ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το αρωμα - - Κινηματογράφος -

- Το αρωμα - - Κινηματογράφος -

kate142ks5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
kate142ksΝέο Μέλος
02/07/2007, 18:42:08
hi paidia,
ena na xerete, kamia sxesi to biblio me tin tainia! to bblio htan para polu kalo se anti9esi me tin tainia & ton protagonisti! Sas to leo gia na min eisaste prokatilimenoi osoi eidate tin tainia & na dia basete to biblio!
Bye !!!!!!
02/07/2007, 19:17:44
Αγαπητή kate142ks, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς κι όχι με λατινικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...

AnaisΝέο Μέλος
24/07/2007, 18:34:48
παιδιά προτείνω να διαβάσετε πρώτα το βιβλίο και μετά αν θέλετα να δείτε και την ταινία! Το βιβλίο κατα τη γνώμη μου είναι πολύ καλό αν και βρίσκω το τέλος λιγάκι υπερβολίκο! Η ταίνια είναι αρκετά καλή και δεν βρίσκω καμία απο τις σκηνές ιδιαίτερα σκληρή, παρα μόνο στα πλαίσια της ιστορίας που πρέπει να αναδειχθεί! Βεβαία για να γίνει ταινία το συγκεκριμ΄ρνο βιβλίο προφανώς ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να κόψει σκήνες και να ρίξει όλο το βάρος στην δράση του ήρωα ως δολοφόνου (ο καθώς ο πλήρης τίτλος της έιναι: Το άρωμα. Η ιστορία ενός δολοφόνου.), σε αντίθεση με το βιβλίο που επικεντρώνεται και σε άλλα πιο ενδιαφέροντα ζητήματα, όπως για παράδειγμα η τέχνη της αρωματοποιίας! Το βιβλίο, τέλος, αξίζει χίλιες φορές παραπάνω και θα συνιστούσα ανεπιφύλαχτα να το διαβάσετε!

h psyxh mou einai h dynamh mou*

01/02/2010, 04:35:45
Λοιπόν, κατάφερα κι εγώ επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό (όπως φαίνεται) να δω την ταινία. Αν και αρχικά ήμουν προκατειλημμένος αρνητικά νομίζοντας ότι θα παρακολουθήσω ένα βαρετό μείγμα ρομάντσου,δράματος και θρίλερ, στην πραγματικότητα η ταινία παρά την μεγάλη της διάρκεια κατάφερε να με ενθουσιάσει και να μου κρατάει συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον. Ομολογώ πως ήταν πρωτότυπη, αριστοτεχνικά στημένη, με υψηλού επιπέδου ερμηνείες και ικανοποιητικό αφηγηματικό σκελετό. Το τέλος πραγματικά δεν το περίμενα και το είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικό. Η ιδέα για τη δημιουργία του τέλειου αθάνατου αρώματος μέσω του αιμοβόρου τρόπου παρασκευής του ήταν μεγαλειώδης (έστω κι αν προέρχεται από βιβλίο) και δεν με χάλασε καθόλου η έλλειψη σκληρών σκηνών διότι είχα καταλάβει από την πρότερη έρευνά μου για την ταινία, ότι δεν πρόκειται για σπλατεριά ή κάτι κοντινό στα αιματοβαμμένα θρίλερ. Γενικά "Το Αρωμα" είναι από τις ταινίες εκείνες που δυσκολεύεσαι να τις κατατάξεις σε συγκεκριμένη κατηγορία και συνήθως αυτό υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι ξεχωριστό, που έχει να μας προσφέρει πολλά.
Well done!

Lost in Necropolis

La ville de la mort

18/02/2010, 11:16:19
Προσωπικά, θα την έβλεπα με μεγάλη μου χαρά για δεύτερη φορά την συγκεκριμένη ταινία!
Ούτε αίματα, ούτε splatter κλπ κι οι ερμηνείες μου είχαν αφήσει πολύ καλή εντύπωση.

In anticipation of my resurrection...