- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
Ωραίο το διήμερο αλλά δυστυχώς πέρασε πολύ γρήγορα, αν κι ευχάριστα.
Κανένα μπάνιο μόνο δεν πρόλαβα να κάνω αλλά έρχεται και το άλλο Σαββατοκύριακο. ![]()
Φίλε helios2012, ίσως γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον το group που προτείνεις.
Προς το παρόν πάντως ούτε μπαίνω συχνά στο Facebook - ό,τι μπήκα, μπήκα (
) - ούτε είμαι τόσο πολύ εξοικειωμένος.

In anticipation of my resurrection...
Η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα μέσα στην εβδομάδα τόσο που το επόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να χτυπήσει σαραντάρια.
Μετά απο έναν κρύο και μονότονο Απρίλιο ακολουθεί ένας καυτός Μάιος.
quote:
Ηταν τοσο βαρετο.....εσεις πως περασατε;
Κι εμένα τα ίδια ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
τοσο χαλια τα περασατε (οι περισσοτεροι) ??

Ναι ήταν καταθλιπτικό σχεδόν απο την βαρεμάρα.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ και όχι οτι θέλω να σας ξεσηκώσω αλλα...

Αυτη πρέπει να ναι κάποια παραλία της Ζακύνθου
Και επειδή αμα δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει η παραλία της Καλογριάς στην Πελοπόννησο!

Και τέλος Κουρούτα Beach ![]()

καλα ηταν... αν και δεν μου αρεσει η Χιος γενικοτερα

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το θερμόμετρο στα ύψη, οπότε καιρός είναι για να ξεκινήσουμε τα κεράσματα (ξελογιάσματα)…![]()

quote:
Lady_Silme - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ και όχι οτι θέλω να σας ξεσηκώσω αλλα...
Lady_Silme μας βάζεις απότομα στο κλίμα….![]()

Elo μου όσο και αν σας βάζω απότομα εγώ στο κλίμα ξέρεις πως να μας χαλαρώνεις με τα καφεδάκια σου. Στην υγειά μας ![]()
Ωστόσο, δεν έφταιγα εγώ μόνο... ανέβηκε λίγο ξαφνικά η θερμοκρασία...

Όντως, έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει κι ο καιρός όλη την εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλός.
Δεν ξέρω αν θα ανέβει τόσο πολύ η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, ευτυχώς όμως εγώ θα κάνω το πρώτο μου μπάνιο - καλώς εχόντων των πραγμάτων. ![]()
Βάλατε και τις φωτογραφίες με τις παραλίες, άντε να συγκεντρωθείς μετά στην δουλειά! ![]()
Στην παραλία της Καλογριάς πρέπει να είχα πάει πριν από πολλά χρόνια, Lady_Silme μου.

Dying μου λες οτι οι φωτογραφίες μας σε αποσυντονίζουν αλλα εσύ είσαι χειρότερος! Και γώ θέλω μπάνιο! Ζηλεύωωω!
Πάντως ούτε εγώ μπορώ να συγκεντρωθώ στην εργασία...Κάθομαι και σκέφτομαι παραλίες και κυματάκια. Πώς αντί για Hemingway δεν γράφω HemingWAVE ένας Θεός το ξέρει. ![]()

Πολύ ζέστη ρε παιδιά…
Και δεν έχουμε την τύχη του PREDATOR να έχουμε καμία παραλία απέναντι μας … ![]()

Αγαπητή μου Lady_Silme, μιας και το καλοκαίρι είναι η εποχή μου τείνω να αποσυντονίζομαι λίγο κάθε Μάΐο που βλέπω ότι ο καιρός γίνεται καλοκαιρινός κι ακολουθούν οι θερινοί μήνες.
Δε μπορώ να αντισταθώ! ![]()
Όσον αφορά τα μπάνια, παρόλο που μένω πολύ κοντά σε διάφορες παραλίες της Αθήνας, δεν έχω τολμήσει ούτε μια φορά να μπω για μπάνιο... ![]()
Προτιμώ να περιμένω για κάποια εξόρμηση σε πιο μακρινές παραλίες!
Η ζέστη πάντως αρχίζει και γίνεται λίγο έντονη όμως δεν πειράζει.
Θα το ξεπεράσουμε. ![]()

Ζεστή η μέρα και σήμερα...
Τυχερός και πάλι Dying Incubus. Και γώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τις πιο μακρινές παραλίες... Και μου χει λείψει το μπάνιο στην θάλασσα πραγματικά πολύ...Και το χειρότερο μάλλον θα αργησω να παω... Οπότε κάνε και καμιά βουτιά για εμάς...

Μπρρρρρρ το θυμάμαι και κρυώνω, μάλλον υπόγεια ρεύματα και πηγές θα υπήρχαν εκεί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, κάτι άλλο που μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση είναι, το ότι τα σκυλάκια και ειδικά τα αδέσποτα γνωρίζουν ανάγνωση, δεν εξηγείται αλλιώς η πινακίδα που υπήρχε και έγραφε με μεγάλα γράμματα:"Απαγορεύονται τα αδέσποτα"
![]()

Δυστυχώς για να καταφέρεις να κάνεις μια βουτιά στις παραλίες της Αττικής, πρέπει πρώτα να έχεις περάσει από 6αμηνη εξάσκηση γιόγκα ώστε να καταφέρεις να έχεις τα νεύρα σου σε απόλυτη ηρεμία από την πολύ κίνηση, μην ξεχνάμε βέβαια και τα μπάνια που θα προηγηθούν μέσα στο αμάξι μέχρι να φτάσεις στην πολυπόθητη παράλια… ![]()
![]()
Βέβαια και όταν φτάσεις στην παραλία η ταλαιπωρία δεν τελειώνει..