- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
για καλύτερη οπτική επαφή με τα αεροσκάφη που πετούσαν ασχέτως
θερμοκρασίας ή βαρομετρικών αλλαγών...
Tα στοιχεία της ΠΑΤΕΝΤΑΣ είναι...
quote:
Attorney, Agent, or Firm: Sciascia; Richard S.; St. Amand; Joseph M.; Primary/Assistant Examiners: Blix; Trygve M.; Kelmachter; Barry L.
U.S. References: Show the 1 patent that references this one
Patent Issued Inventor(s)
Title
US1619183* 3 /1927 Bradner et al.
US2045865* 6 /1936 Morey
US2591988* 4 /1952 Willcox
US3531310 9 /1970 Goodspeed et al. PRODUCTION OF IMPROVED METAL
OXIDE PIGMENT
USR0015771* 2 /1924 Savage* some details unavailable
Και τα συστατικά του είδους αυτού...
quote:
CONTRAIL POWDER FORMULATION
Ingredient % by Weight
Colloidal Silica (e.g., Cabot S-101 Silanox)
10
primary particle size 0.007µ
Silica gel (e.g., Syloid 65)
5
average particle size 4.5µ
quote:
ALOS λέει....Επιστημονικό άρθρο του πανεπιστημίου του Μ.Ι.Τ λέει οτι γενικά οι πτήσεις έπεσαν
κάπου 20-30% μετά απο την 11η Σεπτεμβρίου τον πρώτο καιρό...
http://web.mit.edu/airlines/www/the-airline-industry/the-airline-industry.htmΤα επίσημα γραφήματα στο τέλος του 2004 δείχνει με ακριβεια τον αριθμό όλων των
πτήσεων καθώς και την μείωση των πτήσεων σε γράφημα...Στις 350000 πτήσεις τον χρόνο, ανα ημέρα, *(ημ.φωτο) βρίσκεις λιγότερες
απο 960... Όσες λοιπόν γραμμές και άν τραβήξεις σε ΟΛΕΣ τις ΗΠΑ
δύσκολα με πείθεις οτι οι μισές γραμμές έγιναν στην Georgia της φωτο
http://www.protectourbay.org/airstats/stats.htmlEdited by - ALOS on 29/05/2006 22:12:15
Νομίζω πώς πριν βάλεις στοιχεία που υποστιρίζουν τα λεγόμενά σου θα όφειλες να τα μελετήσεις καλύτερα και να δείς περί τινός πρόκειται...
Η γραφική παράσταση που μας έβαλες αφορά το SFIA... που είναι το San Francisco International Airport και όχι ολόκληρης της χώρας...
Έστω λοιπόν με τα δεδομένα του Σαν Φρανσίσκο μας λές οτι γίνονται καθημερινά 950 πτήσεις (απογειώσεις προσγειώσεις) δλδ περίπου 40 την ώρα.... με δεδομένο οτι τα τραιλς μπορούν διατηρούνται και 2 ώρες αυτό μας κάνει 80 τραιλς μόνο από τα αεροπλάνα που πάνε Σαν Φρανσισκο... βάλε και πόσα άλλα πετανε και δεν προσγειώνονται..δλδ πηγαίνουν σε άλλους προορισμούς....
Πίασε τώρα και το Σικάγο "Ο Χαρα" αεροδρόμιο...με 140 και βάλε πτήσεις την ώρα.... Βάλε και τα αλλα αεροδρόμια ....και θα δείς οτι όντως δεν θα βλέπεις την αμερική στο χάρτη.....
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ....ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ....
Καλή σου μέρα...

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Το μήνυμα είναι το εξής:
Απ' ό,τι βλέπω στην συνέχεια το μέλος toxotis σου εξήγησε το λόγο που σου έστειλε το μήνυμα που μου παρέθεσες και σου εξηγεί τι ήθελε να σου πεί.
Τώρα, όσον αφορά την κίνηση που θα κάνεις εσύ, πιστεύεις οτι είναι καλό να την πείς δημοσίως ή να στείλεις κάποιο e-mail στην toxotis ώστε να το συζητήσετε?
Προσωπική μου άποψη είναι πως είναι καλύτερη επιλογή το δεύτερο.
Προτού αναλύσουμε αν τα λεγόμενα που απηύθυνε κάποιος στο πρόσωπο μας είναι υποτιμητικά κι αντιβαίνουν τους κανονισμούς των συζητήσεων, θα ήθελες να μου πείς αν πιστεύεις πως η δική σου συμπεριφορά στο θέμα αυτό ήταν η καλύτερη που θα μπορούσες να έχεις?
Εάν θεωρείς πως η toxotis εκφράστηκε υποτιμητικά απέναντι σου, μήπως κι εκείνη νιώθει οτι εκφράστηκες υποτιμητικά για εκείνη?
Εν πάσει περιπτώσει, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω επί του θέματος μιάς και πιστεύω πως κι οι 2 έχετε επιδείξει οτι διαθέτετε την ωριμότητα ώστε να αποφεύγετε μια κατάσταση η οποία ούτε την παρούσα συζήτηση θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά ούτε κι εσάς.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Για τους χαμηλούς μισθούς και την ακρίβεια στις αγορές, θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής μας άμεσα, πώς αντιδράτε?? Ή μήπως δεν αντιδράτε??Αρα μήπως η όλη σημασία του τόπικ, είναι απατηλή" και απλα΄έτσι για να έχουμε να λέμε κάτι??
Δε νομίζω αγαπητέ μου ότι είσαι σε θέση να ξέρεις πως παλεύει ο καθένας μας με αυτά τα καθημερινά προβλήματα... Κάποιος μπορεί να είναι σε κλαδικές και να κάνει διαδηλώσεις, κάποιος άλλος να είναι αναρχικός και κάποια άλλη μπορεί να βάζει βόμβες... Δε μπορείς να ξέρεις έτσι δεν είναι?
quote:
πολλοί από εσάς συμετέχετε σε βλαβερές για την υγεία σας ενέργειες, δηλαδή:1)Καπνίζετε
2)Ζείτε σε πόλεις με καυσαέριο
3)Χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο
4)Τρώτε junk-food
Το θέμα βούληση σου λέει κάτι αγαπητέ Agnostic ή μήπως για σένα η βούληση είναι κάτι αμελητέο?
Τι να ήθελε άραγε να πει ο ποιητής όταν έλεγε "Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα?..."
Κοινώς μπορώ να έχω την επιλογή να πεθάνω από χοληστερίνη αντί να πεθάνω από ίνωση των πνευμόνων

http://www.bts.gov/press_releases/2006/bts020_06/html/bts020_06.html
Λοιπόν ο αριθμός των πτήσεων σε όλη την Αμερική είναι περίπου 10,000,000 το 2003
ώστε την μέρα να βγαίνει να υπάρχουν κατα μέσο όρο 27400 πτήσεις την ημέρα.
¶ν αυτές πάλι τις διαιρέσουμε σε 24 ώρες θα δούμε οτι κάθε ώρα υπάρχουν σε όλη
την Αμερική 1140 πτήσεις περίπου. ¶ν δούμε οτι τα μεγάλα αεροδρόμια είναι 5300
απο τα 14300 συνολικά τότε (πάλι κατα μέσο όρο & άν πάρουμε μόνο 530 αεροδρόμια)
βγαίνουν 29 πτήσεις την ώρα ανα αεροδρόμιο. ¶ρα στο αεροδρόμιο της Georgia μέσα
σε δύο ώρες θα πρέπει να φαίνονται γύρω στις 60 γραμμές το πολύ και πάλι υπο Κ.Σ.
Εδώ έχουμε εκατοντάδες φορές περισσότερες σε σημείο να φαίνονται απο ΔΟΡΥΦΟΡΟ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι στην συγκεκριμένη φωτο δεν είναι καλυμμένη όλη η
Αμερική άλλα μόνο η πυκνοκατοικημένη περιοχή κοντά στη Georgia
τώρα που το ξαναδιάβασα, είδα ότι σου είπα περισσότερα απ ότι χρειαζόταν.
Κοίταξε, μπορέι να μην συμφωνώ 100% με την άποψή σου, συμφωνώ όμως ότι έχεις ερωτήσεις που με κάποια δυσκολία απαντούνται.
Δε συμμετέχω όμως σε ερμνείες, που εγώ προσωπικά αξιολογώ ότι είναι αποτέλεσμα παρερμηνέιας (μην επεκταθούμε, προσωπική μου άποψη έιναι), ίσως και καθοδηγημένης, που παντρεύει άγνοια και αφέλεια, και γίνεται όπλο στα χερια κάποιων, που δεν θέλω να έχω καμία σχέση. (φέρτε μου το Betadine να απολυμανθώ, κάψτε μου τα εγκεφαλικά κύτταρα που μου θυμίζουν ότι υπήρξα κάποτε φιλικός, βάλτε μου αλυσίδες να μην ξαναπλησιάσω σε αυτά τα άτομα)
Με λίγα λόγια, αναγνωρίζω ότι ήμουν άδικος απέναντί σου.
Χαιρετώ.
quote:
Δε νομίζω αγαπητέ μου ότι είσαι σε θέση να ξέρεις πως παλεύει ο καθένας μας με αυτά τα καθημερινά προβλήματα... Κάποιος μπορεί να είναι σε κλαδικές και να κάνει διαδηλώσεις, κάποιος άλλος να είναι αναρχικός και κάποια άλλη μπορεί να βάζει βόμβες... Δε μπορείς να ξέρεις έτσι δεν είναι?
Πράγματι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πως αγωνίζεται ο καθένας για τα προαναφερθέντα προβλήματα. Ετσι κι αλλιώς εξέφρασα μια προσωπική εκτίμηση και προβληματισμό σύμφωνα με όσα μπορώ να δω γύρω μου και να μάθω.Και δεν απαιτώ από κανέναν να κάνει οτιδήποτε εννοείται.
quote:
Το θέμα βούληση σου λέει κάτι αγαπητέ Agnostic ή μήπως για σένα η βούληση είναι κάτι αμελητέο?
Οχι, δεν είναι αμελητέο.Πιστεύω όμως ότι μπορεί να χαλιναγωγηθεί από εμάς σε κάποιο βαθμό.
quote:
Τι να ήθελε άραγε να πει ο ποιητής όταν έλεγε "Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα?..."
Δε γνωρίζω. Πάντως πολλά γίνονται για μας χωρίς εμάς.Πάντα ετσι ήταν. Το θέμα μου είναι σε τι βαθμό αντιδρούμε. Ας αντισταθούμε πρώτα στα εύκολα και βατά και μετά βλέπουμε για τα πιο πολύπλοκα. Θα με ενδιέφερε πάντως να ακούσω ένα πρόγραμμα αντίδρασης για τους ψεκασμούς. Να κάνουμε ντου ας πούμε σε κάποιο σχετικό αεροδρόμιο με ρόπαλα?? Να ρίξουμε μπογιά ή γιαούρτι στον πιλότο που ρίχνει τα chemtrails όταν αυτός θα αποβιβάζεται από το αεροπλάνο του?? Υπάρχει κάποιο κόμα που να θέλει να τα πολεμήσει ώστε να το ψηφίσουμε??Τι προτείνετε να κάνουμε??
quote:
Κοινώς μπορώ να έχω την επιλογή να πεθάνω από χοληστερίνη αντί να πεθάνω από ίνωση των πνευμόνων
Υποθέτω πως ναι.Αλλωστε όπως λέει το σοφό λαϊκό ρητό "Οταν οι άλλοι ανακάλυπταν το λάδι, εμείς οι Ελληνες είχαμε ήδη χοληστερίνη". (έτσι δε λέει ρε παιδιά??)
![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
quote:
-Να κάνουμε ντου ας πούμε σε κάποιο σχετικό αεροδρόμιο με ρόπαλα??
-Να ρίξουμε μπογιά ή γιαούρτι στον πιλότο που ρίχνει τα chemtrails όταν αυτός θα αποβιβάζεται από το αεροπλάνο του??-Υπάρχει κάποιο κόμα που να θέλει να τα πολεμήσει ώστε να το ψηφίσουμε??Τι προτείνετε να κάνουμε??
![]()
![]()
Το Νο1 απορρίπτεται... είμαι κατά κάθε είδους βίας...
Τώρα με τις τιμές που έχουν τα γιαούρτια το Νο2 δεν συμφέρει...
Το Νο3 απορρίπτεται γιατί στην Ελλάδα ζούμε και ως γνωστόν κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό!![]()
![]()
![]()
Για αρχή όμως θα μπορούσαμε να έλθουμε σε επαφή με κάποιες οικολογικές οργανώσεις να δούμε αν έχουν κάτι υπόψη τους και αν έχουν να ξεκινήσουμε κάποια εκστρατεία ενάντια στα chemtrails μαζεύοντας υπογραφές και φέρνοντας το θέμα στη Βουλή...
Το θέμα είναι βέβαια να έχει γνώση η οικολογική οργάνωση (πράγμα δύσκολο αφού οι μεγαλύτεροι χορηγοί της είναι μεγάλες πολυεθνικές και αρχηγοί κρατών....)![]()
Και βέβαια το σπουδαιότερο να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών μας γιατί το 90% σιγουριάς δε μου είναι αρκετό για να φέρω το θέμα στη Βουλή γιατί αν προκύψει σωστό το 10% θα γίνω ρόμπα και δε το θέλω. Ετσι δεν είναι??

quote:
ALOS λέει....Χαίρομαι που κάποιος εξετάζει αυτά που λέω και δεν τα αφήνει ασυμμάζευτα
http://www.bts.gov/press_releases/2006/bts020_06/html/bts020_06.htmlΛοιπόν ο αριθμός των πτήσεων σε όλη την Αμερική είναι περίπου 10,000,000 το 2003
ώστε την μέρα να βγαίνει να υπάρχουν κατα μέσο όρο 27400 πτήσεις την ημέρα.
¶ν αυτές πάλι τις διαιρέσουμε σε 24 ώρες θα δούμε οτι κάθε ώρα υπάρχουν σε όλη
την Αμερική 1140 πτήσεις περίπου. ¶ν δούμε οτι τα μεγάλα αεροδρόμια είναι 5300
απο τα 14300 συνολικά τότε (πάλι κατα μέσο όρο & άν πάρουμε μόνο 530 αεροδρόμια)
βγαίνουν 29 πτήσεις την ώρα ανα αεροδρόμιο. ¶ρα στο αεροδρόμιο της Georgia μέσα
σε δύο ώρες θα πρέπει να φαίνονται γύρω στις 60 γραμμές το πολύ και πάλι υπο Κ.Σ.Εδώ έχουμε εκατοντάδες φορές περισσότερες σε σημείο να φαίνονται απο ΔΟΡΥΦΟΡΟ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι στην συγκεκριμένη φωτο δεν είναι καλυμμένη όλη η
Αμερική άλλα μόνο η πυκνοκατοικημένη περιοχή κοντά στη Georgia
Προσπάθησε να μετρήσεις τις γραμμές....πάνω απο 50 δεν τις κόβω....

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
πλήθος τους (που είναι περίεργο δεδομένου οτι για να δούμε μία είναι
διπλά περασμένη κοντινή περιοχή, αλλα για τον τρόπο που αυτές υπάρχουν
στον "χαρτη". Δεν είναι λογικό να έχουμε μία εξάπλωση γύρω απο ένα
αεροδρόμιο σαν αυτή ?

Edited by - ALOS on 31/05/2006 14:06:59