- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
χμ να μην καθομαι στο κρυο μου το ελεγε συχνα η μανουλα μου οταν ημουν μικρος αλλα να μην αφηνω κανεναν να στρογγυλοκαθεται στο στηθος μου δεν μου το ειπε ποτε.
φιλε juda σε χαιρετω και να σου πω οτι δεν ειρωνευομαι προσωπικα εσενα αλλα την ταση μερικων ανθρωπων να τα βλεπουν ολα μεσα απο το μικροσκοπιο και τον δοκιμαστικο σωληνα.
ολα αυτα τα περιστατικα εχουν συμβει δηλαδη σε ατομα με παιδικη φαντασια,καρδιοπαθεις και ατομα με απωθημενα?
ισως αλλα δεν ειναι ολες οι κοινωνιες ιδιες
δεν εχουν ολοι την ιδια κουλτουρα
την ιδια παιδεια
ειχαν παιδεια?
την ιδια ψυχοσυνθεση
τους ιδιους χαρακτηρες
την ιδια συμπεριφορα απο μερους των γονιων
το ιδιο οικογενειακο/φιλικο περιβαλον
την ιδια ωριμοτητα/ανωριμοτητα
την ιδια ηλικια
της ιδιες γνωσεις πανω σε καποια θεματα
την ιδια φυσικη κατασταση
της ιδιες συνηθειες
με λιγα λογια το μονο κοινο σημειο τους ειναι το φαινομενο αυτο
εσυ την ειχες αυτη την εμπειρια? αν ναι τι εκανες? τι σκεφτηκες?
δεν λεω οτι οσοι ειπαν οτι το εζησαν σημαινει οτι ηταν και αληθινο το γεγονος γιατι και αυτα που ειπες μπορει να ισχυουν για καποιους ανθρωπους δεν ειναι και παραλογα τα λεγομενα σου ισα ισα που ειναι και οτι πιο λογικο μπορει να σκεφτει καποιος αλλα μερικα πραγματα δεν γινεται να περασουν απο το φιλτρο της λογικης
οπως εχω ξαναπει πολλες φορες "αυτοι το εζησαν οχι εμεις" ετσι λοιπον μπορει καποιος λογικος ανθρωπος να εξηγησει τι εγινε σε καποιο σπιτι στην αλλη ακρη του πλανητη ενω δεν ηταν παρων? δεν ξερει τι γεγονοτα εγιναν πριν το γεγονος αυτο, τι ανθρωπος ειναι το θυμα και φυσικα ολη η παραπανω λιστα
κουβεντα κανουμε μην το παρεις οτι σου "την ειπα"
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
KE OSI EXETE AKOMI FOVIES ME IKONOPLASIA APLA PREPI NA MEGALOSETE NA FIGETE APO TIN EFIVIA KE MIN NOMIZETE OTI I ILIKIA INE ARKETI GIA NA LEGESTE ENILIKES.PREPI NA ORIMASETE ESOTERIKA NA DEXTITE NA KANETE AFTO TO VIMA STIN ZOI SAS
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ωριμότητας αν κάποιος έχει μια παράξενη εμπειρία. Εμένα οι γονείς μου λέγανε ότι δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και να μη τα πιστεύεις.
Το να μη πιστεύεις σε κάτι είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό. Όμως τόσοι άνθρωποι που έχουν δει φαντάσματα, εξωγήινους και διάφορα άλλα είναι ανώριμοι,τρελοί ή ψεύτες;
Νομίζω ότι γι αυτό υπάρχει και το esoterica για να συζητάμε τις εμπειρίες μας με κάποια άτομα με περισσότερες γνώσεις ώστε να ανακαλύψουμε τo άγνωστο.
Logical
Edited by - Logical on 27/10/2003 19:42:49
Φιλικά,sonap
...απο μαυρα συννεφα , πεφτει κρυσταλινη βροχη..
Edited by - Sonap on 28/10/2003 01:05:35
ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ Ο FROYD ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ...ΠΧ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
quote:
Μόρα - Μόρα κακαβού
μέτρα τα'στρα του'ρανού,
την φακή του κιλού,
τα βότσαλα της θαλάσσης
και τις πέτρες της γης
και μετά έλα σε'μένα…
Πρόσφατα που μιλούσα με τη μητέρα μου γι'αυτό το θέμα μου είπε να λέω αυτή την προσευχή που γράφεις.Της έχει γίνει πλέον συνήθεια και το λέει κάθε βράδυ.Κάτι άλλο που μου έιχε πει είναι πως αν ακούσεις κάποια φωνή να λέει το όνομα σου δεν πρέπει να απαντήσεις γιατί θα σου πάρει τη φωνή.Αυτό κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω αλλά υπάρχουν ιστορίες από παλιούς που αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα.
πολλους ανηλικους ολων των ηλικιων εχει αυτος ο πλανητης.
χμ να μην καθομαι στο κρυο μου το ελεγε συχνα η μανουλα μου οταν ημουν μικρος αλλα να μην αφηνω κανεναν να στρογγυλοκαθεται στο στηθος μου δεν μου το ειπε ποτε.
φιλε juda σε χαιρετω και να σου πω οτι δεν ειρωνευομαι προσωπικα εσενα αλλα την ταση μερικων ανθρωπων να τα βλεπουν ολα μεσα απο το μικροσκοπιο και τον δοκιμαστικο σωληνα.
ολα αυτα τα περιστατικα εχουν συμβει δηλαδη σε ατομα με παιδικη φαντασια,καρδιοπαθεις και ατομα με απωθημενα?
ισως αλλα δεν ειναι ολες οι κοινωνιες ιδιες
δεν εχουν ολοι την ιδια κουλτουρα
την ιδια παιδεια
ειχαν παιδεια?
την ιδια ψυχοσυνθεση
τους ιδιους χαρακτηρες
την ιδια συμπεριφορα απο μερους των γονιων
το ιδιο οικογενειακο/φιλικο περιβαλον
την ιδια ωριμοτητα/ανωριμοτητα
την ιδια ηλικια
της ιδιες γνωσεις πανω σε καποια θεματα
την ιδια φυσικη κατασταση
της ιδιες συνηθειες
με λιγα λογια το μονο κοινο σημειο τους ειναι το φαινομενο αυτο
εσυ την ειχες αυτη την εμπειρια? αν ναι τι εκανες? τι σκεφτηκες?
δεν λεω οτι οσοι ειπαν οτι το εζησαν σημαινει οτι ηταν και αληθινο το γεγονος γιατι και αυτα που ειπες μπορει να ισχυουν για καποιους ανθρωπους δεν ειναι και παραλογα τα λεγομενα σου ισα ισα που ειναι και οτι πιο λογικο μπορει να σκεφτει καποιος αλλα μερικα πραγματα δεν γινεται να περασουν απο το φιλτρο της λογικης
οπως εχω ξαναπει πολλες φορες "αυτοι το εζησαν οχι εμεις" ετσι λοιπον μπορει καποιος λογικος ανθρωπος να εξηγησει τι εγινε σε καποιο σπιτι στην αλλη ακρη του πλανητη ενω δεν ηταν παρων? δεν ξερει τι γεγονοτα εγιναν πριν το γεγονος αυτο, τι ανθρωπος ειναι το θυμα και φυσικα ολη η παραπανω λιστα
κουβεντα κανουμε μην το παρεις οτι σου "την ειπα"
AGAPITE FILE DEN EXO KANENOS IDOUS KOLIMATA KE IME POLI ANIXTOS SE OTI DIPOTE MPORI NA APODIXTI ME OPIO DIPOTE TROPO ALA 8A SIMFONISIS KE ESI OTI PREPI NA EXOUME KATASTASIS SIMVANTA PARALOGA KE MI MESA SE MIA SFERA EKSIGISIMI GIA NA MPOROUME NA STIRIKSOUME MIA EKSIGISI SE AFTA. SE OTI EXI NA KANI ME PALIES ISTORIES KIRIOS APO EPARXIA INE OLA MI8OS PARAMI8I KE MILAO GIA KATASTASIS POU SINEVENAN STIN KA8IMERINOTITA.AS POUME KSERO ISTORIES APO TON XORATATZI PAPOU MOU POU NTINONTOUSAN ME ASPRA SENTONIA TO VRADI KE PARAFILAGAN SE DIASTAVROSIS NA TROMAKSOUN OPION VROUN.KE SIMERA MERIKI PSAXNOUN GIA FANTASMATA SE AFTA TA MERI,AKOMI KE SIMERA AN DIA8ETIS TA MESA MPORIS NA PAS SE ENA XORIO KONTA STIN A8INA KE NA TOUS TROMAKSIS OLOUS ME DINATA FOTISTIKA SISTIMATA ME DINATA IXITIKA SISTIMATA LEIZER KE NA TOUS KANIS NA PROSKINANE KE NA SOU FERNOUNE PITES KA8IMERINA GIA NA EKSAGNISTOUN I AMARTIES TOUS KE APO TIN ALI PLEVRA TOU XORIOU SE KAPIO EMPORIKO MEROS MPORIS NA ANIKSIS ENA MAGAZI ME SPITIKES PITES POU 8A GINONTE ANARPASTES.GIA NA SOU DOSO NA KATALAVIS O PAPOUS KAPIOU FILOU MOU STIN SPARTI DEN PISTEVI ME TIPOTA OTI O AN8ROPOS EXI PAI STO FEGKARI.DILADI I POLISIN8ETI FANTASIA SAS EXI ANAGKI APO KATASTASIS POU DEN IPARXOUN TOULAXISTON EKI POU TIS PSAXNETE. KE KATI ALO KE VEVEA 8ELIS NA ES8AN8IS SIMANTIKOS MESA APO TIS GNOSIS SOU KE VEVEA MOU TIN LES,KE VEVEA MOU KANIS TON ANIXTO KE TON EKSIPNO.ALA PISTEPSE ME KANIS DEN ENDIAFERETE GIA AFTA POU POULAS KE KANIS DEN 8A TA AGORASI.
NA ISE KALA
quote:quote:
KE OSI EXETE AKOMI FOVIES ME IKONOPLASIA APLA PREPI NA MEGALOSETE NA FIGETE APO TIN EFIVIA KE MIN NOMIZETE OTI I ILIKIA INE ARKETI GIA NA LEGESTE ENILIKES.PREPI NA ORIMASETE ESOTERIKA NA DEXTITE NA KANETE AFTO TO VIMA STIN ZOI SAS
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ωριμότητας αν κάποιος έχει μια παράξενη εμπειρία. Εμένα οι γονείς μου λέγανε ότι δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και να μη τα πιστεύεις.
Το να μη πιστεύεις σε κάτι είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό. Όμως τόσοι άνθρωποι που έχουν δει φαντάσματα, εξωγήινους και διάφορα άλλα είναι ανώριμοι,τρελοί ή ψεύτες;
Νομίζω ότι γι αυτό υπάρχει και το esoterica για να συζητάμε τις εμπειρίες μας με κάποια άτομα με περισσότερες γνώσεις ώστε να ανακαλύψουμε τo άγνωστο.Logical
Edited by - Logical on 27/10/2003 19:42:49
AGAPITE LOGICAL MIN TA VAZOUME OLA SE ENA KALA8I.MILAME KIRIOS GIA MI8OUS KE DISIDEMONIES TIS EPARXIAS......

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
συνηθως πιστευω το φαινομενο πιο ευκολα γιατι καποιος μπορει να θελει να κανει τον σπουδαιο και να αραδιαζει ενα σωρο σαχλαμαρες ή να κανει και λαθος που ειναι ενα ανθρωπινο γνωρισμα πιστευω στα ΑΤΙΑ αλλα δεν πιστευω τον καθενα (ευκολα) που μου λεει οτι ειδε εξωγηινο ομως δεν θα τον κοροιδεψω για αυτο που μου ειπε και ας ακουγονται τελειος τρελα τα πραγματα που αφηγειται θα το συζητησω το πραγμα γιατι "αυτος τα εζησε οχι εγω"
μεσα σε καποια ορια φυσικα και οσο αναφορα το θεμα εδω πιστευω οτι υπαρχει και πιστευω αρκετες απο της απαντησεις που εχουν γραφτει εδω ξερεις γιατι? γιατι λιγο πολυ εχουν πολλα κοινα σημεια και φυσικα για πολλους αλλους λογους ομως αρκετα κουραστικος εγινα
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
(PS: SORRY GIA TA GREENGLISH EIRINI MOU, ALLA EIMAI STO EKSWTERIKO KAI TA WINDOWS EINAI STA AGGLIKA)