- Μαγνητικές/Ηλεκτρικές Δυνάμεις - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχουν σχετικα βιβλια που διαβασες για να αναπτυξεις το χαρισμα σου, η αν παρακολουθησες καποιου ειδους σχολη..
Με ενδιαφερει πολυ το θεμα
ευχαριστω in advance
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΤΕ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ) ΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ(ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ 15% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ!!!)
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ρωτήστε ό,τι θέλετε. Δεν απέκτησα τις δυνάμεις μέσω κάποιου βιβλίου ούτε ασκήσεων που έμαθα από κάπου (φυσικά ούτε λόγος για σχολή, αλλά αν ξέρεις κάποια σε εξορκίζω να μου πεις). Απλώς ακολούθησα τη φυσική ροή της σκέψης μου μην αποκλείωντας το καινούργιο αλλά θεωρώντας το δεδομένη πραγματικότητα. Για μένα λόγω του χαρακτήρα μου και κάποιων ιδιαιτερωτήτων μου ήταν φυσικό αποτέλεσμα αλλά θα σας παρακαλούσα να μην με αφήσετε να σας μπερδέψω, ο καθένας έχει τον δικό του δρόμο.
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ( ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ )
ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ?
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΜΕΝΟΥ
1) Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 18 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ( ΚΑΤ ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ )
2) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ............
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ( 14 )
ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ.........????????????!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ............
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
Ε, αφού δείχνει τον συνολικό αριθμό μηνύμάτων που έχει αυτή την στιγμή φυσικό δεν είναι?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ,ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
δεν το περίμενα αυτό από εσενα ![]()
« Κι όμως ... γυρίζει. »
Φίλε beyond δυστυχώς δε μπορώ να ανταποκριθώ στην πρότασή σου για πολλούς λόγους: δεν έχω βιντεοκάμερα ούτε μπορώ να στείλω τα δεδομένα χωρίς να γίνω αντιληπτός και δεν έχω κάνει κάτι τόσο εντυπωσιακό και μετρήσιμο από τρίτους. Πάντως, χάρη σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο που γνώρισα μέσα από το site θα ευελπιστώ να προχωρήσω τα πειράματα και την ικανότητά μου παραπέρα.
Αυτά για τώρα παίδες, περιμένω ό,τι άλλο έχετε να εκφράσετε
Υ.Γ. Αν έχετε οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ απορία για τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίστε prive στο mail μου
.
τα οσα λες δεν μπορει να ειναι δυναμεις ηλεκτρικες η μαγνητικες.
Ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις ονομάζονται κάποιες πολυ συγκεκριμενες
δυναμεις.Αυτο σημενει πως η φυσική δίνει ενα συγκεκριμενο ορισμο σε αυτες τις δυναμεις και φαινομενα σαν και αυτα που αναφερεις λιγο πολυ δεν μπορουν να εξηγηθουν απο τον ηλεκτρομαγνητισμο.
Αυτο μπορεις να το επαλιθευσεις και μονος σου περνωντας ενα μαγνητομετρο.Ειναι σχεδον σιγουρο πως δεν θα καταγραψει αλλαγη στο πεδιο.
Η μονη θεωρεια της φυσικης που θα μπορουσε να εξηγησει κατι τετοιο ειναι αυτη των υπερχορδων -και λεω "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ".
Εξαλου και η μπιλια δεν ειναι μαγνητικο υλικο αλλα και τα πομολα των πορτων σχεδον ποτε δεν ειναι απο μαγνητικα υλικα.
Παρε ενα μαγνητι και θα δεις.
Σε καθε περιπτοση δεν υπαρχει καποια επιστημονικη θεωρεια που να
σε καλυπτει αμεσα.Για αυτο το λογο τα οσα λες ειναι στην κατηγορεια το παραξενο.Για την ακριβεια θεωρεις πως εισαι τηλεκινητικος οσο και αν δεν το βλεπεις εσυ ετσι.
Πρεπει παντως να ξερεις πως ΠΟΤΕ δεν μπορεσε ΚΑΝΕΝΑΣ να αποδειξει πως εχει τετοιες δυναμεις.