ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Jaya31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GDS1Μέλος
07/06/2005, 15:31:15
Ασπρόμαυρη αλλά καθώς θα την τράβαγα θα του έλεγα:

"Σου είπα μακρία από τον Μητσοτάκη, εσύ πήγες και έκανες tour μαζί του, τώρα say cheese"

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

Deghar AdharkΜέλος
08/06/2005, 12:34:50
βασικα το σκεφτηκα οτι μπορει να μην ειναι αυτη και να ειναι αυτη που απαντησαν οι αλλοι αλλα ηταν ερωτηση παγιδα.....
λοιπον,θα τραβαγα μια ασπρομαυρη ωστε να αποθανατισω το συμβαν με πιο δραματικο τροπο,μαλιστα αν ειχα και αυτοματη θα μας επαιρνα και τους δυο.

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

13/06/2005, 12:34:55
ελα ρε deghar απο το στομα μου μου το πηρες [φτυσε και δοστο μου!]
ασπρομαυρη για συναισθημα αλλα υψηλη αναλυση για να μη μου λενε οτι ειναι ψεφτικη και φλου οπως οι φοτο των ufo's!
βεβαια αν ηταν να τον πλησιασω για να φοτογραφηθω μαζι του, θα του επιανα και το χερι να των σωσω! σκεψου ποσα δολαρια θα κονομαγα αν εσωζα τον πλανηταρχη!!
ασχετο αν θα καταδικαζα ολο τον υπολειπο πλανητη!!
οποιος κι αν ηταν παντως δεν θα μπορουσα να τον αφησω να παιθανει ακομα και αν αυτο μου στοιχιζε το πουλιτζερ!!!
αρκει να μην κινδυνευε η ζωη μου, τοτε θα εψαχνα για βιντεοκαμερα και θα περιμενα να πνιγει!!!

Oxygen_girlΜέλος
13/06/2005, 14:53:17
quote:

οποιος κι αν ηταν παντως δεν θα μπορουσα να τον αφησω να παιθανει ακομα και αν αυτο μου στοιχιζε το πουλιτζερ!!!

Μα τι λεπτότητα...!!!

Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα. Πιστεύω ότι θα τον έσωζα. Ό,τι και να έχει κάνει, του αξίζει ένα πιο...ηρωικό τέλος!!! (lol)

Την φωτογραφιούλα, όμως, θα την έβγαζα, θα την έκανα γιγαντοαφίσα και θα την κόλλαγα στον τοίχο του δωματίου μου!!!!!!!!!!!
Είπαμε να τον βοηθήσω, αλλά όχι να χάσω και το πλάνο!

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

Oxygen_girlΜέλος
13/06/2005, 14:57:28
Α! Ξέχασα να γράψω μια λεπτομέρεια...
Θα έβγαζα μαυρόασπρη φωτογραφία για να υπάρχει και ένα πέπλο μυστηρίου...(WoW!!!)

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

16/06/2005, 12:30:33
μεχρι να βγαλεις σωστη φοτο [εστιαση, αποσταση, φως κλπ ακομα και με ψηφιακη]παει ο μπους!! παντως, αν και συμπαθω τους αμερικανους, οντως στον μπου αξιζει ενα αλλο τελος... ηλεκτρικη καρεκλα! κριμα που καταργηθηκε! εχεις δει το πρασινο μιλι; ε, χωρις σφουγκαρακι!

KrisnnaΜέλος
16/06/2005, 16:55:56
quote:
Θα τραßούσατε έγχρωµη ή ασπρόµαυρη φωτογραφία;

Θα τραβούσα έγχρωμη φωτογραφία άν είχα την κατάλληλη μηχανή
Καλό είναι βέβαια κάθε φορά που κινδυνεύει ένας συνάνθρωπος μας να προσπαθήσουμε να τον σώσουμε έστω και με δικό μας τίμημα αλλά για τον συγκεκριμένο δέν νομίζω οτι αξίζει καθόλου τον κόπο.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

16/06/2005, 17:40:34

.

σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις ο ανθρωπινος εγκεφαλος κατακλυζεται απο αδρεναλινη.

η αδρεναλινη σε σωστες δοσεις οξυνει τις αντιδρασεις, αλλα σε μεγαλυτερες (οπως στην περιπτωση μας που πρεπει να σωσεις τον πλανηταρχη) αμβλυνει τα αντανακλαστικα και θολωνει την αντιληψη.

.

.

.

ετσι εξηγειται κυριε προεδρε το οτι μεσα στην ταραχη μου, επιασα κατα λαθος τον τσιμεντολιθο και οχι το σωσιβιο...

.

την κοπελα με το στρινκ την εσωσα παντως!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

Deghar AdharkΜέλος
20/06/2005, 14:36:05
μιλησα στον μπους και μου απαντησε.......

χιουμορ

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
20/06/2005, 14:56:02
Εάν ήξερα ότι δεν θα τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλον, θα προτιμούσα αυτό το "από την άλλη µπορείτε να κερδίσετε το ßραßείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη." Πούλιτζερ...
...και με έγχρωμη!

Αλλά μάλλον θ' αντικατασταθεί, οπότε...

Δείκτης...;

galazia_sfairaΜέλος
21/06/2005, 13:34:36
.......έλα μου ντε θα τοχεις κρίμα μια ζωή ,και ο επόμενος θα είναι χειρότερος απο αυτον εδώ.......μόνο αυτός ήταν τότε για διακοπες.....οι υπόλοιποι δυνατοί που βρίσκονταν

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"