- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
AVA=ΚΑΤΩ
TAR=ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ" ΛΕΣ "ΑΒΑΤΑΡΕ ΜΕ"!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
quote:Δειτε την εικονα και πειτε μας αμεσα τι νομιζεται οτι βλεπετε.
το Ματι του Παντεποπτη ΛΟΑ ΜΟΖ την ωρα που ευλογουσε τον Αφθαρτο και Ανεξαντλητο Χοιρο!!!
χεβ μερσυ σου λεω... ![]()
quote:Yστερο Γράφοντας μεταξύ emental και μήλου.........
κολλητικα ειναι και τα δυο μπρο
χαχαχα!
quote:Γίνεται η Hμέρα του Hλιου (Kυρiακή) να ανατέλει Παρασκευή και Σάββατο Bράδυ ;
"δευτερα κατι εχω
την τριτη δεν αντεχω
...απ ολες τις ημερες η κυριακη μ αρεσει" ![]()
quote:(μήπως να ρωτήσω την Mαντάμ Oύρσουλα ; Tί να κάνω Oύρσουλα ;)
καλη ιδεα!
ασημωσε και θα εμφανιστει!
quote:Ω ναι! Θα βάλουμε και αερόστατο κύριε Δήμαρχε.
και τον Σακη να κανει τον εκπεσοντα αγγελο αμα λαχει ![]()
quote:Εγώ, γιατί σπάζομαι ?
γιατι ετσι γουσταρεις μπρο! ![]()
quote:μήπως να ρωτήσουμε τη μαντάμ Ούρσουλα;
το Τζέλα Δέλτα χάθηκε στην Άβυσσο
γουελκαμ Κρητικη Θεα στο τοπικ και στο φορουμ!
η τιμη τιμη δεν εχει αλλα τιμη μας που μας τιμησες.
βλεπω οτι η Ουρσουλα εχει σε πολλα να απαντησει - σφαξτε και κανα Χοιρο ορε!!!
θα μου μαρανει τον τριτο ορχι! ![]()
quote:ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ" ΛΕΣ "ΑΒΑΤΑΡΕ ΜΕ"!
ετσι ακριβως το ακουσα στις τελετες της λατρειας του Αφθαρτου και Ανεξαντλητου χοιρου στην Κρητη: αβαταρε μας μεγα Χοιρε να εχουμε μεζε να πινουμε
quote:O Εσωτερισμος για να Xωνευθει θελει μπυρα ενα καλο Ρεψιμο και μπολικο Γελιο
βεβαιως βεβαιως!!!
![]()
.
παμε ολοι μαζι τωρα μια επικληση στην Ουρσουλα
URSULΑAAAAUMmmmmmmmm
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:URSULΑAAAAUMmmmmmmmm
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
το μικρό το ποτηράκι πόσα μεγάλα ποτήρια χωράει;
εκσαρτατε - τι πινις και ποσο πινις
ΟΟΟΟΟΟΟμ
οοοοοοοΜ
αν υποψιαστω οτι το ανεκδοτο αυτο εφτασε τοσο γρηγορα ως εκει κατω...
εφτασε τεκνο μου, εφτασε - απο τον ιουλι
bzzzzZzzzt
Αμαλιαααα! ηρθε η Ουρσουλα!..
Ετοιμασε τα καλυτερα σφαχτα!
σοστι!
θα σου διαβασο και το φιλο απ τιν τιροπιτα εσενα!!!
************bzzzzt
- Α, έτσι. Περάστε μαντάμ. Ασήμι δεν έχω, κάτι χθεσινά ροξάκια μου περίσσεψαν στο ψυγείο. Βολεύεστε με τούτα ?
αλο καλο πεδι!
θαρχομε σιχνοτερα στο ναο του Λοα Μοζ - καλοτροτε βλεπο
&&&&&&&&&&&&&&bzzzt
(μήπως να ρωτήσω την Mαντάμ Oύρσουλα ; Tί να κάνω Oύρσουλα ;)
τOk, Τok...
#############bzzzt
χάθηκες στην μετάφραση καλομ';
μήπως να ρωτήσουμε τη μαντάμ Ούρσουλα;
χαμενι ισαστε ολι σας χορις την Ουρσουλα!
βριτομαρτις - κριτικι θεοτις - γκαραντι! κουλ λεγο ιμιν
το Τζέλα Δέλτα χάθηκε στην Άβυσσο.
γιατι δεν ιχε φουγαρα - ινε γνοστο
ασημωσε και θα εμφανιστει!
τζονι μποϊ, ισε σε σοστο δρομο.
κατι ακουσα για παλιο κρασι - για ριξε λιγο στην γιουεσμπι μου γιατι με κολισες εμενταλ και ξεχασα τους τονους
Ι.Γ. ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΣΙΜΟΝΕΤΕ
BBbbzZzzzzttzbzzzzzztzzzzz ki aman aman
εκ Της Υπηρεσίας - Υ.Α.Π.
quote:
λονγκ λονγκ ταϊμ εγκοου
τεν χαντρεντ σεντσουρις
Χμ... ((τζετ λανγκ/δεν δίνει και πολλά περιθώρια...))... Εχμ...
quote:quote:
Η σύνδεση με τον απομακρυσμένο διακομιστή πραγματοποιήθηκε
Αντε ρε. Eίπα κι εγώ...
Γουέλκαμ χομ...
Χόουμ-σουίτ χόουμ* κι όπου Γης Πατρίς.
Ας... ((Ρισκάν... ρισκάν διάολε!))...τίποτα//Έτσι για αρχή: Γιόκο τσόκο εκ της Υπηρεσίας//πρωτίστως στην καινούρια ΤΝ -
wow!- και στους νέους+ωραίους μεταφραστές: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6735 Απεστάλη: 22/08/2005, 02:24:13...//Θα μου επιτρέψετε να... λιγάκι ακόμα... την κατανόησή σας... Χεβ Μέρσι ...! ((-F*ck! Πότε μαζεύτηκε αυτή η στοίβα? -Κάνε τον Κινέζο, μην απαντάς! -Φερμουάρ? -Γριμουάρ...// Να ναι καλά τα παιδιά, κρατάνε τη σημαία ψηλά...!)) Ένα τσάι-δρυός-«της επαναφοράς», πλιζ...!
quote:
καλως σας βρηκα παλι αδελφια μου!
![]()
Μaster of Zero...
----------------
* Στμ. Χόουμ?... "έμενταλ!"...//Το βρήκα: ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ KAI EINAI ENAΣ, ο Κούδας! Aum... Αμάν... Αμήν.-
.
.
.
(((Ο τεκές... σε ποιον όροφο είναι?
)))
quote:
Y.Γ. Oλα υστερόγραφα είναι
Αληθώς ο Κύριος.
Καλώς σας βρίσκω, μόνο που τα βλέπω θολά ακόμα.
[γκουχ, γκουχ, το στανιό μου μέσα... η πολλή φύση μου πέφτει βαριά, πρέπει να την κόψω... γκουχ... το κέρατό μου... ωπ, πάρτο αλλιώς, θα βρείς... λίγο έλειψα και μας ζητάνε και λεφτά τώρα!... και δε μου έμεινε καπίκι τσακιστό!... ξέχασα και πού'ναι τα φώτα... να πάρει... γκουχ]
Α, μάϊστα... Ιδού μια λευκή κουκίς επί μαύρου φόντου, ωιμέ!
Και βλέπω, λέω:
1) Το φως στην άκρη του τούνελ (πιθανότατα τραίνο) [ναι, με "αι"]
2) Η καρδιά του σκότους, ο υπέρτατος τρόμος του λευκού όπως τον υπαινίχτηκε ο Μελβίλ στο "Μόμπυ Ντικ" και οι Standells στο Sometimes good guys don't wear white.
3) Τα φνορντ! Άπειρα, μικρά αλλά αποτελεσματικά, αλλάζουν τις δομές τις αντίληψης ελέγχοντας τις προσλαμβάνουσές μας και, ταυτόχρονα, αποκρύπτουν εαυτούς ούτως ώστε να μη γίνονται αντιληπτά παρά από το υποσυνείδητο.
Ρε τι πάθαμε. Εγώ όλο την flatten την image και αυτή δε ζουλιέται με τίποτα! Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτή.
[Χμ, κάτι καλό μυρίζει εδώ. Κι έχω μια λιγούρα... Μην είναι ο Χοίρος ο Ατελεύτητος; Μην είν'ο μόσχος ο σιτευτός; Τζώνυ, να πάρω κοψίδι ή θες και συ να ασημώσω;]
Ωπα, να κάτσω λίγο, πολλοί νοματαίοι εδώ μέσα και μού'ρθε μια ντράλα!
Δεν είμαι για άπλες, ξεσυνηθίζω.
Σαν το Μοζ και χειρότερα, ένα πράμα...
No Method, No Guru, No Teacher
Με αφορμη το σχολιο Της Κυρας μας των Κλειδιωνε για το ότι το φορουμ (αλλά και κάθε τοπικ λέω εγώ) είναι ζωντανος οργανισμος.
Πρώτη φορά που δεν χρησιμοποιησα δεκαρες – αφεθηκα στον Αγγελο της Βιβλιοθηκης να ορισει εξαγραμμο – σορυ μανταμ Ουρσουλα που δεν ρώτησα εσενα – θα σε χρειαστουμε πιθανόν στην μεταφραση
.
ΤΣΙΑ ΤΖΕΝ - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Επανω τριγραμμο: Σουν ο Ευγενης, ανεμος
Κάτω τριγραμμο: Λι ο Προσκολλημενος, φωτια
.
Η ΚΡΙΣΗ
Η οικογενεια.
Η εγκαρτερηση της γυναικας προαγει.
.
Η ΕΙΚΟΝΑ
Ο ανεμος προερχεται απ τη φωτια.
Η εικόνα της Οικογενειας.
Έτσι ο ανωτερος άνθρωπος έχει πειστικοτητα στα λογια του και σταθεροτητα στον τρόπο της ζωης του.
.
ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ
Εννια στην αρχη:
Κλεινεται συνεχως μέσα στην οικογενεια.
Η θλίψη εξαφανιζεται.
Εξι στη δευτερη θεση:
Δεν πρέπει να υποκυπτει στις ιδιοτροπιες της, αλλά να φροντιζει για το σπιτι και το φαγητο.
Η εγκαρτερηση φερνει καλη τυχη.
Εννια στην τρίτη θεση:
Όταν στην οικογενεια εξαπτονται τα πνευματα, η μεγάλη αυστηροτητα οδηγει σε τυψεις.
Εν τουτοις ερχεται καλη τυχη.
Όταν η γυναικα και το παιδι παιζουν και γελουν, στο τέλος ερχεται ταπεινωση.
Εξι στην τεταρτη θεση:
Είναι ο θησαυρος του σπιτιου της.
Μεγάλη καλοτυχια.
Εννια στην πεμπτη θεση:
Συμπεριφερεται στην οικογενεια του σαν βασιλιας.
Μην φοβασαι.
Καλη τυχη.
Εννια στην κορυφη:
Το έργο του προκαλει το σεβασμο.
Στο τέλος ερχεται καλη τυχη.
*
Από το βιβλίο Των Αλλαγων
.
Ναστε όλοι καλά!
Καλο ταξιδι σε οσους ταξιδευουν, ασχέτως προορισμου!
Καλως ηρθαν οσοι επεστρεψαν!
.
quote:3) Τα φνορντ! Άπειρα, μικρά αλλά αποτελεσματικά, αλλάζουν τις δομές τις αντίληψης ελέγχοντας τις προσλαμβάνουσές μας και, ταυτόχρονα, αποκρύπτουν εαυτούς ούτως ώστε να μη γίνονται αντιληπτά παρά από το υποσυνείδητο.
πηρα μαζι μου μεχρι και ηλεκτρονικο απωθητη κουνουπιων - δεν μπορεσα να τα αποφυγω με τιποτα τα ατιμα! ![]()
quote:[Χμ, κάτι καλό μυρίζει εδώ. Κι έχω μια λιγούρα... Μην είναι ο Χοίρος ο Ατελεύτητος; Μην είν'ο μόσχος ο σιτευτός; Τζώνυ, να πάρω κοψίδι ή θες και συ να ασημώσω;]
αδελφε εχω κονε τον Χοιροτροφο που τον ανεθρεψε (πρωτο ευαγγελιο), τον Θυσιαστη που τον θυσιασε (δευτερο ευαγγελιο), τον Σεφ που τον μεταστοιχειωνει (τριτο ευαγγελιο)και τον αρχιοινοχοο (τεταρτο ευαγγελιο) που ηγειται των τελετων λατρειας.
εγω ειμαι ο μεγας Τεμαχιστης Του (πεμπτο ευαγγελιο, απο τα αποκρυφα
).
μη φοβασαι, η τελετη μυησης ονομαζεται Κρασοκατανυξις.
![]()
.
.
να επικαλεστουμε την μανταμ Ουρσουλα να μας μεταφρασει την κριση?
.
.
τοκ τοκ
.
/
- Φ στο περιπου
.
μεγαλη Πεμπτη σημερα, γιορταζουν οι διαδικτυακοι LOA (δεν πιστευω να πηγατε για δουλεια σημερα?
) και ειπα να κανω μια Προσφορα στις τοπικες θεοτητες.
αλλα τι μπορω να προσφερω δικτυακα στις eso, εκτος eso και επι τα αυτα θεοτητες???
θυμιαμα? - (δεν το μυριζουν δικτυακα)
κρασι? - (το πινω)
αρτο? - (τον τρωγω)
κρεας απο τον Αφθαρτο και Ανεξαντλητο Χοιρο? - (το κανω μεζε)
.
οχι βεβαια!
αποφασησα οτι το πιο καταλληλο ειναι ενα κομματι απ την καρδια μου... (που δεν τρωγεται και δεν πινεται
)
ντε προφουντις λοιπον μαεστρο! ![]()
αφιερωμενο εξαιρετικα στην (προστατιδα μου) Κυρα μας των Κλειδιωνε.
- ζητω αφεση και συγχωρεση αν σε προβληματιζω μερικες φορες Κυρα μου ![]()
.
το εσωτερικα ειναι επιλογη μου.
το επελεξα για να εκφραστω δικτυακα και ευχαριστω τους τοπικους LOA για το ασυλο (μενταλ ασυλουμ στα ελληνικα - ειναι αυτο με το μενθολ) που μου προσφερουν.
ευχαριστω και οσους εγραψαν, γραφουν ή θα γραψουν.
εγω ομως τι κανω εδω μεσα???
.
ντε προφουντις ειπαμε...
καποτε καποιος με (πρωτο)διδαξε με την υπαρξη του και μονο.
ετσι εμαθα, μεσα απο πραξεις, οχι λεξεις.
ετσι μονο μπορω να μεταδωσω (ή απλα ετσι εγω νομιζω - γερος ειμαι, εχω και το αλαθητο και το ακαταλογιστο
).
πως μπορει ομως κανεις να κανει πραξεις (ωστε να μεταδωσει κατι) μεσα απο το δικτυο που στηριζεται στις λεξεις και τα συμβολα?
μονο κανοντας Τεχνη!
μαγειρευοντας αλχημιστικα τις λεξεις και τα συμβολα - το τσικαλι πρεπει να δημιουργησει μια μεγαλη πεταλιδα λεει ο προσωπικος μου Σεφ - Μαστερ, Μυστης της λατρειας του Ανεξαντλητου Χοιρου στην Κρητη.
ως καλλιτεχνης (νατσουραλ ματηριαλ ντιζαϊνερ λεμε!) ανακαλυψα και την δικτυακη Τεχνη του μεταδιδειν υποσυνειδητα μεσω καυτερης σουπας (χοτ χοτ τσιλι πεπερ) και την εφαρμοζω.
.
οι λεξεις φτιαχνουν εικονες και πραξεις ή και τονωτικη σουπα (το θελησεις ή οχι).
εγω το θελησα.
.
κοαν προς ολους (για να ριξετε και κανα κατουρημα επι τη ευκαιρια συλλογιζομενοι): μεσα απο την συνεισφορα μου στα τοπικ μπορειτε να καθορισετε την προσωπικοτητα μου ως κατι σταθερο? (πριν βαλετε ετικετα, κοιταξτε το λογοτυπο στην ιστοσελιδα μου - πληηηηηζ!)
.
παρεπιπτοντως ελαβα χτες το βραδυ ενα μηνυμα στο κινητο απο σεβαστο μελος του φορουμ (αν θελει ο ιδιος, ας πει ποιος ειναι) το οποιο με χαροποιησε τα μαλα: "ζωγραφιζεις διδασκοντας ή διδασκεις ζωγραφιζοντας?" με ρωτησε.
αφου μου δινει την ευκαιρια θα πλατιασω λιγουλακι: τι ειναι ρε παιδια ενας δασκαλος ή ενας μαθητης?
τι αξια εχει μια ετικετα ή ενα επιθετο?
ειστε σιγουροι οτι μονο ο δασκαλος διδασκει?
αν δεν μαθαινει ειναι γιαλατζι χωρις τα ντολμαδακια.
για μενα ολοι ειναι παντα Μαθητες!
το διπλωμα το δινει ο Θανατος. (ουαου!!! - βαλτε μουσικη υποκρουση μονοι σας - ο πιο καλος, ο μαθητης, ημουν εγω στην τααξη, οεοε...)
απλα για να περασεις την καθε ταξη πρεπει να μεταδωσεις αυτα που εμαθες σα να δινεις εξετασεις.
και στο δικτυο ριχνεις την πληροφορια (ή το εργο Τεχνης) και οποιος και οποτε την πιασει την επιασε.
κοαν (παλι): ποσοι κανουν αρRτ συνειδητα στο εσοτερικα?
αυτη τη στιγμη?
δεν ειναι λιγοι παντως! ![]()
οπεν αρτ, οπεν τιτσινγκ, οπεν λερνινγκ, οπεν χαρτς, οπεν μαϊντς.
οπεν, οπεν και οπα!
.
επανερχομαι στο αρτ - art - Art - Arτ - Αρttttt - artizo (τη σουπα) - artiziosis - αρτιζιονια - artiziosklirinsis (να αποφευγεται!)
ποιητικη αδεια μπορει αραγε να γραφει κανεις στο δικτυο?
οι προθεσεις παιζουν καποιο ρολο?
η ειλικρινεια?
.
Το Βιβλιο Των Αλλαγων εβγαλε την Οικογενεια!
και χαιρομαι!!!
![]()
(αν υπαρχει δυσκολια στην μεταφραση να επικαλεστουμε την μανταμ Ουρσουλα).
βεβαια εγω ειμαι ενας γερος που τον βασανιζει το εμενταλ, αλλα ειμαι και Κηπουρος! (εκτος απο πρακτορας Της Υπηρεσιας)
και σαν τετοιος Καλα μου LOA σας προτεινω να κανετε και εσεις το ιδιο. (υβρις το ξερω, το να προτεινω σε πνευματα τι να κανουν, αλλα φταιει το εμενταλ σας τοπα? - γιατι ξεχναω)
τα ζιζανια ξεριζωνονται απο τον Κηπουρο Μονο οταν ειναι Επιβλαβη ή πολλαπλασιαζονται ανεξελεγκτα.
και παλι καταφευγουμε στην βοηθεια των Φυσικων εχθρων τους για να υπαρξει ισσοροπια. ![]()
ολα αυτα με την επιφυλαξη οτι ο γραφων ειναι υπερηλιξ, πασχει απο εμενταλ και ειναι ενας απλος νατσουραλ* ματηριαλ ντιζαϊνερ (δεν εχει πτυχειο!!!) ![]()
*(κατι σαν τον μιστερ νατσουραλ του Κραμπ, ενα πραμα)
.
αυτα.
εχετε ΟΛΟΙ την Αγαπη μου!
ναστε καλα!
.
quote:
τοκ τοκ
-Ναιαιαι, καλέ ποιός είναι;
-Ο Ιωάννης ο Καλός.
-Έρχομαι, ανοίγω, ανοίγω, περιμένετε [πω, πω, κι είμαι με την παλιόρομπα η δόλια, τι θα πει κι ο ξένος άνθρωπος...]
Ένα κομμάτι απ΄την καρδιά μπορεί να είναι πολύ σπουδαίο πράγμα (όπως ήξερε και ο Έμπορος της Βενετίας) και δεν είναι παίξε-γέλασε.
quote:
οι λεξεις φτιαχνουν εικονες και πραξεις ή και τονωτικη σουπα
Δοκιμάζοντας από τη σούπα και ουρώντας (κατά την προτροπή) ("ουρών ο άνεμος φυσών και σπρώχνωντος το πλοίον" έγραφε ο Μποστ)εννόησα την προσωπικότητα ως ροή -από αδήριτες δυνάμεις ωθούμενη αλλά ουδόλως προβλεπόμενη.
quote:
το διπλωμα το δινει ο Θανατος
Ο οποίος τελικά δεν είναι το πρόβλημα: με τη ζωή τι κάνουμε;
"Ένα κορμί χρωστώ στη γης
και θαν΄της το πληρώσω.
Εσένα ήντα σου χρωστώ
και με πληγώνεις τόσο;"
Και κυρίως:
Ποιό ερώτημα έθεσε ο καλλιτέχνης και έλαβε το εξάγραμμο που έλαβε;
Το έμενταλ είναι χειρότερο ή το αϊζενχάουερ;
Κέρνα μας λοιπόν, φίλε, μέχρι νά'ρθει το πλοίο (του johnnyskariba)να μας πάει στα χάη και να ξεχάσουμε ποιός είναι μαθητής και ποιός δάσκαλος. Κι όσο το πλοίο θα πλέει ("ή δεν πλέει;") θα κρατά η κρασοκατάνυξις και θα ευφρανθεί-επιτέλους- αυτή η έρμη "καρδίαν ανθρώπου".
Έρρωσθε, φίλτατε,
Το Λόα της γειτονιάς σας.
No Method, No Guru, No Teacher
Σας παραθετω φυσικα και την πηγη του 1ου θεματος, για οποιον εχει την αναγκη να επανερχεται στην "ιστορια"...
Καλη συνεχεια να εχουμε, με αρκετα ενδιαφεροντα "Παραξενα" που ειναι πολλα και ενδιαφεροντα, μιας και μας προξενουν την περιεργεια!

Edited by - PREDATOR on 10/11/2008 09:45:34
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά και την… υιοθεσία
ημερ/νία: 06-11-2008 από: Καθημερινή
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και την… υιοθεσία. Το δημοτικό συμβούλιο του Ρέντμπριτζ (διοικητική περιφέρεια της μείζονος περιοχής του Λονδίνου) αποφάσισε ομόφωνα να απαγορεύσει στους καπνιστές να γίνονται θετοί γονείς, από τον Ιανουάριο του 2010.
Οπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Τάιμς», οι δημοτικοί άρχοντες αναγνωρίζουν μεν τη δυσχέρεια επιβολής μιας τέτοιας απαγόρευσης, καθώς είναι προφανές ότι αποτελεί παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας του ατόμου, αλλά διατείνονται ότι πρόκειται για ένα μέτρο προστασίας των παιδιών από τις βλαβερές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος.
Υπάρχει όμως και ο λογικός αντίλογος όσων υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να κριθεί η ικανότητα ενός ανθρώπου να γίνει γονέας από το αν καπνίζει συχνά ή λιγότερο συχνά, όταν μάλιστα πληροί όλες τις άλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάληψη μιας υιοθεσίας. Εκτός κι αν οι αρμόδιοι φορείς θεωρούν ότι ανακάλυψαν έναν ακόμη τρόπο περιορισμού της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος!

ημερ/νία: 06-11-2008 από: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δικαστήριο ζήτησε την επανάληψη της δίκης δύο καταδικασμένων για διακίνηση ναρκωτικών, γιατί ο δικαστής που εκδίκασε αρχικά την υπόθεση… δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.
Στην έφεση των Ραφαέλ Σεζάν και Ρούμπεν Μας Ριβαντάβια, οι οποίοι καταδικάστηκαν το 2004 για εισαγωγή του ναρκωτικού «έκσταση» και εξέτισαν δεκαετή ποινή κάθειρξης ο καθένας, αναφέρθηκε ότι ο δικαστής που εκδίκασε αρχικά την υπόθεση αποκοιμόταν περίπου κάθε 20 λεπτά και συχνά μάλιστα ροχάλιζε.
Το δικαστήριο τελικά έκρινε ότι η υπόθεση έπρεπε να επανεκδικαστεί με άλλη σύνθεση. Από τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο δικαστής έπασχε από οξεία άπνοια ύπνου.

ημερ/νία: 06-11-2008 από: Zougla.gr
Η απροσάρμοστη συμπεριφορά μίας επιβάτιδας αεροπλάνου, ανάγκασε το πλήρωμα να τη δέσει στη θέση της με μονωτική ταινία, ώστε να ησυχάσει.
Η Μαρία Εσθέρ Καστίγιο από τη Νέα Υόρκη έφερε τα πάνω κάτω σε πτήση της United Airlines, από το Πουέρτο Ρίκο με κατεύθυνση το Σικάγο, αναγκάζοντας τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη Βόρεια Καρολίνα.
Κατηγορείται ότι παρεμπόδισε τη δουλειά του πληρώματος, ενώ παρενοχλούσε και άλλους επιβάτες. Μάλιστα, η Καστίγιο λέγεται ότι χτύπησε μία αεροσυνοδό στα οπίσθια με το πίσω μέρος της παλάμης της.
Στη συνέχεια, παρενόχλησε έναν τυφλό συνεπιβάτη της, τραβώντας του τα μαλλιά. Όταν δε προσπάθησαν να της περάσουν χειροπέδες, έγινε ακόμα πιο επιθετική. Έτσι, μέλη του πληρώματος μαζί με δύο επιβάτες, την έδεσαν στην καρέκλα, χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία.
Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και στη διάρκεια της πτήσης ήπιε και άλλο.

ημερ/νία: 07-11-2008 από: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ενας 23χρονος Ταϊλανδός, ο οποίος αποκοιμήθηκε μέσα σε λεωφορείο και ξύπνησε με μια...κατσαρίδα στο αυτί προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση για τις συνθήκες υγιεινής στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που ανάγκασε τις αρχές να λάβουν μέτρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ο Κίτιπονγκ Καμντόνγκ, ο οποίος είχε επιβιβαστεί στο νυχτερινό λεωφορείο στην επαρχία Κον Κάεν με προορισμό την επαρχία Τσιάνγκ Μάι, ξύπνησε στη μέση της νύχτας και ανακάλυψε έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη μέσα στο αυτί του, έγραψε η «Μπανγκόνγκ Ποστ».
Στην πρώτη στάση που έκανε το λεωφορείο ο Κίτιπονγκ αποβιβάστηκε και πήγε σε δημόσια τουαλέτα όπου κατάφερε και έβγαλε την κατσαρίδα από το αυτί, έχοντας όμως ήδη υποστεί ρήξη τυμπάνου και αιμορραγία.
Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε επισήμως τις πλημμελείς συνθήκες υγιεινής του λεωφορείου.
Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους υπεύθυνους να κρατούν καθαρά τα λεωφορεία, αλλά ταυτόχρονα και τους επιβάτες να μεριμνούν ώστε να μη τους συμβεί ανάλογο περιστατικό: να καλύπτουν το κεφάλι τους ή να χρησιμοποιούν ωτοασπίδες πριν κοιμηθούν μέσα στο λεωφορείο.

ημερ/νία: 08-11-2008 από: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Μια κλινική απεξάρτησης στη Νορβηγία προσέλαβε ένα μέντιουμ μετά από τις καταγγελίες ασθενών για την ύπαρξη περίεργων φαινομένων, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Dagbladet.
Μαζί με την Λίλι Μπέντρις, μέντιουμ που έχει εμφανιστεί στην νορβηγική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Η Δύναμη των Πνευμάτων", οι υπεύθυνοι της κλινικής προσέλαβαν και ειδικό σύμβουλο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κλινικής, η πρώτη αναφορά για την ύπαρξη περίεργων φαινομένων έγινε από ασθενή τον Σεπτέμβριο του 2007.
"Από τότε παραπονέθηκαν κι άλλοι. Οι εμπειρίες ήταν δυσάρεστες", δήλωσε ο Χάραλντ Ρόνινγκ εργαζόμενος της κλινικής και εξήγησε ότι "φάνηκε ότι υπάρχουν άγνωστες δυνάμεις μέσα στο κτίριο, παρουσίες στα δωμάτια και ήχοι που ακούγονταν ξαφνικά".

Όσον αφορά την είδηση για τον επιβάτη του λεωφορείου και την κατσαρίδα που όχι μόνο στο αυτί του αλλά του προκάλεσε και ρήξη τυμπάνου, δεν θέλω ούτε να το φανταστώ... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Όσον αφορά την είδηση για τον επιβάτη του λεωφορείου και την κατσαρίδα που όχι μόνο στο αυτί του αλλά του προκάλεσε και ρήξη τυμπάνου, δεν θέλω ούτε να το φανταστώ...
oποτε τωρα ξερουμε!... οταν παμε Ταϊλανδη, δεν θα μπουμε σε λεωφορειο ![]()