ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

halva30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/03/2007, 21:45:08
someone...
quote:
Το ξέρω βέβαια ότι εσύ όλα τα βλέπεις συνομωσιολογικά
Και εσύ τα βλέπεις όλα «…κρεμαστάρια» και δεν βαριέσαι μωρέ αδερφέ.
quote:
λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω σε αυτό τον κατήφορο.

Προτιμάς κάποιον άλλο κατήφορο? Εγώ δεν έχω πρόβλημα, διάλεξε εσύ οποιόν κατήφορο θες.
quote:
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.

Πες μας και τρομοκράτες, τωρα.
Το ακατάσχετο σκύψιμο στην "επίσημη εκδοχή", μέχρι που φτάνει?
quote:
Ο περισσότερος απλός λαός έχει άγνοια και στο θέμα των αεροπορικών contrails και για το HAARP και για πολλά άλλα θέματα..
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους
ο περισσότερος απλός λαός δεν ξέρει πότε τον κοροϊδεύουν οι επιτήδειοι για να προστατευτεί, είναι αγαθούλης, έως και βλάκας, ενώ ο λιγότερος απλός λαός και ο σύνθετος, στον οποίο ανήκεις εσύ, τα ξέρει όλα.

Ακόμα κι αν είναι έτσι, ποιος έφερε τον λαό στις αναπτυγμένες χώρες σε αυτήν την άγνοια και για ποιόν λόγο, μπορείς να μας πεις?

Αφού είσαι κολλημένος τόσο με την επίσημη εκδοχή, μπορείς να μας πεις ποια "επίσημη εκδοχή" της ιστορίας ισχύει, αυτήν που έμαθες εσύ στην 6η δημοτικού ή αυτήν που μαθαίνουν φέτος τα παιδιά?

halvaΜέλος
19/03/2007, 22:21:49
quote:

Εγώ όμως που είμαι νέος, δεν θα ήθελα να μεγαλώσω, αν είναι να κολλήσω σε έναν πολιτικό και να τον διαφημίζω και να τον υπερασπίζομαι, όπως κάνεις εσύ και οι παππούδες στα καφενεία.

H πετυχημένη εκδήλωση στην Αίγινα δεν θα μπορούσε να είχε
πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή του Γρηγόρη Μαλτέζου. 'Ομολογω ότι μετά από μια μέρα δυναμισμού, αισιοδοξίας και χαράς που περάσαμε, οι
αντοχές μου για το πνεύμα στασιμότητας, κυνισμού και ασχετοσύνης που
εσύ εκπέμπεις είναι ελάχιστές. θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε επειδή έχετε την ίδια μυρουδιά και οι παρουσία του ενός από σας δίνει θάρρος και στον άλλον.

toxotisΜέλος
20/03/2007, 14:28:31
Libero,

επειδή σημείωσες τη φράση περί εκνευρισμού μου, σχετικά με την παρουσίαση στο "Εγνατία", να διευκρινίσω πως είμαι γενικότερα άνθρωπος με έντονες μεταφυσικές ανυσηχίες, αλλά δεν θεωρώ πως σώνει και καλά μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση ενός τέτοιου θέματος πρέπει να "συμφωνεί" με όλους και με όλα. Αυτό δείχνει τσαπατσουλιά και το θέμα γίνεται γραφικό και ίσα που εγγίζει την επιφάνεια.

Halva,
έχεις δίκιο την Ξηροτύρη εννοούσα και όχι την Ανδρεαδάκη.

someone λες

quote:
Στο θέμα της 911 υπάρχουν δύο εκδοχές.
Η επίσημη εκδοχή.
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.

Δηλαδή τι? η επίσημη εκδοχή είναι πάντα αληθής και όλα τα άλλα είναι απλά συνωμοσιολογίες...

Πολύ βολική τοποθέτηση θα έλεγα, αλλά μόνο για την πλευρά της "επίσημης εκδοχής", η οποία σαφώς και δεν επυθημεί τον αντίλογο και την άλλη άποψη, μιας και αυτό διευκολίνει το "έργο" της...
(Να υποθέσω, πως έχεις κάθε λόγο να υπηρετείς αυτή την εκδοχή? Γιατί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, έχει ερωτήματα, τα οποία συνήθως δεν συμβαδίζουν με "επίσημες εκδοχές"-
Καλύτερα να μην σκεπτόμαστε δηλαδή?)

Λες επίσης:

quote:
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους.

Μας λες δηλαδή πως η Φυσικός Φόσαρ και ο μαθηματικός Μπλουντορφ λένε παραμύθια της χαλιμάς...ενώ εσύ στηρίζεσε σε παραμύθια της ΝΑΣΑ γιατί δεν συμπαθείς μάλλον τη ...χαλιμά....

Τι να σου πω, αν οι επιστημονικές θέσεις δεν σε καλύπτουν δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει ούτε η ΝΑΣΑ. Αλλά το πρόβλημα για'σενα μάλλον δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά τι λέει. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι παραμυθάς και εσύ μας έρχεσε ορκισμένος οπαδός της "αλήθειας"

Libero

quote:
Δεν καταλαβαίνω. Η «επίσημη» εκδοχή που έγραψα είναι 2,8 -10 MHz = 2800000 – 10000000 Hz και εσύ μου γράφεις: "Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία", από τις οποίες η μέγιστη συχνότητα είναι αυτή: 1925 Hz Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου. Τώρα πως βρήκαν αυτές τις συχνότητες, άγνωστο.

Μπορεί ο εγκέφαλος να λειτουργεί στις παραπάνω συχνότητες, πως ξέρουμε όμως ότι είναι και δέκτης των συχνοτήτων αυτών? Πώς μέτρησαν ότι η συχνότητα π.χ. των 108 Hz αντιστοιχεί στην Απόλυτη Γνώση ή η συχνότητα των 83 Hz ανοίγει το «τρίτο μάτι».
Παρόλα αυτά toxotis, εκνευρήστικες που...

Σου έβαλα τους παραπάνω πίνακες για να κατανοήσεις, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγάλες, αλλά οι μικρές τιμές στα κύματα ELF.
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους)-
1ον δεν γράφουν πουθενά ποιό θεωρούν πως είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, με βάση το οποίο γίνονται οι μετρήσεις
2ον τον άνθρωπο επηρεάζουν κα οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και δυστυχώς δεν υπάρχουν όρια προς τα κάτω. Οπότε καταλαβένεις, πως πολύ πιθανόν να φαίνονται εντάξει οι μετρήσεις που παρουσιάζουν, αλλά να μην είναι καθόλου εντάξει αφού δεν λαμβάνουν υπ όψη τις υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF).

Τα κύματα ELF εκπέμπουν στη συχνότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Αυτά είναι 0-1kHz. Αυτά χρησιμοποιεί σε "επίσημη εκδοχή" το HAARP για επικοινωνίες, π.χ. με υποβρήχια σε φάση βύθισης.
Εκεί θα πρέπει νομίζω να εστιάσεις και όχι στις τιμές που αναφέρονται στις δυνατότητες των κεραιών.

Έχω στα χέρια μου ένα 2ωρο βίντεο-ντοκουμέντο του Carnicom για τα chemtrails. (κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, αλλά είναι πολύ "βαρύ")
Θα ήθελα να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και να το παρουσιάζαμε.
Μετά από αυτό ίσως μερικοί "σκεπτηκιστές" τύπου-someone, να σκέφτονταν δύο φορές την άρνηση και διάψευση που εκφράζουν.
Τι λέτε? Ποιος θα μου γράψει τα κείμενα αφήγησης και διαλόγων στα ελληνικά?

Halva? someone? κάποιος τέλος πάντων?

toxotisΜέλος
20/03/2007, 14:31:54
Libero,

επειδή σημείωσες τη φράση περί εκνευρισμού μου, σχετικά με την παρουσίαση στο "Εγνατία", να διευκρινίσω πως είμαι γενικότερα άνθρωπος με έντονες μεταφυσικές ανυσηχίες, αλλά δεν θεωρώ πως σώνει και καλά μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση ενός τέτοιου θέματος πρέπει να "συμφωνεί" με όλους και με όλα. Αυτό δείχνει τσαπατσουλιά και το θέμα γίνεται γραφικό και ίσα που εγγίζει την επιφάνεια.

Halva,
έχεις δίκιο την Ξηροτύρη εννοούσα και όχι την Ανδρεαδάκη.

someone λες

quote:
Στο θέμα της 911 υπάρχουν δύο εκδοχές.
Η επίσημη εκδοχή.

Δηλαδή τι? η επίσημη εκδοχή είναι πάντα αληθής και όλα τα άλλα είναι απλά συνωμοσιολογίες...

Πολύ βολική τοποθέτηση θα έλεγα, αλλά μόνο για την πλευρά της "επίσημης εκδοχής", η οποία σαφώς και δεν επυθημεί τον αντίλογο και την άλλη άποψη, μιας και αυτό διευκολίνει το "έργο" της...
(Να υποθέσω, πως έχεις κάθε λόγο να υπηρετείς αυτή την εκδοχή? Γιατί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, έχει ερωτήματα, τα οποία συνήθως δεν συμβαδίζουν με "επίσημες εκδοχές"-
Καλύτερα να μην σκεπτόμαστε δηλαδή?)

Λες επίσης:

quote:
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους.

Μας λες δηλαδή πως η Φυσικός Φόσαρ και ο μαθηματικός Μπλουντορφ λένε παραμύθια της χαλιμάς...ενώ εσύ στηρίζεσε σε παραμύθια της ΝΑΣΑ γιατί δεν συμπαθείς μάλλον τη ...χαλιμά....

Τι να σου πω, αν οι επιστημονικές θέσεις δεν σε καλύπτουν δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει ούτε η ΝΑΣΑ. Αλλά το πρόβλημα για'σενα μάλλον δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά τι λέει. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι παραμυθάς και εσύ μας έρχεσε ορκισμένος οπαδός της "αλήθειας"

Libero

quote:
Δεν καταλαβαίνω. Η «επίσημη» εκδοχή που έγραψα είναι 2,8 -10 MHz = 2800000 – 10000000 Hz και εσύ μου γράφεις: "Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία", από τις οποίες η μέγιστη συχνότητα είναι αυτή: 1925 Hz Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου. Τώρα πως βρήκαν αυτές τις συχνότητες, άγνωστο.

Μπορεί ο εγκέφαλος να λειτουργεί στις παραπάνω συχνότητες, πως ξέρουμε όμως ότι είναι και δέκτης των συχνοτήτων αυτών? Πώς μέτρησαν ότι η συχνότητα π.χ. των 108 Hz αντιστοιχεί στην Απόλυτη Γνώση ή η συχνότητα των 83 Hz ανοίγει το «τρίτο μάτι».
Παρόλα αυτά toxotis, εκνευρήστικες που...

Σου έβαλα τους παραπάνω πίνακες για να κατανοήσεις, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγάλες, αλλά οι μικρές τιμές στα κύματα ELF.
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους)-
1ον δεν γράφουν πουθενά ποιό θεωρούν πως είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, με βάση το οποίο γίνονται οι μετρήσεις
2ον τον άνθρωπο επηρεάζουν κα οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και δυστυχώς δεν υπάρχουν όρια προς τα κάτω. Οπότε καταλαβένεις, πως πολύ πιθανόν να φαίνονται εντάξει οι μετρήσεις που παρουσιάζουν, αλλά να μην είναι καθόλου εντάξει αφού δεν λαμβάνουν υπ όψη τις υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF).

Τα κύματα ELF εκπέμπουν στη συχνότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Αυτά είναι 0-1kHz. Αυτά χρησιμοποιεί σε "επίσημη εκδοχή" το HAARP για επικοινωνίες, π.χ. με υποβρήχια σε φάση βύθισης.
Εκεί θα πρέπει νομίζω να εστιάσεις και όχι στις τιμές που αναφέρονται στις δυνατότητες των κεραιών.

Έχω στα χέρια μου ένα 2ωρο βίντεο-ντοκουμέντο του Carnicom για τα chemtrails. (κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, αλλά είναι πολύ "βαρύ")
Θα ήθελα να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και να το παρουσιάζαμε.
Μετά από αυτό ίσως μερικοί "σκεπτηκιστές" τύπου-someone, να σκέφτονταν δύο φορές την άρνηση και διάψευση που εκφράζουν.
Τι λέτε? Ποιος θα μου γράψει τα κείμενα αφήγησης και διαλόγων στα ελληνικά?

Halva? someone? κάποιος τέλος πάντων?

20/03/2007, 20:45:19
toxotis...

quote:
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους

Το έχω διαβάσει, αλλά αφού έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα θα μπορούσαν να μετρήσουν και λίγο σε αυτήν την συχνότητα που λες ότι επηρεάζει την λειτουργία του εγκεφάλου. Δεν είναι ανάγκη να τους βλέπουμε όλους εχθρούς ή φίλους.
Αυτοί τις ιστοσελίδας ΕΡΜΗΣ δεν είναι φιλαράκια μου, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν μου πολυάρεσαν στο σάιτ αυτό. Απλά το δημοσίευσα εδώ.

halva...

quote:
θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε

Όπως επιθυμείτε, κύριε Wayne Hall !!!

toxotisΜέλος
21/03/2007, 02:05:53
Libero, προς θεού δεν είπα ότι βλέπω εχθρούς στη συγκεκριμένη σελίδα μετρίσεων "Ερμής". Απλά εστιάζω την προσοχή μου στο γενικότερο κακό να θεωρούμε πως τα όρια ασφαλείας καθορίζονται μόνο προς τα πάνω. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα κάποια νέα βιβλία της παραπάνω φυσικού, όπου ανάμεσα σε άλλα έχει πίνακες, όπου δείχνει τα ανώτατα επιτρεπτά όρια για τις εκπομπές συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας.
Χαρακτηρηστικά αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή είναι 0,00045W/m2 για συχνότητες στα 900MHz και 0,0009 για συχνότητες στα 1800-2000MHz.

Για τα 900ΜΗz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 4,5W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
στην Τσέχικη Δημοκρατία 0,24
στην Ιταλία και την Πολωνία 0,1
ενώ στη Ρωσία 0,0004

Για τα 1800-2000MHz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 9,0W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
ενώ στη Ρωσία 0,0004

toxotisΜέλος
21/03/2007, 02:08:35
Libero, προς θεού δεν είπα ότι βλέπω εχθρούς στη συγκεκριμένη σελίδα μετρίσεων "Ερμής". Απλά εστιάζω την προσοχή μου στο γενικότερο κακό να θεωρούμε πως τα όρια ασφαλείας καθορίζονται μόνο προς τα πάνω. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα κάποια νέα βιβλία της παραπάνω φυσικού, όπου ανάμεσα σε άλλα έχει πίνακες, όπου δείχνει τα ανώτατα επιτρεπτά όρια για τις εκπομπές συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας.
Χαρακτηρηστικά αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή είναι 0,00045W/m2 για συχνότητες στα 900MHz και 0,0009 για συχνότητες στα 1800-2000MHz.

Για τα 900ΜΗz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 4,5W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
ενώ στη Ρωσία 0,0004

Για τα 1800-2000MHz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 9,0W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
ενώ στη Ρωσία 0,0004

halvaΜέλος
21/03/2007, 05:51:37
halva...
quote:
θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε

Όπως επιθυμείτε, κύριε Wayne Hall !!!

Libero, απ'ο τι φαίνεται ούτε σε σχέση με αυτή την επιθυμία που εξέφρασα σ'ενδιαφέρουν οι πράξεις αλλά μόνο τα συναισθηματικά φορτισμένα λόγια.

Τοξότη όπως σου εξήγησα έχω ήδη απομαγνητοφωνήσει ένα μεγάλο μέρος (το καλύτερο μέρος) από το βίντεο του Carnicom και μπορώ να το στείλω σε όποιον θα αναλάβει την ελληνική μετάφρασή.

Edited by - halva on 21/03/2007 05:55:46

halvaΜέλος
22/03/2007, 11:46:23
BLOG ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ιστοσελίδας "Ενουρανοίς"
http://enouranois.blogspot.com/2007/03/blog-wwwenouranoisgr.html

Thursday, March 22, 2007

Καλώς ήρθατε στο BLOG ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ιστοσελίδας Ενουρανοίς - www.enouranois.gr

Η ιστοσελίδα "Ενουρανοίς" παρουσιάζει και αναλύει επίκαιρα θέματα που αφορούν το ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον.

Η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη και το φαινόμενο του ‘θερμοκηπίου’ έχουν απασχολήσει την επιστημονική και διεθνή κοινότητα εδώ και μερικές δεκαετίες. Ορισμένα μέτρα ήδη ελήφθησαν σε παγκόσμιο επίπεδο (π.χ. συμφωνία Κιότο) και πολλές λύσεις έχουν προταθεί ή ερευνώνται με στόχο την επιβράδυνση του φαινομένου του ‘θερμοκηπίου’. Οι περισσότερες από αυτές τις λύσεις εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη χρήση ανανεώσιμων φυσικών πηγών ενεργείας (π.χ. ηλιακή, αιολική, υδροηλεκτρική, κ.λ.π.). Τέτοιες μορφές ενέργειας δεν επιβαρύνουν την γήινη ατμόσφαιρα με τα γνωστά καυσαέρια τα οποία προέρχονται από την χρήση άνθρακα και πετρελαιοειδών καυσίμων. Τα τελευταία χρόνια επίσης αναπτύσσονται καινούργιες τεχνολογίες που στοχεύουν να αντικαταστήσουν ή να μετριάσουν την χρήση της μηχανής εσωτερικής καύσης στα μέσα μεταφοράς. Γενικότερα, οι οικολογικές επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας και οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων θα αποτελέσουν ένα από τα αντικείμενα μελέτης και έρευνας της παρούσας ιστοσελίδας.

Όμως, η ιστοσελίδα ‘Ενουρανοίς’ στοχεύει τον κύριο όγκο της ερευνητικής και ενημερωτικής της προσπάθειας στα πιο επίκαιρα και επείγοντα σύγχρονα θέματα που αφορούν το ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον. Ειδικότερα, η παρούσα ιστοσελίδα εστιάζει το ενδιαφέρον της στα ακόλουθα θέματα:

Τεχνητή μεταβολή καιρικών συνθηκών

Χρήση ‘γεωμηχανικής’ για μετριασμό του φαινομένου του ‘θερμοκηπίου’
Ευρείας κλίμακας αεροψεκασμοί σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή (που δεν αφορούν αγροτικούς ψεκασμούς εντομοκτόνων)
Πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας

Οικολογικές, βιολογικές και γεωφυσικές επιπτώσεις των πειραματισμών στην ανώτερη ατμόσφαιρα, αλλά και των χαμηλών ύψους ψεκασμών
"Η γνώση είναι δύναμη" πίστευαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Πρόθεση μας λοιπόν είναι να ενημερώσουμε και να διαφωτίσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας με υπευθυνότητα, στοιχειοθέτηση, επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά και με ρεαλιστική ανάλυση και κριτική σκέψη.

Σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα αξιολογούμε τις διάφορες ερμηνείες και θεωρίες που έχουν διατυπωθεί και διατυπώνονται κατά καιρούς όσον αφορά τα σύγχρονα ατμοσφαιρικά φαινόμενα.

Ο στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε ένα σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας έτσι ώστε να δραστηριοποιηθούν υπέρ της προστασίας του ατμοσφαιρικού μας περιβάλλοντος και της οικολογικής μας κληρονομιάς. Η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει να παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα της ‘γεωμηχανικής’, των αεροψεκασμών και τα πειράματα τύπου HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project). Πλούσιο εκπαιδευτικό, επιστημονικό, και φωτογραφικό υλικό θα είναι πάντα διαθέσιμο στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Edited by - halva on 22/03/2007 11:47:54

gentlemanΜέλος
23/03/2007, 01:35:27
toxotis:
> υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF)

Βίκυ μήπως τα έχεις μπερδέψει σε αυτό το σημείο; Τα μικροκύματα δεν είναι υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες.

Μάλλον αυτό θέλεις να πεις:

Εδώ ένα κύμα υψηλής συχνότητας (η γραμμή ζιγκ-ζαγκ) αλλάζει το πλάτος του περιοδικά, και γίνεται έτσι φορέας χαμηλότερης συχνότητας.

Γενικά οι συχνότητες είναι μαθηματική έννοια, όχι φυσικό φαινόμενο. Αν τα λεωφορεία περνάνε κάθε 5 λεπτά, τότε λέμε ότι περνάνε με συχνότητα 12 φορές την ώρα, ή 0.0033 Hz.

Άλλο η συχνότητα 330 Hz μιας ηχητικής νότας στο πιάνο, άλλο η συχνότητα 330 Ηz ενός ηλεκτρομαγνητικού κύματος ELF, άλλο τα 330 Hz των ηλεκτρικών ρευμάτων του εγκεφάλου όταν αυτός βρίσκεται σε πολύ μεγάλη εγρήγορση.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 23/03/2007 01:48:55