- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Παρακαλούνται να σταματήσουν επιτέλους τις σπόντες και να λύσουν τις τυχόν διαφορές τους έξω από το forum...

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 16/11/2005 14:31:04
τσάκω ένα!

![]()
![]()
υ.γ. κι άλλη φορά τέτοιες ευαισθησίες να τις εκδηλώνεις προς όλους ε?

bitch and bites
Δεν ονομάτισα κανένα ώστε να κατηγορηθώ για μεροληψία...

In anticipation of my resurrection...
ένας απ' αυτούς είναι οι ίδιες μας οι πράξεις, ενώ αντίθετα, τα λεγόμενα μας πολλές φορές μας διαψεύδουν...
στην προκειμένη όταν ο Deva Parinito μου "χωνότανε" κάθε τρεις και τσουπ όπου έβρισκε, με σχόλια εξαιρετικά
υποτιμητικά, δεν σε είδα να φέρνεις τις ίδιες αντιρρήσεις...
αντιληπτόν?
γι'αυτό λοιπόν, προσπάθησε πριν μπεις στην διαδικασία να κάνεις τον ειρηνοποιό, να σιγουρεύεσαι πως είσαι πράγματι
αντικειμενικός...
στην τελική, οι "αναταράξεις" μέσα στο φόρουμ ποτέ δεν ζημίωσαν την αλήθεια, ούτε το φόρουμ... του δίνουν την ευκαιρία
να αποβάλλει, αυτούς που εντέχνως προσπαθούν να του επιβληθούν...
φιλικά
Galadriel

bitch and bites
Ενδοραματικά και παθιασμένα γράφω.
Πέστε τα στην Ακαδημία της Αθήνας που είμαι κριτική επιτροπή, στον σύλλογο Λογοτεχνών και... και...
Ενοχληθήκατε.
Ασχοληθείτε, με τα της φαντασίας και μην ενοχλείτε ήρεμους κι ευτυχισμένους ανθρώπους.
Φιλούρες.
Σε θαμπές και μη μούρες.

Α.Ρ. Ποιός καλέ αγγίζει δράκοντες;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Δεν έχει νόημα. Ο καθένας λέει τα δικά του.
Ας ασχοληθούμε εντός forum με ανάπτυξη θεμάτων που δεν έχουν σχέση με προσωπικά.
Δεν ενοχλώ κανέναν. Προχωρώ. Και σήμερα που έχω την πρώτη μου εκπομπή δεν θα ταραχτώ καλή μου. ΄Αλλωστε μου δόθηκε έναυσμα να ρωτήσω στον αέρα σήμερα τους ακροατές τι σχέση έχουν οι μπαρούφες με τις τρούφες. ΄Ετσι γιά να τους γλυκάνω. Χαλαρά.
΄Οταν έχεις ένα χέρι δίπλα σου και άπειρους φίλους η ζωή είναι φωτιά.
Γιατί καλέ ταράζεται ο κόσμος.
Η Σάνδη έλεγε, ένας έξυπνος άνθρωπος επωφελείται και από τα κακά ακόμη που λέγονται γι΄αυτόν.
Τσίφτη λεβέντη Ανατόλ Φρανς είχες δίκιο.
Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέπτεται σοφά πράγματα και να κάνει γελοία.
Να κλείσω θρησκευτικά; Χρυσόστομέ μου σοφά τα έλεγες κι εσύ ψυχούλα μου:
ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΘΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΡΑΙΟΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗΝ ΨΥΧΗΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟΝ ΠΛΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΝ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΛΟΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ...
ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΚΙ ΕΙΝ΄ΜΕΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ...
ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ.
ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΖRA POUND ίδιος ο πατέρας μου σαν φιγούρα έλεγε:
Ω! ΘΕΕ! Ω! ΑΦΡΟΔΙΤΗ όχι εγώ η άλλη- Ω! ΕΡΜΗ! ΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΙΟ
Η ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
Εκτός από το αναθεματισμένο αυτό επάγγελμα του λογοτέχνη
όπου χρειάζεται σε εγρήγορση να έχεις πάντα το μυαλό σου. 
Α.Ρ.
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΟΥ...
ΣΟΦΙΑ ΜΕΓΑΛΗ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 16/11/2005 15:36:21

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ