαι ότι ποτέ κάτι τέτοιο θα ζητηθεί!
Kαλή μου φίλη Αμαλία..
Δεν εννοούσα οτι ολοι οι συντονιστές επλήρωσαν .. αλλοιμονο...
Απλά κάποιοι είναι φίλοι του admin κάποιοι γνωστοί του... κάποιοι το αξίζουν... αν ομως κάποιος θελήσει να γίνει συντονιστής εννοώ ενα καθώς πρέπει μέλος... έτσι ??? και σας στείλει 3.000 ευρώ δεν θα τον κάνετε συντονιστή???
Αυτό εννοώ...
Οσο για το κλείδωμα .. ναί εχεις δίκιο σε οτι λές.. αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Δηλαδή υπάρχουν διπλά τόπικ στα οποία απαντάμε και στα δύο γιατί ... πως να το κάνουμε δημιουργήθηκαν ... και μετά κλειδώνεται και χάνεται η συζήτηση...
Υπάρχουν τόπικ πού είναι προσβλητικά ή άσχετα ή παράνομα... μπορεί ομως ο συντονιστής απο μόνος του να κρίνει ποιο τόπικ είναι προσβλητικό ποιό παράνομο ή ποιό είναι άσχετο????
Αυτό που μου άρεσε στο τόπικ αυτό είναι οτι ο drumx13 επικαλέστηκε που είναι οι συντονιστές και ξαφνικά οι Θεοί εμφανίστηκαν βροχή απο συντονιστές.
Να είσαστε όλοι καλά.
allzzaro
quote:
Πίστευα -αρχικά- φίλε drumx13 ότι από την παραπομπή στο σχετικό τόπικ (για το πως γίνεται κάποιος συντονιστής) που αναφέρθηκε στην απάντηση του thoth, θα είχε απαντηθεί η ερώτησή σου αυτή. Στη συνέχεια βέβαια μου δόθηκε η εντύπωση ότι η αρχική ερώτηση ήταν η αφορμή μόνο, για να ξεκινήσει μία συζήτηση, η οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια (τη δική σου εν πρώτης), απέναντι στον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο επιλέγονται οι συντονιστές.
τους λογους μου καλη μου συντονιστρια επελεξε μου να τους γνωριζω καλυτερα εγω και δεν ειναι προς συζητηση..
και οσον αφορα την υπολοιπη απαντηση σους προς εμενα
quote:ειναι τελειως παθετικ
Το μόνο το οποίο μπορώ να δηλώσω, είναι εμπιστοσύνη σε έναν τόπο ο οποίος με αφήνει να εκφράζομαι (και πριν ως μέλος, αλλά και τώρα ως συντονίστρια), και εμπιστοσύνη σε αυτούς οι οποίοι δημιουργώντας τον, μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή. Να πω και ευγνωμοσύνη; Ισως σου ακουστεί βαρύγδουπο, αλλά για μένα έτσι είναι.
ακου εκει "....τον σεβασμο προς τον χωρο που με αφηνει να εκφραζομαι..."
σιγα μην ζητησουμε και αδεια
κρα κανουν οι "επιχειρηματιες" για μελη σαν και εσενα σαν και εμενα ...αργοσχολους οπως ειπε καποιος... που δεν βριζουν και προσβαλουν κανεναν..
αλλα μονο καθονται και κουβεντιαζουν υσηχα και πολιτισμενα...
αυτα τα ολιγα
ματς -μουτς
Εν Αρχη
Edited by - drumx13 on 15/11/2003 17:14:12
πως το ESOTERICA, το βλέπεις τελείως διαφορετικά απ'ότι το βλέπω εγώ.
Λυπάμαι. ![]()
quote:
... αν ομως κάποιος θελήσει να γίνει συντονιστής εννοώ ενα καθώς πρέπει μέλος... έτσι ??? και σας στείλει 3.000 ευρώ δεν θα τον κάνετε συντονιστή???
Αυτό εννοώ...
μια δοκιμή...θα σε πείσει.![]()
μολις εχθες ακουσα τον ορο "επιχειρηση" για το εσοτερικα και οχι απο καποιον τυχαιο αλλα απο τον ιδιο τον ΤΗΟΤΗ
κατι παραπανω θα ξερει ...
Συγνώμη που διακόπτω την συζήτηση αλλά έχω κάτι απορίες,αν μπορείς να μου τις λύσεις θα σου ήμουν υπόχρεη:
1. Καλέ μου drumx13 μετά από 9 περίπου μήνες παραμονής στο ESOTERICA.gr και 690 μηνύματα,τώρα θυμήθηκες να ρωτήσεις περί συντονιστών? Τόσο καιρό δε σου κίνησε την περιέργεια? Ή μήπως δεν είχες προσέξει το χαρακτηρισμό κάτω από τα ονόματα των μελών?
2. Ή δεν ήταν περιέργεια?
Και όπως λες στο προφίλ σου..."Ο καθενας Θα λαβει τα προς αυτον οφειλομενα"!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Ναι, ίσως το γνωρίζεις ήδη. Είσαι εσύ !
Εγώ μίλησα για ιδιωτική πρωτοβουλία. Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά; Νομίζω ναι. Και πάλι αν δεν μπορείς να την καταλάβεις την διαφορά δεν μπορείς να λες:
quote:
μολις εχθες ακουσα τον ορο "επιχειρηση" για το εσοτερικα και οχι απο καποιον τυχαιο αλλα απο τον ιδιο τον ΤΗΟΤΗ
Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις την διαφορά σου ξαναγράφω την φράση:
quote:
Που ήσουν όταν κάποιοι θυσίαζαν ανιδιοτελώς εκατοντάδες ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί αυτό το site; Που ήσουν όταν έπρεπε να γίνουν επιλογές, να δημιουργηθούν συνεργασίες, να παρθούν αποφάσεις, να οργανωθεί το υλικό, να απαντηθούν δεκάδες emails κάθε μήνα, να εξυπηρετηθούν τα μέλη για τα διάφορα μικρά ή μεγάλα τους προβλήματα κ.λ.π.;Θες δεν θες ήσουν έξω από αυτά.
Αυτές οι επιλογές και οι προσπάθειες λίγων και πολύ περισσότερο του ADMIN είναι που έχουν δώσει σάρκα και οστά στο Esoterica.gr καθώς και η ανιδιοτελής συμμετοχή πολλών καλών μελών του Forum.
Αυτή η προσπάθεια δεν είναι... κρατική αλλά ιδιωτική και τα κριτήρια επιτυχίας της είναι θες δεν θες, η ίδια η ύπαρξη και η ανάπτυξη του site. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το γενικό κριτήριο επιτυχίας; Αν σου αρέσουν εσένα προσωπικά οι επιλογές του ADMIN;
Όταν έκανες την εγγραφή στο Esoterica σου διάβασε κανείς τα... δικαιώματά σου και μέσα σε αυτά ήταν να συναποφασίζεις με τον ADMIN τους Διαχειριστές και Συντοντιστές του Forum; Και γιατί να μην συναποφασίζεις και ποια άρθρα να έχει το site; Και ποια νέα να μεταφράζει; Και ποια να είναι η εμπορική πολιτική; Και με ποια άλλα μέσα να συνεργάζεται; Και ποια μέλη να κρατά και ποια να διαγράφει; Και γιατί κάποιος να σου εξηγήσει ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για όλα αυτά; Γιατί θέλεις να βοηθήσεις; Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα. Αλλά μυρίζομαι ότι μάλλον άλλες είναι οι προθέσεις σου.
Μπήκες; Σου αρέσει; Μένεις και συμμετέχεις; Δεν σου αρέσει; Ψάχνεις κάτι καλύτερο ή ακόμα πιο καλά, δημιουργείς κάτι καλύτερο, κάνεις τους δικούς σου Συντονιστές με τα δικά σου κριτήρια και κάλεσέ μας να έρθουμε εκεί μπας και περνάμε καλύτερα.
Μήπως έχω χάσει την κοινή λογική μου; Έτσι δεν γίνεται με κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία; Λες να χρηματοδοτεί το site το κράτος και πρέπει να το κρίνουν οι φορολογούμενοι; Δεν νομίζω ! Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες που ήμουν μέσα στα πράγματα δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν αγόρασε η ΕΡΤ το Esoterica και δεν το έχω μάθει.
Μακάρι, έστω, να έβλεπες το Esoterica ως επιχείρηση. Μάλλον όμως το βλέπεις ως κυριευμένο από αφέντες (αλλά "πνευματικούς σκλάβους") που εσύ έρχεσαι να το... απελευθερώσεις.
quote:
Ελευθερια ειναι να συμετεχεις και να προσπαθεις να αλαξεις αυτα που δεν σου αρεσουν με νομιμα και καθαρα μεσα ...
Ελυθερια ειναι να προσπαθεις για ολους και για ολα... ακομα και αν καποιοι πνευματικα "σκλαβοι" δεν εγκρινουν την προσπαθεια...
Πω, πω, πω, έχουμε γεμίσει αυτόκλητους "Σωτήρες" τώρα τελευταία.![]()
Το θέμα είναι ποιος θέλει να "σωθεί";
Εγώ πάντως όχι.![]()

επιχειρηση ...
αλωστε οταν την ειπα δεν αντεδρασε κανεις για αυτην
οψιμη αντιδραση λοιπον ή βρηκαμε πατηματακι να την πουμε στον drumx13
οσο για το σχολιο για σωτηρες και σοζωμενους ή πνευματικα σκλαβους φιλε ΤΗΟΤΗ ...
προφανως το γραφεις για να τσιμπισει κανας ηλιθιος ..
οχι εγω φιλε μου...
εφοσον δεν παιρνω απαντησεις στην απλη απλουστατη ερωτηση πως γινεται καποιος συντονιστης τοσο ποιο πολλα φαινεται να κρυβονται γυρω απο αυτην την υποπτη μυστικοτητα...και σιγη...
ισχυουν βεβαια τα οσα εχω πει παραπανω περι τυχων παρεμβασης καποιου συντονιστη στα κειμενα μου...
αληθεια τελικα ο drumx13 ειναι κακος που ξεκινησε ενα θεμα που απο οτι φανηκε ως τωρα τα παει μια χαρα
και απαντησεις παιρνει και χρονο σπαταλουν ανθρωποι για να το διαβασουν και συνεχιζει να ειναι... Ηοτ εδω και δυο μερες ..
αλωστε αυτο δεν θελουν και οι υπευθηνοι της επιχειρησης...?
αν δεν ισχυει κατι τετοιο ή αν καπως το τοπικ ενοχλουσε πραγματικα τα αυτακια καποιων... θα ειχε κλειδωθει...
αφου δεν κλειδωνεται σημαινει οτι αρεσει στο κοινο και συμφερει
2 σε ενα....
οποτε ΤΗΟΤΗ μου την κανουμε καλα την δουλεια μας και οι δυο ...
αξιοι αξιοι
αντε βρε !!! και συντονιστης
ματς- μουτς
Εν αρχη
Απλά επέτρεψε μου να μη σε ακολουθήσω αυτή τη φορά και να μην εμπλακώ στον όποιο διάλογο μαζί σου . Έτσι για αλλαγή και επειδή μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι και κουρασμένος .
Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και στο μέλλον καλύτερα .
Αγαπητέ κύριε Thoth δικαιούμαι νομίζω να έχω την όποια άποψη ταιριάζει στην σκέψη μου και στα όσα βλέπω , ξέρω , αντιλαμβάνομαι .
Από εκεί και πέρα αν δε συμφωνούμε αυτό δε μας κάνει εχθρούς , απλά διαμορφώνει μία δυναμική της οποίας η λύση θα έρθει μόνο μέσα από την πραγματικότητα και αυτή η πραγματικότητα δεν είναι άλλη από την πορεία που θα πάρει στο μέλλον το esoterica.gr .
Από καρδίας εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη , μακάρι να γίνει και διεθνές site , μακάρι να γίνει το καλύτερο σε όλο τον κόσμο και όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι αυτή είναι μία πραγματική ευχή .
Αν όμως φωνάζουν 100 ότι υπάρχει πρόβλημα και 10 λένε όλα καλά τότε ίσως να πρέπει να δείτε τι γίνετε , ίσως λέω ίσως .
Κάποτε ……. Άστο μωρέ δεν έχει νόημα ……..
Να είσαστε καλά ο λύκος , που εσύ βάφτισες φίλε Thoth έτσι , έχει τη δυνατότητα να ζει στο δάσος μόνος ή και σε αγέλη αλλά πάντα ελεύθερος μαζί με άλλα ζώα που δεν κουβαλάνε κακίες ανθρώπων .
Να είσαστε καλά εσείς εκεί στην πόλη , αν πάντως έρθετε κατά δω δε θα σας πειράξουμε μη φοβηθείτε .
Κάποτε μια λύκαινα μεγάλωσε δύο παιδάκια που οι άνθρωποι πέταξαν στο δάσος ……………………….

Ο κακός λύκος
http://www.chinatoday.com/people/people.htm
http://sun.sino.uni-heidelberg.de/igcs/
http://sun.sino.uni-heidelberg.de/igcs/ighist.htm#china
http://www.geocities.com/ResearchTriangle/6518/tra.html
http://www.academicinfo.net/chinarelig.html
ελπιζω να βοηθησα καπως.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας