- Πως θα επέλθει ο νέος Μεσαίωνας; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φίλε Απέριττε νομίζω ότι πολύ σοφά σε συμβούλευσε ο φίλος σου.
Στην καβάντζα πρόσθεσε και λίγο μελάκι... η πληρέστερη τροφή και δεν χαλάει.
Οπως έχετε ήδη επισημάνει ορισμένοι, όλη αυτή η συσώρευση πληθυσμού στις μεγαλουπόλεις ήταν προσχεδιασμένη με σκοπό τον έλεγχο των μαζών.
θα επισημάνω μόνο την διατροφή.
Σε ένα χωριό η κάθε οικογένεια έχει και τον κήπο της.Τομάτες,πατάτες,πιπεριές,μελιτζάνες,καρότα,κρεμύδια,μαρούλια,
φρούτα κ.λ.π. κ.λ.π.
Εχει και τις κοτούλες, τις κατσικούλες, κανένα γουρουνάκι, μερικά κουνελάκια .
Εχει το κρασάκι του,τη ρακί του κ.λ.π.
Με λίγα λόγια στο θέμα της διατροφής ο άνθρωπος της επαρχίας είναι σχεδόν καλυμένος. Δεν πάει να ακουμπήσει τα λεφτά του στα πολυεθνικά
super market γιά να αγοράσει λεμόνια Αργεντινής και σκόρδα Κίνας.
Δεν πάει στα πολυεθνικά φαστφουντάδικα να φάει σκουπίδια.
Ας μην επεκταθώ στα φυτοφάρμακα,ορμόνες,αντιβιοτικά κ.λ.π...
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά εδώ και 18 χρόνια ζω στην επαρχία.
Χωρίς υπερβολή όταν έρχομαι στην Αθήνα αρρωσταίνω ψυχικά.
Πραγματικά απορώ πως μπορείτε και ζείτε (όσοι ζείτε στην Αθήνα) σε αυτή την επίγεια κόλαση.
Σε ένα ενδεχόμενο οικονομικό κραχ (που νομίζω ότι δεν είναι και πολύ μακριά) πως θα επιβιώσετε?
Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα ακόμη τουλάχιστον οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει την επαφη τους με τον τόπο καταγωγής τους ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι από την επαρχία.
Ο μεσαίωνας είναι ήδη εδώ.
Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη, απλά ξεγελιέται από τις ψευδαισθήσεις που του πασάρουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής,την τεχνολογία,τις ανέσεις,την δήθεν πληροφόρηση.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΙΣΩΣ?
Εκεί είχαν μεσαίωνα οι... Μπαρισάντ Πιτρί, Gretel.
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

leasehold and freehold!
Σας θυμίζει τίποτα αυτό?
Χωρίς παρεξήγηση, όταν αναφέρεστε σε γεγονότα τουλάχιστο προσπαθήστε να επιβεβαιώνετε πριν γράψετε κάτι διότι έτσι (τουλάχιστο στα μάτια μου) περνάμε από τη συζήτηση στη μπουρδολογία και είναι αδύνατο να δώσουμε -έστω και στο ελάχιστο- κάποια σοβαρή διάθεση ανάγνωσης σε αυτά που γράφετε.
ευχαριστώ,
quote:quote:
ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΙΣΩΣ?
Εκεί είχαν μεσαίωνα οι... Μπαρισάντ Πιτρί, Gretel.
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ? Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ

quote:
ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ? Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ
A! Καλά... Με τέτοιο ζώδιο, you don't have a chance. ![]()
Καλώς ήλθες, Βασίλης Τ.!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Επίσης αναρωτιέμαι γιατί ένας άνθρωπος με το που μπαίνει ακολουθεί μια τέτοια τακτική. Εκτός αν εισαι σε εντεταλμένη υπηρεσία οπότε άξιος ο μισθός... Κατά τα άλλα πριν κατηγορείς κάποιους κάτσε και σκέψου λίγο περισσότερο και θα δεις ότι δεν είναι και τόσο μπούρδες αυτά που γράφουν...
Παρ' όλα αυτά... φιλικά... Απέριττος...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:quote:
ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ? Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙA! Καλά... Με τέτοιο ζώδιο, you don't have a chance. [
ΚΛΑΨ ΛΥΓΜΜΜ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ?

Επίσης αναρωτιέμαι γιατί ένας άνθρωπος με το που μπαίνει ακολουθεί μια τέτοια τακτική. Εκτός αν εισαι σε εντεταλμένη υπηρεσία οπότε άξιος ο μισθός... Κατά τα άλλα πριν κατηγορείς κάποιους κάτσε και σκέψου λίγο περισσότερο και θα δεις ότι δεν είναι και τόσο μπούρδες αυτά που γράφουν...
Παρ' όλα αυτά... φιλικά... Απέριττος..."
Έχω έναν γνωστό ο οποίος αγόρασε αυτοκίνητο, αυτό δεν με κάνει σε καμία περίπτωσή μηχανικό αυτοκινήτων ούτε αυθεντία σε θέματα αυτοκινήτου, ούτε βέβαια και ο γνωστός μου που το αγόρασε σε καμία περίπτωση δεν είναι τίποτα από τα δυό.
Θέλω λοιπόν να πω ότι ο γνωστός κάποιου σε καμία περίπτωση δεν είναι αξιόπιστη πηγή μόνο και μόνο επείδη είτε τυχαίνει να έχει μια συγκεκριμένη συναλλαγή είτε επειδή τυχαίνει να είναι γνωστός του!
Σωστά?
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες τι να σχολιάσω? θα αρκεστώ στο να πω ότι απλά έγραψα για κάτι που θεώρησα ανακριβές χωρίς καν να αναγνώσω το ψευδώνυμο του συντάχτη... νομίζω ότι με αδικείς.
ευχαριστώ, και προτείνω να συνεχίσουμε στο θέμα που όντως είναι ενδιαφέρον