- ΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ας δούμε λοιπόν, κατά πόσο μπορούμε να δούμε την αξία κάποιων πραγμάτων άμεσα, και κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να «πληρώσουμε» το αντίστοιχο τίμημα προκειμένου να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να γίνουμε σοφότεροι μακροπρόθεσμα.
Edited by - elpida on 31/03/2003 12:13:47
ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΞΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ
Η ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ old tiger ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ
"Ενας αναζητητής των όσων αξίζουν...
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
quote:
Ο Αναζητητής νιώθει ξένος, αλλά-παρ'όλη την αναπόφευκτη μελαγχολία μιας αίσθησης μοναξιάς-βρίσκει τον δικό του δρόμο πολύ πιο σαγηνευτικό και συναρπαστικό.
quote:
ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1057
ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ......
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ/ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΖΩ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
τί να πω... παρά το ότι εδώ βρήκα ανθρώπους - απλούς ανθρώπους σαν και μενα με τις αδυναμίες τους και τα προβλήματά τους- που ήταν πρόθυμοι να με ακούσουν και να με βοηθήσουν στην αναζήτησή μου!
τί να πω...παρά το ότι εδώ μπόρεσα να δω τον εαυτό μου να "ανεβαίνει" μαζί με σας , και εξαιτίας εσάς και γενικά ...εμάς!
τί να πω...παρά το ότι εδώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αληλοεπηρεαστήκαμε μέσω της ανταλαγής απόψεων και χαίρομαι νιωθωντας ότι μπόρεσα να επηρεάσω θετικά έστω και έναν !
τί να πω...παρά το ότι ,όπως λέει και η ατμα , βρέθηκα λίγο κοντύτερα στο "ΦΩΣ!!!"!
τί να πω...παρά το ότι εδώ ένιωσα την ουσιαστική ζύμωση των ψυχών!
και τέλος...τί να πω...παρά το ότι πλέον δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς εσάς !
ευχαριστώ το θεό για το ότι τυχαία έπεσε το μάτι μου εκείνη την κρύα μέρα του δεκέμβρη στο site . δεν ξέρω αλλά...κατα έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι σας αγαπώ...
Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
PAREA POU PANTOTE ANAZITOUSA KAI POTE DEN EVRISKA.
DEN NOMIZW NA YPARXEI KATI PIO SIMANTIKO APO AYTO....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ T-SEEKER ΚΑΙ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Ευχαριστω
And I keep on wondering....
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ.
ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ.....
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ (ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ)...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ .....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ........
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
η αναζήτηση θα με πάει παρα πέρα .....
δεν θα ειμαι ομως πιά μόνη ![]()