- Τριτο μάτι - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΠΕΙΡΑΖΕΙ
Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ.......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...........
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΟ(ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΝΕΙ)ΧΑΛΑΖΙΑ..ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ,ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,Θ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ..ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ,ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΘΟΝΤΟΣ???ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ..
quote:
Γιατί πολύ συχνά η ζωή μας δίνει περιόδους μεγάλης χαράς και αυτοπεποίθησης, νομίζουμε ότι τα κρατάμε όλα, μεθάμε και ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή του αγώνα. Ετσι τα χάνουμε ξαφνικά όλα. Ομως, όπως βλέπω και από τα δικά σου λεγόμενα, αν μέσα από το μικρό αυτό θάνατο του εγώ μας, που τον προκάλεσε το ίδιο το εγώ, καταφέρουμε να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας και να συνεχίσουμε τον αγώνα, συμπεραίνουμε ότι και αυτή η ήττα, το παραστράτημα μέσα στο μάθημα ήταν...
quote:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΘΟΝΤΟΣ???ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ..
ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.......

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.....ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΚΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ.......
quote:
ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.......
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΕ
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ....
quote:
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ+ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ....
ΑΤΜΟΥΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ?
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ...
ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ...ΜΟΝΗ..
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΤΙΑ..
ΣΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΣΟΥ...
ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..
ΜΙΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ...
ΜΟΝΑΧΑ...ΑΣΚΗΣΗ!!!!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
σε στιγμες φορτισης η γαληνης παρουσιαζεται η διαισθηση και η τηλεπαθεια?
ποτε αρκει μια ματια για να καταλαβει εκεινος που αντικρυζουμε,οσα εχουμε να πουμε?
θελει προσπαθεια η μια διαρκη εκγρηγορση?
αν δουμε καποιο ατυχημα η οτιδηποτε αλλο και ειναι καποιος παραλληλα εκεινη την ωρα διπλα μας και τον κοιταξουμε,τι μεσολαβει και ποσος χρονος για να κατανοησει τα κυματα πληροφοριας που του στελνουμε?
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 22/08/2003 04:34:56
http://www.artofwise.gr/html/categories_content/esoterismos/energopoihshtritoymatiou.html
αυτό είναι το λίνκ.Νομίζω ότι δουλεύει.Εγώ που δοκίμασα την άσκηση με έπιασε πονοκέφαλος για λίγο....Δεν ξέρω τι άλλο έγινε..
Ξέρει κανείς άλλο τρόπο ενεργοποίησης??
Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν