- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ πιστεύω στη δύναμη του "μαζί" κι ας έχω απογοητευτεί πολύ από "ομάδες" κι ας ήμουν πάντα ανένταχτη... Υπάρχουν όμως πράγματα που δεν μπορεί εύκολα να επιτύχει κάποιος μόνος του, μαζί με άλλους όμως μπορεί.
Δεν χρειάζεται, φαντάζομαι, να σου το εξηγήσω ενεργειακά, έχει να κάνει με την ενδυνάμωση της ενεργειακής δίνης και τη δημιουργία του σχετικού εγρηγορότος, το οποίο σε μια ομάδα είναι πολύ πιο δυνατό και potent απ' ό,τι σε έναν και μόνο άνθρωπο.
Σε ευχαριστώ που μου θύμισες τα indigo children, έχω ακούσει και για το επόμενο επίπεδο, τα crystal children, και πιστεύω πως ο γιος μου είναι ένα από τα πρώτα, αν όχι ο ίδιος ξωτικό, όπως εσύ.
Σου συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο. Όχι μόνο έχει σωστές περιγραφές, αλλά δίνει και ακριβείς πληροφορίες για συγκεκριμένα σημεία δύναμης (στην Αρκαδία κυρίως και αλλού).
Βεβαίως, όλα αυτά είναι πληροφορίες και ούτως ή άλλως είναι δυνατό, όπως έχω ξαναγράψει, να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των νεράιδων και των ξωτικών ανά πάσα στιγμή, παντού. Άλλωστε εδώ μας ενδιαφέρει περισσότερο να ζούμε αυτό που πιστεύουμε... να συμμετέχουμε ενεργά στην αγάπη, την ομορφιά, την αρμονία και το Φως.
Επίσης την αγάπη μου
Unseen
quote:
Σε ευχαριστώ που μου θύμισες τα indigo children, έχω ακούσει και για το επόμενο επίπεδο, τα crystal children, και πιστεύω πως ο γιος μου είναι ένα από τα πρώτα, αν όχι ο ίδιος ξωτικό, όπως εσύ.
TI EINAI TA indigo children KAI TA crystal children????
ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΆΥΤΑ???

συμφωνώ απολύτως αγαπητή unseen... η δύναμη του "μαζί" ενεργειακά αποδίδει πολύ περισσότερο...
όμως εδώ πρόκειται για μία πολύ ειδική περίπτωση....δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ξωτικά... και όσοι είναι φέρουν μέσα τους τις απαραίτητες ενέργειες αφύπνισης.... θα έλεγα μάλιστα πως αυτού του είδους η αφύπνιση είναι περισσότερο αξιόπιστη όταν συμβαίνει από μόνη της και όχι μέσω ομαδικών διαδικασιών...
κι αυτό γιατί αν έχουν εμφανιστεί ξανά στην εποχή μας είναι για πολύ συγκεκριμένους λόγους που αφορούν την τελειοποίηση της δικής μας Φυλής ... σε αντίθετη περίπτωση (ομαδικές υποβοηθούμενες αφυπνίσεις) λειτουργεί μία διαδικασία αυθυποβολής όπου ανθρώπινα όντα ΘΕΛΟΥΝ να πιστεύουν ότι είναι ξωτικά και μ'αυτό τον τρόπο παρεμβάλλονται τόσο στην εξελικτική διαδικασία των ανθρώπων όσο και των ξωτικών...
καλό είναι ο καθένας να ακολουθεί τον δρόμο του και να μην παρασύρεται από τα ομολογουμένως πολύ όμορφα παραμύθια για τα ξωτικά... το να σεβαστεί ο καθένας την φύση του είναι το βασικό βήμα για πρόοδο...
στη δική μου περίπτωση, για παράδειγμα, αναγνωρίστηκα ως ξωτικό πρώτα από συγγενείς και φίλους σε νηπιακή ηλικία και κατόπιν ακολούθησε η αφύπνιση πολύ σύντομα... δεν περίμενα να διαβάσω Tolkien για να γνωρίζω ποια είμαι... και ακόμα και οι οπαδοί της "τετράγωνης" λογικής ζώντας μαζί μου αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την διαφορά στη φύση μου....
είμαι πολύ δύσπιστη λοιπόν σε αφυπνίσεις που προέρχονται έξωθεν και μέσα από την αγάπη για την φιλολογία γύρω από τον κόσμο των ξωτικών....
όπως και να 'χει σημασία έχει ένα πράγμα...
αυτό ακριβώς ![]()
quote:
να ζούμε αυτό που πιστεύουμε... να συμμετέχουμε ενεργά στην αγάπη, την ομορφιά, την αρμονία και το Φως.
με πολλή αγάπη
Galadriel
Υ.Γ. αν ο γιός σου είναι indigo child έκανε πολύ καλή επιλογή για το ποια θα είναι η μαμά του.... ![]()
![]()

in God we trust
quote:
Lamogio
Επειδή κάτι σου φαίνεται διαφορετικό...
Α ρε γιαγιά τί μου ‘κανες...
Σκούζι στο τετράγωνο βρε unseen.
Παρεξήγησις.
Προφανά, ένεκα του τρόπου γραφής νόμισες οτι ειρωνεύομαι το θέμα (και συνεπά όσους γράφουν σ’ αυτό).
Ουδέν ανακριβέστερον.
Ολα όσα έγραψα (το σημείωσα νομίζω) είναι είτε μεταφορά από κείμενα αξιολογώτατου λαογράφου είτε όσα δύναμαι (λόγω του γνωστού γερμανού) να ενθυμούμαι από διηγήσεις της πτωχής βάβως μου.
Το πολύ να πρόσθεσα κάνα-δυό σημεία στίξης (λές γιαυτό να με στιγμάτισε;)
Δεν έχω φυσικά την απαίτηση να παρακολουθείς τη διαδρομή μου εδώ μέσα αλλά αν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις θα έβλεπες οτι ναι μεν διάκειμαι αρνητικά στα περισσότερα των "παραφυσικών", σπανίως δε τα χλευάζω.
...Αιντε τώρα να γράψω για νεράιδες και μεγαλέξαντρο που έλεγα...
Ενιγουέι,
Πάρε να ‘χεις ένα μεγαλοπρεπέστατο ΣΟΡΙ
Αν και δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το θέμα, ας πούμε λίγο για τα indigo children. Υποτίθεται ότι είναι η πλειοψηφία των παιδιών που γεννήθηκαν από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 και μετά. Όχι ότι δεν υπήρχαν πριν indigo children (και σημερινοί indigo adults) αλλά έρχονταν πολύ λιγότεροι αν και σταδιακά αυξανόμενα.
Κάποια από τα χαρακτηριστικά των indigo children είναι ότι αντιπαθούν τις μορφές οργάνωσης, είναι συγχρόνως πολύ δυναμικά και πολύ ευαίσθητα, έχουν σοφία μεγαλύτερη από την ηλικία τους, έχουν μάτια που δείχνουν μια αρχαία, σοφή ψυχή, δεν πειθαρχούν εύκολα, είναι πολύ δημιουργικά, έχουν ξεσπάσματα θυμού, τείνουν προς την πνευματικότητα, κλπ. Αν αναζητήσεις τη φράση στο ίντερνετ θα βρεις διάφορους σχετικούς δικτυακούς τόπους.
Indigo λέγονται γιατί στην αύρα τους κυριαρχεί το συγκεκριμένο χρώμα. Έργο τους είναι η αναδόμηση του κόσμου και η θεμελίωση της επόμενης πραγματικότητας. Μπορούμε να πούμε ότι είναι τα υδροχοϊκά παιδιά.
Το επόμενο επίπεδο είναι τα crystal children, crystal επειδή η αύρα τους είναι κρυστάλλινα διάφανη (αυτό είναι πολύ σημαντικό ενεργειακά κι αν ξέρεις καθόλου από ρέικι, θα γνωρίζεις πως στον πρώτο βαθμό η μύηση προκαλεί δύο κρυστάλλινα διάφανες ακτίνες στην αύρα του μυούμενου και έτσι μπορεί κανείς να ξεχωρίσεις αν κάποιος είναι θεραπευτής ρέικι).
Τα crystal children είναι έτοιμοι πνευματικοί άνθρωποι σχεδόν από τη γέννησή τους και έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν. Ίσως είναι η τρίτη Φυλή για την οποία μιλά η galadriel.
Πώς ξέρω ότι ο γιος μου είναι indigo child; Πρώτον γιατί έχει όλα τα παραπάνω γνωρίσματα. Δεύτερον γιατί είχα πληροφόρηση για την ταυτότητά του (όχι με τον όρο Indigo child αλλά περιγραφικά) προτού γεννηθεί.
3ADA κοίταξε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά των indigo children και πες μου: δεν αναγνωρίζεις αρκετά τον εαυτό σου;![]()
Πολύ φιλικά,
Unseen
Καλημέρα. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα την κάνεις λαμόγιο!
Κι εγώ θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που ήμουν τόσο αυστηρή. Δεν έχω παρακολουθήσει τι γράφεις στα διάφορα φόρουμ, δυστυχώς δεν έχω το χρόνο ούτε να παρακολουθώ ούτε να γράφω όσο θα ήθελα.
Μπορείς να γράψεις για τον μεγαλέξαντρο και τις σειρήνες, ακόμα και για τον Τζέγκις Χαν αν θέλεις.
Όμως αυτό που θα ενδιέφερε εμένα τουλάχιστον είναι να μας έλεγες ΕΣΥ τι πιστεύεις. Διότι ματάκια έχουμε, βιβλία έχουμε, θείτσες έχουμε, να διαβάζουμε και να ακούμε ξέρουμε, ειλικρινείς και θαρραλέους είναι δύσκολο να βρούμε!
Πολύ φιλικά,
Unseen
Έχεις δίκιο. Όμως δεν εννοούσα κατ' ανάγκην συνασπισμό ξωτικών.![]()
Αυτό με την (αυθ)υποβολή που λες είναι μεγάλο τριπάκι. Σε αυτή την ομάδα που ήμουν τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν μπορείς να φανταστείς ποια ήθελαν να με κάνουν να πιστέψω ότι είμαι. Όχι μόνο εμένα, καθένα από τα μέλη της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με οφέλησε αυτή μου η μαθητεία, αλλά υπήρξε ένα τμήμα παντελώς εξωφρενικό και ανήθικο με την έννοια ότι απλά θώπευε τον εγωισμό μας: μας έκανε να πιστεύουμε ότι είμαστε εμείς και άλλοι δεν είναι. Ε, δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να κλείσουν σε κάποιον όλες οι πόρτες!
Τέλος πάντων, επιβίωσα και αυτής της ομάδας, πήρα τα μαθήματά μου, ελπίζω δε ότι τα έμαθα...
Σε ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο όσον αφορά την επιλογή της μαμάς από το γιό μου...![]()
Πολύ φιλικά,
Unseen
quote:
γεννήθηκαν από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 και μετά.
ΤΟ 1981???
quote:
Κάποια από τα χαρακτηριστικά των indigo children είναι ότι αντιπαθούν τις μορφές οργάνωσης, είναι συγχρόνως πολύ δυναμικά και πολύ ευαίσθητα,
ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
quote:
έχουν σοφία μεγαλύτερη από την ηλικία τους,
ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΟΦΙΑ!
quote:
έχουν μάτια που δείχνουν μια αρχαία, σοφή ψυχή,
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΑΤΙΑ Η΄ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟ ΣΆΥΤΑ. ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ...
quote:
δεν πειθαρχούν εύκολα,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑ ΠΟΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΝ.
quote:
είναι πολύ δημιουργικά,
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ
quote:
έχουν ξεσπάσματα θυμού,
ΑΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ!
quote:
τείνουν προς την πνευματικότητα
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.. ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ!
(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!!![]()
)

quote:
ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΟΦΙΑ!
Εγώ ξέρεις τι νομίζω; Ότι υποτιμάς συστηματικά τον εαυτό σου.
Μη φανταστείς όμως ότι θέλω να σε πείσω για κάτι που σε αφορά. Είσαι αυτό που είσαι. Μπορεί ακόμη να μην ξέρεις ποια ή τι ακριβώς είσαι, αν όμως θέλεις ειλικρινά να μάθεις, δεν θα πάψεις να το ανακαλύπτεις ποτέ!![]()
Με αγάπη,
Unseen
ΥΓ Όπως υποψιαζόμουν, έχουμε ακριβώς 10 χρόνια διαφορά. ![]()
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ???
ΚΟΠΑΝΑΤΖΟΥ!![]()

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ?

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα το βιβλίο, ξέρω ότι οι εκδόσεις έχουν κλείσει. Επειδή η δουλειά μου είναι στο κέντρο μπορώ να περάσω από 1-2 βιβλιοπωλεία να ρωτήσω, αν θέλεις.
Δεν πρόλαβα να ξανατηλεφωνήσω χθες, μόλις έχω νεότερα θα σου πω. Με έχει πιάσει και μια τρεμούλα ξέρεις... αν είναι αυτή τι θα της πω; Θα θέλει να με συναντήσει;
Με αγάπη,
Unseen
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝΒΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ GALADRIEL ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ "ΣΩΣΤΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΩΣ (Η΄ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ)ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.![]()

καταρχήν αφήσαμε κάτι στη μέση... την ερώτηση της 3ADA για τα πνεύματα.... λοιπόν ως πνεύματα ορίζουμε όλες τις οντότητες που δεν βρίσκονται ενσαρκωμένες αυτή την στιγμή... είτε γιατί δεν είχαν ενσαρκωθεί ποτέ πριν είτε γιατί είχαν ενσαρκωθεί και έχουν αλλάξει επίπεδο ύπαρξης (πολλές φορές το ονομάζουμε και θάνατο αυτό στα ανθρώπινα μέτρα)...
οπότε, όπως καταλαβαίνεις αγαπητή 3ADA η πλειοψηφία των ξωτικών ανήκει πλέον σ'αυτή την κατηγορία ... των πνευμάτων..
"ομάδων" συνέχεια... ![]()
αυτή την στιγμή στη Γη ενσαρκώνονται πολύ λίγα ξωτικά (εγώ ξέρω με σιγουριά μόνο άλλα τρία στην ελλάδα) και για πολύ συγκεκριμένους λόγους.... όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αγαπητή unseen, δεν ενσαρκώνονται παρά μόνο αυτοί που έχουν το
απαραίτητο ενεργειακό "δυναμικό" να ολοκληρώσουν την "αποστολή" τους.... δεν υπάρχει λοιπόν κανένας σοβαρός λόγος να
δημιουργούνται ομάδες προς αφύπνιση ενδεχομενων ξωτικών... όπως είδες κι εσύ μέσα απ' την εμπειρία σου αυτό είναι λάθος..
πέραν όλων των άλλων... όσοι είμαστε εδώ (από τα ξωτικά) έχουμε τρόπους να βρεθούμε να αναγνωριστούμε και να συνεχίσουμε
το έργο μας...
επιμένω για μια ακόμα φορά, ότι ο κάθε ένας πρέπει να αφοσιώνεται στην δική του πορεία εξέλιξης και όσο και αν φαντάζει ελκυστική κάποια άλλη να μην επεμβαίνει σ'αυτή...
όσο για τα indigo children.... πάνω κάτω αυτά είναι τα εμφανή χαρακτηριστικά, αν και δεν είναι απόλυτο αυτό.... Ομως πρέπει να σημειώσουμε κάτι... η εξέλιξη δεν προχωράει με τόσο γοργούς ρυθμούς ώστε να μπορούμε να πούμε ότι τα περισσότερα από τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά την τάδε ημερομηνία είναι indigo...
ακόμα περισσότερο δε, θα ήταν απίθανο να δούμε crystal children σ'αυτή την φάση εξέλιξης... έχουμε ακόμα κάτι χιλιάδες χρόνια για να τελειώσει η παρούσα να συνεχιστεί στην επόμενη κι από μέχρι τα crystal children έχουμε ακόμα πολύ καιρό ![]()
τώρα ομολογώ πως έχω χάσει επεισόδια.... σε ποιον θα μιλήσουμε? και γιατί θα κάνουμε ένα σωρό ερωτήσεις? τι κυρία είναι αυτή? που πάμε? τι είναι ο άνθρωπος? ![]()
πείτε και μου και μένα ντε.... ![]()
με όλη μου την αγάπη
Galadriel![]()

in God we trust
quote:
υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο "Το ξωτικό-Δέκα στάδια μύησης" της Όλγας Σωσιάδου-Μαργαρίτη, εκδόσεων Αλντεμπαράν. Κατ' αρχάς, το έχετε διαβάσει; Είναι νομίζω ό,τι πιο σωστό κυκλοφορεί σε σχέση με τις εμφανίσεις νεράϊδων και ξωτικών (τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά την πάνω Γη, όπως έχω πει για την Εσωγή δεν γνωρίζω πολλά) και το έχει γράψει κι ελληνίδα! Πρέπει οπωσδήποτε να βρω τη συγγραφέα, αλλά οι εκδόσεις έχουν κλείσει και δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό... Ξέρει κάτι κάποιος;Πολύ φιλικά,
Unseen
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΛ ΑΦΟΥ Η Unseen ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ???!!![]()

quote:
αυτή την στιγμή στη Γη ενσαρκώνονται πολύ λίγα ξωτικά (εγώ ξέρω με σιγουριά μόνο άλλα τρία στην ελλάδα)
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ..ΣΝΙΦ!![]()
![]()
![]()
![]()

Εντάξει 3ADA θα πάω φεύγοντας το μεσημέρι και θα σε ενημερώσω. Μπήκα στο μεταξύ στο site της Πρωτοπορίας και το δείχνει( τιμή: €11,62). Βέβαια και άλλα βιβλία δείχνει το site αλλά δεν είναι διαθέσιμα, οπότε άσε καλύτερα να κάνω μια γύρα φεύγοντας.
Μία φίλη μου που ασχολείται με το ρέικι θα κάνει δικό της site και μου πρότεινε να το χωρίσουμε στα δύο και να είναι μισό για ρέικι μισό για τους αόρατους κόσμους. Τη σκέφτομαι την ιδέα...
Με αγάπη,
Unseen
Καλημέρα. ![]()
Εγώ ακούγοντας "πνεύματα" αυτόματα σκέφτομαι τον κοινό ορισμό, δηλ. φαντάσματα ή πλανόμενες πρώην ενσαρκωμένες ψυχές.
Σύμφωνα με τον δικό σου ορισμό των πνευμάτων, όμως, το πεδίο διευρύνεται πολύ.
Έχω την εξής διαφωνία:
Απ' όσα έχω δει, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άγγελοι, οι νεράιδες, τα ξωτικά και τα στοιχειακά (elementals) έχουν αιθερική μεν αλλά ακραιφνώς ΥΛΙΚΗ υπόσταση. Εκτός αν μιλάς για όλο το φάσμα/την ακτίνα της εκδήλωσής τους. Τότε, ναι, στο ανώτερο επίπεδο εκδήλωσης είναι πνεύματα (όπως τα όρισες) και καθώς η ακτίνα κατέρχεται προς την ύλη, η εκδήλωσή τους προσεταιρίζεται υλικά χαρακτηριστικά.
Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον άνθρωπο. Ο ανώτερος εαυτός του βρίσκεται στο πνευματικό πεδίο και ο κατώτερος στο υλικό. Αυτό είναι το νόημα της καθέτου του σταυρού. Συγχρόνως όμως και σε κάθε επιμέρους πεδίο από το πνευματικό ώς το υλικό, μετέχει πολλών και διαφόρων κόσμων που αντιστοιχούν σε κάθε πεδίο. Έτσι, για παράδειγμα, μετέχει πολλών υλικών κόσμων (κάλλιστα δηλ. μπορεί να υπάρχει ένα alter ego καθενός μας στον κόσμο των ξωτικών, και όχι μόνο). Αυτό είναι το νόημα της οριζοντίου του σταυρού.
Στο κέντρο του σταυρού βρίσκεται το τρέχον σημείο εστίασης της συνείδησης, π.χ. εγώ στο τώρα. Επομένως, δεν καταλαβαίνω... Εκτός αν... εκτός αν εννοείς ότι η δύναμη των ξωτικών είναι τέτοια που μπορούν κατά βούληση να αλλάζουν την εστίαση της συνείδησής τους και άρα την εκδήλωση/υπόστασή τους...!!!!! ΟΥΑΟΥ!!!
Galadriel, ξέρεις τι δύναμη μπορείς να έχεις; Μυθική! ![]()
Θέλω να σου κάνω δύο ερωτήσεις εδώ και καιρό:
1) Αν, ως ξωτικό, έχεις κάποιο εσωτερικό όνομα άλλο από αυτό που σε έχουν βαφτίσει. Σε ρωτώ γιατί εμένα οι φίλοι μου αυτών των κόσμων μου έχουν δώσει άλλο όνομα με το οποίο και με αποκαλούν.
2) Αν επικοινωνείς με ζώα/έντομα/φυτά και πώς (τηλεπαθητικά, αισθητικά, ...;) Αυτό το χρειάζομαι για να μετρήσω τη δική μου εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα.
Με αγάπη,
Unseen
Με αγάπη,
Unseen
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ?![]()
![]()
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ..![]()