ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τριτο μάτι - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Τριτο μάτι - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
buda36grΜέλος
09/03/2003, 19:24:00
ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ,ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

indigo_boyΜέλος
10/03/2003, 02:12:54
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΠΕΙΡΑΖΕΙ
Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ.......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
ΦΙΛΙΚΑ

Υ.Γ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...........

buda36grΜέλος
10/03/2003, 08:52:35
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ...ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ,ΦΙΛΕ ΙΝΤΙΓΚΟ,ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΟΤΕ!!!ΟΤΙ ΒΙΩΣΑ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΣΚΗΘΗΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ,ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

buda36grΜέλος
11/03/2003, 16:28:55
PERIMENONTAS ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΦΙΛΕ ΙΝΤΙΓΚΟ,ΑΝΑΒΩ ΕΝΑ ΚΕΡΙ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΩ..ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΩ ΜΑΤΙΑ,ΚΙ ΑΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ..ΚΟΙΤΩ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΜΟΝΟ!!ΔΕ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ,ΚΟΙΤΩ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ..ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΣΗ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΧΡΟΝΟ..Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΙΠΟΥΡ ΤΣΑΚΡΑ(ΗΛ.ΠΛΕΓΜΑ)ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ..ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΣΟΥΣ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΟ(ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΝΕΙ)ΧΑΛΑΖΙΑ..ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ,ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,Θ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ..ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ,ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΘΟΝΤΟΣ???ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ..

ANTONIOS1997Μέλος
11/03/2003, 19:32:45
quote:
Γιατί πολύ συχνά η ζωή μας δίνει περιόδους μεγάλης χαράς και αυτοπεποίθησης, νομίζουμε ότι τα κρατάμε όλα, μεθάμε και ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή του αγώνα. Ετσι τα χάνουμε ξαφνικά όλα. Ομως, όπως βλέπω και από τα δικά σου λεγόμενα, αν μέσα από το μικρό αυτό θάνατο του εγώ μας, που τον προκάλεσε το ίδιο το εγώ, καταφέρουμε να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας και να συνεχίσουμε τον αγώνα, συμπεραίνουμε ότι και αυτή η ήττα, το παραστράτημα μέσα στο μάθημα ήταν...

quote:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΘΟΝΤΟΣ???ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ..

ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.......

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

indigo_boyΜέλος
11/03/2003, 20:54:41
ΦΙΛΕ buda36gr ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ........

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.....ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΚΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ.......

quote:
ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.......

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΕ
ΦΙΛΙΚΑ

Υ.Γ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ....

wiccaΜέλος
29/05/2003, 17:55:23
quote:
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ+ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ....

ΑΤΜΟΥΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

22/08/2003, 00:31:55
ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ...
ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ...
ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ...ΜΟΝΗ..
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΤΙΑ..
ΣΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΣΟΥ...
ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..
ΜΙΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ...
ΜΟΝΑΧΑ...ΑΣΚΗΣΗ!!!!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

22/08/2003, 04:24:22
καλη σας μερα φιλοι μου:)))

σε στιγμες φορτισης η γαληνης παρουσιαζεται η διαισθηση και η τηλεπαθεια?

ποτε αρκει μια ματια για να καταλαβει εκεινος που αντικρυζουμε,οσα εχουμε να πουμε?

θελει προσπαθεια η μια διαρκη εκγρηγορση?

αν δουμε καποιο ατυχημα η οτιδηποτε αλλο και ειναι καποιος παραλληλα εκεινη την ωρα διπλα μας και τον κοιταξουμε,τι μεσολαβει και ποσος χρονος για να κατανοησει τα κυματα πληροφοριας που του στελνουμε?

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 22/08/2003 04:34:56

silverlegendΜέλος
24/09/2006, 11:23:48
Κάπου είχα διαβάσει ότι στο σημείο όπου βρίσκετι το τρίτο μάτι υπάρχει ένας αδένας του οποίου η λειτουργία δεν εξυπηρετεί τπτ.Μετά από ένα μικρό ψάξιμο βρήκα κάτι....

http://www.artofwise.gr/html/categories_content/esoterismos/energopoihshtritoymatiou.html

αυτό είναι το λίνκ.Νομίζω ότι δουλεύει.Εγώ που δοκίμασα την άσκηση με έπιασε πονοκέφαλος για λίγο....Δεν ξέρω τι άλλο έγινε..
Ξέρει κανείς άλλο τρόπο ενεργοποίησης??

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν