ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕΛΗΝΗ-ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΕΛΗΝΗ-ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Skies tou Fegariou61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
08/09/2007, 18:14:08
quote:
σκεφτόμενος αυτά που γράφω αλλά και αυτά που διαβάζω εδώ,έχω μία αναπτύξει μία θεωρία,σύμφωνα με την οποία,αν το prog στην αγγλία ξεκινάει από τη σκηνή του canterbury,στην αμερική ξεκινάει από τη σκηνή της βοστώνης και από μπάντες όπως οι ultimate spinach - beacon street union - h.p. lovecraft - phluff κλπ

Για το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα. Από την δυτική ακτή υπήρχαν και οι United States of America, από το Los Angeles. Είναι περισσότερο proto-electronica experimental ψυχεδέλεια. Τους phluff δεν τους έχω ακούσει ούτε σαν όνομα!!!

Την τριάδα όμως που αναφέρεις την ξέρω καλά. Κάποτε ήμουνα πορωμένος με τους Beacon Street Union και τους Ultimate Spinach. Από lovecraft μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο.

Παρεπιπτόντως αυτά είχαν κυκλοφορήσει σε βινύλιο σε ελληνική έκδοση παλιά τέλη 80 (?) και από κει τα έχω. Καταγρατσουνισμένα από ένα παλιό πικάπ που είχα.

Για το canterbury, νομίζω ότι ήταν λίγο πιο μετά, αλλά να κοιτάξω τις πηγές μου, δεν πέρνω και όρκο.

Οπότε τώρα να ψάξω να βρω τους MU και τους Phluff!