- ANTIO! Έρχεται η... Συντέλεια! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
να σας ασπαστώ τρις, και να πάω για δουλειά ...
Θα παρακολουθήσω το enent απο το χώρο εργασίας
με ενα διπλό εσπρέσο σκέτο παγωμένο (αχτύπητο παρακαλώ)
(και μια και πότε δεν ξέρεις)![]()
θα ανάψω ενα τσιγαράκι εξι παρά πέντε ...
rendezvous en enfer 

Μην την σπαταλήσεις ακόμα την ευκαιρία για ατασθαλία με το τσιγαράκι, σε λιγάκι είναι η συντέλεια! Ξημερώματα Κυριακής!
Άντε, θα τα πούμε αργότερα στις Πύλες (της Κολάσεως, του Παραδείσου - δεν ξέρω, αλλά έμαθα ότι μας περιμένει πολύ ουρά, οπότε πάρε ολόκληρο πακέτο μαζί σου, γιατί θα φάμε πακέτο
)

Πλάτωνα, μείνανε μόνο λίγες ώρες ακόμα, τι θα κανείς?
Και να αμαλιτσα, ένας κατάλογος απο συγχωροχάρτια, πριν παρουσιασθω στον ύψιστο!
Ζητώ συγνώμη σε σένα καλη μου, γιατί δεν μπόρεσα να σου προσφέρω Ένα ποτήρι σαμπάνια, σε ψηλο ποτήρι!
Στα μέλη του εσωτερικά, ζητώ συγνώμη γιατί δεν τελευταία γράφω γρήγορα και ανορθογραφα.
Ζητω συγνώμη στο ζιπ, που μέχρι τώρα δεν του τα έδωσα όσα γράφει στο χέρι, όχι μόνο, γιατί αρκετά απο όσα γράφει είναι σωστά, μα γιατί θα τον λυπησω αφάνταστα.
Ζητω συγνώμη απο τον Νικομαχο, γιατί δεν πήγα αρκετά σε βάθος μαζι του.
Απο τον εαρινο, γιατί δεν τον είχα σε υπολειψη.
Απο τον δόκτορ, γιατί πολλές φορές σκέφτηκα πως ήταν άλλοι 4-5 λογαριασμοί.
Αυτές είναι οι αμαρτίες μου στον εσωτερικά, για τα μικρότερα παραπτώματα, θα τα βρω με τον Πέτρο, του αρέσει ο καλός καφές και το κουτσομπολιό. ( για το Θεό!)
Τέλος γα τις εξωτερικές μου (αμαρτίες) όσο περνούν τα χρόνια, βλέπω πως υπήρχε πάντα, μόνο μια τέτοια.
Το να μην γνωρίζεις τον εαυτο σου.
Σας εύχομαι Ένα καλο παραδεισο, με οτι και αν ασχολεισθαι!![]()
δεν ξέρω τί λέει ό ''τύπος'' μέ τό φθαρμένω βιβλίο
αλλά εγώ τώρα παω γιά ύπνο....
όλα καλά έδώ πάνω (Μακεδονια)

quote:
pandi:
όλα καλά έδώ πάνω (Μακεδονια)
next time εσεις
quote:
elo:
μήπως βρίσκομαι στον παράδεισο και δεν το ξέρω….
χμμμ ... τόσο πολύ ευχάριστο πρωινό είχες ???

Edited by - AitheroVamon on 22/05/2011 11:18:33
quote:Ε,χμμμ ... τόσο πολύ ευχάριστο πρωινό είχες ???
...Επιβιώσαμε πάντως
!

Ξυπνάω κι εγώ το πρωί και δε βλέπω ούτε η συντέλεια να έχει έρθει ούτε να έχει γίνει τίποτα το ιδιαίτερο!
Ήλπιζα κι εγώ να έκανα τίποτα ενδιαφέρουσες γνωριμίες εκεί κάτω στην Κόλαση κι έμεινα με την χαρά... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Ζούμε ακόμα;
Πάντως, κάπου πήρε το μάτι μου τον AitheroVamon να περιμένει τη συντέλεια
![]()

Κι εγώ ο καημένος πήρα ποπ κορν κι αναψυκτικά για να παρακολουθήσω το θέαμα αλλά τίποτα...
Ποιός περιμένει τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012;
Υ.Γ. Το βλέμμα του ανθρώπου στην φωτογραφία του εισαγωγικού μηνύματος είναι όλα τα λεφτά!!! ![]()

In anticipation of my resurrection...